Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ucmelekannesi bildirim yapmadın mı canım, ben mi görmedim

İstersen listeye girebilirsin bu hafta
Canım ınt yoktu gunduz gıremıyorum ıkı gundur. Olmusmu o kadar.

Sabah mınnos kızım tartımı kırdı tam tartılacagım elıne aldı pattttt attı sacaklı kız,tartılamadım ama hafta ıcı tartıldıgımda durum pek parlak degıldı.zıra 73 üçü gordu bu gozler.

İnş haftaya lıstedeyım. Buraya not olsun. Bu hafta tartı almam pek mumkun degıl ancak obur hafta sonu.

Peki canım, nasıl istersen

Kendi isteğinle ayrıldığında 6 ay yarisamazsin canım ben kural olarak hatırlatayım ama izne ayrılıp 3 hafta sonra başka takımda şansını deneyebilirsin son dakikalar boşuna 6 ay bekleme diye söylüyorum

2 ayı dolmadı canım, transfer olabilir

Yani yada o seçeneği kullanalım her takımda kırgınlık yanlış anlamalar oluyor boşuna 6 ay beklemek anlamsız olur kilo vermek isteyen birisi için
Kesinlikle öyle.
Bende transferden yanayım ama bunun kararı bana düşmez.
Kendi isterse düzeltiriz

Tmm cnm bisey diyemicem artik, nasil istersen
Ama tamamen birakman üzücü
Keşke baska takima gecseydin bari
Böyle ayrilirsan 6 ay yarisamazsin
Ne yapalim kısmet abla.bende böyle olsun istemezdim ama konu uzayinca iyice tatsızlaştı.zaten artik girmem buraya.
Aradaki msjlari okursan zaten sende anlicaksin abla.kendimi savunmaktan bıktim artik.4 kisi surekli biseyler yazip duruyor.hangi birinin hangi msjina cvp yazim?
Benim meselem benim sıkıntım.
Ama burda paylastigim icin yine ben suçlu oldum.yazmaz olaydim keşke.beni pişman ettirdiler.
Sende üzülme boşa.

Beni düsündüğün icin saol canım.zaten bu morel bozukluguyla diyet miyet hepsini bosverdim.girmem artik diyet gruplarina.bu son oldu zaten.

güzel öneriler gelir bizimkinden de insAllah
Bnm miniğimn adını ablası koydu çizgi filmden
Yaa MaşAllah ona

Ama böyle de yorumlamak zor oluyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…