- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.821
oyle miiii bilmiyordum :122: hadi bakalim umarim oyle olur
tebrikler canim biraz surtuneyim de bana da bulassin yagerci bugun ben de pek bisey yemedim sayilir, minik bi kitkat yedim az once gerci 105 kalori neyse artik o kadar da olsun.
yok be mursh iyi gecmedi malesef, sonuclari gorcez haftaya ama hiiiiiic umutlu degilim. diyet konusu da aynen, motivasyon cok dusuk. sabah tonla yazi okudum biraz motive oldum simdi o da azaliyor. tek sisman beyniniz kitabini yeniden okumanin zamani geldi sanirim, o kitabi ne zaman okusam 1-2 ay kacamak yapmiyorum.
hahah ben de havalara girmistim de sondu iste uyanip da ruya oldugunu anlayincaamiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Tek şişman beyniniz kitabını bende okudum gerçekten güzel bi kitap onun bildiğim kadarı ile 2si ve 3üde var şu sınavlarım bitsin mutlaka alıp okucam yoksa bu pis boğazımdan benim çok çekeceğim var bazen şaşıyorum o 34 kiloyu nasıl verdim ben diye şimdi birkaç kiloyu bile veremiyorum gerçe sınav stresinden habire yiyorum Allah ne verdiyse :18:
yaa kızlar varya demin şöyle yanlarımdaki yağları bi elledim, nasıl varya hani kurban bayramında inek kesersinizde içinde böyle beyaz beyaz löbür lömbür yağlar çıkar, aynı onun gibi hissettim, inanamıyorum yaa, ama varya bunlar hep o yediğimiz ç.... ların bir hediyesi bize. ayyy çok kızdım kendime şuanda birden bire, bu ne yaa. akşam nefesim kesilene kadar göbek hareketi yapıcam, sadece göbekten şişmanım yaaa, düşünsenize normal bir vucudun ortasında göbek ve yan yağların çıkıntısı
Hoşgeldin Gamzecim, oluyor öyle arada bak sen hoşbeş deyince aklıma geldi bende 2 gün evvel hoşbeşin reklamını gördüm, üstü çikolata kaplısı çıkmış, kafayı yedim, televizyonu ısıracaktım yani o derece canım çektitabi ertesi gün iş dönüşü biliç altı olarak ayaklarım beni markete götürdü süt almak bahanesiyle, ama sütü aldım gözlerim hoşbeş arıyor radar gibi, ahhh bir gördüm, içimden böyle diyorum " Allahım sen nekadar güzel bişeysin ya, tadını hayal bile edemiyorum, muhteşem ötesi olduğuna eminim, senin için rejim bozmaya değer" dedim ve aldım, hani böyle yaklaşık 30 cm boyunda olan bir paketten hemde eve gidincede tabi paket temiz, ilk önce yarısını yedim, aradan 1 dakika geçti, yarısını yiyen diğer yarısıda yer dedim ki kapı çaldı eşim gelmiş ALlahtan, hemen çok acil şu hoşbeşi ye dedim, ne oldu niye acil diyo, yaa yoksa ben yiycem çok soru sorma hemen ye lütfen dedim oda yedi zavallım ayy ne güzelmiş diyo, sus yaaa bide canımı çektirme diyorum, ayy nedir bu kocaların bizden çektiği betüş sana katılıyorum yemek vermeyin sadece çikolata verin bize, çikolata rejimi bulsak ya internetten bakalım ne olacAK
ne oluyo la burda gelıyomuştu yıyomustu sevıyomustu gıdıyomustu derken ısı gene cıkolataya baglamıssınız.Netıcede kakoda yaglı bısey ıcındekı seker oranı kadar yagda onemlı bence hafta 1 tane bıtter ok ama abartmaya gerenk yok kızlar .....
