- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.721
kızlar ben bugün yine gezmeye gidiyorum .bizim kızlarla haftalık toplantılarımız var .şimdi aradı beni çagırdı .gideyim ama kaçamak heç yapmam söz .bugüb protein günüm yogurt et yerim sonra yeşil çay içerim günü atlatırım inşallah
günaydın tontonlarım,
63,4 kg çıktım bu sabah, bu kiloda bayadır takılı durumdayım, azıcık zorlamam lazım kendimi sanırım bunun altına inip tıkır tıkır verebilmek için.
AKşamki menüm:
çorba, zeytinyağlı fasulye azıcık, yanınada 2 kaşık pilav
Sabah:
1 kase sütün içine k-fleks
ama bu sıra spor yapamıyorum çok yoğunum. inşallah bu akşama çok niyetliyim yine gamze gibi sportik olucam :) maşallah sana yaa süper veriyorsun inşallah sana yetişirim arayı baya bi açtım ama dur bakalım.
Benimde işlerim yoğun biraz bugünlerde, arada bir uğrayacağım, herkese sevgiler
selam topiğim
selam topiğim
aşkolsuuuun topik ben mi oluyom şimdi.... şööle bi bakındımda kimse yok sağımda solumda....
selam topiğim
murçum ben yazmadan sen yamışsın..dün yediğim simit bana 500 gr. olarak geri döndü yawgünaydın kızlarrr ;
Herkese süper bir çarşamba olsunDukancılar bakın sıze ne dıycem benım yakınımda 2 3 kısı dukan yaptı hele bırısı baya baya 10 kıloya yakın verdı sonra dukanı bıraktı ve sımdı 12 kılo gerı almıs ve durduramıyor almasını :44: Sonucta hopıste fulyada nagıste oldugu gıbı dukan bır sure sonra bozuluyor.Süre 1 haftada olabır 1 ayda 2 ayda ama netıcede bozuyorsun ve kılolar gerı gelıyor bunu bır cok kısıde gordum ve bu benım dukana olan ınancımı yıtırmeme neden oluyor Tamm kılo verdırıyor ama bunu duzenlı yapıp korumaya gecmen gerek ve ben bu evreyı saglayabılen cok kısı goremedım :44:
Neyse bakalım sonuc nasıl olacak...
1:
aşkolsuuuun topik ben mi oluyom şimdi.... şööle bi bakındımda kimse yok sağımda solumda....
aaa aşkolsun betül...hepimiz topiğiz!!!..aşkolsuuuun topik ben mi oluyom şimdi.... şööle bi bakındımda kimse yok sağımda solumda....
gez bacım gez..bende bugün yokum..birazdan çıkıyorum..hopiş ben bugün yine gezmeye gidiyorum gezersem belki kilo veririm
yok be nagişim nerde..800 gr falan eksideydim dün ..e dün yediğim simitden sonra fark 300 grama düştü..selom totoş nasıl gidiyo diyet hiç çıkmadın mı tartıya meraktayım 3 değilsede 2 kg gitmiştir değil mi
gez bacım gez..bende bugün yokum..birazdan çıkıyorum..
yok be nagişim nerde..800 gr falan eksideydim dün ..e dün yediğim simitden sonra fark 300 grama düştü..
gez bacım gez..bende bugün yokum..birazdan çıkıyorum..
yok be nagişim nerde..800 gr falan eksideydim dün ..e dün yediğim simitden sonra fark 300 grama düştü..
topikten kimse yok mu twitter da olan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?