- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.081
o ev işlerini cumadan yaptım akladım evi resmen :)günün kalanın da çok da miskinlik yapmadım sizin de çocuklar büyüsün gülüm siz de arada bu gün izin günüm diyip kafanıza göre takılacaksınız :)Oh canina değsin cokda güzel etmişsin .Bu nankör ev işlerini biz simartip tepemize çıkardık zaten(Şair burda hergun ev supurmekten yildigini belirtmek istiyor )
Hiç toparlanamadın mı kaptanım keşke doktora gitseydin
Malesef ben kıyamadım üzülmesin ağlamasın diye hep kendime kıymışım aslında birkaç gün sabretsem belki çocuğun da uykuları düzelecekti hem kendi hem de ben rahatlayacaktık
Bn pastayı yemedim kızlar aferin bana
valla oyle cok rahat oluyor ki abla birde ikram stresin olmuyor
A101 bimlerdede oluyor tartı canım
gecmıs olsun canım
masallah ben okurken yoruldum
ilahi Ponidegerlerının dusmesıne sevindim
kuzeyin dogum gunu kutlu olsun canım nice hayırlı yaslara Insallah
kızzz senin bize garezinmi var
bugun geldiler abla
benimde 85 hemen geri geldi bugun +600 dum bakalım yarın ne olacak
amin canim inşallah
Hosgeldin canım aramıza
senin mesajlar beni bitiriyor canım harika bir enerjin bar
süpermıs tuttum bunu
yeni dahil oldugum ıcın bir fıkır beyan etmicem canım
bir sınıftaki butun Merve ler sizde toplanmış gibi abla
gecmıs olsun canım
sorma canım geldı mı hep ust uste oluyor ondan suan ufukta misafir gorunmuyor yakın zamanda
pek bısey yapmadım pınarım pogaca borek ve salata vardı ben bı kek yaptım lokum pestil aldım birde kestane yaptık
gecmıs olsun canım
hadi gozunaydın ponıcım safra dan benimde olmam lazımda erteliyorum sımdi lik
olan olmus canım onumeze bakalım
benden buyuj ılan eltımın adıda hatıce abla. Bızede buyuk hatıce, kucuk hatıce dıyolar bısey deıyeceklerınde
aman canım. Bılmedıgın ınsanlar degıl takma. Evet soylerken kolay ama o ınsanlar bu saatten sonra degısmez. Esın herseyın farkında allahtankı bıde oyle bı sorun yok. Yok say onları. Faydasız elaman onlar. Evet ya yazı bende ozledım havalar ısınsa artık
toparlarsın canım. Cumaya cok var yeterkı bundan sonra salma.
rabbım hayırlısından iş guç, odeme kokaylıgı versın ıns canım. Bebiş rızkıyla, bereketıyle gelecek inş,sabır. Allah buyuk
bende bı ara cıftlik oyunlarına takmıstım kafayı. Ama ucuncuden oyuna falan fırsat kalmıyor
tebrıkler canım.yememıssın ovme kısmına yetışemedım ıradenı tebrık edıyım dedım
nıye boyle oldunkı canım ya. Gecmiş olsun doktora gıtmıssındır inş.
cok sevındım evde olmana canım. Amelıyat sıkıntıların gıderecekse ne guzel. Anne de gelecekse yanına rahat olursun. Ama arastırmakta fayda var tabı
Hıc iyi olmamış canım tabı ama.bundan sonra aman daha dıkkatlı ol ipin ucu ne oldugunu anlayamadan kacıyor yoksa
supersinnn
ben gecen sene aldirdim safrayi...cok rahatladim..senelerdir bosuna cekiyomusum.o agrilari...keske onceden olsaydim dedim...ama ameliyatdan sonra 1 2 hafta sonra anca kendime gelebildim..kizimada kv bakti allah razi olsun..
