Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh canina değsin cokda güzel etmişsin .Bu nankör ev işlerini biz simartip tepemize çıkardık zaten(Şair burda hergun ev supurmekten yildigini belirtmek istiyor)
o ev işlerini cumadan yaptım akladım evi resmen :)günün kalanın da çok da miskinlik yapmadım sizin de çocuklar büyüsün gülüm siz de arada bu gün izin günüm diyip kafanıza göre takılacaksınız :)

Aynen kiyamiyoruzki hic bende oyleyim nalesef

Bn pastayı yemedim kızlar aferin bana

Afferin sana kız

Iyimis afiyet olsun sende yednmi kız

Aynen haklisin cnm dikkat edicem ama adetmi olucm acaba dedm dun nasil bi krizdi ya

Aynen pismanlik tabiki

Yok cnm benim kimsem yokki burda zaten arkadas cevremde yok oyle gorustugm esimde anca bi 5 kg alcam oyle farkeder. Benum sorunum yememem gerek diye kendmi sartlandirinci daha cok yiyesim geliyor sanki smdi bide liste gbi bi olay olnayinca kendmi tutamiyorm biturlu.
Bide dunki gbi kriz oyle hep olmuyor düne ozeldi o hatta adetmi olucm acaba dedm dogumsan sonra olmadim hala

4.disi çıkaracak üst ,bı cikaydi

Insallah kolay cikar cnm ya

Yani bir buçuk çorba kasesi gibi kaşık hesabi denedim de yapamiyorum onu. Kaselerim orta büyüklükte takimlarda olan çorba kasesi

kızlar bu aralar suyu yeterince içmeyince baktım olmuyor yazdım bir kağıda 1 şişe 2. şişe diye (yarım litrelik tupper) kaç tane içtiysem altını işaretleyip ne kadar su içtiğimi takip edicem , gözümün önün de bir yere koydum kağıdı da günlük 3 lt hedefim ve tabi ki suya niyet yükleyerek içilecek

Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
tebrikler canım güzel eksi cumaya daha da güzellesr
Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
çok değil canım telafi edersin
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
Tebrikler kızlar tartılar güzel cumaya daha güzel olur insAllah

Suyu bu ara bende az içiyorum abla ya benim de ayarlamam lazım

Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
Cumaya kadar verirsin inşallah canım
Kendimi gördüm biran afiyet olsun bu arada güzel eksi
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
Güzel eksi olmuş tebrikler

Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
Senin ki daha güzel cuma ya 65 i görür sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…