Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım

Aynen çok şükür hiç gözüm arkada kalmadı. İzindeyim diye takılırdı oh ne güzel yatıştasın diye dedim nasıl oluyormuş yatış diye artık demem diyo
hahahaha bak işte gülüm her şer görünen de hayır vardır lafı boşuna değil stres yaptın çocuklar evde ben hastane de yatıcam v.s. diye ama eşin en azından senin ne kadar zorlandığını , o yatıştasın dediğin vakitte koşturup çabaladığını anladı:))

amanınnnnnnn senin ki kabus gibi temizliği bitir yorul otur her yere sıçrayan boyalı su duvar dolaplar kolay da halıya uğraşmadan da çıkmaz ama niyetleri çok samimi tatlılar yaaaaaa gel de sinirlen
ben temizlik mendili aldım bildiğin hayat kurtarıyor her silinebilen her yeri bir şey döküldü mü silip atıyorum eşim geçen armutu düşürmüş yere ( sanki fırlatılmış gibiydi ama neyse) hem de salon da sildim attım dün de yemeği duvara sıçrattı sonra da yere döktü ( her zaman ki normal hali evde tavuk beslesek döktükleriyle doyar) onları da temizlik mendiliyle sildim leke kalmadı o tavana attığı terliğin izini de merdivene çıkıp kendi silmişti hihihi
kazayla olan hiçbir şeye sinirlenmem oğlum da küçükken çok dökerdi bardak v.s. kırardı hiç kızmazdım , sinirlenmezdim de çünkü ben çocukken kazayla bir şey döksem hah bilerek yaptı az önce kızdık v.s. ya ondan diye çok haksız azar işitmiştim 6 çocuklu evin annesin de sabır kalmaz tabi :)

sade baş ağrısı olsa sürekli az içinlerde tansiyon sorunundan böbreğe bir sürü sorun çıkıyor allah korusun , en iyisi biz suyumuzu içelim :)

şu dökülüp içemediğim çayın kalanını ısıttım nasipse içicem sonra da akşama pırasa pişiricem kıymalı makarna yapıcam kıymasını halledip işlere kaldığım yerden devammm
rabbim bize pazartesi temizliğini canımız çıkmadan bitirebilme gücü ver
o temizlediğimiz yerlerin bari 1 gün temiz kalmasını nasip et
çabucak yorulmadan bitirip az kendimize çeki düzen verip , 1 kahve içip keyif zamanı kalmasını eve gelen koca çocuğu ne haber canım deyip gülümseyerek karşılamayı da nasip et
aminnnnnnnn

Amin ,

Ayyyy ne güzel bir dua.. çok ihtiyacimm var benim dee 2 küçük çocukla.. Çokça aminnn

merhabalar güzel ve fit hanımlar
sonunda cesaretimi toplayıp tartıldım dostlar

ve kilom 64,5
maşallah kilo alma konusunda pek bir başarılıyım değil mi

9 haftada 4,4 kilo alaraktan kendi rekorumu kırdım ne diyeyim kendime
yeni yine yeniden bir yerden başlamam lazım ama enerjim yok
ekim2009 kuzum hele bir terapi yap bana kaybolmuş hissediyorum

Niye yanlış anlayayım cnm Bn öyle yazmazdım anlatmazdım çekinsem
Anneme istediğin kadar de konuş yapacak bir şey yok
O bir Başak burcu
Bn kendimi çözecem Allahın izniyle
Sizden destek görmek çok güzel sağolun

Kızlar bnm bu hafta boyunca okul sonrası semineri var yazmazsam beni atmayın şimdi gidiyorum öptüm sizi

Bugün ki menüm

12:00
7 adet hurma

15:00
1 adet hurma

Mide bulantısı ve kusma sikayetleirm nedeniyle sadece hurma yiyebildim eşimin zorlamasıyla
Bana kalsa onlarida yemeyecektim
Kuzucum dün hicbisey yiyememissin nasıl oldun çok merak ettim?
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Çıktım abla değerlerim baya düzelmiş çok şükür. 1 ay sonra da safranı aldır diyo doktor bakalım araştırmadım daha
Kuzucum nasılsın diye sorcaktim ama okudum bugünkü mesajlarını çok şükür evdeymissin. Çok dikkat et kendine yorma bırak dursun biraz isler
Menü güzel canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım neyin var 🏵
Lahmacun küçükse iyi büyükse geçmiş olsun
Geçmiş oldu
Ay canım bu kürü bir uygula istersen safra öncesi Eki Görüntüle 2591894
Bu kürü daha önce de duymuştum etkiliymis. Poni Bon bı denesen bunu canım belki iyi gelir ameliyattan önce.
Bu mesajı dün alinti yapmıştım üstüne eksi gelmişsin harikasın canım
Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
Süpersin canım
Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
Hiç canını sıkma 1 gün ekstra dikkat etsen gider hemen.
Hello darling
Pinarrr bu hafta rakip olmaya ne dersin kilolarimiz aynı şu an
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38

Hellöö mellööö takım

P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
Ne yedin ne içtin haftasonu
Günnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
Azcikmis kuzum bişey olmaz.
gunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
Harikasın yaaa ikk hafta için süper eksi
Kuru fasulye yediydim bi kepçe, kendisi bu kadar değil artısı bu kadar edeer mi sanmıyorum
Jillian yaptım ağırlık çalışması
Canım ben birkaç hafta önce farklı bir spor yapmıştım tartidan önce daha önce çalışmayan kaslar çalışmıştı ve +900 diye hatırlıyorum baya etkisi olmustu şişkinlik oluyo sporun ardından.
O günlerimi hatırladım ne stresli günler yaa keşke sınavdan başka bir çare olsa liseye ve üniversiteye giriş icin. Stresten mahvoluyo çocuklar. Geçen gün de kardeşim ağladı kendime güvenmiyorum yapmiycam diye
Canım kuzucum çok şükür daha iyisin. Senin sıcaklığın samimiyetin yeter Biz ne yaptık ki sadece iyi olmanı diledik...
Günaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mı ilk defa artı çıktım

Cuma:82.4
Bugün:82.7

Cuma’ya halledeceğim inşallah
Zehracım çok azmis artı bozma sakın moralini hemen gider bu
Aklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
Sen ye yavrum ne de olsa yesen de yemesen de sürekli eksidesin
Günaydın güzellikler Verimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
Olabilir canım regl etkiliyo ama dikkat et ödem sularıyla halledebilirsin.
Günaydınlar herkesee

Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8

Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
Tebrikler canım
Günaydın
Kontrol tartısı sabit
Bu da güzel baslangic cumaya kesin eksi o zaman tebrikler
Bende bişey döken kimseye kızmam abla bu yüzden. Hep küçüklüğüm gelir aklıma. Kim isteyerek bişey döker kırar ki. Eşim ilk zamanlar bişey dokse kirsa hemen suçlu suçlu bakardı yüzüme ben de alistirdim onu her seferinde bişey olmaz hemen hallederiz diyerek. Sadece bişey dokerse ona temizletiyorum o kadar

amin abla. Birde senin gibi positiv olabilsem
Ben bugün 21 günlük şekersize başladım.. bakalim 21 gün sonra 93- ? Kaç olacak 8 leri görürüm inşallah..
istikrarli gidersen sporuda eksik etmezsen 8 leri kesinlikle görebilirsin canim
Artik toparlan canim 7 leri görmek istwmezsin dimi

sağol canımm
burada olduğunuzu bilmek bile yetiyor bana, bir de güzel dilekleriniz iyi geliyor kuzum daha ne yapasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…