- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.761
kız betüş azıcık yola ara ver de dediğimi yap....özel mesajlarına bak...nagiş sendeeeeeeeeee
kız betüş azıcık yola ara ver de dediğimi yap....özel mesajlarına bak...nagiş sendeeeeeeeeee
sağ altta mesaj düzenleme butonu var yaa..sil butonu yokkkk bulameyrum....
sağ altta mesaj düzenleme butonu var yaa..
ben kaçar canlarım görev beni bekler kokulu bir arıtma tesisini denetime gidiyorumbelkim iştahımda kapanır zaten bugün gerginim bugün benim doğum günüm eşim hala aramadı cnm babam ve annem aradı bitanecik babam iyiki doğdun,iyiki varsın sen olmasan biz ne yapardık dedi
kp hastanede yaww çalıştığım yerden başında kalacak refakatçiye kadar ben ayarlıyorum yok başındaki sabaha kadar uyumamışta yok falan filan baban bu ya 1 gün uykusuz kalıver çok mu ama yok millet böyle böyle genç kalıyoçok sinirliyim çok Allah korusun benim anneme babama bişey olsa kimselere emanet edemem alırım ücretsiz izin gider dururum yanında daha olmadı alır gelirim ama benim ailem bıçak kemiğe dayanmadan yardım istemez sırf çocuklarımız rahatsız olmasın diye annem hep der bunlar iyi günlerimiz şimdiden limitimizi doldurmayalım çok muhtaç olursak yardım isteriz diye işte herkes bir değil demekki ayy özür dilerim çok doluyum çok
ben kaçar canlarım görev beni bekler kokulu bir arıtma tesisini denetime gidiyorumbelkim iştahımda kapanır zaten bugün gerginim bugün benim doğum günüm eşim hala aramadı cnm babam ve annem aradı bitanecik babam iyiki doğdun,iyiki varsın sen olmasan biz ne yapardık dedi
kp hastanede yaww çalıştığım yerden başında kalacak refakatçiye kadar ben ayarlıyorum yok başındaki sabaha kadar uyumamışta yok falan filan baban bu ya 1 gün uykusuz kalıver çok mu ama yok millet böyle böyle genç kalıyoçok sinirliyim çok Allah korusun benim anneme babama bişey olsa kimselere emanet edemem alırım ücretsiz izin gider dururum yanında daha olmadı alır gelirim ama benim ailem bıçak kemiğe dayanmadan yardım istemez sırf çocuklarımız rahatsız olmasın diye annem hep der bunlar iyi günlerimiz şimdiden limitimizi doldurmayalım çok muhtaç olursak yardım isteriz diye işte herkes bir değil demekki ayy özür dilerim çok doluyum çok
bu arada kizlar ruyamda annemler diyor ki sizin dogru durust kina geceniz dugununuz falan olmadi simdi yapalim diyor ama ben o sirada hamileymisim.. turkiyedeymisiz annemler falan kalabalik gezip duruyoruz salon tuttular 20.000 liraya ama gorseniz upuzun boyle koridor gibi bir salon, spor salonu gibi yerleri. bombos, hic masa vs yok. ustelik merdiven merdiven gidiyor boyle her 2 metrede bir basamak var oyle dusunun.. sacma sapan ruya isteelbisemi gosteriyorlar 2 tane varmis biri siyah, kabarik etekli abiye bir elbise digeri mavi ve beyaz. ben siyah olani seciyorum.
sonra herkes ortadan kayboldu ben o ara dogurmusum, bir kizim oldu emziriyorum falan ama kimse yok yanimda, diyorum dogru mu yapiyorum acaba kimse bana yardim etmedi. ama harika bir duyguydu bebisin olmasi, sanki gercek gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?