Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

heyoo ben geldim kizlar
sonunda bitti kurtuldum su mulakat stresinden oh.. nasil gecti derseniz, eh iste...
sorular sordular onlar super gecti (bence ) ama sonra 2 ayri olay hakkinda kucuk piyes hazirlattilar resmen o iskenceydi. ilkinde sube muduru geldi musteri taklidi yapti tonla soru sordu banka hesabiyla ilgili.. ikincisinde bankaci bile degildim, mulakati yapan kisi musteri oldu ben ona tatil sattim . pofff satis konularinda ben pek iyi degilimdir ya neyse, biri izlerken is de goremem zaten heyecandan elim ayagima dolanir. aynen oyle oldu. kem kum ettim ilkinde, ikincisinde fena deildim ama genel olarak ben olsam o performansi kesinlikle begenmezdim
neyse kizlar boyle iste haftaya belli olacak bakalim.. hic umutlu degilim ama cok istiyorum su isi cunku banka calisanlarina ayda 25% bonus falan veriyorlar ister para olarak aliyorsun ister emeklilik odemelerine katiliyor ya da ne bileyim bin cesit sey var, mortgage indirimi yapiyorlar vs. cok firsatlar var bankada. yukselme olayi da cok hizli isliyor sube muduru dedigim adam benim yasimda ya var ya yoktu. o yuzden olsun istiyorum da bakalim neler olacak... olmazsa da baska yerde sansimi denicem artik yapcak bisey yok. hayirlisi

Selam kizlar ben gunlugumden devam etmeye karar verdim burada devamli paylasim yapmak gerekiyor ama herzaman giremiyorum size bol sanslar insallah hepiniz istedigiiz kiloya inersiniz

oo hadi geçmiş olsun sana bebişim....inşallah maşşallah şu bankaya sende kapağı atarsın edda gibi..

Offff fenaaaa dukan keki ve ekmeği yaptım

2 dilim kek yedim, 2 dilim ekmeğide tost yapıyorum şimdi. kilo kaybını unut 906090
hahaa..sen birde benim yediklerimi bilsen..

kızlar bugün spordan sonra çarşı pazar dolandım..malum yarın seyire geçiyorum ya biraz sebze alayım kendime dedim....öyle güzel güzel, aç aç gezerken bir koku duydum..bilin bakalım ne kokusu:44::44:fırından yeni çıkmış , sıcak sıcak simit kokusuuu:18:herneyse...burnunu tıka hoppiş , devam et dedim..biraz ilerledim..sonra bir baktım bir simitçi daha...aynı kokuu..azııcık ucundan yerim dedim , bir simit şu an midemde...6 gün ataktan sonra sen tut bir simite yenil..olacak iş mi şimdi bu??

ah yavrum ah... gerci ben de altta kalmiyorum onca kiloyu ver simdi birer birer geri aliyorum biri beni durdursun

günaydın kızlarrr ;

Herkese süper bir çarşamba olsun Dukancılar bakın sıze ne dıycem benım yakınımda 2 3 kısı dukan yaptı hele bırısı baya baya 10 kıloya yakın verdı sonra dukanı bıraktı ve sımdı 12 kılo gerı almıs ve durduramıyor almasını :44:Sonucta hopıste fulyada nagıste oldugu gıbı dukan bır sure sonra bozuluyor.Süre 1 haftada olabır 1 ayda 2 ayda ama netıcede bozuyorsun ve kılolar gerı gelıyor bunu bır cok kısıde gordum ve bu benım dukana olan ınancımı yıtırmeme neden oluyorTamm kılo verdırıyor ama bunu duzenlı yapıp korumaya gecmen gerek ve ben bu evreyı saglayabılen cok kısı goremedım :44:

Neyse bakalım sonuc nasıl olacak...

Hadi ben kacar bı suru raporlarım var bıtmesı gereken benı beklerle Kendınıze ıyı bakın anacımmmmmmm

Dünkü Menum ;

Sabah;

1,5 yumurta beyazı
2 dılım lıghıt beyaz peynır
3 tane salam
2 dılım dukan ekmegı

Öğle;

Tavuk ızgara
ayran

Akşam;

Tavuk sote
yourt
zero kola

Tavuk ve yumurtdan gıdaklıycam yakında Bugun tam dukan oldu ama ben dukan yapmıyorum dukanımsı bıdeyler yapıyorum Dukan yapıyorum dedımmı cnm olmadık seyler cekıyor

dukan yapmak zor ama sonucunu kızımda görünce bırakmak istemem biraz masraflı diyet ama olsun bende bırakmam sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum

günaydınnnnnn
bugünde çok yoğunum hemen slm verip kaçıcam
fulyacım hadi hayırlısı olsun inş olumlu cvp gelir
hopiş ahh cnm ahh o kokulara dayanmak cidden zor ağzına bir lokma attımı bir daha durduramıyosun kendini
murccum dukan amca açık açık söylüya zaten 4 basamağıda yapmazsan verdiğini fazlasıyla alırsın diyo benim hedef 25 nisan hem spor bitiyo hemde dukanda güçlendirmeye geçiyorum kilo vereyim yada veremeyeyim bırakmak yerine güçlendirmeye geçmek mantıklı spoara ve dikkatli yemeye devam ederim ama dukan biterrrr gel 25 nisan gel ben bide çok kilo verememiş olmamı köfte yememe,yoğurtlarımı light almama ve kaçamaklarıma bağlıyorum

günaydın nagiş bende dukan konusunda sana katılıyorum

Günaydın kızlar, bugün çok hastayımmm bu yüzden yürüyüş yalan oldu bugün Ofise zor attım kendimi, donuyorum resmen, başımda çok ağrıyor.

Menülerimi yazayım, sonrada kendime limonlu çay yapayım bari.

Dün Akşam
1 tabak etli, patatesli yemek
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
Yarım saat yürüyüş

Bu sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir

Bu sabah tartıldım 74,1 çıktım düzenli yürüyüş ve spor yaptığımdan dolayı sanırım, çabuk veriyorum umarım hep böyle düzenli olur, hedefe 9 kilo kaldı çok şükür.

tebrik ederim cnm zaten hepsi bu az yemek düzenli spor + yürüyüş herşeyi adımız gibi biliyoruzda uygulaması zor geliyo

tebrik ederim cnm zaten hepsi bu az yemek düzenli spor + yürüyüş herşeyi adımız gibi biliyoruzda uygulaması zor geliyo

Sağol canım, biraz sabırsız olduğum için istiyorum ki hemen gitsin kilolar, ama şimdi kilo verdikçe daha sabırlıyım, daha bir motive oluyorum.Kendimi 65 kiloda hiç hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…