- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.781
iyi ibi yarım gun ugramadık haa hemen dedıkodumu yapın kınayın benı Hıh
Fulyacım gecmıse bakamadım mulakatın nasıl gectı ? lumlu sonuc almıssındır ıns...Ayyy kızlar ıslerım baya youn aklımdasınız ama muhabbete dahıl olmaıyorum.Dıyette aynı b.k gıbı gıdıyo acayıp moralım bozuk...Benı motıve edın anacımmm
mursh süpersin yaa, diyetinin gidişatı ancak bukadar kısa ve öz bir kelime ile anlatılabilirdiayy valla normal normal yazıyı okurken o kelimeden sonra koptum Aynen canım, çoğumuzunki öyle gidiyor sanırım, bugün hiç bozmadan gittim bakalım yarına ne çıkıcam tartıda.
yawrum ben aslında ünlü bir rüya yorumcusuyum ama sen bilmezsin beni öhhö öhhööö..şimdi ben rüyanı yorumlayayım..yakın zamanda feraha ereceksin..bir üzüntünden kurtulacaksın..güzel haberler alacaksın inşallah maşşalah..bu arada kizlar ruyamda annemler diyor ki sizin dogru durust kina geceniz dugununuz falan olmadi simdi yapalim diyor ama ben o sirada hamileymisim.. turkiyedeymisiz annemler falan kalabalik gezip duruyoruz salon tuttular 20.000 liraya ama gorseniz upuzun boyle koridor gibi bir salon, spor salonu gibi yerleri. bombos, hic masa vs yok. ustelik merdiven merdiven gidiyor boyle her 2 metrede bir basamak var oyle dusunun.. sacma sapan ruya isteelbisemi gosteriyorlar 2 tane varmis biri siyah, kabarik etekli abiye bir elbise digeri mavi ve beyaz. ben siyah olani seciyorum.
sonra herkes ortadan kayboldu ben o ara dogurmusum, bir kizim oldu emziriyorum falan ama kimse yok yanimda, diyorum dogru mu yapiyorum acaba kimse bana yardim etmedi. ama harika bir duyguydu bebisin olmasi, sanki gercek gibiydi
heytt bee onun ablası benim ben!!bende şaşırdım yanlış yazmış herhalde diye iki kere okudumaa aaaaaaa
oyle miiii bilmiyordum :122: hadi bakalim umarim oyle oluryawrum ben aslında ünlü bir rüya yorumcusuyum ama sen bilmezsin beni öhhö öhhööö..şimdi ben rüyanı yorumlayayım..yakın zamanda feraha ereceksin..bir üzüntünden kurtulacaksın..güzel haberler alacaksın inşallah maşşalah..
mursh süpersin yaa, diyetinin gidişatı ancak bukadar kısa ve öz bir kelime ile anlatılabilirdiayy valla normal normal yazıyı okurken o kelimeden sonra koptum Aynen canım, çoğumuzunki öyle gidiyor sanırım, bugün hiç bozmadan gittim bakalım yarına ne çıkıcam tartıda.
Fulyacım gecmıse bakamadım mulakatın nasıl gectı ? lumlu sonuc almıssındır ıns...Ayyy kızlar ıslerım baya youn aklımdasınız ama muhabbete dahıl olmaıyorum.Dıyette aynı b.k gıbı gıdıyo acayıp moralım bozuk...Benı motıve edın anacımmm
Fulyacım rüyan hayır olsun inşallah, bende birkere bebeğimin olduğunu görmüştüm, gece ağlamışta annem beni uyandırmamış yorgunum diye, bende uyanıyorum diyorumki anne niye uyandırmadın o daha önemli benden diyorum. Hemende havaya girmişim annelik havasına yanigerçekten değişik bir duygu canım, bende rüyamda tatmıştım 1 kere. ALlah bütün isteyenlere en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah.
