- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.241
banttada yurumek istiyorum eger fırsat bulabilirsem cocuklardanSpor candır
Bende yaptım biraz önce leslie, birazda bantta yürüdüm. Geçen yıl çok faydasını görmüştüm.
Bıraktığıma çok pişmanım
elinden geleni yaparsan olur Insallah canımİnşallah cumaya kadar daha güzel olur
ogretmeni yarın yokmuş ailecek hastalanmıslar yarın gondermeyecegımAy benimki de 2 yaşında o da kreşli
bugun ikinci kez aldılar olculerımı baya incelme olmus o zamanla bugun arasındaBir türlü olculerimi aldirtamadim ben.Cunku her seferinde acelem var vakit kaybı olmasın sonra alırız dedim
pazar cok pahalı ya insan ne alacagı nı sasırıyorPazara gittim geldim 5lira kıvırcıkHele yaz sebzelwrinin yanına yaklasilmiyor(Gerçi almıyorum ama domates salatalık canım istiyordu almaya unuttum son dk onlarında )
Akşama mantar sote yapiyorum salatada yapiinca bugünün menüsü tamam
Evdekilere pilavla corbada yaparım oh mis
hafta sonu genelde kacıyor yemekler birde cumaya tedbir amaçlı durumu kontrol edebilme adınaPazartesi neden bildirim yapıyoruz kızlar
Kizlar sabah buraya mesaj yazınca bildirim yaptım zannettim unutmuşum
68.5
+0.5
inş cumaya gidecek bu artılarınız çok bişey değilSu bildirimi unutmadan yapayım
Cuma 84.9
Bugun85
+100
Kontrol amaçlı canımPazartesi neden bildirim yapıyoruz kızlar
İnşallah canıminş cumaya gidecek bu artılarınız çok bişey değil
Kontrol amaçlı canım
Ay benm annemde biz bişey kırınca sinirle afferin derdiamanınnnnnnn senin ki kabus gibi temizliği bitir yorul otur her yere sıçrayan boyalı su duvar dolaplar kolay da halıya uğraşmadan da çıkmaz ama niyetleri çok samimi tatlılar yaaaaaa gel de sinirlen
ben temizlik mendili aldım bildiğin hayat kurtarıyor her silinebilen her yeri bir şey döküldü mü silip atıyorum eşim geçen armutu düşürmüş yere ( sanki fırlatılmış gibiydi ama neyse) hem de salon da sildim attım dün de yemeği duvara sıçrattı sonra da yere döktü ( her zaman ki normal hali evde tavuk beslesek döktükleriyle doyar) onları da temizlik mendiliyle sildim leke kalmadı o tavana attığı terliğin izini de merdivene çıkıp kendi silmişti hihihi
kazayla olan hiçbir şeye sinirlenmem oğlum da küçükken çok dökerdi bardak v.s. kırardı hiç kızmazdım , sinirlenmezdim de çünkü ben çocukken kazayla bir şey döksem hah bilerek yaptı az önce kızdık v.s. ya ondan diye çok haksız azar işitmiştim 6 çocuklu evin annesin de sabır kalmaz tabi :)
bazen satılmayıp kalanlar oluyor canım bı bak bakalım
guzel bir eksi ile baslamıssın canım
halledersin umarım
bazen yemek ters etki yapabiliyor canım
cuma gunu yedım canım
8 lere az kalmıs
sen halledersin canım
halledilmesi zor bir artı degıl
cok guzel baslangic
halledersin canım
supersın canim
eksi olursun sen
5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyor
keske dilegim huma birde fazla duygusal
cok guzel
benim ki hıc sans vermiyor abla iste konustım bakalım huma ile ogretmenine bir sans ver eminim onuda seversin diye tamam dedi bakalım ne yapacak ogretmeni ılede konusucam Insallah
aslında gecen donem ara ara gelmiştı bahsedıyorddu ıs ders boyutuna gecince degıstı
senin 9 haftada aldığını ben 1 haftada rahat alıyorum
haklısın aslında
Hayırlı olsun baslangicın
[/QUOTE
Sagol cnm Tesekkur ederim
