- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.221
Canım bende başladım bugün hadi hayırlısıBen bugün 21 günlük şekersize başladım.. bakalim 21 gün sonra 93- ? Kaç olacak 8 leri görürüm inşallah..
Kız zayıf olmakta zorDaha Zaten bildirim yapmicam yanlis anlasilmaktan acikcasi korkmaya basladim. Son bildirimdi
Yiyorum yiyorum böyle oluyor gercekten Bende kötü oluyorum ozaman sanki dalga gecer gibi Algilanir diye, basta söylemistim Zaten Ben Kolay kilo almam kilo almamin nedeni gece yemelerimdi. Bu sekildede korurum insallah bildirimsizKız zayıf olmakta zor
İyi de kuzucum burda hedefi 70 olanlar var mesela e başkası 70 kilo ama 55 e düşmek istiyo. O xaman herkes herkese gıcık olsun. Yok yani öyle bişiy. O bildirimler senin kilo kontrolün. Bırakma lütfen
kesinlikle 7 leri görmek istemem Allah korusunamin abla. Birde senin gibi positiv olabilsem
istikrarli gidersen sporuda eksik etmezsen 8 leri kesinlikle görebilirsin canim
Artik toparlan canim 7 leri görmek istwmezsin dimi
darısı ben homini gırtlak ın başına...Yiyorum yiyorum böyle oluyor gercekten Bende kötü oluyorum ozaman sanki dalga gecer gibi Algilanir diye, basta söylemistim Zaten Ben Kolay kilo almam kilo almamin nedeni gece yemelerimdi. Bu sekildede korurum insallah bildirimsiz
kuzum geçmiş olsun hayırdır hasta mısın ?sağol canımm
burada olduğunuzu bilmek bile yetiyor bana, bir de güzel dilekleriniz iyi geliyor kuzum daha ne yapasınız
Teşekkürler canımsaol cnm yok abartmadm konuşmaz diye zaten
ayne abla ya baş ağrısı da oluyor az icince
saol cnm
çok değil halledrrsn cnm
waooowww bu ne kız MaşAllah
cnm ben senin süreci pek takip edemiyorum ama Rabb'im yardımcın olsun herşey duzelecek insAllah
çok değil cnm telafi edersn insAllah
çok güzel cnm tebrikler
çok değil cnm eksiye geçersin insAllah
güzel eksi cnm tebrikler
Haklsnz cnm saolun hepiniz takmamay çalışıyorum
Evet kurtarıcı mendiller, bende de var 3 çocuk olunca ihtiyaç mecburen :))amanınnnnnnn senin ki kabus gibi temizliği bitir yorul otur her yere sıçrayan boyalı su duvar dolaplar kolay da halıya uğraşmadan da çıkmaz ama niyetleri çok samimi tatlılar yaaaaaa gel de sinirlen
ben temizlik mendili aldım bildiğin hayat kurtarıyor her silinebilen her yeri bir şey döküldü mü silip atıyorum eşim geçen armutu düşürmüş yere ( sanki fırlatılmış gibiydi ama neyse) hem de salon da sildim attım dün de yemeği duvara sıçrattı sonra da yere döktü ( her zaman ki normal hali evde tavuk beslesek döktükleriyle doyar) onları da temizlik mendiliyle sildim leke kalmadı o tavana attığı terliğin izini de merdivene çıkıp kendi silmişti hihihi
kazayla olan hiçbir şeye sinirlenmem oğlum da küçükken çok dökerdi bardak v.s. kırardı hiç kızmazdım , sinirlenmezdim de çünkü ben çocukken kazayla bir şey döksem hah bilerek yaptı az önce kızdık v.s. ya ondan diye çok haksız azar işitmiştim 6 çocuklu evin annesin de sabır kalmaz tabi :)
Amiiiin hadi inşaallahşu dökülüp içemediğim çayın kalanını ısıttım nasipse içicem sonra da akşama pırasa pişiricem kıymalı makarna yapıcam kıymasını halledip işlere kaldığım yerden devammm
rabbim bize pazartesi temizliğini canımız çıkmadan bitirebilme gücü ver
o temizlediğimiz yerlerin bari 1 gün temiz kalmasını nasip et
çabucak yorulmadan bitirip az kendimize çeki düzen verip , 1 kahve içip keyif zamanı kalmasını eve gelen koca çocuğu ne haber canım deyip gülümseyerek karşılamayı da nasip et
aminnnnnnnn
Hadi bakalım iradene kuvvet, başarılar diliyorum canımBen bugün 21 günlük şekersize başladım.. bakalim 21 gün sonra 93- ? Kaç olacak 8 leri görürüm inşallah..