Sabah 68.3 kg geldim, şimdide regl oldumBayağı ilginç bir gün yaşıyoruz hadi hayırlısı. Bir de kaçamak yaptım, hem de waffle Ama nedense pişman değilim :S
afiyet olsun bende bitter çikolata yedim bir parça .kızlarla buluştuk bugün sofrada bunlar vardı dokunmadım milföy börek,tırtıl kurabiye ,patates salatası ,mantı ,un kurabiyesi ,sarma,çikolata damlalı kurabiye hiç yemedim 1 kase yogurt yanımda götürdügüm küçük keklerden yedim şimdi kaçamak yaptım regl olunca canım çok tatlı çekti yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucam:18:
Fulyacım hakkında hayırlısı olsun, olmadıysa bir müddet daha keyif yap evin tadını çıkartmaya bak, hayatta herşeye "bu bir fırsat" gözüyle bak, ozaman daha güzel değerlendirirsin her anını
doğum günün kutlu olsun.... sevdiklerinle birlikte uzun güzel yılların olsun aminnnn...
ee güzelim adı üzerinde kaygana bu..yapacak tabii kaynanalığını..ama anne -baba öylemi yaa..kan kusarda kızılcık şerbeti içtim der ..valla ben önceden pek bir önemsiyordum bu kaygananın dediklerini falan ama sonradan boşveeerr demeye başladım..hiiç umurum değil artık ..sende kafana takma bence ..salla gitsin..
ayy nagişim doğumgününü unuttum be yaa...doğumgünün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel günler görürsün inşallah maşşallah
kiyamam canim ya uzulme insanlar farkli farkli yapacak birsey yok. yeni yasini da tebrik ediyorum bebisli bir yil olmasi dilegimle
nagiş doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah.
Bu arada forum dünden beri ne kadar sessiz, mursh ve yaseminin işleri yoğun sanırım, eda da yok..
Nagişim Doğum Günün Kutlu Olsun.
Allah sana sağlıklı, huzurlu, maddi ve manevi rahatlık içinde olacağın, ve tüm sevdiklerinle geçireceğin uzun bir ömür nasibetsin inşallah.
Kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalıbütün hepsi aynı değil ama işte kimine piyango vuruyor, kimine böyle piyangonun çöpü vuruyor.
Fulyacım rüyan hayır olsun inşallah, bende birkere bebeğimin olduğunu görmüştüm, gece ağlamışta annem beni uyandırmamış yorgunum diye, bende uyanıyorum diyorumki anne niye uyandırmadın o daha önemli benden diyorum. Hemende havaya girmişim annelik havasına yanigerçekten değişik bir duygu canım, bende rüyamda tatmıştım 1 kere. ALlah bütün isteyenlere en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah.
Gamzecim bebişim valla ayran içtik ayrı düştük ya, işler durgundu 2 haftadır bol bol forumda vakit geçiriyordum, 1-2 gündür biraz yoğunum onun için pek giremedim, ama aklımdasınız hepHakkaten mursh da yok bakıyorum, eda zaten kayıplarda, ama hopiş ve fadime ablam, betül, nagiş süperler, arada bir girdikçe mutlaka bütün yazıları okuyorum.
iyi ibi yarım gun ugramadık haa hemen dedıkodumu yapın kınayın benı Hıh
Nagısımmm cnmmm balım kusum kuzum allah nıce nıce guzel yaslar versın Mutlu yıllar...
Nagiş dogum günün kutlu olsun canım
Günaydın Canlarrrr
Dünkü msj bıraz yadırganmıs heralde ama emın olun ıcınde bulundugum durumu başka anlatacak kelıme bulamadımBugun full burdayım ıslerımı bıtırıp gelıcem hemen ...
Günaydın Canlarrrr
Dünkü msj bıraz yadırganmıs heralde ama emın olun ıcınde bulundugum durumu başka anlatacak kelıme bulamadımBugun full burdayım ıslerımı bıtırıp gelıcem hemen ...
günaydın tontoşlarım..dün akşam saat 19 dan gece 11.30 a kadar hastanedeydim..dün halama gitmeden küçül aşkitom yere basmakta zorlanıyodu..sonra baktım gittiğimiz yerdede çocuk emeklemeye başladı..eve geldik keza yine öyle..yürümek istemiyo , yere basınca ağlamaya başlıyo..artık hiç kucağımdan inmek istemeyince doğru gittik acile....röntgeni çekildi bişey çıkmadı, kan tahlili idrar bişey yok..ama bu işlemler sırasında devamlı ağladı , helak oldu çocuğum..doktor birşeyi yok dedi , eve yolladı..şimdi uyuyor , daha kalkmadı..bakalım uyanınca ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?