- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.741
halama gidiyorum fadimetoş...
kaynamış 1 lt suya 6 kakule ,1 kabuk tarçın,2 karanfil ,1 kök zencefil 1 çay kaşıgı tane karabiber,1 tatlı kaşıgı balı demledikten sonra ılıyınca yemekten yarım saat sonra içilcek murat topoglu tarifi
kakule ne kardiiiş aaaaaaa bi kakulem yok aktar gibiyim vallaa
diyet diyet diyeeee nicesiiine saarıldııım.....
bütün malzemem var bide bunu deneyelim deneme tahtası olduk valla
hahahaa..komiksin betüşşhe valla korkuom bi gün hamam böcüğüüü gibi ters dönüvercez
fadime kızının adını yaz..takipleşelim..özelden..
kızzlaar protein diyeti nedir.... yapan varmı....
kızlar twitter da takip ettiğim halam bakın ne satıyor!!!.https://twitter.com/#!/butgullum/media/slideshow?url=http://yfrog.com/gzxwagvj...kem gözlereee.....çekemeyenlere......okunup üflenmiş...herkes alıp hedaye etsin!!.
ne gördün bacım...??donun içinede giremiycinmi aaa...kızzz zayıflarsak alırız yahuuuu.... benim şimdiden hasetçilerim var... spora gidiyom diye .... ahhh bide zayıflamayı başarabilsem çatadanak çatlıyacaklar......
ne gördün bacım...??donun içinede giremiycinmi aaa...
kızzz zayıflarsak alırız yahuuuu.... benim şimdiden hasetçilerim var... spora gidiyom diye .... ahhh bide zayıflamayı başarabilsem çatadanak çatlıyacaklar......
anlamadım şekercim
yaw halam don diktirmiş..kendisini çekemeynlere, haset edenlere yolluyo..bende oradan gördüm , bakın dedim..sizde sizi sevmeyenlere alın gönderin dedim..olay bu..şiiiişşşt o ne banada anlatın ben açamıyorum yassak bacım yasaakk :)
ayy evet ya benimde spora gidiyorum diye çekemiii görümcekim ne alaka anlamadım :44: bide zayıflasak betüşşş off offff yaza düğün var haziran 24 e kadar ne kaa olcam bakalım :44:
kızlar twitter da takip ettiğim halam bakın ne satıyor!!!...kem gözlereee.....çekemeyenlere......okunup üflenmiş...herkes alıp hedaye etsin!!...
ayy evet ya benimde spora gidiyorum diye çekemiii görümcekim ne alaka anlamadım :44: bide zayıflasak betüşşş off offff yaza düğün var haziran 24 e kadar ne kaa olcam bakalım :44:
kız betüş azıcık yola ara ver de dediğimi yap..azimle devam edelim biz başarcaz yaa ben inanıyorum.... gerisi teferrüat çatlayan çatlasın..... durmak yok yola devaam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?