Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bakcam mutlaka canım merak ettim oynarım belki

tamamdir

acaba haber vermedigim bi zamandami yarişsaydik
ne sinavi tatlim, nasil gecti

Kizlar rahat birakmiyor

Ben hic sormuyom, benim kizdan duydum :)
Çocuk gelişimi okuyorum canim
İstanbul univ. Açık öğretim cocuk gelişimi illerde yapiyor ilçe de olunca gittik mwcbur..

Menü güzel canım afiyet olsun
Bugün ki menüm

12:00
7 adet hurma

15:00
1 adet hurma

Mide bulantısı ve kusma sikayetleirm nedeniyle sadece hurma yiyebildim eşimin zorlamasıyla
Bana kalsa onlarida yemeyecektim
Geçmiş olsun canım neyin var
16 Şubat Pazar menüm

11:00
6 tavuk köftesi
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
4 çeri

15:00
2 kaşık yulaf ezmesi-1 ceviz-2 kuru erik-yogurt karışımı

19:30
2 lahmacun
Salata
Ayran

Su:1.5 litre
Lahmacun küçükse iyi büyükse geçmiş olsun

Çıktım abla değerlerim baya düzelmiş çok şükür. 1 ay sonra da safranı aldır diyo doktor bakalım araştırmadım daha
Benimde safrayi aldirmadan önce sik sık mideme vururdu
Arada kolik agri tutardi, o cok beter oluyor

Ameliyata annen gelsin o zaman cnm

Benimde safrayi aldirmadan önce sik sık mideme vururdu
Arada kolik agri tutardi, o cok beter oluyor

Ameliyata annen gelsin o zaman cnm
Tesadüf annem gelecek 1.5 sonra o zaman ol diyo annemde.kv de ben bakarım çocuklara erkende olabilirsin dedi baya ilgilenmiş çocuklarla da( arayı düzeltmeye baya çalışıyo). Safra alındıktn sonra bi sıkıntı yaşadın mı abla doktor safra yağ emilimine yardımcı olur çok fazla yağlı yiyecek tüketmemen gerek ameliyattan sonra dedi. E sen keto yapıyosn

Dun gece ateşi bı cıktı bı dustu abla. Ilacın etkısı gecince yukselıyor. Ama sukur gunduz ıyıydı şimdide ıyı elhamdulıllah.

Hayırlı günler herkese

Sanırım mesajım herkese ulaşmadı yada önemsiz ne şekilde olması.
Tekrardan bireysel olucak liste en azından herkes kendinden sorumlu olur..
Canım gece buraya bakarken elımde tel uyuyakalmısım kızın yanında

Başta bu duzenı bende ıste ıstım spora teşvık dıye ama uyamadım, yapamadım bı turlu. Spor dısıplın ısı.
Sen de bosuba emek harcıyorsun boyle. Bıreysel daha ıyı sanırım

Kızlar kendmi tuttum tuttum az once patladim ya bugn sabahtan beri tatli krizim var yemiym yemiym diye diye dayanamadim 1 paket cikolatayi yedm sut ictm onden biraz lokum yedim off bugunu olmamiş sayip yarin kesin start veriyorm bugunde ne guzel gidiyidm hatta erken uyusak muhtemelen bole bsi olmiycakti ama oglan uyumadida

Kaç kaloriymiş zalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…