- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.061
Harika olmuş canım16 şubat menü;
Sabah;
1 h.yumurta
Beyaz peynir
4 zeytin
Domates
Marul
1 dlm çavdar ekmeği
Çay
Ara; şekersiz türk kahvesi
Akşam;
4 adet ızgara köfte, köz patlıcan salatası, yoğurt
Su; 2 lt
Spor; yok (hafta sonu yapamıyorum)
Afiyet olsun canım aslında şu 3te yediklerin olmasa ve lahmacunu da azıcık saat olarak öne çekebilseymişsin daha iyi olurmuş su miktarın da az16 Şubat Pazar menüm
11:00
6 tavuk köftesi
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
4 çeri
15:00
2 kaşık yulaf ezmesi-1 ceviz-2 kuru erik-yogurt karışımı
19:30
2 lahmacun
Salata
Ayran
Su:1.5 litre
Gayet güzel bir menü canımİyi akşamlar herkese
11.00
1 yumurtalı omlet
2 zeytin
3 hindi füme
1 kk peynir
1 yaprak marul
Ara
sade türk kahvesi+ 3 gün kurusu k+ yarım ceviz
19.15
6 küçük parca ızgara tavuk göğsü
1 tabak
Su 2 L yatana kadar 2.5 u geçer
Spor 600 ip atlama 120 p @Dream00
Biraz hafif geldi gibi gözüme ama akşamki öğününün miktarından emin değilim kaşık ölçüsü yazarsan daha iyi olur canımSabah 10.00
2 3 çatal sucuklu yumurta
Peybir zeytin
1 tatli kaşığı tahin
Ara
Kahve
Aksam 19:00
Yulaf ezmesi süt muz pişirdim bi kase yedim
Spor yok
Su 2 litre
Güzel canım sporunla zaten şu puding kaçamağını fazlasıyla yakmışsın benceHeellöööögg
Saat 11
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin yeşillik
Çay
Saat 12
1 avuç kayısı içi
2 kaşık ev yapımı puding tencere dibi sıyırmaca çocukluğa inmece
Saat 16
Türk kahvesi
Saat 10
1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
50 gr kadar et döner
Su 3 lt
Zipor 1 mile leslie
25 dk jillian
6bin adım
valla oyle cok rahat oluyor ki abla birde ikram stresin olmuyorbana da böyle misafir gelsinnnnn
A101 bimlerdede oluyor tartı canımSagol ablacım.
Bı bakıyım ınternete, dukkanlara bakıyım bıde alırım ıns
gecmıs olsun canımIyı geceler canım. Bende hala yatamadım
Benım kucuk sıpacık ateslı saat 10dan berı, tam uyuyır oksuruk krızıyle uyanıyor. Agrı kesıcıde fayda etmedı inş sabaha ıyıleşiriz
masallah ben okurken yoruldumSabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
ilahi PoniGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
kuzeyin dogum gunu kutlu olsun canım nice hayırlı yaslara InsallahHerkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
kızzz senin bize garezinmi varGünaydın pankeklerim el açması su böreklerim yeni kızarmış patateslerim ekmeğimi bandığım çiklotlatrım
Canınız çeksn diye yazdım
bugun geldiler ablaCagirdinmi misafir :))
benimde 85 hemen geri geldi bugun +600 dum bakalım yarın ne olacak@dennisgo denizcim çok teşekkür ederim cnm
8 ler dün geldiydi ama bugün geri gitti
Olabildigince uzaklasamam lazim 9 lardan :))
amin canim inşallahhayırlı olsun bol eksilerin olsun inş
Hosgeldin canım aramızaAdı: Furha63
Yaşı: 29
Evli/bekar. evli
Çocuk/yaşları: 9, 7, 8aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 158
Kilo: 72. 200
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hamilelikten dolayı kilo aldım. 15 kilo aldım. 75 kilo ile diyete başladım inşallah bu takımda hedefime ulaşırım.
senin mesajlar beni bitiriyor canım harika bir enerjin barHeellöög takım bugün günlerden kocaya sinir olmaca günü sen mıkayyet ol yarabbüleamüün
Ne zaman su alsak kavga çıkarıyor arabayı park ederken duvara sürtmüş niye bakmadın diye bana sataşıyor la havlee duvarla sözleştim çünkü ben, öğlen yemek yemedim diye sataşıyor, akşam acıktım balık neyime yetsin diye sataşıyor, mutfakta bulaşık toplarken ne çok mutfakta duruyorsunuz iş bitmiyor diye sataşıyor..
