Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Marketler daha pahalı pazar gibi tazede gelmiyor insana oyuzden 2 haftada da olsa pazara gitmek istiyorum

Afiyet olsun

Insallah hep birlikte ıncelırız canom
Haftada kaç gün Merve .Benim gittiğim belediyeye ait 4 gün bayanlara oda 1 günü yarım Üyeliğim bitince normal spor salonuna yazilsam diyorum ama kadın erkek ayrı ve gerçektende bu konuda hassas olmaları lazım
Şimdi gittiğim yer öyle kadınlar gününde erkek hiç yok
Senin salon nasıl karışık mi ayr mı kadın erkek

Haftanın 6 gunu canım sırf kadınlara ozel erkeklere yok

o zaman ıradebe tebrıkler canım. Darısı başaramayanlara
Yazacak okuyacak dermanim yok Asya hanim disi ağzımıza tükürdü bu gecede
Keyifli bir güne uyanalim inşallah iyigeceler
bugun nasıldınız canım. Ay su dişler bı tamamlansaydı.
Günaydın takımımın güzel insanları
Kilo bildirimim
Cuma 66.6
Bugün 66.2
Fark - 400
Haftaya güzel bir eksiyle bismillah diyorum
ne guzel canım tebrıkler
Cuma 58.0
Bugün 58.6
+600
cumaya gıder canım. Sıslıkmı yedıklerınmı etkıledı acaba.
Gunaydin
Cuma 93
P.tesi 92.7
Fark 300
Yuzde 0.38
tebrıkler canım haftaya guzel başlamıssın
Günaydın kizlar bugün kızımın sınıfıyla kahvaltı yapicaz hazırlandk cikicaz tartilmayi unuttum malesef artık cumaya tartilip yazarım grsrz
prenses nasıl sevınmıstır. Yedıgın içtiğin senın olsun, gunun nasıl geçti
Günnaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 64.5
Uykusuzluk + kabızlık etkiledi
fazl degılmıs halledersın canım
gunaydin hanimlar
cuma 69.1
pazartesi 67.6
fark 1.5 :))))
tebrıkler cumaya nasıl bı eksı beklıyor sebı bakalım
gecmiş olsun ablacım. Amınnnn
sende ıyıkı varsın canım
Günaydın ders yoğunluğundan anca girebildim ben bugün hiç konuşmasam olmaz mı ilk defa artı çıktım

Cuma:82.4
Bugün:82.7

Cuma’ya halledeceğim inşallah
cumaya telafı edersın canım. Dınlenebıldınmı
gabızlık zor canım. Sabıt gelmen guzel
Günaydın güzellikler Verimli bir hafta olsun inşallah
Cuma 84.5
Pazartesi 84.8
Odem olabilir regl yaklaşıyor çünkü
sebebını bılıyormussun canım. Cumaya halledersın
ay alrmsınız abla. Allah muhannetınızı arttırsın cok guzelsınız
Baya ıs yapmıssın abla. Olaylara bakıs acın super. Aa
ayy kotu olmus temızlık arkası. Bızde oyle kazalar cok atlattık. Oturup aglayası gelıyor ınsanın. Ama olan oldu dıyıp temızlıge gırısıyorsun mecburen
Daha Zaten bildirim yapmicam yanlis anlasilmaktan acikcasi korkmaya basladim. Son bildirimdi
kız nıye yanlıs anlayalım. Bu senın bı seylerı dogru yaptıgını gosterıyor. Kacamak yapınca dengelıyorsun demekkı artı gelmıyor. Yoksa bı obur hoc kacamak yapmadan tabıkı gecmez. Sen yap bıldırımlerını ornek oluyorsun bence
Kizlar sabah buraya mesaj yazınca bildirim yaptım zannettim unutmuşum
68.5
+0.5
bugun genelde artı olmus. Ama cumaya halledecegıne emınım canım
Su bildirimi unutmadan yapayım
Cuma 84.9
Bugun85
+100
Zaten artın da cok defık canım cumaya halledersın.

Lusi canım alıntıladım sanmıstım. Artının sebebı uykusuzum demıssın ondan olabilir. Menulerıne bakmadım ama yedıklerınde etkılı mı acaba. Cumaya gıder ama bence bu artın hemen kılo olamaz cunku.

prenses nasıl sevınmıstır. Yedıgın içtiğin senın olsun, gunun nasıl
Güzeldi cnm sohbet muhabbet eğlenceli bı gündü küçük hanımda beğendi eve döndüm her yer iş tabiki yatak odasını temizledim çok şükür baza ayaklarını taktırdım bı gazla oh tertemiz oldu her yer tozlanma kaç aydr

Iyı olmus canım.benımde koklu temızlık yapmam lazım. Kucuk hanım ıyılesınce ınş

Kızlar benmde bugun esim sabah isten geldi bi arkadasi araba alcakmis beraber gittiler geldi derken oglen oldu pazara gittik geldk o yatti bende evde yogurt mayaladm, lor yaptm oglana, pazardan aldiklarmzi yerlesdirdm firina balik attim cocukla oynadm uyuttum vs derken bakamadim buraya. Simdide gece uykumuza yaticaz yataktayiz bakalm. Bu arada esimden ilikli kemik istemistm oda arkadasina soylemis oda nerdeyse 10 kg yakn ilikli kemik getirmis sok oldm onlari halletmem gerkim yarin gerci balta istedm komsudan onu alana aksam olabilr carsambaya kalabillr. Buzdolabinda bisi olmaz onlara dmi kizlar

10 kiloyu nerde kaynatacaksın canım ya aşçı kazanı lazım benim gözüm korktu töbeler töbesi

sürekli yiyorum dediğim için canım yine yedim
Dolu dolu geçmiş günün ilikli kemik için bişe diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…