Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol cnm, insallah
Hayirlisiysa olsun, degilse bi engel ciksin olmasin

Sizin orda hava nasil
Burasi aşırı soguk degil ama bugun yine cok ruzgarli
Amin abla önemli olan o zaten.

ayni sekilde abla soguk degil öyle ama baya bir rüzgarli. Sabine bitti simdi Victoria cikti basimiza :)))

Aynen cok haklisin isteyen yapiyor istemeyeni zorlayamayizki

Selam Kızlar bir dunya gecmıs birikti en yakın zamanda cebaplıcam aksama caya misafirım var

Neler yaptin bakiym merve

Yok canım emzirmeyi unutturarak kestim ve bu süreçte en büyük hatam biberonda süt içmeye alıştırdım uykuya geçişte hatalar silsilesi oldu yani benim için şimdi de süt
İstiyor uyandığında

Anlsdim cnm ay bende cok cahilm bu konularda emzirmeyi nasil kesmek lazik acaba sut vermek mantikli gelrdi banada

Bizim minik kizin bale gosterisi varmis
Sonra ona bakmaya gidecez :)

Ne guzel abla ya

Hahha ayy ben cok severm telfnda oyun oynamayi ama artk zamanim yok tabi o baska bir konu

Bugün ki menüm

12:00
7 adet hurma

15:00
1 adet hurma

Mide bulantısı ve kusma sikayetleirm nedeniyle sadece hurma yiyebildim eşimin zorlamasıyla
Bana kalsa onlarida yemeyecektim
Hiç toparlanamadın mı kaptanım keşke doktora gitseydin
Anlsdim cnm ay bende cok cahilm bu konularda emzirmeyi nasil kesmek lazik acaba sut vermek mantikli gelrdi banada
Malesef ben kıyamadım üzülmesin ağlamasın diye hep kendime kıymışım aslında birkaç gün sabretsem belki çocuğun da uykuları düzelecekti hem kendi hem de ben rahatlayacaktık

Kızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.

Bebeğim şarj aletimi kırmış, şarjım da sıfır
Yarin şarj aleti alıp telefonu şarj edene kadar gelemem
Bu mesajida eşimden atıyorum

Etiketlere dönemedim, kusura bakmayın ne olur

Çok geçmiş olsun canım dr a görünsen iyi olur

Tatlim safrada taş mi var yoksa
Keşke bi dr a gitseydin, ultrasonda cikardi

Uykuya düşkün olmamayı bende isterdim Mesala 4 saat uyku bana yetse daha rahat düzene sokardim işlerimi

Çok geçmiş olsun ne kadar uzun sürdü öyle

Daha eve giremedim ve çok acıktım Çocuklar yerken diyeti delmiyim diye sadece kahve içtim
evdeki patlıcan yemegini yerim diye düşünüyorum bı gidebilseydim eve
Uzun kalicaksan keşke kendine göre biseyler yeseydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…