sonrasi pismanliktir lesin diycektim yazmissin zaten pisman oldugunu
Bnm kafamda çözmeye çalıştığım şey işte bu
Bir diyetisyen öğrencim var
Bn anlattım kendimi kız bana birkaç soru sordu ve yeme bozukluğunuz var dedi yani sağlıklı beslenip sonra aman bozdum deyip ard arda abartmak
Bn zamanla bunun annem ile ilgili olduğunu düşündüm çünkü annecim kilo takıntılı bir kadın
Beni 1 ay görmese diyelim ki sarıldı 1-2 kilo almışız tam o an oy bnm tontişim falan der
Sürekli dışarıda insanları kiloları ve o kiloya uygun giyinmem ile ilgili eleştirir
Bu sen de sürekli mi oluyor? Yoksa bugün öylesine miydi cnm
4.disi çıkaracak üst ,bı cikaydi
Yani bir buçuk çorba kasesi gibi kaşık hesabi denedim de yapamiyorum onu. Kaselerim orta büyüklükte takimlarda olan çorba kasesiHarika olmuş canımSu miktarın da azıcık artarsa daha iyi olurmuş
Afiyet olsun canım aslında şu 3te yediklerin olmasa ve lahmacunu da azıcık saat olarak öne çekebilseymişsin daha iyi olurmuş su miktarın da az
Gayet güzel bir menü canımSporun da ekstra güzel
Biraz hafif geldi gibi gözüme ama akşamki öğününün miktarından emin değilim kaşık ölçüsü yazarsan daha iyi olur canım
Güzel canım sporunla zaten şu puding kaçamağını fazlasıyla yakmışsın bence
Gayet iyi bence
Sabah ki pişi iyi olmamış bence
Peki böyle ne kadar gidecek bu yazık sana
Lahmacun bnm de kırmızı çizgim anlayabiliyorumama öğlen 1 tane olaydı iyiydi
Enfes❤
O puding ne o
Neyse Allahtan sevmem bn
tebrikler canım güzel eksi cumaya daha da güzellesrGünaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
çok değil canım telafi edersinCuma 58.0
Bugün 58.6
+600
Günaydın kızlar kahvemi aldim geldim oglanı komsu istedi 5 dk seviym dedi ona verdimdunki kacamaga ragmen artı gelmemis demekki ekside oluckmisim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Kilo bildirimim: 68.5
Cuma 68.3
Edit oglan geldi bile geri
Tebrikler kızlar tartılar güzel cumaya daha güzel olur insAllahGunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
Suyu bu ara bende az içiyorum abla ya benim de ayarlamam lazımkızlar bu aralar suyu yeterince içmeyince baktım olmuyor yazdım bir kağıda 1 şişe 2. şişe diye (yarım litrelik tupper) kaç tane içtiysem altını işaretleyip ne kadar su içtiğimi takip edicem , gözümün önün de bir yere koydum kağıdı da günlük 3 lt hedefim ve tabi ki suya niyet yükleyerek içilecek
Teşekkürler canımtebrikler canım güzel eksi cumaya daha da güzellesr
çok değil canım telafi edersin
Tebrikler kızlar tartılar güzel cumaya daha güzel olur insAllah
Insallah canimmtebrikler canım güzel eksi cumaya daha da güzellesr
çok değil canım telafi edersin
Tebrikler kızlar tartılar güzel cumaya daha güzel olur insAllah
Cumaya kadar verirsin inşallah canımCuma 58.0
Bugün 58.6
+600
Kendimi gördüm biranGünaydın kızlar kahvemi aldim geldim oglanı komsu istedi 5 dk seviym dedi ona verdimdunki kacamaga ragmen artı gelmemis demekki ekside oluckmisim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Kilo bildirimim: 68.5
Cuma 68.3
Edit oglan geldi bile geri
Güzel eksi olmuş tebriklerGunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
Teşekkür ederim canımCumaya kadar verirsin inşallah canım
Kendimi gördüm biranafiyet olsun bu arada güzel eksi
Güzel eksi olmuş tebrikler
Senin ki daha güzel cuma ya 65 i görür sunGünaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?