Zaten her yıl illa bir kaç şey tavan yapiyo 1 lira 2 lira olan kivircik 5 lira. Çorba da tok tutar iç bence hem faydasi da olur.Pazara gittim geldim 5lira kıvırcıkHele yaz sebzelwrinin yanına yaklasilmiyor(Gerçi almıyorum ama domates salatalık canım istiyordu almaya unuttum son dk onlarında☹)
Akşama mantar sote yapiyorum salatada yapiinca bugünün menüsü tamam
Evdekilere pilavla corbada yaparım oh mis
Spor salonuna mi gidiyorsun canım. Ne kadar zamanda inceldin.banttada yurumek istiyorum eger fırsat bulabilirsem cocuklardan
elinden geleni yaparsan olur Insallah canım
ogretmeni yarın yokmuş ailecek hastalanmıslar yarın gondermeyecegım
bugun ikinci kez aldılar olculerımı baya incelme olmus o zamanla bugun arasında
pazar cok pahalı ya insan ne alacagı nı sasırıyor
hafta sonu genelde kacıyor yemekler birde cumaya tedbir amaçlı durumu kontrol edebilme adına
Insallah sekersiz diyetim le göreceğim inaniyorumbazen satılmayıp kalanlar oluyor canım bı bak bakalım
guzel bir eksi ile baslamıssın canım
halledersin umarım
bazen yemek ters etki yapabiliyor canım
cuma gunu yedım canım
8 lere az kalmıs
sen halledersin canım
halledilmesi zor bir artı degıl
cok guzel baslangic
halledersin canım
supersın canim
eksi olursun sen
5 yasında canım kreste evet fazlasıyla etkileniyor
keske dilegim huma birde fazla duygusal
cok guzel
benim ki hıc sans vermiyor abla iste konustım bakalım huma ile ogretmenine bir sans ver eminim onuda seversin diye tamam dedi bakalım ne yapacak ogretmeni ılede konusucam Insallah
aslında gecen donem ara ara gelmiştı bahsedıyorddu ıs ders boyutuna gecince degıstı
senin 9 haftada aldığını ben 1 haftada rahat alıyorum
haklısın aslında
Hayırlı olsun baslangicın
Menü güzel canim suyu unutmuşsun. Birde menüler i başka bir başlık altinda yazitoruz ilk sayfada var bi bak istersenHayırlı akşamlar hanımlar
Sabah
2 h yumurta
3 dilim peynir
2 zeytin
Bir dilim ekmek
Ögle
Annemdeydim
Bir tabak pazı sarma bulgurlu
Çay
Akşam
Bir tavuk kanat
Bir küçük kase yogurt
Spor 15 dk yürüyüş
100 ipatlama
bfit te basladim canım tekrardan Bi ara tekrar baslamıstım ama devam edememıstım eskı olculerımı karsılastırdım bugun yeni basladim tekrardanSpor salonuna mi gidiyorsun canım. Ne kadar zamanda inceldin.
zaten oyle degince sans vermeye ikna oldu ogretmenıneInsallah sekersiz diyetim le göreceğim inaniyorum
.
Eski ogretmenini de hiç tanımıyordun bk tanıdın sevdin buda öyle olur belki derseniz belki biraz ikna olur.
bfit te basladim canım tekrardan Bi ara tekrar baslamıstım ama devam edememıstım eskı olculerımı karsılastırdım bugun yeni basladim tekrardanSpor salonuna mi gidiyorsun canım. Ne kadar zamanda inceldin.
zaten oyle degince sans vermeye ikna oldu ogretmenıneInsallah sekersiz diyetim le göreceğim inaniyorum
.
Eski ogretmenini de hiç tanımıyordun bk tanıdın sevdin buda öyle olur belki derseniz belki biraz ikna olur.
spor candir daha çok incelirsin insallah. keşke benim de imkanim olsa. Hamilelikten önce plates ve zumbaya gidiyordum aşırı mutlu ediyor du beni.bfit te basladim canım tekrardan Bi ara tekrar baslamıstım ama devam edememıstım eskı olculerımı karsılastırdım bugun yeni basladim tekrardan
zaten oyle degince sans vermeye ikna oldu ogretmenıne
Insallah hep birlikte ıncelırız canomspor candir daha çok incelirsin insallah. keşke benim de imkanim olsa. Hamilelikten önce plates ve zumbaya gidiyordum aşırı mutlu ediyor du beni.
Ikna olduğuna da sevindim. Inşallah çok sever..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?