Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah kahvaltı Yök eşim ile tartıştık canım istemedi

Akşam 18.30
3 parça kemikli haşlama et
Yarım lahmacun

çay yanında 4 adet petibör bisküvi

su 2 lt idi
iyi durdun canım 18.30 a kadar petibörde olmasaydı iyidi
gayet güzel, 1 porsiyon kaç kaşık ediyor? Birde saatleride yazarmısın canım
güzel canım fasulye kaç kaşıktı? Genelde kaşık miktarıyla belirtiliyor
güzel canım
güzel olmuş, yemekleride kaç kaşık diye belirtirmisin canım
Kahvaltı 12.30
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Bı t.k cokokrem,1 t.k tereyağı

20.00
1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt

1,5 lt su 2 tamamlarım spor yok
Coko kreme göz yumarımda tatlıda ihtiyaç çünkü şu iki dilim ekmek bir olsa ya canım

Şu kaçamaklardan nasil kurtulcazz yaa
. Ah ah kelin ilaci olsa kendi basina surer misali cnm bende bilemiyorm

Mantikli abla deniycem cok sagol

Insallah canim

Aa cok iyi olur banada motivasyon olur rakip olalim :) ama bu hafta ben kotu basladim acaba haftayami olsaydik

Marketler daha pahalı pazar gibi tazede gelmiyor insana oyuzden 2 haftada da olsa pazara gitmek istiyorum

Pazar candır ya bende gidiyorm illaki burda carsamba cok yakn kendim gidebiliyorm ama o gun soguksa vs gidemediysem cuma veya pazartesi pazrmiz var esimle arabayla gidiyorz ama semtine gore bile fiyatlar cok degisiyor mesela cuma pazarmiz biraz sosyete tarzi patlican kabak 10 tl idi bugnki pazard ise 7.5 8 tl civari herseyde 1-2 tl oynayinca toplaminda cok farkediyor

Niye sabit olmuyorki fiyatlar? cevre değişikliğinden mi?

10 kiloyu nerde kaynatacaksın canım ya aşçı kazanı lazım benim gözüm korktu töbeler töbesi

Sorma ya 1 duduklum var 8lt civari bide tencerem.en buyuk boy oda 8-10lt civari ikisinde kaynatcm ama balta lazim yoksa bu sekilde sigmazlar hayatta.

sürekli yiyorum dediğim için canım yine yedim

Dolu dolu geçmiş günün ilikli kemik için bişe diyemicem

Aynen baya yorucuydu yarinda esim izinli bi avm yapicaz nasipse :)

Geçen ben de hiç fiyatları sormadan bi küçük kıvırcık, bir maydanoz, bir dereotu bir de küçük bağ yeşil soğan aldım iki de limon vardı 19 lira verdim ki boyutları o kadar küçüktü ki bi kere kısıra kullandım bi kere de patates salatası yaptım bitti
cumaya telafı edersın canım. Dınlenebıldınmı
İnşallah canım nerde dinlenmek Eve gel yemek hazırla çocukla uğraş öyle bitiyor bi gün ertesi gün yine aynı

Niye sabit olmuyorki fiyatlar? cevre değişikliğinden mi?

Aynen o taraf güya daha zengin bölgeymis evler bile daha pahalı mesela o tarafda denize daha yakın pazartesi olanda biraz daha ic tarafda kaliyor mahalle arasi tarzinda. En orta hallisi bizim carsmba pazari ama oda kucuk oluyor biraz

Ya bugün hiç Handandandan gelmedi hem hasta hem telefonu bozulmuştu hiç haber alan oldu mu ve Mefkurem Zuhal abla da çok görünmedi
haber yok canım nirandan Zuhal ablada yok gelir birazdan sanırsam
Sorma ya 1 duduklum var 8lt civari bide tencerem.en buyuk boy oda 8-10lt civari ikisinde kaynatcm ama balta lazim yoksa bu sekilde sigmazlar hayatta.

Oh gezin değişiklik herzaman iyidir canım
Balta tehlikeli olmasın canım

Kasaplarda makine oluyor tırtt tırrt kesiyor kemiği ne baltası canım ya kemik kırmak kolay değil ki hiç

pardon ama yuh okadarcık şeye 19
Aynen o taraf güya daha zengin bölgeymis evler bile daha pahalı mesela o tarafda denize daha yakın pazartesi olanda biraz daha ic tarafda kaliyor mahalle arasi tarzinda. En orta hallisi bizim carsmba pazari ama oda kucuk oluyor biraz
Anladım canım heryerde ayrım var sabit olsa ne olur sanki herkes kazanır herkes faydalanır

Ne yidin bakiiim yidim yidim diyon burdaki şişkolar sanıyoki 3 bin kalori alıyosun
Kilo almayacak kadar az vermeyecek kadar çok kalori alıyorsundur miden de küçülmüştür ohh nis kebap
Yok canım okadar kalori almıyorum olsun en fazla 1200-1400 oda dengeliyordur.
hedefim tam 55 i görmek hayırlısı görsem sanki ne olacaksa

Sağol canım

Yok canım okadar kalori almıyorum olsun en fazla 1200-1400 oda dengeliyordur.
hedefim tam 55 i görmek hayırlısı görsem sanki ne olacaksa
Gel de anlat şişkolara işte 1200 le kilo alındığı nerde görülmüş çok iyi yapıyosun canım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…