Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha Zaten bildirim yapmicam yanlis anlasilmaktan acikcasi korkmaya basladim. Son bildirimdi
Kız zayıf olmakta zor
İyi de kuzucum burda hedefi 70 olanlar var mesela e başkası 70 kilo ama 55 e düşmek istiyo. O xaman herkes herkese gıcık olsun. Yok yani öyle bişiy. O bildirimler senin kilo kontrolün. Bırakma lütfen

Yiyorum yiyorum böyle oluyor gercekten Bende kötü oluyorum ozaman sanki dalga gecer gibi Algilanir diye, basta söylemistim Zaten Ben Kolay kilo almam kilo almamin nedeni gece yemelerimdi. Bu sekildede korurum insallah bildirimsiz

amin abla. Birde senin gibi positiv olabilsem
istikrarli gidersen sporuda eksik etmezsen 8 leri kesinlikle görebilirsin canim

Artik toparlan canim 7 leri görmek istwmezsin dimi
kesinlikle 7 leri görmek istemem Allah korusun

Yiyorum yiyorum böyle oluyor gercekten Bende kötü oluyorum ozaman sanki dalga gecer gibi Algilanir diye, basta söylemistim Zaten Ben Kolay kilo almam kilo almamin nedeni gece yemelerimdi. Bu sekildede korurum insallah bildirimsiz
darısı ben homini gırtlak ın başına...
ne güzel canım devam et
harikasın

Teşekkürler canım
Evet kurtarıcı mendiller, bende de var 3 çocuk olunca ihtiyaç mecburen :))
Döktüklerine kızmam, zaten hiçbirşeye kızmam da, kızmadığım için herhalde benimkiler fazla duygusal. "Sana iş çıkardık"diye 2 saat üzülürler
Döküldüğünde dökene temizleteceksin canım ver kocaya mendili temizlesin döktüklerini :))
Amiiiin hadi inşaallah
Temiz yerin 1 gün değil 1 saat temiz kalmasına bile razıyım Allahım çok amin..
Ben bugün 21 günlük şekersize başladım.. bakalim 21 gün sonra 93- ? Kaç olacak 8 leri görürüm inşallah..
Hadi bakalım iradene kuvvet, başarılar diliyorum canım
Aldığımız gibi vermesini de biliriz biz canım, hemen bozma moralini, 65 olmadan dön kıyısından..
Teşekkürler tatlım

yok canım hasta değilim, 4 hafta önce abimi kaybettim, şeker komasına bağlı kalp krizindeen

Başınız sağolsun canım, Rabbim sizlere sabırlar versin, abine de rahmetiyle muamele etsin inşaallah.

Su ara reklamına denkgelmedım canım tartının. Ama bakarak oluyum
bazen satılmayıp kalanlar oluyor canım bı bak bakalım

Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
guzel bir eksi ile baslamıssın canım
Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
halledersin umarım
bazen yemek ters etki yapabiliyor canım
Iyimis afiyet olsun sende yednmi kız
cuma gunu yedım canım
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
8 lere az kalmıs
Hellöö mellööö takım

P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
sen halledersin canım
Günnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
halledilmesi zor bir artı degıl
gunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
cok guzel baslangic
Günaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mı ilk defa artı çıktım

Cuma:82.4
Bugün:82.7

Cuma’ya halledeceğim inşallah
halledersin canım
supersın canim
Günaydın güzellikler Verimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
eksi olursun sen
Çocuklar çok etkileniyor bu gibi durumlardan kaç yaşındaki canım kaçıncı sınıf ?
5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyor
keske dilegim huma birde fazla duygusal
Günaydınlar herkesee

Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8

Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
cok guzel
benim ki hıc sans vermiyor abla iste konustım bakalım huma ile ogretmenine bir sans ver eminim onuda seversin diye tamam dedi bakalım ne yapacak ogretmeni ılede konusucam Insallah
bende bilmiyorum canim Belki uzaktan izlese ögretmeni yada teke tek konusmaya calissa kizinla sever belki
aslında gecen donem ara ara gelmiştı bahsedıyorddu ıs ders boyutuna gecince degıstı
senin 9 haftada aldığını ben 1 haftada rahat alıyorum
Aklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
haklısın aslında
Hayırlı olsun baslangicın

Sporumu yapıp geldım yarım saatti ders ama canımızı cıkarttı hoca ustune birde ilk gun diye yuklenmedı yarın nasıl olur bilmiyorum
Spor candır
Bende yaptım biraz önce leslie, birazda bantta yürüdüm. Geçen yıl çok faydasını görmüştüm.
Bıraktığıma çok pişmanım

İnşallah cumaya kadar daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…