Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kakule ne kardiiiş aaaaaaa bi kakulem yok aktar gibiyim vallaa

diyet diyet diyeeee nicesiiine saarıldııım.....

kızlar twitter da takip ettiğim halam bakın ne satıyor!!!...kem gözlereee.....çekemeyenlere......okunup üflenmiş...herkes alıp hedaye etsin!!...

Eklentiler

• $xwagv.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
kızzz zayıflarsak alırız yahuuuu.... benim şimdiden hasetçilerim var... spora gidiyom diye .... ahhh bide zayıflamayı başarabilsem çatadanak çatlıyacaklar......
ne gördün bacım...??donun içinede giremiycinmi aaa...

şiiiişşşt o ne banada anlatın ben açamıyorum yassak bacım yasaakk :)

kızzz zayıflarsak alırız yahuuuu.... benim şimdiden hasetçilerim var... spora gidiyom diye .... ahhh bide zayıflamayı başarabilsem çatadanak çatlıyacaklar......

ayy evet ya benimde spora gidiyorum diye çekemiii görümcekim ne alaka anlamadım :44: bide zayıflasak betüşşş off offff yaza düğün var haziran 24 e kadar ne kaa olcam bakalım :44:

Son düzenleme:
form çayımı alıp geliyoruuum.... hava soğuk amaa yaaa güneş ne zaman ısıtcaak... böyle diyomya bir aya kalmaz bu güneş bizi yakar kavururr.... sıcaktan uyuyamaz hale geliriz demedi demeyin....

anlamadım şekercim

yaw halam don diktirmiş..kendisini çekemeynlere, haset edenlere yolluyo..bende oradan gördüm , bakın dedim..sizde sizi sevmeyenlere alın gönderin dedim..olay bu..

ayy evet ya benimde spora gidiyorum diye çekemiii görümcekim ne alaka anlamadım :44: bide zayıflasak betüşşş off offff yaza düğün var haziran 24 e kadar ne kaa olcam bakalım :44:

azimle devam edelim biz başarcaz yaa ben inanıyorum.... gerisi teferrüat çatlayan çatlasın..... durmak yok yola devaam.....

azimle devam edelim biz başarcaz yaa ben inanıyorum.... gerisi teferrüat çatlayan çatlasın..... durmak yok yola devaam.....
kız betüş azıcık yola ara ver de dediğimi yap....özel mesajlarına bak...nagiş sendeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…