Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm kizlar, yeni geldim eve

Zübeyde geçmişte şöyle oldu, böyle oldu demeyi hepimiz birakip temiz sayfaya acarak dostca, kardesce devam etsek olurmu cnm
Bu mu abla?
Abla iste bende bunu söyluyordum.acmayin artik su konuyu dedikce uzadi gitti.tek istedigim kapanmasiydi.ama kendimi savunmaktan öteye geçemedim.

Bu mu abla?
Abla iste bende bunu söyluyordum.acmayin artik su konuyu dedikce uzadi gitti.tek istedigim kapanmasiydi.ama kendimi savunmaktan öteye geçemedim.
Kuzum ben şu an icin diyorum
Kapatalim geçmişi, kirginliklari
Ne diyosun

olabilir cnm aynen

Yaaa ne güzel benim kız pek akla mantığa sığar isim önerilerinde bulunmuy malesrf boncuk, pamuk falan
benimki de başta kizildereli ve çizgi film karakterleri söylüyordu ben anlattım işte seni o şekilde cagirsak seni ne zandederlerdi diye ,espiri filan yaptık konu üzerine akla mantığa sığan isimler getirmeye başladı
tabi ki zordur hele ki evlat ama Allah'tan gelene ne denir ki elden gelen dua etmek

Sağol cnm. Çocuklara eşim bakacak. Yanıma kimse gelmicek aman kafa dinliyim biraz
Arada kaynamış msjlarda valla iyi bakabiliyorsa kafa dinle mini tatil modu :) benimki birgün doğumda bakabilse diye şimdiden dertliyiz kuzey çok bağlı bana annem bile nasıl duracak diye dert ediyor

Tavır yapsaydin abla yanlışını gorseydi
yok be gülüm tavır mavır yapasım gelmez ki normalde iyi biri mi ona bakmak lazım yok şu gün hediye almış almamış aslın da umursamam neye ihtiyacım olsa yada istesem zaten alınıyor ee benim ki de özel gün v.s. kutlama hediye almayı sevmiyor niye birbirimizi yoralım ki demi :))

allahhhh iyi koşturacaksın enerjin bol olsun kolay gelsin eee 2 kilo daha zayıflayınca daha bir yenilcek olup hafifledin bas gazaaaaaaaa
valla abla sorma bol kosturmalı bı gun oldu sımdıde esimin kuzeni geldı
2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr

pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
cogu gitmis ablacım masallah
Kizlar aranizda 21 gün şeker diyeti yapan oldu mu..
Ben başlamak istiyorum ama birlikte daha güzel olur sanki..
bir ara yapmıstık takımda canım Hosgeldin bu arada
Damar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evde
Canım Insallah cabuk ıyılesırsın
4 gün bişy yemeyecekmişim
sifa olsun ponıcım
kız menu paylasmak ıskence geliyor zaten birde bildirim Baska yerde olmasın
Gunaydin

Bildirimim
Gecen hafta 90.8
Bugun 89.9
Fark 0.9
Yuzde 0.99

Eki Görüntüle 2590333
abla 8 lere Hosgeldin carcabul 7 lere inersin Insallah
mutluluğunuz daim olsun kuzum
basın sagolsun canım
kesinlikle katılıyorum
Şimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış
Keske ozel mesajlar ozelde kalsaydı canım bu sekilde ortalığa dökülmesi her ne olursa olsun hoş olmamıs

Arada kaynamış msjlarda valla iyi bakabiliyorsa kafa dinle mini tatil modu :) benimki birgün doğumda bakabilse diye şimdiden dertliyiz kuzey çok bağlı bana annem bile nasıl duracak diye dert ediyor
Huma da oyleydı canım dedeysıyle durdu cok Sukur kuzeyde durur Insallah

Kuzum ben şu an icin diyorum
Kapatalim geçmişi, kirginliklari
Ne diyosun
Anladim abla seni.
Ama olmicak.
Kimse kendini haksiz görmüyor.bende dahil.
Birbirimizi kırdık incittik.izi kaldı.
Hicbisey en basindan oldugu gibi olmicak.bi kere tepki alındım.daha da eskisi gibi olmaz.
Gitmeden şunu da söyliyim.Allah biliyor ya sorun çıkarmak icin gelmedim.bu gelisim de dostaneydi.ama geçti gitti artik.
Kendine iyi bak abla.seni tanidigima sevindim.Allah yar ve yardimcin olsun.

teşekkür edecek bir şey yok gülüm , benim ilgi alanlarımdan biri bilinç altı ve bene nasıl etki ettiği araştırırken her yerde doğru ve derin nefes teknikleri çıkmıştı önüme , şimdi benim mantığıma göre
bir insan yemek yemeze ne kadar süre sonra ölür , su içmezse ne kadar
pekii nefes almazsa.... o yüzden doğru nefes aslın da en önemli :))

Tmm cnm bisey diyemicem artik, nasil istersen
Ama tamamen birakman üzücü
Keşke baska takima gecseydin bari
Böyle ayrilirsan 6 ay yarisamazsin

ara da yazanları henüz okumadım gülüm ama mefkuşumu da beni de kırma ..

kızlar azıcık mefkuremle bana sevginiz varsa bu konuyu kapatın daha gık istemiyorum derdi olan bitiremeyen bana özelden yazsın burada yazdıkça iş büyüdü ki büyütülecek ortada aslın da bir şey yok

sen misafire koşturmaya doyamamışsın çekiyorsun be gülüm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…