Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün akşam pişirdiğim yemek biraz ağır diye yemedim kendime çorba yapmaya da erinince yoğurt elma baharat karışımı yulaf ezmesi karıştırdım yedim şimdi içim kazınıyııııııııııııııııııııı
ben kaçtım kahvaltıyı bu gün erken yapayım öğleye kadar bekleyemem:))

Sıradan nezle grip değilmişki tabi aklına takılır düşünürsün tühh ben de üzüldüm şimdi sınav sınav motivasyon psikoloji bırakmadılar gençlikte

ekim2009 abloş şifa sekanslarını biliyor musun ilgi alanında mı o mevzu
2 gündür şifa enerjisi oğlana yollamaktan bir hal oldum gülüm dün iyiyim dedi yoksa doktora randevu alacaktım
benim şimdiye kadar öğrendiğim enerji şifasın da :
ilk önce karşıda ki kişinin iyileşmeye niyetli olması lazım çünkü şifacı sadece yönlendiricidir ,kişi kendini şifalandırır
şifacı aracıdır ,
şifacı niyet ettikten sonra evrenin enerjisini kullanarak kendi bedeninden ellerine yoğunlaştırıp diğer kişinin tıkanmış enerjisinin (çakrasının) açılması için ona yönlendirir
şifacılık beden ruh ve bilincini denge ve uyum içerisin de tutabilen herkesin olabileceği doğuştan zaten biz de olan güçtür,
en kısa böyle özetleyebildim gülüm

harikasın gülüm yaaa bir o su gözümüzün önün de durmazsa unutuyoruz işte , sen ne güzel hem miktarını takip edebiliyorsun hem de gözünün önün de olunca hatırlıyorsun
Aynenn yoksa 2 litreyi zor içiyordum

Sıradan nezle grip değilmişki tabi aklına takılır düşünürsün tühh ben de üzüldüm şimdi sınav sınav motivasyon psikoloji bırakmadılar gençlikte
babası diyor ki elinden geleni yap çalış ama strese girme olmazsa olmasın bir daha denersin ama benim sıpa geçen sene de girdi ya sınava, bu son daha böyle çalışmam bıktım diyor ergenlerin derdi hiç bitmiyor yavfff

Kuru fasulye yediydim bi kepçe, kendisi bu kadar değil artısı bu kadar edeer mi sanmıyorum
Jillian yaptım ağırlık çalışması
Kuru şişirdi mi acaba oda olabilir..

Mefkurem Handandandan Poni Bon @nanekekik GastrikAsit Dream00 @bi prenses annesi Ucmelekannesi ve aflarına sığınarak adları şu anda aklıma gelmeyen canım takım arkadaşlarım, buraya çok fazla girmesem de son dönemde yazdıklarınızı okumak, yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar, desteğiniz inanın bana çok iyi geldi, geliyor iyi ki varsınız hepiniz çok kıymetlisiniz
ve ekim2009 sen nasıl bi kadınsın yaa, yazdığın her mesajdan sevgi taşıyor, pozitifin tam da eş anlamlısı senin ismin olmalı, hangi mesajını okursam okuyayım içime bir ferahlık geliyor, bi huzur geliyor anlatamam, sen de iyiki varsın iyiki tanımışım seni

yaradanına kurban olurummm seninnnnn sen kalbini bana döndürmesen benim kalbimde ki sevgiyi fark edemezdin ki tek benlik değil yani gülümm, ben de seni iyi ki tanımışım iyi ki varsın iyi ki annen seni doğurmuş

Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
Bravo sana canım

Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
Cuma’ya toparlarsın inşallah canım

Kolay gelsin canım bugün daha istikrarlı günlerin başlangıcı olur inşallah hem senin hem benim , hepimiz için
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
Haftaya Güzel bir başlangıç yapmışsın canım
Hellöö mellööö takım

P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
Oy ben nedem nasıl edem bana da toprak atsınlar senle beraber
Günnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
Günaydın canım kabızlık problemin çözülünce inşallah çorap söküğü gibi gider kilolar
gunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
Harika

Jasminium84 kendini bi nebze olsun daha iyi hissettiğine çok sevindim
Sağol canım
iyi hissetmek mi bilmiyorum aslında ama başka şeylere ilgimi verebiliyorum en azından, kafamın dağılmasından korkmuyorum, bikaç gün öncesine kadar zihnim başka şeylerle meşgul olmamalı gibi hissiyat içindeydim
bunun bir sebebi de sizsiniz, biraz olsun kendime gelmeme sebep oldunuz

Daha da iyi olacaksın canım acılarla pişiyoruz sağlamlaşıyoruz güçleniyoruz Rabbim başka imtihan vermesin inşallah

Herkese günaydın arkadaşlar mutlu haftanız olsun inşallah

Geçen cuma : 55.3 kg
Ara tartı : 55.3 kg

ilk defa sabit geldim
Ekside olabilirim çünkü perşembeden beri WC gitmedim.
böyle olunca işte yiyesim geliyor

alıntılara gecicem kahvaltı gecikti 09.15 oldu saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…