- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.481
Bu mu abla?Slm kizlar, yeni geldim eve
Zübeyde geçmişte şöyle oldu, böyle oldu demeyi hepimiz birakip temiz sayfaya acarak dostca, kardesce devam etsek olurmu cnm
Ugrasma cnmHangisi abla?ya hem cocuk hemde yemekle uğrasiyordum.karmansorman okudum.sayfalar cok birikmis.yemek geçe kaldi diye aralarda okudum.kusuruma bakma.ben bi gecmise bakim
Telefonun da sarji bitmisti.sarja taktim geldim.Ugrasma cnm
Yeni bi sayfa acalim dediydim
Kuzum ben şu an icin diyorumBu mu abla?
Abla iste bende bunu söyluyordum.acmayin artik su konuyu dedikce uzadi gitti.tek istedigim kapanmasiydi.ama kendimi savunmaktan öteye geçemedim.
benimki de başta kizildereli ve çizgi film karakterleri söylüyordu ben anlattım işte seni o şekilde cagirsak seni ne zandederlerdi diye ,espiri filan yaptık konu üzerine akla mantığa sığan isimler getirmeye başladıolabilir cnm aynen
Yaaa ne güzel benim kız pek akla mantığa sığar isim önerilerinde bulunmuy malesrf boncuk, pamuk falan
tabi ki zordur hele ki evlat ama Allah'tan gelene ne denir ki elden gelen dua etmekKuzum annemler hala ilk günkü gibiler ne yazık kibeklenmedik olması da sanırım bu süreci uzatıyor
Ben gelgitliyim bugün kendimi iyi hissediyorsam ertesi gün ufacık bişe dağıtıyor beni
Ama annemler kadar değilim, kızlarımla olmak kafamı dağıtıyor çok şükür ki
Bi de namazı bırakmıştım abimin vefatından sonra, 2 günüdür tekrar başladım o da iyi geliyor bana
Arada kaynamış msjlarda valla iyi bakabiliyorsa kafa dinle mini tatil modu :) benimki birgün doğumda bakabilse diye şimdiden dertliyiz kuzey çok bağlı bana annem bile nasıl duracak diye dert ediyorSağol cnm. Çocuklara eşim bakacak. Yanıma kimse gelmicek aman kafa dinliyim biraz
yok be gülüm tavır mavır yapasım gelmez ki normalde iyi biri mi ona bakmak lazım yok şu gün hediye almış almamış aslın da umursamam neye ihtiyacım olsa yada istesem zaten alınıyor ee benim ki de özel gün v.s. kutlama hediye almayı sevmiyor niye birbirimizi yoralım ki demi :))Tavır yapsaydin abla yanlışını gorseydi
valla abla sorma bol kosturmalı bı gun oldu sımdıde esimin kuzeni geldıallahhhh iyi koşturacaksın enerjin bol olsun kolay gelsin eee 2 kilo daha zayıflayınca daha bir yenilcek olup hafifledin bas gazaaaaaaaa
cogu gitmis ablacım masallah2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr
pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
bir ara yapmıstık takımda canım Hosgeldin bu aradaKizlar aranizda 21 gün şeker diyeti yapan oldu mu..
Ben başlamak istiyorum ama birlikte daha güzel olur sanki..
Canım Insallah cabuk ıyılesırsınDamar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evde
sifa olsun ponıcım4 gün bişy yemeyecekmişim
kız menu paylasmak ıskence geliyor zaten birde bildirim Baska yerde olmasınArkadaşlar ekside olan herkesi tebrik ediyorum o kadar çok mesaj var ki tek tek alintilayamadim bu konu menü paylaşım alanı gibi kilo bildirim alani da olsa çok iyi olur diye düşünüyorumHandandandan Mefkurem @GastrikAsit @Dream00
abla 8 lere Hosgeldin carcabul 7 lere inersin Insallah
mutluluğunuz daim olsun kuzumHaftaya doğum günüm var oğlan babasını aramis babacığım annem için bı planımız varmı diye
Benimki de ben düdüklü Alicam sen düşün napicani demiş
Oglanda bende pasta alıyım ozaman demiş
Harika fikir anan çok sevinecek demiş benim kazmada
Bunuda bana anlatiyor bide
basın sagolsun canımBassagligi dileginiz için hepinize çok teşekkür ederim.Alinti yapamadim...
Ben izne ayrilmak istiyorum... sebebi ise ; devamli aldigim kötü haberler ve eşim ile olan problemlerden ötürü kendimi iyi hissetmiyorum. Kendi halimde kalip kendimi toparlamak istiyorum. Kaptanımız uygun gorurseHandandandan
kesinlikle katılıyorumBakış açısı farkı
Cep telefonu kolye araba hediyeside olmuştur eşimin bana ..