Aldığımız gibi vermesini de biliriz biz canım, hemen bozma moralini, 65 olmadan dön kıyısından..merhabalar güzel ve fit hanımlar
sonunda cesaretimi toplayıp tartıldım dostlar
ve kilom 64,5
maşallah kilo alma konusunda pek bir başarılıyım değil mi
9 haftada 4,4 kilo alaraktan kendi rekorumu kırdım ne diyeyim kendime
yeni yine yeniden bir yerden başlamam lazım ama enerjim yok
@ekim2009 kuzum hele bir terapi yap bana kaybolmuş hissediyorum
Teşekkürler tatlımKuzucum dün hicbisey yiyememissin nasıl oldun çok merak ettim?
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Kuzucum nasılsın diye sorcaktim ama okudum bugünkü mesajlarını çok şükür evdeymissin. Çok dikkat et kendine yorma bırak dursun biraz isler
Geçmiş oldu
Bu kürü daha önce de duymuştum etkiliymis. @Poni Bon bı denesen bunu canım belki iyi gelir ameliyattan önce.
Bu mesajı dün alinti yapmıştım üstüne eksi gelmişsin harikasın canım
Süpersin canım
Hiç canını sıkma 1 gün ekstra dikkat etsen gider hemen.
Hello darling
Pinarrr bu hafta rakip olmaya ne dersin kilolarimiz aynı şu an
Ne yedin ne içtin haftasonu
Azcikmis kuzum bişey olmaz.
Harikasın yaaa ikk hafta için süper eksi
Canım ben birkaç hafta önce farklı bir spor yapmıştım tartidan önce daha önce çalışmayan kaslar çalışmıştı ve +900 diye hatırlıyorum baya etkisi olmustu şişkinlik oluyo sporun ardından.
O günlerimi hatırladım ne stresli günler yaa keşke sınavdan başka bir çare olsa liseye ve üniversiteye giriş icin. Stresten mahvoluyo çocuklar. Geçen gün de kardeşim ağladı kendime güvenmiyorum yapmiycam diye
Canım kuzucum çok şükür daha iyisin. Senin sıcaklığın samimiyetin yeterBiz ne yaptık ki sadece iyi olmanı diledik...
Zehracım çok azmis artı bozma sakın moralini hemen gider bu
Aklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
Sen ye yavrum ne de olsa yesen de yemesen de sürekli eksidesin
Olabilir canım regl etkiliyo ama dikkat et ödem sularıyla halledebilirsin.
Tebrikler canım
Bu da güzel baslangic cumaya kesin eksi o zaman tebrikler
Bende bişey döken kimseye kızmam abla bu yüzden. Hep küçüklüğüm gelir aklıma. Kim isteyerek bişey döker kırar ki. Eşim ilk zamanlar bişey dokse kirsa hemen suçlu suçlu bakardı yüzüme ben de alistirdim onu her seferinde bişey olmaz hemen hallederiz diyerek. Sadece bişey dokerse ona temizletiyorum o kadar
yok canım hasta değilim, 4 hafta önce abimi kaybettim, şeker komasına bağlı kalp krizindeenkuzum geçmiş olsun hayırdır hasta mısın ?
bir süredir giremiyorum kaçırmışım...
yok canım hasta değilim, 4 hafta önce abimi kaybettim, şeker komasına bağlı kalp krizindeen
Amin canım, sağolasınBaşınız sağolsun canım, Rabbim sizlere sabırlar versin, abine de rahmetiyle muamele etsin inşaallah.
Öyle öyle sıkılaşarak saha fit gözükceksin canım iyi yapıyor hocaSporumu yapıp geldım yarım saatti ders ama canımızı cıkarttı hoca ustune birde ilk gun diye yuklenmedı yarın nasıl olur bilmiyorum
bazen satılmayıp kalanlar oluyor canım bı bak bakalımSu ara reklamına denkgelmedım canım tartının. Ama bakarak oluyum
guzel bir eksi ile baslamıssın canımGünaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
halledersin umarımCuma 58.0
Bugün 58.6
+600
bazen yemek ters etki yapabiliyor canımGünaydın kızlar kahvemi aldim geldim oglanı komsu istedi 5 dk seviym dedi ona verdimdunki kacamaga ragmen artı gelmemis demekki ekside oluckmisim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Kilo bildirimim: 68.5
Cuma 68.3
Edit oglan geldi bile geri
cuma gunu yedım canımIyimis afiyet olsun sende yednmi kız
8 lere az kalmısGunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
sen halledersin canımHellöö mellööö takım
P.tesi tartım 61 yani +1200
Toprak atmak isteyen olursa
halledilmesi zor bir artı degılGünnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
cok guzel baslangicgunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
halledersin canımGünaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mıilk defa artı çıktım
Cuma:82.4
Bugün:82.7
Cuma’ya halledeceğim inşallah
supersın canimHerkese günaydın arkadaşlar mutlu haftanız olsun inşallah
Geçen cuma : 55.3 kg
Ara tartı : 55.3 kg
ilk defa sabit geldim
Ekside olabilirim çünkü perşembeden beri WC gitmedim.