Tivibuvi kanallar gitmiş ara şunları diye sataşıyor allaaah allaaaaah bilmediğim muayyen döngüsü mü var herifin noluyür yahu
Teşekkür ederim canımmm ♥Hep derim spor ütü gibidir erteler durursun yapincada keşke daha önce yapsaydim dersin
yeni dahil oldugum ıcın bir fıkır beyan etmicem canımArkadaslar spor listesini iki gruba ayirmamizin amaci birbimizi tesvik edip daha fazla spor yapilmasiydi ama malesef öyle olmuyor cezalar zaten uygulanmiyor öylece kaliyor.
Sizce bu sekilde devam mi etsin? yoksa eski bireysel sisteme geri dönelim mi?
bir sınıftaki butun Merve ler sizde toplanmış gibi ablaSize komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
gecmıs olsun canımGece nöbeti tutuyorum yine kız taşımış hastalığı oğlan ile dolanıyoruz bakalım
sorma canım geldı mı hep ust uste oluyor ondan suan ufukta misafir gorunmuyor yakın zamandacok misafirin geliyo seninde
pek bısey yapmadım pınarım pogaca borek ve salata vardı ben bı kek yaptım lokum pestil aldım birde kestane yaptıkNeler yaptin bakiym merve
gecmıs olsun canımKızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.
Bebeğim şarj aletimi kırmış, şarjım da sıfır
Yarin şarj aleti alıp telefonu şarj edene kadar gelemem
Bu mesajida eşimden atıyorum
Etiketlere dönemedim, kusura bakmayın ne olur
hadi gozunaydın ponıcım safra dan benimde olmam lazımda erteliyorum sımdi likÇıktım abla değerlerim baya düzelmiş çok şükür. 1 ay sonra da safranı aldır diyo doktor bakalım araştırmadım daha
olan olmus canım onumeze bakalımKızlar kendmi tuttum tuttum az once patladim ya bugn sabahtan beri tatli krizim var yemiym yemiym diye diye dayanamadim 1 paket cikolatayi yedm sut ictm onden biraz lokum yedimoff bugunu olmamiş sayip yarin kesin start veriyorm bugunde ne guzel gidiyidm hatta erken uyusak muhtemelen bole bsi olmiycakti ama oglan uyumadida
benden buyuj ılan eltımın adıda hatıce abla. Bızede buyuk hatıce, kucuk hatıce dıyolar bısey deıyeceklerındeyok artikkkbu kadar tesadüf fazlaymis
yok olmuyor :) adresler farkli ya
gecmis olsun cnm
Gece nasil gecti
ikisinede merve diyom
Onlar yokken aile icinde bahsedeceksek gelin merve, kiz merve diyoz :))
sizede gecmis olsun cnm
öyle görünüyor cnm
son zamanlarda arayişlarda :))
Sen nasil oldun cnm cikiyonmu bugun
Dün eve gittinmi, kv gelmismiydi
tarihle nicki de fotosop yapayimmi
seninde dilekden kalir yanin yok
ne oldu cnm hayirdir, migrenmi tuttu
Havalar isinmaya baslamistir tr de
Bizim burasi yine ruzgarli
aman canım. Bılmedıgın ınsanlar degıl takma. Evet soylerken kolay ama o ınsanlar bu saatten sonra degısmez. Esın herseyın farkında allahtankı bıde oyle bı sorun yok. Yok say onları. Faydasız elaman onlar. Evet ya yazı bende ozledım havalar ısınsa artıkGünaydın kızlar
Musmutlu pazarıniz olsun insAllah
Eşim abisigil taşınıyorlar yardıma gitti bizde kızımla kahvaltı yapioz çizgi film eşliğinde boğazım giciklaniyor hafif öksürük var insAllah çoğalmadan biter bklm..
Bu aralar canım sıkılıyor açıkçası eşimin ailesi saolsun huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar benimki takma ben takmıyorum dese de ben düşünüyorum işte bazen bütün ilisigimizi kessek kurtulsak diyorum aileden başka düşmana benziyorlar çünki Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim hayırlısıyla yaz gelseydi artık bı vala evde iyice geliyorlar bana
toparlarsın canım. Cumaya cok var yeterkı bundan sonra salma.Günaydınsabah eşim geldi kızımın mutluluğunu tabir edemem eşim seviyor diye pişi , patates kızartması vs. yaptım ve birazcık yedim asın beni kesin beni yerden yere vurun beni
rabbım hayırlısından iş guç, odeme kokaylıgı versın ıns canım. Bebiş rızkıyla, bereketıyle gelecek inş,sabır. Allah buyukAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
bende bı ara cıftlik oyunlarına takmıstım kafayı. Ama ucuncuden oyuna falan fırsat kalmıyorBen bı oyunun bataklığına düştüm kizlar
Kendi hastanemi yönetiyorum yeni branşlar açıyorum ise doktor hemşire alıyorum bazen işten atıyorum onları
Çok eğlendim ama açıp açıp oynuyorum 3 gündür çok vaktim gidiyo. Yarın zaten çok yoğun olcam yine de aralarda açıp oynarsan silicem oyunu.
