- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.681
kız niree gidiyosun aaaa..ben geldim fadime gittiBen eski mahalleme oturmaya gidiyorum ,ózleyin anacım baayy:-D
slm kızlar çok yoğundum sabahtan göreve çıktım kaç bin metrekare yer gezdim bilmiyorum epey yürüdüm yani bugün ki sporun yarısını yaptım sayılır :) ama feci hastayım grip oldum burnum yanıyoooo :2:
sabahtan :
1 yumurta
1 parça dukan ekmeği
peynir yedim
öğle
kızarmış tavuk
salata
ayran
az öncede 2 oarça bitter verdi arkadaş ayy nasıl iyi geldi wcnin yolunu unuttum davul gibi şişim regl gelicek diye bekliyorum ona rağmen 66,3 kg yim geçen haftadan 500 gr fazlayım ama inanın buna bile sevinir haldeyim çünkü haftasonu bir iki lokmada olsa kaçamağım çoktu
kizlar sabahki bol kalorili kahvaltinin pismanligi ve is mulakatinin stresi ile kosuya ciktim 1 saat hizli yuruyus ve ara ara 3er dakika kosmali guzel bir egzersiz yaptim stresimi de attim (saniyordum), geldim dusumu aldim dun aksam yazdigim notlari biraz okudum derken yine stres basladi ustelik sabahkinden daha fena. karnima agrilar giriyor tuvaletten cikamiyorum adetayani sonuc nasil olursa olsun yeter ki su stres bitsin modundayim (sinavlardan once de olurdu tamam F alayim ama bi an once alayim bitsin derdim )
neyse su an hazirim yarim saat sonra cikiyoruz esimle gitcez o disarida beklicek. umarim iyi gecer valla elimden geleni yaptim kizlar olmazsa da yapacak birsey yok vardir bu iste de bir hayir diyerek devam edicem is aramaya (gerci son 2 aydir is de aramiyorum ya)
hadi dualari hizlandirin kizlar 3te mulakat tr saatine gore 5 oluyor size guveniyorum :122:
aksam gorusuruz
gittigim yerde et sote salata çay içtim börek pilav meyvesuyuna dokunmadım kadınlar beni görünce sen incelmişsin dediler
Öğlen:
Tavuklu salata + coca cola zero
Akşamüstü:
Light kaşarlı tonbalıklı salata + coca cola zero
Yine acıktım ya
Duraksamadayım offfff hadi artık insin ya kilom
gittigim yerde et sote salata çay içtim börek pilav meyvesuyuna dokunmadım kadınlar beni görünce sen incelmişsin dediler
maaşallah fadimetoş...dukanın pirisin sen bee!!!kızlar kızımla beraber başladık dukana 2ayda 8 kilo gitti
maaşallah fadimetoş...dukanın pirisin sen bee!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?