Eve eşya almasi yada şahsıma ait hediye alması okadar önemsizki bana yaşattığı mutluluğun verdiği kıymetin huzurun yaninda..
Biz ona oyuzden değer ve kıymet veren koca modeli diyelim
Keske ozel mesajlar ozelde kalsaydı canım bu sekilde ortalığa dökülmesi her ne olursa olsun hoş olmamısŞimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış
Huma da oyleydı canım dedeysıyle durdu cok Sukur kuzeyde durur InsallahArada kaynamış msjlarda valla iyi bakabiliyorsa kafa dinle mini tatil modu :) benimki birgün doğumda bakabilse diye şimdiden dertliyiz kuzey çok bağlı bana annem bile nasıl duracak diye dert ediyor
Anladim abla seni.Kuzum ben şu an icin diyorum
Kapatalim geçmişi, kirginliklari
Ne diyosun
teşekkür edecek bir şey yok gülüm , benim ilgi alanlarımdan biri bilinç altı ve bene nasıl etki ettiği araştırırken her yerde doğru ve derin nefes teknikleri çıkmıştı önüme , şimdi benim mantığıma göresüper o zaman
A.slm canimm hoşbuldum Tamamdir zaman belirleyip başlayalım.
Bence de şans canim. 9.takimin bir tılsımı var bence ayrı bi hırslıyim şu an hemen etkiledi beni
suyu tamda dediğin gibi içmeye dikkat ediyorum ama derin nefes alma kısmını atliyor muşum sayende farkına vardim teşekkür ederim aklima geldikçe onu da yapacagim..
hiç farketmez yarin da olur p.tesi de olur canim uyarim sana.Lusi de başlıyacak belirleyip baslayalim.
Tmm cnm bisey diyemicem artik, nasil istersenAnladim abla seni.
Ama olmicak.
Kimse kendini haksiz görmüyor.bende dahil.
Birbirimizi kırdık incittik.izi kaldı.
Hicbisey en basindan oldugu gibi olmicak.bi kere tepki alındım.daha da eskisi gibi olmaz.
Gitmeden şunu da söyliyim.Allah biliyor ya sorun çıkarmak icin gelmedim.bu gelisim de dostaneydi.ama geçti gitti artik.
Kendine iyi bak abla.seni tanidigima sevindim.Allah yar ve yardimcin olsun.
Konusu açılıp olmayan şeyler var gibi yansıtılırsa paylaşılır canımKeske ozel mesajlar ozelde kalsaydı canım bu sekilde ortalığa dökülmesi her ne olursa olsun hoş olmamıs
Gün boyu seni bekledim oysakiSelamlar kızlar nasılsınız
Çok sakinsiniz gelin anam gelin gelin sohbet edek
Sevgililer günü sessizliği mi bu yoksa teyy teyyy
ara da yazanları henüz okumadım gülüm ama mefkuşumu da beni de kırma ..Anladim abla seni.
Ama olmicak.
Kimse kendini haksiz görmüyor.bende dahil.
Birbirimizi kırdık incittik.izi kaldı.
Hicbisey en basindan oldugu gibi olmicak.bi kere tepki alındım.daha da eskisi gibi olmaz.
Gitmeden şunu da söyliyim.Allah biliyor ya sorun çıkarmak icin gelmedim.bu gelisim de dostaneydi.ama geçti gitti artik.
Kendine iyi bak abla.seni tanidigima sevindim.Allah yar ve yardimcin olsun.
sen misafire koşturmaya doyamamışsın çekiyorsun be gülüm :))))valla abla sorma bol kosturmalı bı gun oldu sımdıde esimin kuzeni geldı
cogu gitmis ablacım masallah
bir ara yapmıstık takımda canım Hosgeldin bu arada
Canım Insallah cabuk ıyılesırsın
sifa olsun ponıcım
kız menu paylasmak ıskence geliyor zaten birde bildirim Baska yerde olmasın
abla 8 lere Hosgeldin carcabul 7 lere inersin Insallah
mutluluğunuz daim olsun kuzum
basın sagolsun canım
kesinlikle katılıyorum
Keske ozel mesajlar ozelde kalsaydı canım bu sekilde ortalığa dökülmesi her ne olursa olsun hoş olmamıs
Nerde bekledin başgan olay mı vardı tühhh kaçırdımGün boyu seni bekledim oysaki
Gelipte ortalığı sakinleştirirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?