böyle olunca işte yiyesim geliyor
alıntılara gecicem kahvaltı gecikti 09.15 oldu saat
eksi olursun senGünaydın güzelliklerVerimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyorÇocuklar çok etkileniyor bu gibi durumlardan kaç yaşındaki canım kaçıncı sınıf ?
keske dilegim huma birde fazla duygusalOnun dünyasında nasıl büyük bir değişim ve stres olmasına sebrb oluyor ki gitmek istemiyor yavrum demekki
Kız çocukları çok daha hassas oluyor, keşke negatif duygular yaşayacak hiç bir ortam olusmasa hep koruyabilsek onlari
cok guzelGünaydınlar herkesee
Cuma; 78.4
Pazartesi; 77.8
Hafta başı yoğunum bugün, sabah tartılmıştım ama yazamadım
benim ki hıc sans vermiyor abla iste konustım bakalım huma ile ogretmenine bir sans ver eminim onuda seversin diye tamam dedi bakalım ne yapacak ogretmeni ılede konusucam Insallahİngilizce öğretmeniyle konuşsan mı sadece bir kere ona özel davransa iltifat etse v.s. hemen değişime ihtimali var kızın , çocuklar böyle işte benim ki 1-2 ay yeni öğretmenini takip edip iyi biri mi değil mi diye gözetliyordu
aslında gecen donem ara ara gelmiştı bahsedıyorddu ıs ders boyutuna gecince degıstıbende bilmiyorum canim Belki uzaktan izlese ögretmeni yada teke tek konusmaya calissa kizinla sever belki
senin 9 haftada aldığını ben 1 haftada rahat alıyorummerhabalar güzel ve fit hanımlar
sonunda cesaretimi toplayıp tartıldım dostlar
ve kilom 64,5
maşallah kilo alma konusunda pek bir başarılıyım değil mi
9 haftada 4,4 kilo alaraktan kendi rekorumu kırdım ne diyeyim kendime
yeni yine yeniden bir yerden başlamam lazım ama enerjim yok
@ekim2009 kuzum hele bir terapi yap bana kaybolmuş hissediyorum
haklısın aslındaAklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
Hayırlı olsun baslangicınMerhaba hanımlar
Bu sabah tartım
72.700
Telefonumun şarj yeri bozuldu ondan dolayı geç kaldım. Garantiye gönderecem çok zor şarj ediyor. Buraya yazamayabirim ama yedek telefon bulana kadar.Handandandan
Haberin olsun cnm
İnş akşam menüyü yazarım
Insallah canım olculerımı de aldı bakalım bir dahaki ay nasıl olacakÖyle öyle sıkılaşarak saha fit gözükceksin canım iyi yapıyor hoca
Spor candırSporumu yapıp geldım yarım saatti ders ama canımızı cıkarttı hoca ustune birde ilk gun diye yuklenmedı yarın nasıl olur bilmiyorum
Aynen canımOlur olur ya bir şey kalmamış kii hemm
İnşallah cumaya kadar daha güzel olurbazen satılmayıp kalanlar oluyor canım bı bak bakalım
guzel bir eksi ile baslamıssın canım
halledersin umarım
bazen yemek ters etki yapabiliyor canım
cuma gunu yedım canım
8 lere az kalmıs
sen halledersin canım
halledilmesi zor bir artı degıl
cok guzel baslangic
halledersin canım
supersın canim
eksi olursun sen
5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyor
keske dilegim huma birde fazla duygusal
cok guzel
benim ki hıc sans vermiyor abla iste konustım bakalım huma ile ogretmenine bir sans ver eminim onuda seversin diye tamam dedi bakalım ne yapacak ogretmeni ılede konusucam Insallah
aslında gecen donem ara ara gelmiştı bahsedıyorddu ıs ders boyutuna gecince degıstı
senin 9 haftada aldığını ben 1 haftada rahat alıyorum
haklısın aslında
Hayırlı olsun baslangicın
Ay benimki de 2 yaşında o da kreşli5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyor
Bir türlü olculerimi aldirtamadim ben.Cunku her seferinde acelem var vakit kaybı olmasın sonra alırız dedimInsallah canım olculerımı de aldı bakalım bir dahaki ay nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?