- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.741
Anladim canım tesekkur ederim.Canım ızne gıdınce 2 hafta sonra artıda olmazsan donebılıyorsun. Artıdaysanda 3 ayda önce donemıyorsun bıldıgım kadarıyla.
Izne ayrılmanla ılgılı soz kaptanda canım
Tamam ablacigim eksi olurum diye düşünüyorum.Kuasar
Canım izne ayrıldıktan sonra 3. Cuma eksi yada sabit kilo ile tekrar listeye girebiliyorsun.
Artı olursan ve yüzde 5 fazla olursa 3 ay sonra girebilirsin listeye
Bu nedenle artı olmamaya çalış.
İzin süreni de çok uzatma canım 2 hafta sonra seni alalım listeye
Cok tesekkur ederim.ablacigim ilgin için. Yapmak istiyorum abla ama sence kan değerlerim kötü ilerler mi? Duser mi? 3 aylikkontrolum oluyor ya...Kuasar
Facebook 'ta "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar" grubunu inceler misin canım
Eğer yapabilirsen sağlığın için çok iyi olur
Cook mutlu oldum. Insanın tanımadığı kişiyi dusunmesi ne kadar güzel...@Gulbe seker
CanımKuasar 'a sistemi anlatma işini sana devrediyorum.
Sana iyi bir yol arkadaşı olabilir seviyeleri uygularken
Duydum canimmm harika bir haber oldu bu.
Tartılar resimli mi paylaşılacakmış artıkMefkurem sen ne diyorsun bu tartıyı resmi konusuna
Sen Ankara'ya gel anama odun ateşinde bı etli ekmek yaptiriyim Afiyetle yiyelim.Bence yine ayni tartismaya girmeyelim
Evet canımTartılar resimli mi paylaşılacakmış artık
Nedenki yalan söylerler diye mi ? Bununda yalanı bulunur çünkü hatta bak yapayım hemen bekleEvet canım
Öyle bir kural geliyor
Alakasız bı yerden gelindi canım bu konuyaNedenki yalan söylerler diye mi ? Bununda yalanı bulunur çünkü hatta bak yapayım hemen bekle
Sabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
Kizlar bugün kv bütün çocuklarını çağırdı akşama lahmacun yaptircaklar. Abartmiycam 1 tane yiycem ama geç saate kalabilir muhtemelen 8 gibi falan olur. Öglende de bişey yemiycem dengelemis olmak için meyveyle kahveyle falan gecistiricem
Günaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Herkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Anacim simdiki cocuklarin ber yaşta ayri sendromu oluyor
Bizim kiz 4 yasinda bazen öyle manasiz aglamalari bagirmalari oluyor ki
Süren dolmuş olsaydi ne güzel yüzden olacakti
iyi olurdu takim icin bi faydam olurdu1 ayı var süresinin dolmasına
Aman o da kayış gibi ne bulgur var ne maydonozEtli ekmek Konya'nın tatlıım
Sen git Kirli Ahmet'te Sivas Köfte ye canım
Bulgurlu köfte tarifin mi var anacım versene kediyeAman o da kayış gibi ne bulgur var ne maydonoz
Dogru canim .İyi akşamlar canımmenü kısmına sadece. menü yorumları buraya en son geçen hafta mı gelmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum
Kıyma, ince köftelik bulgur, yumurta, maydonoz tuz karabiberBulgurlu köfte tarifin mi var anacım versene kediye
Yani anlamsız olmuş cidden. Yarışmalar hikaye olur mu bilmiyorum ama zaten şu an 3 takım falan yarışıyo doğru düzgün. Bir de kış ya ben ona bağlıyorum ya baharda şenlenir buralar çünkü yaz geliyoAlakasız bı yerden gelindi canım bu konuya
Cuma yarışmaları da hikaye olur yakında
Çünkü 1 ayda her kiloda bir sürü resim birikecek takımlarda
Paylaşımı da okudum kesinlikle haklısın canım.konu nerden nereye geldi.Alakasız bı yerden gelindi canım bu konuya
Cuma yarışmaları da hikaye olur yakında
Çünkü 1 ayda her kiloda bir sürü resim birikecek takımlarda
Bulgurlu köfte tarifin mi var anacım versene kediye
Bu tarifle tuturabilene helal olsunKıyma, ince köftelik bulgur, yumurta, maydonoz tuz karabiberseviyosan rendelenmiş soğan.. yumuşak köfte seviyosan bulguru ıslatabilirsin
Sivasindami varmış atiyosunTabi ki sivas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?