Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazara gittim geldim 5lira kıvırcıkHele yaz sebzelwrinin yanına yaklasilmiyor(Gerçi almıyorum ama domates salatalık canım istiyordu almaya unuttum son dk onlarında)
Akşama mantar sote yapiyorum salatada yapiinca bugünün menüsü tamam
Evdekilere pilavla corbada yaparım oh mis

Spor candır
Bende yaptım biraz önce leslie, birazda bantta yürüdüm. Geçen yıl çok faydasını görmüştüm.
Bıraktığıma çok pişmanım
banttada yurumek istiyorum eger fırsat bulabilirsem cocuklardan
İnşallah cumaya kadar daha güzel olur
elinden geleni yaparsan olur Insallah canım
Ay benimki de 2 yaşında o da kreşli
ogretmeni yarın yokmuş ailecek hastalanmıslar yarın gondermeyecegım
Bir türlü olculerimi aldirtamadim ben.Cunku her seferinde acelem var vakit kaybı olmasın sonra alırız dedim
bugun ikinci kez aldılar olculerımı baya incelme olmus o zamanla bugun arasında
pazar cok pahalı ya insan ne alacagı nı sasırıyor
Pazartesi neden bildirim yapıyoruz kızlar
hafta sonu genelde kacıyor yemekler birde cumaya tedbir amaçlı durumu kontrol edebilme adına

Ay benm annemde biz bişey kırınca sinirle afferin derdi

Zaten her yıl illa bir kaç şey tavan yapiyo 1 lira 2 lira olan kivircik 5 lira. Çorba da tok tutar iç bence hem faydasi da olur.

Spor salonuna mi gidiyorsun canım. Ne kadar zamanda inceldin.

Insallah sekersiz diyetim le göreceğim inaniyorum
.
Eski ogretmenini de hiç tanımıyordun bk tanıdın sevdin buda öyle olur belki derseniz belki biraz ikna olur.

Menü güzel canim suyu unutmuşsun. Birde menüler i başka bir başlık altinda yazitoruz ilk sayfada var bi bak istersen

bfit te basladim canım tekrardan Bi ara tekrar baslamıstım ama devam edememıstım eskı olculerımı karsılastırdım bugun yeni basladim tekrardan
.
Eski ogretmenini de hiç tanımıyordun bk tanıdın sevdin buda öyle olur belki derseniz belki biraz ikna olur.
zaten oyle degince sans vermeye ikna oldu ogretmenıne

bfit te basladim canım tekrardan Bi ara tekrar baslamıstım ama devam edememıstım eskı olculerımı karsılastırdım bugun yeni basladim tekrardan
.

spor candir daha çok incelirsin insallah. keşke benim de imkanim olsa. Hamilelikten önce plates ve zumbaya gidiyordum aşırı mutlu ediyor du beni.
Ikna olduğuna da sevindim. Inşallah çok sever..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…