- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.161
Allah iyiliğinizi versin kuzum yaaamin gülüm hepimizin yardımcısı olsun,
sıpamı iyi ederim allahın izniyle olmadı para veririm fazladan hemen iyi olur
telefonum da paragöz sıpa diye kayıtlı zaten, çünkü o da beni ekmek al diye kaydetmiş hem de senelerdir öyle
aminnnn rabbim çalışıp çabalayan herkesin emeğinin karşılığı verir inşallahAferin kuzuma Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin ❤
Aynen öyleKesinlikle öyle.Yanlız iştah oluyor o dönem özellikle hamur ve tatlı yemeği isteği oluyor bendeÇok dikkat etmem lazım
aminnn gülümmmAllah iyiliğinizi versin kuzum yaa
Sesli güldüm valla
Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine, önemli olan o, onlarda yaşayarak zorluğu kolaylığı öğrenecekler bi şekilde, hepimiz aynı yollardan geçtik, Allah tüm kötülüklerden ve kötü niyetli insanlardan korusun hepsini..
Canını sıkma kanki cumaya hallolur o artılarGünaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mıilk defa artı çıktım
Cuma:82.4
Bugün:82.7
Cuma’ya halledeceğim inşallah
Abovvv rakibem -600 yapmış bile ben +300Günaydınlar herkesee
Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8
Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
Dua ve mealiaminnnn rabbim çalışıp çabalayan herkesin emeğinin karşılığı verir inşallah
bak şimdi bu duayla ne demek istiyorum , biz de veletler için çalışıp çabalıyoruz , büyüyüp işleri güçleri olduğun da onlarda bizim kıymetimizi bilip bize hediyeler alsın yemeklere götürsünler gezdirsinler, biz off bıktık az dizinizi kırın da eviniz de oturun dedirtecek kadar bizi ziyaret etsinlerrrrr(çıkarcı ekim modu) :)))))))
cok güzel canımGünaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
cumaya halledersin inş canımCuma 58.0
Bugün 58.6
+600
moral bozmak yok Cuma’ya çok güzel eksi gelicekGünaydın kızlar kahvemi aldim geldim oglanı komsu istedi 5 dk seviym dedi ona verdimdunki kacamaga ragmen artı gelmemis demekki ekside oluckmisim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Kilo bildirimim: 68.5
Cuma 68.3
Edit oglan geldi bile geri
gayet güzel pazartesi içinGunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
bende öyle yapıyordum Şimdi kendiliğimden baya bi içiyorum bi dışarda olunca olmuyor. Cok güzel ise yararkızlar bu aralar suyu yeterince içmeyince baktım olmuyor yazdım bir kağıda 1 şişe 2. şişe diye (yarım litrelik tupper) kaç tane içtiysem altını işaretleyip ne kadar su içtiğimi takip edicem , gözümün önün de bir yere koydum kağıdı da günlük 3 lt hedefim ve tabi ki suya niyet yükleyerek içilecek
uyuyamadim yazmissin o bile Cok etkiler canim, onun yaninda ev cikamadiysan suyunu icemediysen onlarda etki eder bence bu gecici biseyHellöö mellööö takım
P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
yarina yok olur canim ins wc de cikarsin Cok kötü bisey cikamamakGünnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
masallah canim ne diyim ödemler gittigunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
cok etkiliyor canim o yüzden moral bozmaUyku etkiliyor mu o kadar bebeler hasta iki üç saat anca uyuyorum o bile bölük pörçük
Zalım bebeler
dahada iyi ol canim insallah@mefkuremHandandandan Poni Bon @nanekekik @GastrikAsit Dream00 @bi prenses annesi @Ucmelekannesi ve aflarına sığınarak adları şu anda aklıma gelmeyen canım takım arkadaşlarım, buraya çok fazla girmesem de son dönemde yazdıklarınızı okumak, yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar, desteğiniz inanın bana çok iyi geldi, geliyor iyi ki varsınız hepiniz çok kıymetlisiniz
