Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aminn. Abla stres baya fazla sanki çok mu yükleniyor kendine

Sende bizim için kıymetlisin canısı

Ay gerçektm çocuklarla çok zor ev işi. Ben hastanedeyken eşim çok rahat uyudum hemen uykuya daldım dedi çocuklardan ev işinden o kadar çok yorulmuş ki
ayy kıyamam yaaa çocuklara da bakmış evi de idare etmiş çoğu erkek sırf yemeği halledip çocukları doyurur ev savaş alanına dönse ellemez , allah razı olsun kardeşimden

Evdeyim abla normal hayatıma döndüm çok şükür. Miniğim uyudu temizlik yapıyordum ara verdm mügeyi izliyorum
yaav şimdi sana ne desem kendimi tutup mu söylensem tutmadan mı söylensem hem evin işine giriş sanki ben hastaydım o kadar hastanede yattım serumla hem de çok enerjin var da az boşa harcıyayım beni hüzün kaplasın der gibi müge anlıya bak aferin sana hah ne diyeyim daha

evet kızlar sakar şakir iş başın da, bennn
içeride eşimin sürekli oturduğu kanepe kirlenmiş halının o kısmı da karamış resmen (işi çözdüm eşimin terliğinin altı boya veriyor üst komşunun gürültüsüne dayanamayıp tavana fırlattığın da siyah izi çıkmıştı oradan anladım), siliverem gari dedim hava da güneşli ya gözüme battı güzelce sildim , eşim geldi az yatıyor 1 de beni kaldır yemeğimi hazırlayıp dedi ben de o arada çay içiverem dedim veeee elim boşaldı birden çayı masaya oradan da yere döktüm pardon kendi döküldü ben istemedim meğer benim mutfak halısı salonun halı silindi diye kısmanmış canı silinmek istemiş o yüzden çekti sakarlığı ama ben yer miyim, tüm halıyı silmedim, sadece çay dökülen yeri sildim hazır deterjanlı ılık suyum da hazırken

ayy kıyamam yaaa çocuklara da bakmış evi de idare etmiş çoğu erkek sırf yemeği halledip çocukları doyurur ev savaş alanına dönse ellemez , allah razı olsun kardeşimden
Aynen çok şükür hiç gözüm arkada kalmadı. İzindeyim diye takılırdı oh ne güzel yatıştasın diye dedim nasıl oluyormuş yatış diye artık demem diyo

Abla ya bunuda ne güzel anlatiyorsun

Ay geçmiç olsn abla bi yerine gelmemiş iyi ki

Ay onu bunu bilmiyorum da dün bana kuru patlıcan biber bi şişlik yaptı affedersin karnım patlayacak gibi lavaboya gidiyorum hiç bir şey yok en azında. tartıya yakın zamanlarda tüketmeyeceğim onu da
Kurularda mı şişkinlik yapıyormuş
Anacım biz ne yicez çarşamba perşembe o zaman
Evdeyim abla normal hayatıma döndüm çok şükür. Miniğim uyudu temizlik yapıyordum ara verdm mügeyi izliyorum
Temizlik her zaman yapılır canım
Dinlen sen, dikkat et kendine..
Yalnız tespite bayıldım. Tavana attığında terliğin renginin çıktığının farkedilmesi
Benzeri başıma geldi, anlatırken eğlenceli oluyorda temizlerken öyle değil
Benim çocuklar masada suluboya yapıyorlardı, işleri bitince yavrum yazık bana yardım etmek için ortalığı toparlamışlar, (ben toparlayaydım iyiydi) tüm renklerin karıştığı simsiyah su dolu bardağı lavaboya temizlemeye götürürken ayağın halıya takıl, o bardak havaya uçsun sonra dolaba çarpsın
Mutfağım beyaz, evi yeni temizledim tam oturmuştum ki "aaanneeeeeğğ" diye kötü bir olayı anlatan ses tonuyla seslendi kızım.
Gittim ki dolaplar, buzdolabı, dondurucu, duvarlar, halı...sıçramayan yer kalmamış.
Bir daha suluboya mı
Sadece balkonda

Toplu kahvaltilar yemekler beni mahvediyor aman dikkat et. Afiyet olsun şimdiden.
saol cnm yok abartmadm konuşmaz diye zaten
ayne abla ya baş ağrısı da oluyor az icince
afiyet şifa olsun
saol cnm
Günnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
çok değil halledrrsn cnm
gunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
waooowww bu ne kız MaşAllah
cnm ben senin süreci pek takip edemiyorum ama Rabb'im yardımcın olsun herşey duzelecek insAllah
Günaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mı ilk defa artı çıktım

Cuma:82.4
Bugün:82.7

Cuma’ya halledeceğim inşallah
çok değil cnm telafi edersn insAllah
çok güzel cnm tebrikler
Günaydın güzellikler Verimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
çok değil cnm eksiye geçersin insAllah
Günaydınlar herkesee

Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8

Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
güzel eksi cnm tebrikler
@bi prenses annesi
Canm eşinin ailesiyle yaşadıklarınızı okudum şu an bunları takıp üzülme hamile hamile.
Haklsnz cnm saolun hepiniz takmamay çalışıyorum

aminn kuzum teşekkürler

Aminn. Abla stres baya fazla sanki çok mu yükleniyor kendine
babasının kullanmadığı statüyü sıpam kullanıyor dışarı da, o yüzden kendi de hukuk okumak istiyor ee ona da zor girer o kadar çok hukuk isteyen öğrenci var ki o da o yüzden çalışması gerektiğini biliyor işin aslı benim sıpam tembeldi çalışmaya alışık değil hala akşamları 2 saat dışarıda gezmesi var pazar günleri dersi de yok o yüzden çalışmaz tüm gün dışarıda , ağır geldi eksalanslarına düzenli ders çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…