Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben bugün yine gezmeye gidiyorum .bizim kızlarla haftalık toplantılarımız var .şimdi aradı beni çagırdı .gideyim ama kaçamak heç yapmam söz .bugüb protein günüm yogurt et yerim sonra yeşil çay içerim günü atlatırım inşallah

aferimmm yapma tabi kaçamak sen benim gibi yapma
ben dün doğadanın kayısılı çayını aldım dukan topiğindekiler sindirime epey yardımcı demiş akşam bir bardak sabahta bir bardak içtim bekliyorum işe yarıcak mı hoş hala reglide bekliyorum

günaydın tontonlarım,
63,4 kg çıktım bu sabah, bu kiloda bayadır takılı durumdayım, azıcık zorlamam lazım kendimi sanırım bunun altına inip tıkır tıkır verebilmek için.
AKşamki menüm:
çorba, zeytinyağlı fasulye azıcık, yanınada 2 kaşık pilav
Sabah:
1 kase sütün içine k-fleks
ama bu sıra spor yapamıyorum çok yoğunum. inşallah bu akşama çok niyetliyim yine gamze gibi sportik olucam :) maşallah sana yaa süper veriyorsun inşallah sana yetişirim arayı baya bi açtım ama dur bakalım.
Benimde işlerim yoğun biraz bugünlerde, arada bir uğrayacağım, herkese sevgiler

Canım yaa siz böyle söyleyince daha bir gaza geliyorum İnşallah hepimiz düzenli veririz şu kiloları. Yaza bomba gibi girmek istiyorum her gün hesap yapıyorum bu hafta şu kadar veririm, haftayaşu kadar verirsem haziranda şu kiloda olurum gibi
Arada uğra canım, özletme kendini

Günaydın sessiz topiğin sessiz skaileri,

Benim kahvaltım

4 yaprak marul
6 acı biber turşusu aşeriyorum sanırım , diş zonklatcak kadar acıydı....
8 parça bandırma köftesi (piliç) --- sabah sabah ta yerim beeen , her türlü yerim yani.... her türlü köfte itina ile tüketilir
1 hacaobs 3ü bir arada nescafe
ne demişler kahvaltıyı krallar gibi yap harbi krallara layık oldu....

Ara 1 kivi

Öğlen 1 kase nesfit

Ara 1 probis

Akşam 1 kase yulaflı nesfit --- böyle bir şey yok ben icat ettim doyurucu oluyor.....

işte böyle.... ve çok şükür gene 67 leri gördüm bakalım cumaya kadar 66 yı görebilcem mi abarttım dimi.... yaww ne kadar zor kilo veriyorum.... haftada 1 kilodan az gidiyor.... demekki iyice kalıplaşmış içimde yağlar....

Ne demiş atalarımız durmak yok yola devaam......

murçum ben yazmadan sen yamışsın..dün yediğim simit bana 500 gr. olarak geri döndü yawböyle bişey olabilirmi sizce..o zaman ben seyirde kendimi düşünemiyorum...valla ben bugün seyire değilde çakma seyire dönüyorum..daha doğrusu çakma dukan ki şöyle oluyor..seyirde yediğin herşey , arada yulaf kepeği ile hazırlanmış atıştırmalık ..ama artı olarak sabah zeytin mesela (rüyamda zeytin yiyordum da), sonra efendime sölimm meyve ki ben meyve yemeyen insanım ..dün pazardan aldığım meyvaları ayıp olmasa oracıkta yiyecektim....belki arada yarım simit...yani kendime işkence etmeden, çok kasmadan...biliyosun ablan dikta rejimlerini sevmez

hopiş ben bugün yine gezmeye gidiyorum gezersem belki kilo veririm
gez bacım gez..bende bugün yokum..birazdan çıkıyorum..

selom totoş nasıl gidiyo diyet hiç çıkmadın mı tartıya meraktayım 3 değilsede 2 kg gitmiştir değil mi
yok be nagişim nerde..800 gr falan eksideydim dün ..e dün yediğim simitden sonra fark 300 grama düştü..

kaynamış 1 lt suya 6 kakule ,1 kabuk tarçın,2 karanfil ,1 kök zencefil 1 çay kaşıgı tane karabiber,1 tatlı kaşıgı balı demledikten sonra ılıyınca yemekten yarım saat sonra içilcek murat topoglu tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…