Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tek şişman beyniniz kitabını bende okudum gerçekten güzel bi kitap onun bildiğim kadarı ile 2si ve 3üde var şu sınavlarım bitsin mutlaka alıp okucam yoksa bu pis boğazımdan benim çok çekeceğim var bazen şaşıyorum o 34 kiloyu nasıl verdim ben diye şimdi birkaç kiloyu bile veremiyorum gerçe sınav stresinden habire yiyorum Allah ne verdiyse :18:

evt cnm sınav stresı senı bu hale sokan bence kendıne sınavların bıtene kadar ızın ver.(Izınden kastım ye demıyorum sadece kasma kendını)Sınavların bıtınce ben ınanıyorum basaracaksın yıne 1 2 kılonun lafı olmaz senın yanında.Şu kıtabı merak ettım bende okuycam

gülşeker sen 34 kilomu vermiştin???? doğrumu okuyorum ayy nasıl yaptın o işi yaa maşallah, kaç yaşındaydın ozaman?
bende o kitabı merak ettim bi bakim nasıl bişeymiş?

yaa kızlar varya demin şöyle yanlarımdaki yağları bi elledim, nasıl varya hani kurban bayramında inek kesersinizde içinde böyle beyaz beyaz löbür lömbür yağlar çıkar, aynı onun gibi hissettim, inanamıyorum yaa, ama varya bunlar hep o yediğimiz ç.... ların bir hediyesi bize. ayyy çok kızdım kendime şuanda birden bire, bu ne yaa. akşam nefesim kesilene kadar göbek hareketi yapıcam, sadece göbekten şişmanım yaaa, düşünsenize normal bir vucudun ortasında göbek ve yan yağların çıkıntısı

ahhh o yan yaglar varya cok ıgrenccc bendede var

gunaydin kizlar, evet o kitabi aslinda herkes okumali. benim annem ve babam bile okudu, ki onlar sisman bile degil. gercekten cok etkileyici bir kitap, ben resmen kendimi bulmustum orada. yani kilo alma/verme esnasinda yaptigim tum hatalari, icimden ne gecirdigimi, beynimde hangi dusuncelerin oldugu hepsini orada okuyunca sok olmustum. sonra da o dusuncelerle basa cikmanin yolunu gosteriyor. benim 3. okuyusum olacak, her okudugumda ise yariyor daha once de dedigim gibi. 2. ve 3. kitaplardan haberim yoktu onlari da almaliyim kesinlikle.

ahandaaa itiraflaaar

yok yook cidden meraktan aldım daha da almam ammaaa sağlammış yani.... pişman mıyım dersen eee tabi yanii gerçi azar azar indiriyom mideye çaktırmadan krıtık kırtık minnak minnak ammaaan olmaısn elimin altında elim kontrolden çıkıveriyo valla.... siz siz olun almayın gençler hiç bulaşmayıın toplumsal mesajımızıda verelim

ahandaaa itiraflaaar

Tamam canım itiraf ettim ama sonradan telafi etmek içinde uğraştım azıcık yani
şuanda evden getirdiğim çeğrek ekmek arası peynir salam domatesimi yiyorum çayla birlikte. BUrda lokantanın yağlı yemeklerini yememeye karar verdim artık bakalım bu nasıl gelecek bana. sen ne yiyorsun tontonum anlat bakalım?

Kızlar evdeyim bugün ama hem sınavım var hemde 1.5 erkekle uğraşıyorum(1 babam buçuk ufaklık ) annemle yengem gitti 2side bana kaldı başımdalar 1i çocuk öbürü ondanda çocuk Evi dağıtıp duruyorlar peşlerinde gezerken kilo veriyorum

Siz neler yaptınız okuyamadım geçmişi ama dün hayatımda nefret ettiğim bi gün geçirdim Kardeşim dediğim insan asıldı resmen facedeki son attığım fotodan dolayı kapatma kararı aldım facemi foto falan eklemicem

aaa olabilir abla valla, dur ben okuyim minnoşumu, abdestim var, inşallah herneyi varsa ALlah şifa versin
oku bebeemm oku..ablanıda oku ..

Koydun resmini nazara geldi çocuk.... Allah korusun inşallah bu gün sapa sağlam olur....
inşallah canım..

zıvanadan çıktın yaniii..o mod..

