Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi ibi yarım gun ugramadık haa hemen dedıkodumu yapın kınayın benı Hıh

Fulyacım gecmıse bakamadım mulakatın nasıl gectı ? lumlu sonuc almıssındır ıns...Ayyy kızlar ıslerım baya youn aklımdasınız ama muhabbete dahıl olmaıyorum.Dıyette aynı b.k gıbı gıdıyo acayıp moralım bozuk...Benı motıve edın anacımmm

Nagısımmm cnmmm balım kusum kuzum allah nıce nıce guzel yaslar versın Mutlu yıllar...

Son düzenleme:

mursh süpersin yaa, diyetinin gidişatı ancak bukadar kısa ve öz bir kelime ile anlatılabilirdi ayy valla normal normal yazıyı okurken o kelimeden sonra koptum Aynen canım, çoğumuzunki öyle gidiyor sanırım, bugün hiç bozmadan gittim bakalım yarına ne çıkıcam tartıda.

bende şaşırdım yanlış yazmış herhalde diye iki kere okudum aa aaaaaaa

yawrum ben aslında ünlü bir rüya yorumcusuyum ama sen bilmezsin beni öhhö öhhööö..şimdi ben rüyanı yorumlayayım..yakın zamanda feraha ereceksin..bir üzüntünden kurtulacaksın..güzel haberler alacaksın inşallah maşşalah..

bende şaşırdım yanlış yazmış herhalde diye iki kere okudum aa aaaaaaa
heytt bee onun ablası benim ben!!

oyle miiii bilmiyordum :122: hadi bakalim umarim oyle olur

tebrikler canim biraz surtuneyim de bana da bulassin ya gerci bugun ben de pek bisey yemedim sayilir, minik bi kitkat yedim az once gerci 105 kalori neyse artik o kadar da olsun.

yok be mursh iyi gecmedi malesef, sonuclari gorcez haftaya ama hiiiiiic umutlu degilim. diyet konusu da aynen, motivasyon cok dusuk. sabah tonla yazi okudum biraz motive oldum simdi o da azaliyor. tek sisman beyniniz kitabini yeniden okumanin zamani geldi sanirim, o kitabi ne zaman okusam 1-2 ay kacamak yapmiyorum.

hahah ben de havalara girmistim de sondu iste uyanip da ruya oldugunu anlayinca amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Sabah 68.3 kg geldim, şimdide regl oldum Bayağı ilginç bir gün yaşıyoruz hadi hayırlısı. Bir de kaçamak yaptım, hem de waffle Ama nedense pişman değilim :S

afiyet olsun bende bitter çikolata yedim bir parça .kızlarla buluştuk bugün sofrada bunlar vardı dokunmadım milföy börek,tırtıl kurabiye ,patates salatası ,mantı ,un kurabiyesi ,sarma,çikolata damlalı kurabiye hiç yemedim 1 kase yogurt yanımda götürdügüm küçük keklerden yedim şimdi kaçamak yaptım regl olunca canım çok tatlı çekti yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucam:18:

oofff iyi dayanmışın haaa çin işkencesi böyle bir şey olsa gerek...... ben dalardım patates salatasınaa

herkese iyi gcelerrrr, fadime abla vallahi iyi dayanmışsın o ne yaa cennete düşmüşsün bugün sen resmen
Fulyacım hakkında hayırlısı olsun, olmadıysa bir müddet daha keyif yap evin tadını çıkartmaya bak, hayatta herşeye "bu bir fırsat" gözüyle bak, ozaman daha güzel değerlendirirsin her anını
OOOhhh benim tontişlerim tatlı kaçamakları yapıyor bakıyorumda, biri bitter çikolata, diğeri waffle vs.. götürünnnnn

Fulyacım hakkında hayırlısı olsun, olmadıysa bir müddet daha keyif yap evin tadını çıkartmaya bak, hayatta herşeye "bu bir fırsat" gözüyle bak, ozaman daha güzel değerlendirirsin her anını

oyle canim napalim hayirlisi, aylardir ilk basvurdugum yer buydu olsa cok sevincektim ama neyse artik. yavas yavas is aramaya baslarim artik, uzun zamandir tembellik ediyorum evde hem calisirken daha hareketli oluyorum hem guzel kilo veriyordum eve kapaninca sanki hantallastim gibi. eninde sonunda bir yere kapagi atarim heralde

