- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.021
Amin abla önemli olan o zaten.Sagol cnm, insallah
Hayirlisiysa olsun, degilse bi engel ciksin olmasin
Sizin orda hava nasil
Burasi aşırı soguk degil ama bugun yine cok ruzgarli
burdada 17 derece ama hava kapali ve rüzgarli baya :))Hava adana da 15 derece nefis
Kiskandirmaya çalışma, gelmicemHava adana da 15 derece nefis
Bu akşam silicem ablaNazliii senin gibi akli basinda bi ogretmene yakisiyormu tatlim
Bence hic bekleme hemen sil
Gercekten boşa vakit kaybi
Daha faydali bi seyler okursun o vakitte
Olmaz daha da düşmem yakandanacaba haber vermedigim bi zamandami yarişsaydik
Gel gel rejimde olmayaydık şırdan mumbar yerdikKiskandirmaya çalışma, gelmicem
"Beğen" butonuna basacaktım ama yemeklerin adını görünce vazgeçtimGel gel rejimde olmayaydık şırdan mumbar yerdik
evet canım böyle boşuna oluyor
evet daha iyi
iyi gezmeler sana canım
aynen canım yapan kendine yapıyor zaten teşvikle olmuyor bu iş yapan öylede yapıyor
günaydın canım geçmiş olsun şifayımı kaptın?
hayırlı yolculuklar canım
duyma canım boşver herşeye kulak assak hep huzur bozulur
hadi gözün Aydın canımabartmadıysan bişey olmaz canım
Allah tez zamanda ödemeyi nasip etsin inşallah canım sıkma canını. Her aile farklı işte ama saygı duyulması lazım en iyisi bi kulaktan girip bi kulaktan cıkması
Selam Kızlar bir dunya gecmıs birikti en yakın zamanda cebaplıcam aksama caya misafirım var
Yok canım emzirmeyi unutturarak kestim ve bu süreçte en büyük hatam biberonda süt içmeye alıştırdım uykuya geçişte hatalar silsilesi oldu yani benim için şimdi de süt
İstiyor uyandığında
Bizim minik kizin bale gosterisi varmis
Sonra ona bakmaya gidecez :)
Ben bı oyunun bataklığına düştüm kizlar
Kendi hastanemi yönetiyorum yeni branşlar açıyorum ise doktor hemşire alıyorum bazen işten atıyorum onları
Çok eğlendim ama açıp açıp oynuyorum 3 gündür çok vaktim gidiyo. Yarın zaten çok yoğun olcam yine de aralarda açıp oynarsan silicem oyunu.
Hiç toparlanamadın mı kaptanım keşke doktora gitseydinBugün ki menüm
12:00
7 adet hurma
15:00
1 adet hurma
Mide bulantısı ve kusma sikayetleirm nedeniyle sadece hurma yiyebildim eşimin zorlamasıyla
Bana kalsa onlarida yemeyecektim
Malesef ben kıyamadım üzülmesin ağlamasın diye hep kendime kıymışım aslında birkaç gün sabretsem belki çocuğun da uykuları düzelecekti hem kendi hem de ben rahatlayacaktıkAnlsdim cnm ay bende cok cahilm bu konularda emzirmeyi nasil kesmek lazik acaba sut vermek mantikli gelrdi banada
Çok geçmiş olsun canım dr a görünsen iyi olurKızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.
Bebeğim şarj aletimi kırmış, şarjım da sıfır
Yarin şarj aleti alıp telefonu şarj edene kadar gelemem
Bu mesajida eşimden atıyorum
Etiketlere dönemedim, kusura bakmayın ne olur
Tatlim safrada taş mi var yoksaKızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.
Uykuya düşkün olmamayı bende isterdim Mesala 4 saat uyku bana yetse daha rahat düzene sokardim işlerimiBen uykuya çokmdüşkün değilim ama gece boyu ayakta kalınca çok zorlanıyorum çok zor oluyor ne zor büyüyor insan evladı
Sağol canım
Sağol canım
Geçmiş olsun canım
Sağol abla
bunlar üzerine birde dengesiz bir
Eş ile uğraşmak beni hepten mahvediyor
Çok geçmiş olsun ne kadar uzun sürdü öyleKızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.
Uzun kalicaksan keşke kendine göre biseyler yeseydin cnmDaha eve giremedim ve çok acıktımÇocuklar yerken diyeti delmiyim diye sadece kahve içtim
evdeki patlıcan yemegini yerim diye düşünüyorum bı gidebilseydim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?