Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba hatunlar... Hicranla faceden konuşmaya daldım buraya yazamadım...

Stresliyim sınav yüzünden. Bugün kursumda var.

Sabah: Annem 1 dilim kepek ekmeğe çokokrem sürmüş enerji versin dedi
1 dilimde 1 ince tel peynirle ben yedim etti 2 dilim kepek
3-4 dilim salatalık
2 siyah zeytin
1 bardak yeşilçay...

ben halen evdeyimmaşkitom uyudu kaldı, onu bekliyorum..ayy gidemedim ya ufunet geçircem birazdan.

ben kaçar canlarım görev beni bekler kokulu bir arıtma tesisini denetime gidiyorum belkim iştahımda kapanır zaten bugün gerginim bugün benim doğum günüm eşim hala aramadı cnm babam ve annem aradı bitanecik babam iyiki doğdun,iyiki varsın sen olmasan biz ne yapardık dedi
kp hastanede yaww çalıştığım yerden başında kalacak refakatçiye kadar ben ayarlıyorum yok başındaki sabaha kadar uyumamışta yok falan filan baban bu ya 1 gün uykusuz kalıver çok mu ama yok millet böyle böyle genç kalıyo çok sinirliyim çok Allah korusun benim anneme babama bişey olsa kimselere emanet edemem alırım ücretsiz izin gider dururum yanında daha olmadı alır gelirim ama benim ailem bıçak kemiğe dayanmadan yardım istemez sırf çocuklarımız rahatsız olmasın diye annem hep der bunlar iyi günlerimiz şimdiden limitimizi doldurmayalım çok muhtaç olursak yardım isteriz diye işte herkes bir değil demekki ayy özür dilerim çok doluyum çok

doğum günün kutlu olsun.... sevdiklerinle birlikte uzun güzel yılların olsun aminnnn...

ee güzelim adı üzerinde kaygana bu..yapacak tabii kaynanalığını..ama anne -baba öylemi yaa..kan kusarda kızılcık şerbeti içtim der..valla ben önceden pek bir önemsiyordum bu kaygananın dediklerini falan ama sonradan boşveeerr demeye başladım..hiiç umurum değil artık ..sende kafana takma bence ..salla gitsin..

ayy nagişim doğumgününü unuttum be yaa...doğumgünün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel günler görürsün inşallah maşşallah

ben ne zaman gidecemde gelecem ya huu...vay bana vaylar bana...bu arada bu topiğe uğramayan kaçaklar var yaa...edda, murç , lionesse, fulya hepinize cık cıks cıks diyorum

geldim yavrum geldim, sabahtan beri kendimi motive edebilmek ugruna internette arastirma yapiyorum. okumadigim forum kalmadi sanirim.. neyse kendimi motive etmeyi basardim sonunda. bugun kacamak yok kizlar, gerci gun icinde zaten cok yemiyordum da gece yemeleri yeniden baslamisti bugun onu kestigim gundur vatana millete hayirli olsun..

Son düzenleme:

kiyamam canim ya uzulme insanlar farkli farkli yapacak birsey yok. yeni yasini da tebrik ediyorum bebisli bir yil olmasi dilegimle

bu arada kizlar ruyamda annemler diyor ki sizin dogru durust kina geceniz dugununuz falan olmadi simdi yapalim diyor ama ben o sirada hamileymisim.. turkiyedeymisiz annemler falan kalabalik gezip duruyoruz salon tuttular 20.000 liraya ama gorseniz upuzun boyle koridor gibi bir salon, spor salonu gibi yerleri. bombos, hic masa vs yok. ustelik merdiven merdiven gidiyor boyle her 2 metrede bir basamak var oyle dusunun.. sacma sapan ruya iste elbisemi gosteriyorlar 2 tane varmis biri siyah, kabarik etekli abiye bir elbise digeri mavi ve beyaz. ben siyah olani seciyorum.

sonra herkes ortadan kayboldu ben o ara dogurmusum, bir kizim oldu emziriyorum falan ama kimse yok yanimda, diyorum dogru mu yapiyorum acaba kimse bana yardim etmedi. ama harika bir duyguydu bebisin olmasi, sanki gercek gibiydi

hayır olsun....

nagiş doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah.

Bu arada forum dünden beri ne kadar sessiz, mursh ve yaseminin işleri yoğun sanırım, eda da yok..

Nagişim Doğum Günün Kutlu Olsun.
Allah sana sağlıklı, huzurlu, maddi ve manevi rahatlık içinde olacağın, ve tüm sevdiklerinle geçireceğin uzun bir ömür nasibetsin inşallah.
Kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalı bütün hepsi aynı değil ama işte kimine piyango vuruyor, kimine böyle piyangonun çöpü vuruyor.

Fulyacım rüyan hayır olsun inşallah, bende birkere bebeğimin olduğunu görmüştüm, gece ağlamışta annem beni uyandırmamış yorgunum diye, bende uyanıyorum diyorumki anne niye uyandırmadın o daha önemli benden diyorum. Hemende havaya girmişim annelik havasına yani gerçekten değişik bir duygu canım, bende rüyamda tatmıştım 1 kere. ALlah bütün isteyenlere en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah.

Gamzecim bebişim valla ayran içtik ayrı düştük ya, işler durgundu 2 haftadır bol bol forumda vakit geçiriyordum, 1-2 gündür biraz yoğunum onun için pek giremedim, ama aklımdasınız hep Hakkaten mursh da yok bakıyorum, eda zaten kayıplarda, ama hopiş ve fadime ablam, betül, nagiş süperler, arada bir girdikçe mutlaka bütün yazıları okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…