- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.281
Ye canım afıyet olsun. Ama saglıklı seyler ye kılo almasanda.sürekli yiyorum dediğim için canımyine yedim
Dolu dolu geçmiş gününilikli kemik için bişe diyemicem
iyi durdun canım 18.30 a kadarSabah kahvaltı Yök eşim ile tartıştık canım istemedi
Akşam 18.30
3 parça kemikli haşlama et
Yarım lahmacun
çay yanında 4 adet petibör bisküvi
su 2 lt idi
gayet güzel, 1 porsiyon kaç kaşık ediyor? Birde saatleride yazarmısın canımİyi akşamlar, menüyü yazayım, akşam kv.ye gidicez, müsait olmayabilirim..
17 şubat menüsü
Sabah;
beyaz peynir, marul, havuç ve zeytinle salata
1 yumurta
1 dlm çavdar ekm.
2 ceviz
Çay
Ara;
yarım portakal
Yarım elma
Akşam;
1 porsiyon etli nohut yemeği
Yeşil salata
Yoğurt
Su; 2 lt (yatana kadar biraz daha içerim)
Spor; leslie 3 mil 45 dakika 135 puan
Koşu bandında 30 dakika yürüyüş 60 puan
Dream00
güzel canım fasulye kaç kaşıktı? Genelde kaşık miktarıyla belirtiliyorBemde yazayim benim yeme içme 7 de bitiyor genelde
Sabah 09:00
1 h.yumurta
2 kaşık menemen
1.5 tb ekmeği
Peynir zeytin
Ara
A kupa az sütlü kahve
Öğle 15:00
1 bardak süt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 muz
Ara kahve
Akşam 18:30
1 tabak y.fasulye
4 kaşık bulgur
1 kase salata
4 litre su olacak yatana kadar
Bugün spor yapamiycam galibaDream00
güzel canımİyi akşamlar kızlar ♥
9.30
2 yaprak marul
3 hindi füme
2 kk peynir
12.00
Sade kahve + 3 gün k kays.+3 ceviz
16.00
Yarim elma
17.30
Hamsi tava 26 adet
1 domates
1 salatalık
2 kornişon turşu
Su 2 L
Spor 250 ip atlama 50 pDream00
güzel olmuş, yemekleride kaç kaşık diye belirtirmisin canım17 şubat
Sabah 09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah zeytin
2.yeşil zeytin
1 havuç
Öğle 14.00
1 tabak etli nohut
1kase yoğurt
Akşam 18.45
2 kaşık nohut
1 kase kereviz ve pancarlı yoğurt
1 lokma erik pestili
Su şu an 2200 ml ama devam ederim
Spor 1 saat yürüyüş =120 p
Dream00
Coko kreme göz yumarımda tatlıda ihtiyaç çünküKahvaltı 12.30
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Bı t.k cokokrem,1 t.k tereyağı
20.00
1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1,5 lt su 2 tamamlarım spor yok
. Ah ah kelin ilaci olsa kendi basina surer misali cnm bende bilemiyormŞu kaçamaklardan nasil kurtulcazz yaa
Pnrrr-12 , selensu
kızlar yiyeceklerle konuşmayı deneseniz , şöyle ki diyelim yeme krizi geldi saat de geç yememeniz gereken şey de çikolata olsun : seni yarın gündüz acıktığım zaman yiycem diyin sonra da iki bardak su için suya da sen benim şifa kaynağımsın bedenimi sağlıklı ve güçlü kıldığın için teşekkür ederim seni seviyorum diyin 3 kere sonra da besmele çekip için yavaş yavaş, bir kere deneyin olur mu
selensu canımcım, şimdi yazacaklarım için affına sığınıyorum haddim değil belki ama yazmam gerekiyor hissine kapıldım dayanamadımmmmm gülüm :))
senin kilo ya da yeme bozukluğunun altında ki belki de en büyük sebeplerden biri bana göre annenin şişman insanları eleştirmesi bu senin bilinç altına kilo olma korkusu ve sevilmeme korkusu olarak yansımış olabilir , senin de ciddi ciddi annenle konuşman beni olduğum gibi, ben olduğum için kabul edip sev demen lazım gülüm tabi bunu güzel bir uslup ve sadece kendi duygularından bahsederek yapman lazım
Bravo sana canım
Cuma’ya toparlarsın inşallah canım
Kolay gelsin canımbugün daha istikrarlı günlerin başlangıcı olur inşallah hem senin hem benim , hepimiz için
Haftaya Güzel bir başlangıç yapmışsın canım
Oy ben nedem nasıl edem bana da toprak atsınlar senle beraber
Günaydın canım kabızlık problemin çözülünce inşallah çorap söküğü gibi gider kilolar
Harika
Kuzucum dün hicbisey yiyememissin nasıl oldun çok merak ettim?
