Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın Hopiş ablacım, inşallah kendiliğinden geçmiştir, oyy kıyamam ya çocuk olmakta bazen kolay bazen zor, yazık derdini de anlatamaz ayyy yerim ben onu ama rejimdeyim diye yiyemem

canım baktım bişey yok..o tür bişey olsa zaten röntgende çıkardı..doktor 15 gün önce falan antibiyotik kullandımı dedi..antibiyotiklerin böyle bir yan etkisi varmış

..birde acaba nazar mı oldu diye düşündüm ..belki ondanda olabilir..çünkü tıbben yürümemesini engelleyecek bişey yok.........................kızlar bende dün halamda 1 dilim püskevitli pasta yedim

hemende yakalanmışız yahu.... valla bir haftadır bir paket bitteri bitiremedim başkasına vermeyede kıyamıyorum mecbur yicem onu ama birde olaya şu yönünden bakın hevesimi aldım ve hatta doydum her gün çukulata da sayıklayabilirdim.... bir daha uzuun süre almam tabi önce bitmesi gerekiyor %70 kakaoymuş.... benim yediğim zaten 3 parça.... masum göstermeye çalışıyorum farkındayım

..birde acaba nazar mı oldu diye düşündüm ..belki ondanda olabilir..çünkü tıbben yürümemesini engelleyecek bişey yok.........................kızlar bende dün halamda 1 dilim püskevitli pasta yedim

aaa olabilir abla valla, dur ben okuyim minnoşumu, abdestim var, inşallah herneyi varsa ALlah şifa versin

Koydun resmini nazara geldi çocuk.... Allah korusun inşallah bu gün sapa sağlam olur....

Betüşcüm günaydın, yakalandın tabi gözümden kaçarmı hiç, sen benim profil resmimi ve çikolata resim albümümü görmedin heralde çikolata deyince ben hemen yoldan çıkıveririrm, bi ara nagiş öyle bir hata yapmıştı çikolata faydalıymış filan diye, hemen o dakika içinde 1 paket çikolatayı götürmüştüm o gazla onun için lütfen onun adını bile anmayın aramızda kuvvetli bir bağ var kendisiyle çünkü, benim yaşam kaynağımdır ama bir müddet uzak kalmak zorundayız napalım
aşkımıza ara verdik, bakıyorum sende bendensin, işte biz mutlu insanlarız çikolata yiyince pamuk gibi bir insan oluyorum, ilk rejime başladığımda yiyemiyorum diye patlamaya hazır bomba gibiydim, şimdi şimdi alıştım çok şükür

Kızlar günaydın, baya kaçamak yapılmış yine açıkcası ben bu kaçamaklara karşı değilim Yasaklar çiğnenmek içindir değil mi Şaka bir yana ben haftada en sevdiğimiz birşeyi yememiz gerekir diye düşünüyorum ve ben bunu her hefta yapıyorum geçen hafta hoşbeş yedim 1 paket pişman mıyım hayır hoşbeş yemiştim ama başka şeylerle dengelemeye çalıştım mesela akşam yemeği yemedim, o gün daha çok spor yaptım, diyet yapıyoruz ama herşeyden mahrum olacak değiliz, can bu çekiyor sonra benim rüyalarıma giriyor, geçen gece böreklere saldırıyordum

Bu arada hoppidicik abla çok geçmiş olsun, Rabb'im kızına şifa versin inşallah.

Menülerime geçeyim hemen
Dün akşam
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği (Aslında bunu yemeyecektım ama ben domates doğrarken annem gizli gizli çorbanın içine doğramış)
2 domates
1 ayva
Yarım saat yürüyüş

Sabah
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim kepek ekmeği
Yarım saat yürüyüş...

görmemmiiii koymuşun oraya sevdiceğimin resmini demek nagiş sokmuş benim bilinç altıma da....ne güzel hiç el sürmüyordum bu hafta zıvanadan çıktım....şu an hiç bir şey vermeyin bana yicek olarak sadece çaklıt verin öyle çevire çevire uzata uzata yiyeyim modundayım.... tarçın marçın hak getire