veekim2009 sen nasıl bi kadınsın yaa, yazdığın her mesajdan sevgi taşıyor, pozitifin tam da eş anlamlısı senin ismin olmalı, hangi mesajını okursam okuyayım içime bir ferahlık geliyor, bi huzur geliyor anlatamam, sen de iyiki varsın iyiki tanımışım seni
bu bise degil canim moral bozmak yok cumaya bomba gibi olacakGünaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mıilk defa artı çıktım
Cuma:82.4
Bugün:82.7
Cuma’ya halledeceğim inşallah
bende bilmiyorum canim Belki uzaktan izlese ögretmeni yada teke tek konusmaya calissa kizinla sever belkiGunaydın kızlar sımdı kızı okula bıraktım bu aralar yine okula gitmıcem donemi basladi ne guzel alısmıstı ki İngilizce ogretmenleri degıstı suan onun kaygısını yasıyor derse girmek istememiş gecen hafta nasıl asıcaz tekrar bilmiyorum
Insallah canim, moral bozmak yok fazla bisey degil sen cumaya süper gelirsinGünaydın güzelliklerVerimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
insallah canim. Bende aksine ama birgün bomba elimde patlamaz insBende artı çıkınca yemeklere saldirasim gelirim hayalkırıklığindan
Bu diyet seruvenimde o aliskanligimi degistirecrm inşallah
gayet güzel Canim cumaya dahada fazla olsun insGünaydınlar herkesee
Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8
Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
ay ablaamin gülüm hepimizin yardımcısı olsun,
sıpamı iyi ederim allahın izniyle olmadı para veririm fazladan hemen iyi olur
telefonum da paragöz sıpa diye kayıtlı zaten, çünkü o da beni ekmek al diye kaydetmiş hem de senelerdir öyle
Ne güzel Bende gelebilsem Keske Cok seviyorum öyle gezmeyiPazara gitmek istiyorum sebzem olunca daha kolay oluyor diyet
Görüşürüz sonra kızlar
Bak şimdi fasulye deyince bi tırstım sankiKuru fasulye yediydim bi kepçe, kendisi bu kadar değil artısı bu kadar edeer mi sanmıyorum
Jillian yaptım ağırlık çalışması
Sağol canım inşallahcok güzel canım
cumaya halledersin inş canım
moral bozmak yok Cuma’ya çok güzel eksi gelicek
gayet güzel pazartesi için
bende öyle yapıyordum Şimdi kendiliğimden baya bi içiyorum bi dışarda olunca olmuyor. Cok güzel ise yarar
uyuyamadim yazmissin o bile Cok etkiler canim, onun yaninda ev cikamadiysan suyunu icemediysen onlarda etki eder bence bu gecici bisey
yarina yok olur canim ins wc de cikarsin Cok kötü bisey cikamamak
masallah canim ne diyim ödemler gitticumaya 2 den fazla olur Zaten baslamissin masallah spora bu kilo 1 ayda gider
cok etkiliyor canim o yüzden moral bozma
dahada iyi ol canim insallahsende iyiki varsin
bu bise degil canim moral bozmak yok cumaya bomba gibi olacak
bende bilmiyorum canim Belki uzaktan izlese ögretmeni yada teke tek konusmaya calissa kizinla sever belki
Insallah canim, moral bozmak yok fazla bisey degil sen cumaya süper gelirsin
insallah canim. Bende aksine ama birgün bomba elimde patlamaz insbu rahatliktan
gayet güzel Canim cumaya dahada fazla olsun ins
ay ablaIyi güldüm
Ne güzel Bende gelebilsem Keske Cok seviyorum öyle gezmeyi
Abow nasıl içilir buAy canım bu kürü bir uygula istersen safra öncesi Eki Görüntüle 2591894
Ay ne güzel canm sana iyi gelmiş. 1-2 hafta uzunmuş yaza kalması daha iyi o zamansupersinnn
ben gecen sene aldirdim safrayi...cok rahatladim..senelerdir bosuna cekiyomusum.o agrilari...keske onceden olsaydim dedim...ama ameliyatdan sonra 1 2 hafta sonra anca kendime gelebildim..kizimada kv bakti allah razi olsun..