tebrıkler canım.yememıssın ovme kısmına yetışemedım ıradenı tebrık edıyım dedımHiç oyun oynayamıyorum Bn bir süre sonra sıkılıyorum
Kızlar önümde yaş pasta yiyecekler
Övün beni gaz verin bana
Dikkat ediyorum diyemiyorum birde desem hepsinden zayıfım gaza getiriyorlar brni
Kabızım dedim
Kızlar bu salı şeker yemeyeli 3 hafta olacak Övün beni Övün
nıye boyle oldunkı canım ya. Gecmiş olsun doktora gıtmıssındır inş.Kızlar hala rahatsizim,bulantı ve ara ara kusma, safra suyunu, uzun zamandır oluyordu ama bu akdar ciddi değildi.
Bebeğim şarj aletimi kırmış, şarjım da sıfır
Yarin şarj aleti alıp telefonu şarj edene kadar gelemem
Bu mesajida eşimden atıyorum
Etiketlere dönemedim, kusura bakmayın ne olur
cok sevındım evde olmana canım. Amelıyat sıkıntıların gıderecekse ne guzel. Anne de gelecekse yanına rahat olursun. Ama arastırmakta fayda var tabıÇıktım abla değerlerim baya düzelmiş çok şükür. 1 ay sonra da safranı aldır diyo doktor bakalım araştırmadım daha
Hıc iyi olmamış canım tabı ama.bundan sonra aman daha dıkkatlı ol ipin ucu ne oldugunu anlayamadan kacıyor yoksaKızlar kendmi tuttum tuttum az once patladim ya bugn sabahtan beri tatli krizim var yemiym yemiym diye diye dayanamadim 1 paket cikolatayi yedm sut ictm onden biraz lokum yedimoff bugunu olmamiş sayip yarin kesin start veriyorm bugunde ne guzel gidiyidm hatta erken uyusak muhtemelen bole bsi olmiycakti ama oglan uyumadida
Haklısın öyle canım ne diyim ya sabıraman canım. Bılmedıgın ınsanlar degıl takma. Evet soylerken kolay ama o ınsanlar bu saatten sonra degısmez. Esın herseyın farkında allahtankı bıde oyle bı sorun yok. Yok say onları. Faydasız elaman onlar. Evet ya yazı bende ozledım havalar ısınsa artık
Su ara reklamına denkgelmedım canım tartının. Ama bakarak oluyumvalla oyle cok rahat oluyor ki abla birde ikram stresin olmuyor
A101 bimlerdede oluyor tartı canım
gecmıs olsun canım
masallah ben okurken yoruldum
ilahi Ponidegerlerının dusmesıne sevindim
kuzeyin dogum gunu kutlu olsun canım nice hayırlı yaslara Insallah
kızzz senin bize garezinmi var
bugun geldiler abla
benimde 85 hemen geri geldi bugun +600 dum bakalım yarın ne olacak
amin canim inşallah
Hosgeldin canım aramıza
senin mesajlar beni bitiriyor canım harika bir enerjin bar
süpermıs tuttum bunu
yeni dahil oldugum ıcın bir fıkır beyan etmicem canım
bir sınıftaki butun Merve ler sizde toplanmış gibi abla
gecmıs olsun canım
sorma canım geldı mı hep ust uste oluyor ondan suan ufukta misafir gorunmuyor yakın zamanda
pek bısey yapmadım pınarım pogaca borek ve salata vardı ben bı kek yaptım lokum pestil aldım birde kestane yaptık
gecmıs olsun canım
hadi gozunaydın ponıcım safra dan benimde olmam lazımda erteliyorum sımdi lik
olan olmus canım onumeze bakalım
Bn pastayı yemedim kızlar aferin bana
ben gecen sene aldirdim safrayi...cok rahatladim..senelerdir bosuna cekiyomusum.o agrilari...keske onceden olsaydim dedim...ama ameliyatdan sonra 1 2 hafta sonra anca kendime gelebildim..kizimada kv bakti allah razi olsun..Çıktım abla değerlerim baya düzelmiş çok şükür. 1 ay sonra da safranı aldır diyo doktor bakalım araştırmadım daha
