- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.181
Aminn. Abla stres baya fazla sanki çok mu yükleniyor kendinegaliba üniversite sınavına girecek diye aşırı stres yapmış sıpam kafasın da şiddetli ses çınlama duyup elleri ayakları kasılınca da tırsmış siniri bozulmuş senelerdir ilk defa ağladığını gördümkonuşuyoruz cevap bile vermiyor öyle olunca uykuya dalması bile sorun oluyor bana , her yaşın her dönemin hastalığı derdi farklı oluyor çocuklar da rabbim hepimizin evladına sağlık uzun ömür doğru yoldan gitmeyi , mutlu olmayı başarabilmelerini nasip etsin inşallah aminnnnnnn:)))
Sende bizim için kıymetlisin canısı@mefkuremHandandandan Poni Bon @nanekekik @GastrikAsit Dream00 Fit mutlu anne @Ucmelekannesi ve aflarına sığınarak adları şu anda aklıma gelmeyen canım takım arkadaşlarım, buraya çok fazla girmesem de son dönemde yazdıklarınızı okumak, yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar, desteğiniz inanın bana çok iyi geldi, geliyor iyi ki varsınız hepiniz çok kıymetlisiniz
veekim2009 sen nasıl bi kadınsın yaa, yazdığın her mesajdan sevgi taşıyor, pozitifin tam da eş anlamlısı senin ismin olmalı, hangi mesajını okursam okuyayım içime bir ferahlık geliyor, bi huzur geliyor anlatamam, sen de iyiki varsın iyiki tanımışım seni
İyiym zehram teşekkür ederim
ayy kıyamam yaaa çocuklara da bakmış evi de idare etmiş çoğu erkek sırf yemeği halledip çocukları doyurur ev savaş alanına dönse ellemez , allah razı olsun kardeşimdenAy gerçektm çocuklarla çok zor ev işi. Ben hastanedeyken eşim çok rahat uyudum hemen uykuya daldım dediçocuklardan ev işinden o kadar çok yorulmuş ki
yaav şimdi sana ne desem kendimi tutup mu söylensem tutmadan mı söylensem hem evin işine giriş sanki ben hastaydım o kadar hastanede yattım serumla hem de çok enerjin var da az boşa harcıyayım beni hüzün kaplasın der gibi müge anlıya bak aferin sana hah ne diyeyim dahaEvdeyim abla normal hayatıma döndüm çok şükür. Miniğim uyudu temizlik yapıyordum ara verdm mügeyi izliyorum
İyiym canm teşekkür ederim
İyiym tatlım teşwkkür edermPoni Bon nasilsin canim?
Kiz sen Niye is yapiyorsunİyiym tatlım teşwkkür ederm
Aynen çok şükür hiç gözüm arkada kalmadı. İzindeyim diye takılırdı oh ne güzel yatıştasın diyeayy kıyamam yaaa çocuklara da bakmış evi de idare etmiş çoğu erkek sırf yemeği halledip çocukları doyurur ev savaş alanına dönse ellemez , allah razı olsun kardeşimden
Abla ya bunuda ne güzel anlatiyorsunevet kızlar sakar şakir iş başın da, bennn
içeride eşimin sürekli oturduğu kanepe kirlenmiş halının o kısmı da karamış resmen (işi çözdüm eşimin terliğinin altı boya veriyor üst komşunun gürültüsüne dayanamayıp tavana fırlattığın da siyah izi çıkmıştı oradan anladım), siliverem gari dedim hava da güneşli ya gözüme battı güzelce sildim , eşim geldi az yatıyor 1 de beni kaldır yemeğimi hazırlayıp dedi ben de o arada çay içiverem dedim veeee elim boşaldı birden çayı masaya oradan da yere döktüm pardon kendi döküldü ben istemedimmeğer benim mutfak halısı salonun halı silindi diye kısmanmış canı silinmek istemiş o yüzden çekti sakarlığı ama ben yer miyim, tüm halıyı silmedim, sadece çay dökülen yeri sildim hazır deterjanlı ılık suyum da hazırken
yaav şimdi sana ne desem kendimi tutup mu söylensem tutmadan mı söylensem hem evin işine giriş sanki ben hastaydım o kadar hastanede yattım serumla hem de çok enerjin var da az boşa harcıyayım beni hüzün kaplasın der gibi müge anlıya bak aferin sana hah ne diyeyim daha
Ay geçmiç olsn abla bi yerine gelmemiş iyi kievet kızlar sakar şakir iş başın da, bennn
içeride eşimin sürekli oturduğu kanepe kirlenmiş halının o kısmı da karamış resmen (işi çözdüm eşimin terliğinin altı boya veriyor üst komşunun gürültüsüne dayanamayıp tavana fırlattığın da siyah izi çıkmıştı oradan anladım), siliverem gari dedim hava da güneşli ya gözüme battı güzelce sildim , eşim geldi az yatıyor 1 de beni kaldır yemeğimi hazırlayıp dedi ben de o arada çay içiverem dedim veeee elim boşaldı birden çayı masaya oradan da yere döktüm pardon kendi döküldü ben istemedimmeğer benim mutfak halısı salonun halı silindi diye kısmanmış canı silinmek istemiş o yüzden çekti sakarlığı ama ben yer miyim, tüm halıyı silmedim, sadece çay dökülen yeri sildim hazır deterjanlı ılık suyum da hazırken
Ocak tezgah baya yağlıydı canm kırıntılarda vardı süpürdm oturucm birazdnKiz sen Niye is yapiyorsunotur tek mügeyi izle biraz dinlen Yorma kendini
Kurularda mı şişkinlik yapıyormuşAy onu bunu bilmiyorum da dün bana kuru patlıcan biber bi şişlik yaptı affedersin karnım patlayacak gibi lavaboya gidiyorum hiç bir şey yok en azında. tartıya yakın zamanlarda tüketmeyeceğim onu da
Temizlik her zaman yapılır canımEvdeyim abla normal hayatıma döndüm çok şükür. Miniğim uyudu temizlik yapıyordum ara verdm mügeyi izliyorum
Yalnız tespite bayıldım. Tavana attığında terliğin renginin çıktığının farkedilmesievet kızlar sakar şakir iş başın da, bennn
saol cnm yok abartmadm konuşmaz diye zatenToplu kahvaltilar yemekler beni mahvediyor aman dikkat et. Afiyet olsun şimdiden.
