- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.101
Şu kaçamaklardan nasil kurtulcazz yaaGünaydın kızlar kahvemi aldim geldim oglanı komsu istedi 5 dk seviym dedi ona verdimdunki kacamaga ragmen artı gelmemis demekki ekside oluckmisim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Kilo bildirimim: 68.5
Cuma 68.3
Edit oglan geldi bile geri
Toplu kahvaltilar yemekler beni mahvediyor aman dikkat et. Afiyet olsun şimdiden.Günaydın kizlar bugün kızımın sınıfıyla kahvaltı yapicaz hazırlandk cikicaz tartilmayi unuttum malesef artık cumaya tartilip yazarım grsrz
@Pnrrr-20 , selensuBnm kafamda çözmeye çalıştığım şey işte bu
Bir diyetisyen öğrencim var
Bn anlattım kendimi kız bana birkaç soru sordu ve yeme bozukluğunuz var dedi yani sağlıklı beslenip sonra aman bozdum deyip ard arda abartmak
Bn zamanla bunun annem ile ilgili olduğunu düşündüm çünkü annecim kilo takıntılı bir kadın
Beni 1 ay görmese diyelim ki sarıldı 1-2 kilo almışız tam o an oy bnm tontişim falan der
Sürekli dışarıda insanları kiloları ve o kiloya uygun giyinmem ile ilgili eleştirir
Bu sen de sürekli mi oluyor? Yoksa bugün öylesine miydi cnm
aa senin daha dikkat etmen lazım gülüm düzenli su içmek metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlıyor enerji yakımını sağlıyor hatta bir yazıda düzenli su içenlerin gün de şimdi tam hatırlamıyorumsayıyı yalan olmasın bilmem ne kadar(misal 2-3 km diyelim) yürüyüş yapmış gibi kalori yaktığı yazıyorduSuyu bu ara bende az içiyorum abla ya benim de ayarlamam lazım
Bende yarim litrelik 3 bardak masaya koyuyorum hem elimin altinda oluyor hem öğlene kadar bu 3 şişe bitecek diyorum. Gidip gelip oturup içiyorum. Bitince bi 3 daha dolduruyorum gece uyuyana kadar 3.5 oluyo. Böyle ce ne kadar su ictigimi de görmüş oluyorum.kızlar bu aralar suyu yeterince içmeyince baktım olmuyor yazdım bir kağıda 1 şişe 2. şişe diye (yarım litrelik tupper) kaç tane içtiysem altını işaretleyip ne kadar su içtiğimi takip edicem , gözümün önün de bir yere koydum kağıdı da günlük 3 lt hedefim ve tabi ki suya niyet yükleyerek içilecek
Ne yedin ne içtin. YahuuuHellöö mellööö takım
P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
Cınım yanlış tarafa gidiyosunHellöö mellööö takım
afiyet şifa olsunGünaydın kizlar bugün kızımın sınıfıyla kahvaltı yapicaz hazırlandk cikicaz tartilmayi unuttum malesef artık cumaya tartilip yazarım grsrz
ne oldu gülüm stresli mi geçti hafta sonu ya da uyuyamadın mıHellöö mellööö takım
harikasın gülüm yaaa bir o su gözümüzün önün de durmazsa unutuyoruz işte , sen ne güzel hem miktarını takip edebiliyorsun hem de gözünün önün de olunca hatırlıyorsunBende yarim litrelik 3 bardak masaya koyuyorum hem elimin altinda oluyor hem öğlene kadar bu 3 şişe bitecek diyorum. Gidip gelip oturup içiyorum. Bitince bi 3 daha dolduruyorum gece uyuyana kadar 3.5 oluyo. Böyle ce ne kadar su ictigimi de görmüş oluyorum.
Uyku etkiliyor mu o kadar bebeler hasta iki üç saat anca uyuyorum o bile bölük pörçükne oldu gülüm stresli mi geçti hafta sonu ya da uyuyamadın mı
maşallahhhhh hafta sonu ne yedin mutluluk muuuugunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
herkes de farklı olsa da tabi ki etkiler eşim 2 gün uyuyamasın 1 kilo zayıflıyor hemenUyku etkiliyor mu o kadar bebeler hasta iki üç saat anca uyuyorum o bile bölük pörçük
Zalım bebeler
Kuru fasulye yediydim bi kepçe, kendisi bu kadar değil artısı bu kadar edeer mi sanmıyorumNe yedin ne içtin. Yahuuu
Abla seninki züpper liseli olmuş da analık da bitmiyor demi bi de bir tane çocuk olunca da böyle olunuyormuşherkes de farklı olsa da tabi ki etkiler eşim 2 gün uyuyamasın 1 kilo zayıflıyor hemen
rabbim şifa versin gülüm çocuklar hasta olunca uyku yemek haram sanki , benim ki büyüdü ama yine de hastalanınca uyuyamıyorum
Yolum yol değilCınım yanlış tarafa gidiyosun
galiba üniversite sınavına girecek diye aşırı stres yapmış sıpam kafasın da şiddetli ses çınlama duyup elleri ayakları kasılınca da tırsmış siniri bozulmuş senelerdir ilk defa ağladığını gördümAbla seninki züpper liseli olmuş da analık da bitmiyor demi bi de bir tane çocuk olunca da böyle olunuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?