- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.141
Çocuklar çok etkileniyor bu gibi durumlardan kaç yaşındaki canım kaçıncı sınıf ?Gunaydın kızlar sımdı kızı okula bıraktım bu aralar yine okula gitmıcem donemi basladi ne guzel alısmıstı ki İngilizce ogretmenleri degıstı suan onun kaygısını yasıyor derse girmek istememiş gecen hafta nasıl asıcaz tekrar bilmiyorum
Aaaa sen de mi canım ben de artıdayım halledeceğiz inşallahGünaydın güzelliklerVerimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
Bende artı çıkınca yemeklere saldirasim gelirim hayalkırıklığindanHerkese günaydın arkadaşlar mutlu haftanız olsun inşallah
Geçen cuma : 55.3 kg
Ara tartı : 55.3 kg
ilk defa sabit geldim
Ekside olabilirim çünkü perşembeden beri WC gitmedim.
böyle olunca işte yiyesim geliyor
alıntılara gecicem kahvaltı gecikti 09.15 oldu saat
Hallederiz Allah'ın izniyle irademiz, bol su ve sporla hiç bir artı karşımızda duramazAaaa sen de mi canım ben de artıdayım halledeceğiz inşallah
Onun dünyasında nasıl büyük bir değişim ve stres olmasına sebrb oluyor ki gitmek istemiyor yavrum demekkiGunaydın kızlar sımdı kızı okula bıraktım bu aralar yine okula gitmıcem donemi basladi ne guzel alısmıstı ki İngilizce ogretmenleri degıstı suan onun kaygısını yasıyor derse girmek istememiş gecen hafta nasıl asıcaz tekrar bilmiyorum
Okumakdan vazgeçmisti diye hatırlıyorum abla.babası diyor ki elinden geleni yap çalış ama strese girme olmazsa olmasın bir daha denersin ama benim sıpa geçen sene de girdi ya sınava, bu son daha böyle çalışmam bıktım diyor ergenlerin derdi hiç bitmiyor yavfff
Güzel eksi tebrik ederim canımGünaydınlar herkesee
Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8
Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
Teşekkürler efeemGüzel eksi tebrik ederim canım
babası 2 hafta da ikna etti özel ders alıyor geçen sene berbattı şimdi deneme sınavların da baya gelişme var şükürOkumakdan vazgeçmisti diye hatırlıyorum abla.
Vaavv muhteşem nasıl yaptın bacım bu eksiyigunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
Regl dönemi sıkı tutarsan sonrasında fazla fazla gidiyor ödemle birlikteGünaydın güzelliklerVerimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
Aferin kuzuma Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsinbabası 2 hafta da ikna etti özel ders alıyor geçen sene berbattı şimdi deneme sınavların da baya gelişme var şükür
amin gülüm hepimizin yardımcısı olsun,
Kesinlikle öyle.Yanlız iştah oluyor o dönem özellikle hamur ve tatlı yemeği isteği oluyor bendeRegl dönemi sıkı tutarsan sonrasında fazla fazla gidiyor ödemle birlikte
O yüzden moralini bozma şekerim
İngilizce öğretmeniyle konuşsan mı sadece bir kere ona özel davransa iltifat etse v.s. hemen değişime ihtimali var kızın , çocuklar böyle işte benim ki 1-2 ay yeni öğretmenini takip edip iyi biri mi değil mi diye gözetliyorduGunaydın kızlar sımdı kızı okula bıraktım bu aralar yine okula gitmıcem donemi basladi ne guzel alısmıstı ki İngilizce ogretmenleri degıstı suan onun kaygısını yasıyor derse girmek istememiş gecen hafta nasıl asıcaz tekrar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?