- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.661
valla bugün ataktab6. günüm..tebrik et beniiiiiiiiiiiiiiiiiiigünaydın hopişim nasıl gidiyor dukan
kız iste daha iyi yaa..bir taşla iki kuşhopişim bizim gelin 1 ayda 5 kilo verdi .arkadaşı kocasıyla idaya girmiş şu kadar kilo verse kocası para vercekmiş çok garip karşıladım para için kilomu verilir çok saçma geldi bana .kilo vericeksen saglık için vericeksin .
valla ben daha çay neyin içmedim..bilgisayarda takılıyorum öylesine..1 küçük kase bimden aldıgım lor 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım şimdi sade neskafe saati yokmu eşlik eden
benden bahsediyosun demi..ben ben benyaa su dukanı yapanlara hayranım yaa tebrıkler
benden bahsediyosun demi..ben ben ben
valla bugün ataktab6. Günüm..tebrik et beniiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız iste daha iyi yaa..bir taşla iki kuş
valla ben daha çay neyin içmedim..bilgisayarda takılıyorum öylesine..
aynen kusum nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum.ayran ıccem yag oranı kac bak peynır yıycem yag oranı kac salam yıycem karbonhıdrtı kac? Basım dondu 1 gunde napıyım hopıs ben akıl ver bana yaaa
ben dukan ekmegini kek kıvamında yapıp dikdörtgen tepsiye yaglı kagıt serip döküyorum ince ekmek oluyor ondan tost yapıyorum nefis oluyorgünaydın kızlar, dün çok zor bir gündü benim için, sabah kahvaltıda kepek ekmeği yemedim, sadece 1 haşlanmış yumurta yedim öğle akşam yesemde doymak bilmedim
Dün sabah,
yarım saat yürüyüş
1 haşlanmış yumurta
ara
1 fincan 2'si bir arada
1 elma
öğlen
yarım kase çorba
1 tabak kuru fasulye
ara
1 fincan nescafe
1 elma
akşam
2 kase çorba
2 dilim kepek ekmeği
2 domates
1 ayva
yarım saat yürüyüş
akşam eve kendimi atınca bayılıcam sandım
Bu sabah
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
yarım saati yürüyüş.
gunaydin kizlar,
bugun buyuk gun o yuzden pek buralarda olamicam zaten isvec diyeti de yalan oldu, nasil v3ericem bu kilolari bilmiyorum kendimden nefret ediyorum su an. su mulakat stresi bitsin oturup duzgun bi plan yapmam lazim yoksa gidisat cok kotu.
gunaydin kizlar,
bugun buyuk gun o yuzden pek buralarda olamicam zaten isvec diyeti de yalan oldu, nasil v3ericem bu kilolari bilmiyorum kendimden nefret ediyorum su an. su mulakat stresi bitsin oturup duzgun bi plan yapmam lazim yoksa gidisat cok kotu.
gunaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?