sonrasi pismanliktir lesin diycektim yazmissin zaten pisman oldugunuKızlar kendmi tuttum tuttum az once patladim ya bugn sabahtan beri tatli krizim var yemiym yemiym diye diye dayanamadim 1 paket cikolatayi yedm sut ictm onden biraz lokum yedimoff bugunu olmamiş sayip yarin kesin start veriyorm bugunde ne guzel gidiyidm hatta erken uyusak muhtemelen bole bsi olmiycakti ama oglan uyumadida
Puding hariç güzel ama o da azmis afiyet olsun canımHeellöööögg
Saat 11
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin yeşillik
Çay
Saat 12
1 avuç kayısı içi
2 kaşık ev yapımı puding tencere dibi sıyırmaca çocukluğa inmece
Saat 16
Türk kahvesi
Saat 10
1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
50 gr kadar et döner
Su 3 lt
Zipor 1 mile leslie
25 dk jillian
6bin adım
Yarım kıyma ne oluyor canım16 şubat
Saat 08.00
1 muz
Saat 11.00
Peynir
Ceviz
Havuç yoğurtlama
1.adwt hindi füme
Yarım salatalık
Saat 15.00
Acuç içi kdr badem
1 kuru kayısı
Saat 18.00
Yarım kıyma
2 kaşık hummus
1 adet mantar
Salata
Yeşillik
Su 2825 ml
Spor 20 dk hitt antrenman 60 p
@Dream00
Ne mutlu sana abla inşallah güzel sonuç elde edersinKızlar antakya ya döndük Allahtan çocuklar yolda uyudu direkt yataklarına yatırdık
Çamaşır topladım başka yıkadım astım
20 dk antrenman yaptım ergin kırbaç youtube dan ve instagramdan bakabilirsiniz
Muhteşem biri
Duş aldım şu an oturma odasında kaldım biri göz makyajımı silip dişimi fırçalasa nefis olacak zira şu an pandaya benziyorum
Çok fazla nefsimle oynanan bir gündü
Ama o eşiği geçmişim anladım bugün
İyi ki varsınız gençler
Gayet iyi bence16 şubat menü;
Sabah;
1 h.yumurta
Beyaz peynir
4 zeytin
Domates
Marul
1 dlm çavdar ekmeği
Çay
Ara; şekersiz türk kahvesi
Akşam;
4 adet ızgara köfte, köz patlıcan salatası, yoğurt
Su; 2 lt
Spor; yok (hafta sonu yapamıyorum)
Sabah ki pişi iyi olmamış bence11:00
Biraz çeçil peyniri
3 tane pişi (klasik su bardağıyla kesmiştim)
2 orta boy patates kızartmasının yarısını yemişimdir
13:00
Sütlü Türk kahvesi
16:00
6-7 kaşık Kuru patlıcan biber kavurması
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: maalesef yok
Peki böyle ne kadar gidecek bu yazık sanaBugün ki menüm
12:00
7 adet hurma
1 adet hurma
Mide bulantısı ve kusma sikayetleirm nedeniyle sadece hurma yiyebildim eşimin zorlamasıyla
Bana kalsa onlarida yemeyecektim
Lahmacun bnm de kırmızı çizgim anlayabiliyorum16 Şubat Pazar menüm
6 tavuk köftesi
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
4 çeri
2 kaşık yulaf ezmesi-1 ceviz-2 kuru erik-yogurt karışımı
19:30
2 lahmacun
Salata
Ayran
Enfesİyi akşamlar herkese
11.00
1 yumurtalı omlet
2 zeytin
3 hindi füme
1 kk peynir
1 yaprak marul
Ara
sade türk kahvesi+ 3 gün kurusu k+ yarım ceviz
19.15
6 küçük parca ızgara tavuk göğsü
1 tabak
Su 2 L yatana kadar 2.5 u geçer
Spor 600 ip atlama 120 p @Dream00
Sabah 10.00
2 3 çatal sucuklu yumurta
Peybir zeytin
1 tatli kaşığı tahin
Ara
Kahve
Aksam 19:00
Yulaf ezmesi süt muz pişirdim bi kase yedim
Spor yok
Su 2 litre
O puding ne oHeellöööögg
Saat 11
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin yeşillik
Çay
Saat 12
1 avuç kayısı içi
2 kaşık ev yapımı puding tencere dibi
sıyırmaca çocukluğa inmece.
