Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın hopişim nasıl gidiyor dukan
valla bugün ataktab6. günüm..tebrik et beniiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız iste daha iyi yaa..bir taşla iki kuş

1 küçük kase bimden aldıgım lor 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım şimdi sade neskafe saati yokmu eşlik eden
valla ben daha çay neyin içmedim..bilgisayarda takılıyorum öylesine..

..Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

hoppidicik, NoRaaa, mursh, graphicdesigner+, doksanaltmisdoksan, btlbetul ..abbow

Günaydın kızlar, dün çok zor bir gündü benim için, sabah kahvaltıda kepek ekmeği yemedim, sadece 1 haşlanmış yumurta yedim öğle akşam yesemde doymak bilmedim

Dün sabah,
Yarım saat yürüyüş
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 fincan 2'si bir arada
1 elma

Öğlen
Yarım kase çorba
1 tabak kuru fasulye

Ara
1 fincan nescafe
1 elma

Akşam
2 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği
2 domates
1 ayva
Yarım saat yürüyüş

Akşam eve kendimi atınca bayılıcam sandım

Bu sabah
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yarım saati yürüyüş.

ben dukan ekmegini kek kıvamında yapıp dikdörtgen tepsiye yaglı kagıt serip döküyorum ince ekmek oluyor ondan tost yapıyorum nefis oluyor

Günaydın beybiler,

halen gribim dökülüyom.... güneş var ama ısıtmıyor, ne zaman ısıtacak acep.......

Bu sabah kaptırdım gittim. Çok erken kalkınca rotayı şaşırdım.... Sankim beni deli dürtmüş 5 buçuktan beridir ayaktayım.

Önüme çıkan her şeyi yedim :44:

07:00 2 haşlanmış yumurta

08:30 1 probis + 1 paket çubuk kraker + 4 parça bitter (ben hepsini yerdimmdeee bu kadar tutabildim.... ama çubuk kraker çok doyurdu kesti iştahimı çok şükür....)
2 jacobs 3ü birarada

ayyyy daha neler yerim hiç bilmiyorum öğlenede yanımda bir şey yok bakçez artık...... Nesfit yerim belki, ara olarak kivi vs... ayarlıcaz bişiler...

ben çalışayım azcık. Bu gün biraz gazlamam lazım işleri, gözüm üzerinizde beybiler...

gunaydin kizlar,
bugun buyuk gun o yuzden pek buralarda olamicam zaten isvec diyeti de yalan oldu, nasil v3ericem bu kilolari bilmiyorum kendimden nefret ediyorum su an. su mulakat stresi bitsin oturup duzgun bi plan yapmam lazim yoksa gidisat cok kotu.

Allah yardımcın olsun mülakatta....

ooofff suan aynı duurmdayız fulyacımmm ...Sana mulakatta basarılar...

canım mulakatta ve diyetinde başarılar fulya hopiş diyete başladı seni sollar gider sen kalırsın hemen kaldıgın yerden devam

Günaydınlar... Şişkinliğim var... Uyandığımda kan şekerim düşmüştü resmen kalkar kalkmaz tatlıya yapıştım. Tartılmayı unutmuştum gerçi dikkat ettim niye kimse yazmıyor bu gün ara tartı günümüz değil mi?
Fulyacım: Başarılar diliyorum tatlım hadi geç şu mülakatıda kap şu işi

Buarada iş konusunda ailemden banada onay çıktı... Eee baktılar 1 sene evde sıkıntıdan patladım dicek bişey bulamadılar

Fadime ablaBenimde ailemde var kilolu yengem 120kilodan fazla boyuda kısa... Bacağında kireçlenme var yürüyemiyor. Kilo vermesi lazım. Verdiremiyoruz. Ama senin azmine bayıldım sağlık önce gelir. Kiloyu güzelleşmek adına versekde ben ilk başlarken sağlığım için sağlıklı yaşama geçiyorum diye başlamıştım. (hatta buraya yazdığım ilk günün önceki günü merdiven çıkarken nefesim kesilmişti şaka gibi

Unutmadan kilomuda yazayım 4.günüm wc yolunu unutuşumun... 50.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…