Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu kaçamaklardan nasil kurtulcazz yaa

Günaydın kizlar bugün kızımın sınıfıyla kahvaltı yapicaz hazırlandk cikicaz tartilmayi unuttum malesef artık cumaya tartilip yazarım grsrz
Toplu kahvaltilar yemekler beni mahvediyor aman dikkat et. Afiyet olsun şimdiden.

@Pnrrr-20 , selensu
kızlar yiyeceklerle konuşmayı deneseniz , şöyle ki diyelim yeme krizi geldi saat de geç yememeniz gereken şey de çikolata olsun : seni yarın gündüz acıktığım zaman yiycem diyin sonra da iki bardak su için suya da sen benim şifa kaynağımsın bedenimi sağlıklı ve güçlü kıldığın için teşekkür ederim seni seviyorum diyin 3 kere sonra da besmele çekip için yavaş yavaş, bir kere deneyin olur mu
selensu canımcım, şimdi yazacaklarım için affına sığınıyorum haddim değil belki ama yazmam gerekiyor hissine kapıldım dayanamadımmmmm gülüm :))
senin kilo ya da yeme bozukluğunun altında ki belki de en büyük sebeplerden biri bana göre annenin şişman insanları eleştirmesi bu senin bilinç altına kilo olma korkusu ve sevilmeme korkusu olarak yansımış olabilir , senin de ciddi ciddi annenle konuşman beni olduğum gibi, ben olduğum için kabul edip sev demen lazım gülüm tabi bunu güzel bir uslup ve sadece kendi duygularından bahsederek yapman lazım

Suyu bu ara bende az içiyorum abla ya benim de ayarlamam lazım
aa senin daha dikkat etmen lazım gülüm düzenli su içmek metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlıyor enerji yakımını sağlıyor hatta bir yazıda düzenli su içenlerin gün de şimdi tam hatırlamıyorumsayıyı yalan olmasın bilmem ne kadar(misal 2-3 km diyelim) yürüyüş yapmış gibi kalori yaktığı yazıyordu

Bende yarim litrelik 3 bardak masaya koyuyorum hem elimin altinda oluyor hem öğlene kadar bu 3 şişe bitecek diyorum. Gidip gelip oturup içiyorum. Bitince bi 3 daha dolduruyorum gece uyuyana kadar 3.5 oluyo. Böyle ce ne kadar su ictigimi de görmüş oluyorum.

harikasın gülüm yaaa bir o su gözümüzün önün de durmazsa unutuyoruz işte , sen ne güzel hem miktarını takip edebiliyorsun hem de gözünün önün de olunca hatırlıyorsun

Uyku etkiliyor mu o kadar bebeler hasta iki üç saat anca uyuyorum o bile bölük pörçük
Zalım bebeler
herkes de farklı olsa da tabi ki etkiler eşim 2 gün uyuyamasın 1 kilo zayıflıyor hemen
rabbim şifa versin gülüm çocuklar hasta olunca uyku yemek haram sanki , benim ki büyüdü ama yine de hastalanınca uyuyamıyorum

Abla seninki züpper liseli olmuş da analık da bitmiyor demi bi de bir tane çocuk olunca da böyle olunuyormuş

Abla seninki züpper liseli olmuş da analık da bitmiyor demi bi de bir tane çocuk olunca da böyle olunuyormuş
galiba üniversite sınavına girecek diye aşırı stres yapmış sıpam kafasın da şiddetli ses çınlama duyup elleri ayakları kasılınca da tırsmış siniri bozulmuş senelerdir ilk defa ağladığını gördüm konuşuyoruz cevap bile vermiyor öyle olunca uykuya dalması bile sorun oluyor bana , her yaşın her dönemin hastalığı derdi farklı oluyor çocuklar da rabbim hepimizin evladına sağlık uzun ömür doğru yoldan gitmeyi , mutlu olmayı başarabilmelerini nasip etsin inşallah aminnnnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…