- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.801
günaydın tontoşlarım..dün akşam saat 19 dan gece 11.30 a kadar hastanedeydim..dün halama gitmeden küçül aşkitom yere basmakta zorlanıyodu..sonra baktım gittiğimiz yerdede çocuk emeklemeye başladı..eve geldik keza yine öyle..yürümek istemiyo , yere basınca ağlamaya başlıyo..artık hiç kucağımdan inmek istemeyince doğru gittik acile....röntgeni çekildi bişey çıkmadı, kan tahlili idrar bişey yok..ama bu işlemler sırasında devamlı ağladı , helak oldu çocuğum..doktor birşeyi yok dedi , eve yolladı..şimdi uyuyor , daha kalkmadı..bakalım uyanınca ne olacak..
herkese iyi gcelerrrr, fadime abla vallahi iyi dayanmışsın o ne yaa cennete düşmüşsün bugün sen resmen
Fulyacım hakkında hayırlısı olsun, olmadıysa bir müddet daha keyif yap evin tadını çıkartmaya bak, hayatta herşeye "bu bir fırsat" gözüyle bak, ozaman daha güzel değerlendirirsin her anını
OOOhhh benim tontişlerim tatlı kaçamakları yapıyor bakıyorumda, biri bitter çikolata, diğeri waffle vs.. götürünnnnn
..birde acaba nazar mı oldu diye düşündüm ..belki ondanda olabilir..çünkü tıbben yürümemesini engelleyecek bişey yok.........................kızlar bende dün halamda 1 dilim püskevitli pasta yedim
günaydın tontoşlarım..dün akşam saat 19 dan gece 11.30 a kadar hastanedeydim..dün halama gitmeden küçül aşkitom yere basmakta zorlanıyodu..sonra baktım gittiğimiz yerdede çocuk emeklemeye başladı..eve geldik keza yine öyle..yürümek istemiyo , yere basınca ağlamaya başlıyo..artık hiç kucağımdan inmek istemeyince doğru gittik acile....röntgeni çekildi bişey çıkmadı, kan tahlili idrar bişey yok..ama bu işlemler sırasında devamlı ağladı , helak oldu çocuğum..doktor birşeyi yok dedi , eve yolladı..şimdi uyuyor , daha kalkmadı..bakalım uyanınca ne olacak..
hemende yakalanmışız yahu.... valla bir haftadır bir paket bitteri bitiremedim başkasına vermeyede kıyamıyorum mecbur yicem onuama birde olaya şu yönünden bakın hevesimi aldım ve hatta doydum her gün çukulata da sayıklayabilirdim.... bir daha uzuun süre almam tabi önce bitmesi gerekiyor %70 kakaoymuş.... benim yediğim zaten 3 parça.... masum göstermeye çalışıyorum farkındayım
Betüşcüm günaydın, yakalandın tabi gözümden kaçarmı hiç, sen benim profil resmimi ve çikolata resim albümümü görmedin heraldeçikolata deyince ben hemen yoldan çıkıveririrm, bi ara nagiş öyle bir hata yapmıştı çikolata faydalıymış filan diye, hemen o dakika içinde 1 paket çikolatayı götürmüştüm o gazla onun için lütfen onun adını bile anmayın aramızda kuvvetli bir bağ var kendisiyle çünkü, benim yaşam kaynağımdır ama bir müddet uzak kalmak zorundayız napalım
aşkımıza ara verdik, bakıyorum sende bendensin, işte biz mutlu insanlarız çikolata yiyince pamuk gibi bir insan oluyorum, ilk rejime başladığımda yiyemiyorum diye patlamaya hazır bomba gibiydim, şimdi şimdi alıştım çok şükür
görmemmiiii koymuşun oraya sevdiceğimin resminidemek nagiş sokmuş benim bilinç altıma da....ne güzel hiç el sürmüyordum bu hafta zıvanadan çıktım....şu an hiç bir şey vermeyin bana yicek olarak sadece çaklıt verin öyle çevire çevire uzata uzata yiyeyim modundayım.... tarçın marçın hak getire
ahh yıwrummm tabee ye çaklıtları sonrada nagi soktu bilinç altıma de yıl geçti o muhabbetin üstünden ben sorumluluk kabul etmemşaka bir yana bu hafta benimde bütün kaçamaklarım çikolata yada çikolatalı bişeylerdi sabredemedim yine olsa yine yerim
Allah'ım sana geliyorummm daha önce hiç hastalık vs görmeyen eşim ve ailesi bu işler nasıl yürür presedür nasıldır bilmezler işin tuhafı bilenide dinlemezler en doğrusunu hep onlar bilirkarışmıcadam diyorum yine yüreğim dayanmıyo
..birde acaba nazar mı oldu diye düşündüm ..belki ondanda olabilir..çünkü tıbben yürümemesini engelleyecek bişey yok.........................kızlar bende dün halamda 1 dilim püskevitli pasta yedim
ne oluyo la burda gelıyomuştu yıyomustu sevıyomustu gıdıyomustu derken ısı gene cıkolataya baglamıssınız.Netıcede kakoda yaglı bısey ıcındekı seker oranı kadar yagda onemlı bence hafta 1 tane bıtter ok ama abartmaya gerenk yok kızlar .....
Hopıscımm kıvırcık marulun tombıs pempe topuklarından op benım yerıme gecmıs olsun...
afferim mursh yaaa şu çikolatadan bahsedenlere kız, canımızı çektiriyorlar
hahayyy diyene bak bu konuyu her seferinde açan uzun uzun ç.... aşkını anlatan sen değimisin bacımsonrada bizde ekleme yapınca suçlu biz mi olduk yiyioruz yiyoruz sonrada vicdanımızı rahatlatmak için suçlu arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?