Erkek milleti işte, bunların gözü göz değil anacım. Neyseki ne kafa yapasında biri olduğunu öğrenmiş oldun, artık kardeş gözüyle bakma sende sapık gözüyle bak ona bence

hemencik rapor edeyim kendimi

sabah iki dilim denge light ekmek arasına azıcık light peynirim kalmıştı onu koydum birde ajvar sos sürdüm arasına üç yemek kaşığı kadar.... enfes bir sandviç oldu mmmhh....

1 nescafe ve bitter 4 parça bitmiyo lanet şey....

Öğlen 1 kase yulaf ezmeli nesfit --- gına geldi valla hayattan bıktırdı beni

Ara 10 tane falan çağla yerim çok özendimdiii her sene özenirim ben alasıya kadar zaman zamanı geçer bu sene zamanını kaçırmıyacağım dedim....

Akşam 1 kase tarhana çorbası el cağızlarımla yapıcam inşallah...

bu kadarr...

Erkek milleti işte, bunların gözü göz değil anacım. Neyseki ne kafa yapasında biri olduğunu öğrenmiş oldun, artık kardeş gözüyle bakma sende sapık gözüyle bak ona bence

Ben onunla liseden beri çok iyi dosttum hatta ünideki en yakın arkımla kısa bi birlikteliği olmuştu... Sayemde... Ama bu denli bişey yapması hoşuma gitmedi. Arkadaş olarak öyle sapıklık derecesine girebilecek en son insan derim halada. Çünkü çok ağırbaşlı efendi biri çevresindede öyledir. Anlam veremedim ve dün asılan 4.cü kişiydi. Ya tmm hayatımda her dönemde birileri oldu bunu inkar edemem ama bu dün yaşadığım çok üzdü kardeşim gibiydi gerçekten bişeye ihtiyacım olsa nerdesin der gelirdi o derece neden diye sormazdı bile... Üzüldüm işte...

senden ötürüüüü.... suçluyu buldum rahatladım ooohhh bee... bitter karam %70 kakao onunda biraz suçu var tabi o kadar reklam yapılırmı yok şekli farklı bilmem ne.....
hahaa..tüketici insan!!!sana reklamları yasaklamak gerek o zaman..ama adamlarıda tebrik etmek gerek, bu kadar bilinçaltına inen reklam yaptıkları için..

hopişim kızına geçmiş olsun kesin nazardır nazar ayeti taşı üstünde .benim ikizler küçükken hep nazar ayetiyle gezdirirdim .onlarda senin kız gibi çok dikkat çekiyorlardı bide güzel giydirirdim .
sağol canım..e kızlar erkeklerden daha çok ilgi çekiyolar yaratılışları gereği..n'apimm hep evdemi tutayım yavruceğizi

sağol murçum..vallahi bu topik bence bugün azıtmış...şimdi desem ki 'kızlar bugün nutella günü , bi kereden bişey olmaz , yeyin gari' , vallahi hepsi işi gücü bırakıp koşarlar market neyin aramaya..korktum ben bunlardan!!

oy oy oy...bacım 63 kilosun yağınmı var seningel sen benim yanıma da yağ nedir gör..heleki göbek..lüpür lüpür , kımıl kımıl, vıcır vıcır vallaa

kıss noldu uyandı mı senin beybi merak ettim iyi dimiii..... hiç kıyamam çocuklara....
sağol canım..vallahi yine ayağına basmakta zorlanıyo 'uff' diyeşimdi uyuttum tekrarda bir topiğe bakayım dedim..olmazsa öğleden sonra burada yaşlı bir teyze var, ona okutmaya götürürüm..

aklıma geldi..laptopu da götüreyimde topiği açar okuturum teyzecağıza...malum hepinizi bahar çarpmış gibi..

daktır erol köse twitlemiş..hoşuma gitti...Erkek severse dünya duyar,kadın severse en yakın arkadaşı.Erkek nefret ederse en yakın arkadaşı bilir,kadın nefret ederse tüm dünya.

sağol canım..vallahi yine ayağına basmakta zorlanıyo 'uff' diyeşimdi uyuttum tekrarda bir topiğe bakayım dedim..olmazsa öğleden sonra burada yaşlı bir teyze var, ona okutmaya götürürüm..

kıss korkutmak gibi olmasında bir nöroloğa götürsen acaba iyi olmaz mı.... bırak başkalarını kendin oku en iyi niyetle sen dua edersin bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…