Allah'ım sana geliyorummm daha önce hiç hastalık vs görmeyen eşim ve ailesi bu işler nasıl yürür presedür nasıldır bilmezler işin tuhafı bilenide dinlemezler en doğrusunu hep onlar bilir karışmıcadam diyorum yine yüreğim dayanmıyo

ahh yıwrummm tabee ye çaklıtları sonrada nagi soktu bilinç altıma de yıl geçti o muhabbetin üstünden ben sorumluluk kabul etmem şaka bir yana bu hafta benimde bütün kaçamaklarım çikolata yada çikolatalı bişeylerdi sabredemedim yine olsa yine yerim

senden ötürüüüü.... suçluyu buldum rahatladım ooohhh bee... bitter karam %70 kakao onunda biraz suçu var tabi o kadar reklam yapılırmı yok şekli farklı bilmem ne.....

Hoşgeldin Gamzecim, oluyor öyle arada bak sen hoşbeş deyince aklıma geldi bende 2 gün evvel hoşbeşin reklamını gördüm, üstü çikolata kaplısı çıkmış, kafayı yedim, televizyonu ısıracaktım yani o derece canım çekti tabi ertesi gün iş dönüşü biliç altı olarak ayaklarım beni markete götürdü süt almak bahanesiyle, ama sütü aldım gözlerim hoşbeş arıyor radar gibi, ahhh bir gördüm, içimden böyle diyorum " Allahım sen nekadar güzel bişeysin ya, tadını hayal bile edemiyorum, muhteşem ötesi olduğuna eminim, senin için rejim bozmaya değer" dedim ve aldım, hani böyle yaklaşık 30 cm boyunda olan bir paketten hemde eve gidincede tabi paket temiz, ilk önce yarısını yedim, aradan 1 dakika geçti, yarısını yiyen diğer yarısıda yer dedim ki kapı çaldı eşim gelmiş ALlahtan, hemen çok acil şu hoşbeşi ye dedim, ne oldu niye acil diyo, yaa yoksa ben yiycem çok soru sorma hemen ye lütfen dedim oda yedi zavallım ayy ne güzelmiş diyo, sus yaaa bide canımı çektirme diyorum, ayy nedir bu kocaların bizden çektiği betüş sana katılıyorum yemek vermeyin sadece çikolata verin bize, çikolata rejimi bulsak ya internetten bakalım ne olacAK

ayyy seni çok iyi anlıyorum, benimde annanem dedem filan hastayken hep annem ilgileniyordu, kadın hastane uzmanı olmuştu, diğer teyzemler filan ay biz bilmeyiz o nasıl bu nasıl diye insanı sinir ediyorlardı. ALlah yardımcın olsun canım

hopişim kızına geçmiş olsun kesin nazardır nazar ayeti taşı üstünde .benim ikizler küçükken hep nazar ayetiyle gezdirirdim .onlarda senin kız gibi çok dikkat çekiyorlardı bide güzel giydirirdim .

ne oluyo la burda gelıyomuştu yıyomustu sevıyomustu gıdıyomustu derken ısı gene cıkolataya baglamıssınız.Netıcede kakoda yaglı bısey ıcındekı seker oranı kadar yagda onemlı bence hafta 1 tane bıtter ok ama abartmaya gerenk yok kızlar .....

Hopıscımm kıvırcık marulun tombıs pempe topuklarından op benım yerıme gecmıs olsun...

afferim mursh yaaa şu çikolatadan bahsedenlere kız, canımızı çektiriyorlar

afferim mursh yaaa şu çikolatadan bahsedenlere kız, canımızı çektiriyorlar

hahayyy diyene bak bu konuyu her seferinde açan uzun uzun ç.... aşkını anlatan sen değimisin bacım sonrada bizde ekleme yapınca suçlu biz mi olduk yiyioruz yiyoruz sonrada vicdanımızı rahatlatmak için suçlu arıyoruz

tamaaaaam kabul ediyorumm evet o benim
bu arada sana yıldızlı pekiyi veriyorum sevgili arkadaşım. o adı geçmemesi gereken kelimeyi ç... olarak yazdığın için, artık hepimiz böyle yapalım valla bu konuda çok hassasım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…