- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.501
3 ay oldumuda izine ayrilali
ben sofrayı kurdum benimkilerin teşrif etmelerini bekliyorum yemek yiycez yoksa laflardık ne güzel :)Selamlar kızlar nasılsınız
Çok sakinsiniz gelin anam gelin gelin sohbet edek
Sevgililer günü sessizliği mi bu yoksa teyy teyyy
Oldu3 ay oldumuda izine ayrilali
Ne yiyonuz ablaben sofrayı kurdum benimkilerin teşrif etmelerini bekliyorum yemek yiycez yoksa laflardık ne güzel :)
Canım ınt yoktu gunduz gıremıyorum ıkı gundur. Olmusmu o kadar.
Peki canım, nasıl istersenCanım ınt yoktu gunduz gıremıyorum ıkı gundur. Olmusmu o kadar.
Sabah mınnos kızım tartımı kırdı tam tartılacagım elıne aldı pattttt attı sacaklı kız,tartılamadım ama hafta ıcı tartıldıgımda durum pek parlak degıldı.zıra 73 üçü gordu bu gozler.
Bnm miniğimn adını ablası koydu çizgi filmdenolabilir cnm aynen
Yaaa ne güzel benim kız pek akla mantığa sığar isim önerilerinde bulunmuy malesrf boncuk, pamuk falan
Merak ettim şimdi kızının isminiBnm miniğimn adını ablası koydu çizgi filmden
ElifMerak ettim şimdi kızının ismini
Kendi isteğinle ayrıldığında 6 ay yarisamazsin canım ben kural olarak hatırlatayım ama izne ayrılıp 3 hafta sonra başka takımda şansını deneyebilirsin son dakikalar boşuna 6 ay bekleme diye söylüyorumAnladim abla seni.
Ama olmicak.
Kimse kendini haksiz görmüyor.bende dahil.
Birbirimizi kırdık incittik.izi kaldı.
Hicbisey en basindan oldugu gibi olmicak.bi kere tepki alındım.daha da eskisi gibi olmaz.
Gitmeden şunu da söyliyim.Allah biliyor ya sorun çıkarmak icin gelmedim.bu gelisim de dostaneydi.ama geçti gitti artik.
Kendine iyi bak abla.seni tanidigima sevindim.Allah yar ve yardimcin olsun.
2 ayı dolmadı canım, transfer olabilirKendi isteğinle ayrıldığında 6 ay yarisamazsin canım ben kural olarak hatırlatayım ama izne ayrılıp 3 hafta sonra başka takımda şansını deneyebilirsin son dakikalar boşuna 6 ay bekleme diye söylüyorum
Yani yada o seçeneği kullanalım her takımda kırgınlık yanlış anlamalar oluyor boşuna 6 ay beklemek anlamsız olur kilo vermek isteyen birisi için2 ayı dolmadı canım, transfer olabilir
Kesinlikle öyle.Yani yada o seçeneği kullanalım her takımda kırgınlık yanlış anlamalar oluyor boşuna 6 ay beklemek anlamsız olur kilo vermek isteyen birisi için
Ne yapalim kısmet abla.bende böyle olsun istemezdim ama konu uzayinca iyice tatsızlaştı.zaten artik girmem buraya.Tmm cnm bisey diyemicem artik, nasil istersen
Ama tamamen birakman üzücü
Keşke baska takima gecseydin bari
Böyle ayrilirsan 6 ay yarisamazsin
Aradaki msjlari okursan zaten sende anlicaksin abla.kendimi savunmaktan bıktim artik.4 kisi surekli biseyler yazip duruyor.hangi birinin hangi msjina cvp yazim?ara da yazanları henüz okumadım gülüm ama mefkuşumu da beni de kırma ..
kızlar azıcık mefkuremle bana sevginiz varsa bu konuyu kapatın daha gık istemiyorum derdi olan bitiremeyen bana özelden yazsın burada yazdıkça iş büyüdü ki büyütülecek ortada aslın da bir şey yok
Beni düsündüğün icin saol canım.zaten bu morel bozukluguyla diyet miyet hepsini bosverdim.girmem artik diyet gruplarina.bu son oldu zaten.Kendi isteğinle ayrıldığında 6 ay yarisamazsin canım ben kural olarak hatırlatayım ama izne ayrılıp 3 hafta sonra başka takımda şansını deneyebilirsin son dakikalar boşuna 6 ay bekleme diye söylüyorum
güzel öneriler gelir bizimkinden de insAllahbenimki de başta kizildereli ve çizgi film karakterleri söylüyordu ben anlattım işte seni o şekilde cagirsak seni ne zandederlerdi diye ,espiri filan yaptık konu üzerine akla mantığa sığan isimler getirmeye başladı
Yaa MaşAllah onaBnm miniğimn adını ablası koydu çizgi filmden
Mumları da yaktin mi abla :)ben sofrayı kurdum benimkilerin teşrif etmelerini bekliyorum yemek yiycez yoksa laflardık ne güzel :)
Ama böyle de yorumlamak zor oluyor yinevalla abla sorma bol kosturmalı bı gun oldu sımdıde esimin kuzeni geldı
cogu gitmis ablacım masallah
bir ara yapmıstık takımda canım Hosgeldin bu arada
Canım Insallah cabuk ıyılesırsın
sifa olsun ponıcım
kız menu paylasmak ıskence geliyor zaten birde bildirim Baska yerde olmasın
abla 8 lere Hosgeldin carcabul 7 lere inersin Insallah
mutluluğunuz daim olsun kuzum
basın sagolsun canım
kesinlikle katılıyorum
Keske ozel mesajlar ozelde kalsaydı canım bu sekilde ortalığa dökülmesi her ne olursa olsun hoş olmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?