Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patates hariç güzel afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım

Şimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış
Normalde yorum yapmayacaktim ama bu mesaji okuyunca yazmam gerektigini düşündüm. Senin özel mesajların çok begendim abla. Heleki onca konuya rağmen "diyeti bırakma" demene cokduygulandim. Çünkü yapilan negatif davranışlara ragmen hala kendisini düşünmüşsün...
Hic gerek yoktu konunun bu kadar uzatılmasına...
Oyle ablammm haklisin çok tesekkur ederim.

Evet canm vardı check upta şimdi pankreasta enfeksiyn oluşmuş 3-4 gün yatış verdiler bakalım. Safra ameliyatı nasıldı kapalı mı yaptılar
kapaliydi sadece 4 5 delik actilar.safrayida gobek deliginden cikarttilar.
Kizlar aranizda 21 gün şeker diyeti yapan oldu mu..
Ben başlamak istiyorum ama birlikte daha güzel olur sanki..
gic denemedim canim..ama yapamam heralde.
Babaları bakar gözüm arkada kalmazda.yanıma gelmeye kalkar annesini çağırır kayınvalide çocuklara bakamaz daha doğrusu bakmaz. Annem yanına gelsin kalsn dedi istemiyorum dedim
araniz iyi degilmi kv le.
Gunaydin

Bildirimim
Gecen hafta 90.8
Bugun 89.9
Fark 0.9
Yuzde 0.99

Eki Görüntüle 2590333
ooo masallah ablaa
Bu hafta kendime bir rakip istiyorum var mı gönüllü
ben varimmm...yarisalim istersen:))
Geçen senede süpürge almisti Seneye büyük hediye istiyorum koltuk takımı
gittikce citayi yukseltiyosun yani

Ben izne ayrildigimda noluyor kızlar? Birde izne ayrilmak ile ilgili mesajim cvp alabilir miyim? Kuralar nedir ? Izne ayrıldıktan sonra ne kadar sürede dönebilirim
Canım ızne gıdınce 2 hafta sonra artıda olmazsan donebılıyorsun. Artıdaysanda 3 ayda önce donemıyorsun bıldıgım kadarıyla.

Izne ayrılmanla ılgılı soz kaptanda canım

patates elma dilimi gibimi yoksa tum 1 patatesmi
afiyet olsun
afiyet olsun guzel menu:)

Kızlar biturlu sayfalari bitiremedm dha dogrusu oglandan okuyamdim pesinde kosmaktan. Simdi yataga geldk uyucaz ancak bitti alintilara donucem.
Bu arada 3 cü olmusuz tebrik ederm kızlar
Bwnd gezmelerdeyimde kizi emzirirken bakiyim dedim

Oh oh iyi ne guzel kız maşallah sana, bizde iyiyiz sukutr oglum aşırı hareketli ya durmadan peşindeym 2 saniye yanliz birakmaya gelmiyor ama boyle buyuyor gidiyor iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…