Hopıscımm kıvırcık marulun tombıs pempe topuklarından op benım yerıme gecmıs olsun...
ahandaaa itiraflaaar
oku bebeemm oku..ablanıda oku ..aaa olabilir abla valla, dur ben okuyim minnoşumu, abdestim var, inşallah herneyi varsa ALlah şifa versin
inşallah canım..Koydun resmini nazara geldi çocuk.... Allah korusun inşallah bu gün sapa sağlam olur....
zıvanadan çıktın yaniii..o mod..görmemmiiii koymuşun oraya sevdiceğimin resminidemek nagiş sokmuş benim bilinç altıma da....ne güzel hiç el sürmüyordum bu hafta zıvanadan çıktım....şu an hiç bir şey vermeyin bana yicek olarak sadece çaklıt verin öyle çevire çevire uzata uzata yiyeyim modundayım.... tarçın marçın hak getire
Kızlar evdeyim bugün ama hem sınavım var hemde 1.5 erkekle uğraşıyorum(1 babam buçuk ufaklık) annemle yengem gitti 2side bana kaldı başımdalar 1i çocuk öbürü ondanda çocuk Evi dağıtıp duruyorlar peşlerinde gezerken kilo veriyorum
Siz neler yaptınız okuyamadım geçmişi ama dün hayatımda nefret ettiğim bi gün geçirdimKardeşim dediğim insan asıldı resmen facedeki son attığım fotodan dolayı kapatma kararı aldım facemi foto falan eklemicem
Tamam canım itiraf ettim ama sonradan telafi etmek içinde uğraştım azıcık yani
şuanda evden getirdiğim çeğrek ekmek arası peynir salam domatesimi yiyorum çayla birlikte. BUrda lokantanın yağlı yemeklerini yememeye karar verdim artık bakalım bu nasıl gelecek bana. sen ne yiyorsun tontonum anlat bakalım?
Erkek milleti işte, bunların gözü göz değil anacım. Neyseki ne kafa yapasında biri olduğunu öğrenmiş oldun, artık kardeş gözüyle bakma sende sapık gözüyle bak ona bence
oku bebeemm oku..ablanıda oku ..
inşallah canım..
zıvanadan çıktın yaniii..o mod..
hahaa..tüketici insan!!!sana reklamları yasaklamak gerek o zaman..ama adamlarıda tebrik etmek gerek, bu kadar bilinçaltına inen reklam yaptıkları için..senden ötürüüüü.... suçluyu buldum rahatladım ooohhh bee... bitter karam %70 kakao onunda biraz suçu var tabi o kadar reklam yapılırmı yok şekli farklı bilmem ne.....
sağol canım..e kızlar erkeklerden daha çok ilgi çekiyolar yaratılışları gereği..n'apimm hep evdemi tutayım yavruceğizihopişim kızına geçmiş olsun kesin nazardır nazar ayeti taşı üstünde .benim ikizler küçükken hep nazar ayetiyle gezdirirdim .onlarda senin kız gibi çok dikkat çekiyorlardı bide güzel giydirirdim .
sağol murçum..vallahi bu topik bence bugün azıtmış...şimdi desem ki 'kızlar bugün nutella günü , bi kereden bişey olmaz , yeyin gari' , vallahi hepsi işi gücü bırakıp koşarlar market neyin aramaya..ne oluyo la burda gelıyomuştu yıyomustu sevıyomustu gıdıyomustu derken ısı gene cıkolataya baglamıssınız.Netıcede kakoda yaglı bısey ıcındekı seker oranı kadar yagda onemlı bence hafta 1 tane bıtter ok ama abartmaya gerenk yok kızlar .....
Hopıscımm kıvırcık marulun tombıs pempe topuklarından op benım yerıme gecmıs olsun...
oy oy oy...bacım 63 kilosun yağınmı var seninyaa kızlar varya demin şöyle yanlarımdaki yağları bi elledim, nasıl varya hani kurban bayramında inek kesersinizde içinde böyle beyaz beyaz löbür lömbür yağlar çıkar, aynı onun gibi hissettim, inanamıyorum yaa, ama varya bunlar hep o yediğimiz ç.... ların bir hediyesi bize. ayyy çok kızdım kendime şuanda birden bire, bu ne yaa. akşam nefesim kesilene kadar göbek hareketi yapıcam, sadece göbekten şişmanım yaaa, düşünsenize normal bir vucudun ortasında göbek ve yan yağların çıkıntısı
sağol canım..vallahi yine ayağına basmakta zorlanıyo 'uff' diyekıss noldu uyandı mı senin beybi merak ettim iyi dimiii..... hiç kıyamam çocuklara....
sağol canım..vallahi yine ayağına basmakta zorlanıyo 'uff' diyeşimdi uyuttum tekrarda bir topiğe bakayım dedim..olmazsa öğleden sonra burada yaşlı bir teyze var, ona okutmaya götürürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?