ayne abla ya baş ağrısı da oluyor az icinceaa senin daha dikkat etmen lazım gülüm düzenli su içmek metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlıyor enerji yakımını sağlıyor hatta bir yazıda düzenli su içenlerin gün de şimdi tam hatırlamıyorumsayıyı yalan olmasın bilmem ne kadar(misal 2-3 km diyelim) yürüyüş yapmış gibi kalori yaktığı yazıyordu
saol cnmafiyet şifa olsun
çok değil halledrrsn cnmGünnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
waooowww bu ne kız MaşAllahgunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
cnm ben senin süreci pek takip edemiyorum ama Rabb'im yardımcın olsun herşey duzelecek insAllah@mefkuremHandandandan Poni Bon @nanekekik @GastrikAsit Dream00 Fit mutlu anne @Ucmelekannesi ve aflarına sığınarak adları şu anda aklıma gelmeyen canım takım arkadaşlarım, buraya çok fazla girmesem de son dönemde yazdıklarınızı okumak, yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar, desteğiniz inanın bana çok iyi geldi, geliyor iyi ki varsınız hepiniz çok kıymetlisiniz
veekim2009 sen nasıl bi kadınsın yaa, yazdığın her mesajdan sevgi taşıyor, pozitifin tam da eş anlamlısı senin ismin olmalı, hangi mesajını okursam okuyayım içime bir ferahlık geliyor, bi huzur geliyor anlatamam, sen de iyiki varsın iyiki tanımışım seni
çok değil cnm telafi edersn insAllahGünaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mıilk defa artı çıktım
Cuma:82.4
Bugün:82.7
Cuma’ya halledeceğim inşallah
çok güzel cnm tebriklerHerkese günaydın arkadaşlar mutlu haftanız olsun inşallah
Geçen cuma : 55.3 kg
Ara tartı : 55.3 kg
ilk defa sabit geldim
Ekside olabilirim çünkü perşembeden beri WC gitmedim.
böyle olunca işte yiyesim geliyor
alıntılara gecicem kahvaltı gecikti 09.15 oldu saat
çok değil cnm eksiye geçersin insAllahGünaydın güzelliklerVerimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
güzel eksi cnm tebriklerGünaydınlar herkesee
Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8
Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
Haklsnz cnm saolun hepiniz takmamay çalışıyorum@bi prenses annesi
Canm eşinin ailesiyle yaşadıklarınızı okudum şu an bunları takıp üzülme hamile hamile.
aminn kuzum teşekkürlersaol cnm yok abartmadm konuşmaz diye zaten
ayne abla ya baş ağrısı da oluyor az icince
saol cnm
çok değil halledrrsn cnm
waooowww bu ne kız MaşAllah
cnm ben senin süreci pek takip edemiyorum ama Rabb'im yardımcın olsun herşey duzelecek insAllah
çok değil cnm telafi edersn insAllah
çok güzel cnm tebrikler
çok değil cnm eksiye geçersin insAllah
güzel eksi cnm tebrikler
Haklsnz cnm saolun hepiniz takmamay çalışıyorum
Ay iyi ol da kuzum kendim gibi gurbette olanları anlamaya çalışıyorum Allah yardımcın olsunİyiym zehram teşekkür ederim
Bilmiyorum yapıp yapmadığını ama dün ben fenaydım yani ondan şüphelendimKurularda mı şişkinlik yapıyormuş
Anacım biz ne yicez çarşamba perşembe o zaman
babasının kullanmadığı statüyü sıpam kullanıyor dışarı da, o yüzden kendi de hukuk okumak istiyor ee ona da zor girer o kadar çok hukuk isteyen öğrenci var ki o da o yüzden çalışması gerektiğini biliyor işin aslı benim sıpam tembeldi çalışmaya alışık değil hala akşamları 2 saat dışarıda gezmesi var pazar günleri dersi de yok o yüzden çalışmaz tüm gün dışarıda , ağır geldi eksalanslarına düzenli ders çalışmakAminn. Abla stres baya fazla sanki çok mu yükleniyor kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?