Günaydın Canlarrrr

Dünkü msj bıraz yadırganmıs heralde ama emın olun ıcınde bulundugum durumu başka anlatacak kelıme bulamadım Bugun full burdayım ıslerımı bıtırıp gelıcem hemen ...

doğum günün kutlu olsun.... sevdiklerinle birlikte uzun güzel yılların olsun aminnnn...

ayy nagişim doğumgününü unuttum be yaa...doğumgünün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel günler görürsün inşallah maşşallah

kiyamam canim ya uzulme insanlar farkli farkli yapacak birsey yok. yeni yasini da tebrik ediyorum bebisli bir yil olmasi dilegimle

nagiş doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah.

Bu arada forum dünden beri ne kadar sessiz, mursh ve yaseminin işleri yoğun sanırım, eda da yok..

Nagiş dogum günün kutlu olsun canım

hepinize tşk ederim canlarım iyi dilekleriniz için yanlız birşeyi düzelteyim kayganaya kızmadım,görümceke kızdım kayganam yazık evde oğluma bakıyo kadının yükü o kadar çok ki yetişemiyo bile

Günaydın Canlarrrr

Dünkü msj bıraz yadırganmıs heralde ama emın olun ıcınde bulundugum durumu başka anlatacak kelıme bulamadım Bugun full burdayım ıslerımı bıtırıp gelıcem hemen ...

yok kız yadırgamadık soğuk şaşırdık şaşırdık bu kadar net izah edişine...duygularımıza tercümaan olmuşsun

bu arada günaydınnn dün eşim saatlerce diyet pasta aradıktan sonra bulamaması sebebiyle diyet baklava alıp gelmiş neyse hadi dedim doğum günün ye yedim 2-3 parça normal geldi sonra eşim dediki ben farklı olduğunu düşünmüyorum diyet olmayandan bir ısırık aldım oyy oyy buram buram glikoz tadı-kokusu ilk defa aldım ya meğer fark varmış regl olmak ve olmamak arasında kararsız kaldı vücüdum bişeyler var ama devamı yok kaçamaklarlada olsa dukana devam ,sporada devam dün inanılmaz ter attım
sonra dukan forumundan okuduğum doğadanın kayısı çayı bir mucize 2 gündür rahatım wc konusunda kesinlikle tavsiye ederim deneyin şimdilik buralardayım evrakım da var dışarı çıkarsam haber veririm öpüyorum herkesi

günaydın tontoşlarım..dün akşam saat 19 dan gece 11.30 a kadar hastanedeydim..dün halama gitmeden küçül aşkitom yere basmakta zorlanıyodu..sonra baktım gittiğimiz yerdede çocuk emeklemeye başladı..eve geldik keza yine öyle..yürümek istemiyo , yere basınca ağlamaya başlıyo..artık hiç kucağımdan inmek istemeyince doğru gittik acile....röntgeni çekildi bişey çıkmadı, kan tahlili idrar bişey yok..ama bu işlemler sırasında devamlı ağladı , helak oldu çocuğum..doktor birşeyi yok dedi , eve yolladı..şimdi uyuyor , daha kalkmadı..bakalım uyanınca ne olacak..

Günaydınnnn, bugün neşeliyim arkadaşlar 200gr daha vermişim ve olmuşum 63.2
inşallah yarına kadar muhafaza ederim de bide üstüne 300 gr daha inerimde grubumuza bir katkım olur
Sabah yine sütün içine k-fleks yedim, bence onun etkisi var artık iyice inanıyorum, ah birde günde 2 öğün yiyebilsem daha iyi olacak ama dur bakalım yavaş yavaş o da olacak.
Dün bir elbise gördüm birinin üzerinde bayıldım, yine zayıflama azmim geldi, Allahım hızla yazzz geliyorrr incelelim biran evvel.

Günaydın Canlarrrr

Mursh yok kız yadırgamadık, güldük ne güzel çok doğal bir açıklama olmuştu

hayır olsun inş cnm ya tabanına falan baksaydın bişey falan mı battı :44: ayy bu çocuklar erkenden yaşlandırıyo adamı benim oğlumda çok öksürüyo içim parçalanıyo ama elimden bişey gelmiyo ilaçlarda bir cacığa yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…