Saat 16
Türk kahvesi
Saat 10
1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
50 gr kadar et döner
Su 3 lt
Zipor 1 mile leslie
25 dk jillian
6bin adım
Kebap cnm eve getirttiler malum adandaydık yemezsek döverlerPuding hariç güzel ama o da azmis afiyet olsun canım
Yarım kıyma ne oluyor canım
Bnm kafamda çözmeye çalıştığım şey işte buKızlar kendmi tuttum tuttum az once patladim ya bugn sabahtan beri tatli krizim var yemiym yemiym diye diye dayanamadim 1 paket cikolatayi yedm sut ictm onden biraz lokum yedimoff bugunu olmamiş sayip yarin kesin start veriyorm bugunde ne guzel gidiyidm hatta erken uyusak muhtemelen bole bsi olmiycakti ama oglan uyumadida
4.disi çıkaracak üst ,bı cikaydiTekken koymiycam cnm artik zaten durmuyor
Haklisin en kisa zamand verip kurtulmaliyim
Bireysel diyorm zaten tee 1 ay oncede demistm kurallara uyulmadiktan sonra senin bu şekilde ugraşına yazık
En güzeli abla Allah bozmasin
Inşallah kolay cikar cnm ilk disleri degildir herhalde dmi
Ooo ne guzel babanne seviliyor demekkiiyi gezmeler
Helllööö mellööö
Saat 10
Eki Görüntüle 2590644
Saat 12
Türk kahvesi
Saat 17
1 avuç çekirdek
Saat 18
1 kepçe kuru fasülye
1 kepçe yeşil mercimek
Bi kase yoğurt
Su 3 lt
8 bin adım
14 Şubat Sevgililer günü menüm
Sahur:yok
İftar: 18:40
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
2 parça tavuk
21:30
Algida boom boom (370 kalori)
Spor:45 dakika yürüyüş 90 puan @Dream00
Sabah 09.30
1.5 yumurta
1 dilim tbe
Peynir5 zeytin
Ara 15.30
1 kalın dilim çok ince değildi sİyez ünlü diyet kek
3 ceviz
akşam 18.30
1 porsiyon et döner
1 tane çiçek ekmek(küçük yuvarlak )
su 2.7 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sabah 9:00
1 h.yumurta
Peynir dometes
Çiğ kuruyemiş
Tabagimin fotosunu eklemistim zaten
Öğle 11.30
Ikıncı kahvalti gibi oldu
Menemen
Zeytin
1.5 t.b ekmeği
Ara 13.45
1 kase yulaf ezmesi yoğurt muz karışımı
Akşama doğru da 1 kupa sütlü kahve
Akşam 19:00
1.5 porsiyon kuş başı et
2 bardakayran
Spor 30 dk leslie
Su 3.5 litre
15 şubat
Sabah 10.00
1 yumurta
Peynir
2.yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 lokma sucuk
1 muz
Öğle 13.00
1 avuö içi badem.
1 ceviz
2 kuru erik
Akşam 18.00
1 yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2250 şu an
Spor
Karın 100 hareket=100p
İç bacak 200 hareket=200 p
@Dream00
Çarşamba menüm
06:30=== 2 adet haşlama yumurta
3 adet ceviz
12:30=== 1 adet kaytaz böreği
1 adet içli köfte
Su 2 lt
Spor yok
Perşembe Menüm
09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk süzme peynir
Tere
16:00=== 6 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
1 dilim tbe
Su 2 lt
Spor yok
Cuma Menüm
09:00=== 4 yk menemen
1 kk süzme peynir
1 yk Cevizli biber
1 dilim tbe
15:00=== 2 adet kivi
1 adet elma
Su 2 lt
Spor yok
09:00
Sade kahve
Biraz çeçil peyniri
Bir bardak yarım yağlı süt
4 kaşık fellah köftesi
3 kaşık patates salatası
1 dilim peynirli börek
17:30
Sütlü Türk kahvesi
Su: 3 buçuk litre
Spor: yok
İyi geceler herkese
11.00
Yumurta tava (2 yumurtaliydi 1 yumurta kadarı )
2 zeytin
2 hindi füme
1 kaşık kadar domates konserve Z.yagli
1 dilim Tb ekmeği
2 kk peynir
18.00
Hamsi tava 25 - 30 adet vardi
Salata
Su 2 L
Spor yok misafirim vardı
Evdeki hesap çarşıya uymadı abla ondan öyle olduUzun kalicaksan keşke kendine göre biseyler yeseydin cnm
Munuleri alintilayip cevaplamadan gönderdim yorgunlyktan yaEvdeki hesap çarşıya uymadı abla ondan öyle oldu
Himm afiyet olsun ekmeksizse güzel menüKebap cnm eve getirttiler malum adandaydık yemezsek döverler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?