sonrasi pismanliktir lesin diycektim yazmissin zaten pisman oldugunu
Vayy süper iraden varKızlar antakya ya döndük Allahtan çocuklar yolda uyudu direkt yataklarına yatırdık
Çamaşır topladım başka yıkadım astım
20 dk antrenman yaptım ergin kırbaç youtube dan ve instagramdan bakabilirsiniz
Muhteşem biri
Duş aldım şu an oturma odasında kaldım biri göz makyajımı silip dişimi fırçalasa nefis olacak zira şu an pandaya benziyorum
Çok fazla nefsimle oynanan bir gündü
Ama o eşiği geçmişim anladım bugün
İyi ki varsınız gençler
Ay onu bunu bilmiyorum da dün bana kuru patlıcan biber bi şişlik yaptı affedersin karnım patlayacak gibi lavaboya gidiyorum hiç bir şey yok en azında. tartıya yakın zamanlarda tüketmeyeceğim onu daBak şimdi fasulye deyince bi tırstım sanki
Bende de nohut var bugün, şişkinlik mi yapıyor acaba kendileri
Ona göre cumaya yakın yemeyelim
Hiç sorma abla işler karışıkEltinin çocuğa bakiyordu bi ara, biraktimi :))
Geçmiş olsun minnoşum
Poni Bon evde ve daha iyi olmana çok sevindim canım inşallah bir daha tekrarlamaz meret ağrı
Poni Bon cok gecmis olsun cnm
Geçmiş olsn dilekleriniz için teşekkür ederim kızlarbenden buyuj ılan eltımın adıda hatıce abla. Bızede buyuk hatıce, kucuk hatıce dıyolar bısey deıyeceklerınde
aman canım. Bılmedıgın ınsanlar degıl takma. Evet soylerken kolay ama o ınsanlar bu saatten sonra degısmez. Esın herseyın farkında allahtankı bıde oyle bı sorun yok. Yok say onları. Faydasız elaman onlar. Evet ya yazı bende ozledım havalar ısınsa artık
toparlarsın canım. Cumaya cok var yeterkı bundan sonra salma.
rabbım hayırlısından iş guç, odeme kokaylıgı versın ıns canım. Bebiş rızkıyla, bereketıyle gelecek inş,sabır. Allah buyuk
bende bı ara cıftlik oyunlarına takmıstım kafayı. Ama ucuncuden oyuna falan fırsat kalmıyor
tebrıkler canım.yememıssın ovme kısmına yetışemedım ıradenı tebrık edıyım dedım
nıye boyle oldunkı canım ya. Gecmiş olsun doktora gıtmıssındır inş.
cok sevındım evde olmana canım. Amelıyat sıkıntıların gıderecekse ne guzel. Anne de gelecekse yanına rahat olursun. Ama arastırmakta fayda var tabı
Hıc iyi olmamış canım tabı ama.bundan sonra aman daha dıkkatlı ol ipin ucu ne oldugunu anlayamadan kacıyor yoksa
Ay gerçektm çocuklarla çok zor ev işi. Ben hastanedeyken eşim çok rahat uyudum hemen uykuya daldım dedio ev işlerini cumadan yaptım akladım evi resmen :)günün kalanın da çok da miskinlik yapmadım sizin de çocuklar büyüsün gülüm siz de arada bu gün izin günüm diyip kafanıza göre takılacaksınız :)
Evdeyim abla normal hayatıma döndüm çok şükür. Miniğim uyudu temizlik yapıyordum ara verdm mügeyi izliyorumPoni Bon nasılsın ne yaptın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?