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Kuzucum nasılsın diye sorcaktim ama okudum bugünkü mesajlarını çok şükür evdeymissin. Çok dikkat et kendine yorma bırak dursun biraz isler
Geçmiş oldu
Bu kürü daha önce de duymuştum etkiliymis. @Poni Bon bı denesen bunu canım belki iyi gelir ameliyattan önce.
Bu mesajı dün alinti yapmıştım üstüne eksi gelmişsin harikasın canım
Süpersin canım
Hiç canını sıkma 1 gün ekstra dikkat etsen gider hemen.
Hello darling
Pinarrr bu hafta rakip olmaya ne dersin kilolarimiz aynı şu an
Ne yedin ne içtin haftasonu
Azcikmis kuzum bişey olmaz.
Harikasın yaaa ikk hafta için süper eksi
Canım ben birkaç hafta önce farklı bir spor yapmıştım tartidan önce daha önce çalışmayan kaslar çalışmıştı ve +900 diye hatırlıyorum baya etkisi olmustu şişkinlik oluyo sporun ardından.
O günlerimi hatırladım ne stresli günler yaa keşke sınavdan başka bir çare olsa liseye ve üniversiteye giriş icin. Stresten mahvoluyo çocuklar. Geçen gün de kardeşim ağladı kendime güvenmiyorum yapmiycam diye
Canım kuzucum çok şükür daha iyisin. Senin sıcaklığın samimiyetin yeter ❤ Biz ne yaptık ki sadece iyi olmanı diledik...
Zehracım çok azmis artı bozma sakın moralini hemen gider bu ❤
Aklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
Sen ye yavrum ne de olsa yesen de yemesen de sürekli eksidesin
Olabilir canım regl etkiliyo ama dikkat et ödem sularıyla halledebilirsin.
Tebrikler canım
Bu da güzel baslangic cumaya kesin eksi o zaman tebrikler
Bende bişey döken kimseye kızmam abla bu yüzden. Hep küçüklüğüm gelir aklıma. Kim isteyerek bişey döker kırar ki. Eşim ilk zamanlar bişey dokse kirsa hemen suçlu suçlu bakardı yüzüme ben de alistirdim onu her seferinde bişey olmaz hemen hallederiz diyerek. Sadece bişey dokerse ona temizletiyorum o kadar
Marketler daha pahalı pazar gibi tazede gelmiyor insana oyuzden 2 haftada da olsa pazara gitmek istiyorum
Niye sabit olmuyorki fiyatlar? cevre değişikliğinden mi?. Ah ah kelin ilaci olsa kendi basina surer misali cnm bende bilemiyorm
Mantikli abla deniycem cok sagol
Insallah canim
Aa cok iyi olur banada motivasyon olur rakip olalim :) ama bu hafta ben kotu basladim acaba haftayami olsaydik
Pazar candır ya bende gidiyorm illaki burda carsamba cok yakn kendim gidebiliyorm ama o gun soguksa vs gidemediysem cuma veya pazartesi pazrmiz var esimle arabayla gidiyorz ama semtine gore bile fiyatlar cok degisiyor mesela cuma pazarmiz biraz sosyete tarzi patlican kabak 10 tl idi bugnki pazard ise 7.5 8 tl civari herseyde 1-2 tl oynayinca toplaminda cok farkediyor
10 kiloyu nerde kaynatacaksın canım ya aşçı kazanı lazım benim gözüm korktu töbeler töbesi
sürekli yiyorum dediğim için canımyine yedim
Dolu dolu geçmiş gününilikli kemik için bişe diyemicem
Geçen ben de hiç fiyatları sormadan bi küçük kıvırcık, bir maydanoz, bir dereotu bir de küçük bağ yeşil soğan aldım iki de limon vardı 19 lira verdim ki boyutları o kadar küçüktü ki bi kere kısıra kullandım bi kere de patates salatası yaptım bittiPazara gittim geldim 5lira kıvırcıkHele yaz sebzelwrinin yanına yaklasilmiyor(Gerçi almıyorum ama domates salatalık canım istiyordu almaya unuttum son dk onlarında )
Akşama mantar sote yapiyorum salatada yapiinca bugünün menüsü tamam
Evdekilere pilavla corbada yaparım oh mis
İnşallah canım nerde dinlenmek Eve gel yemek hazırla çocukla uğraş öyle bitiyor bi gün ertesi gün yine aynıcumaya telafı edersın canım. Dınlenebıldınmı
Niye sabit olmuyorki fiyatlar? cevre değişikliğinden mi?
haber yok canım nirandanYa bugün hiçHandandandan gelmedi hem hasta hem telefonu bozulmuştu hiç haber alan oldu mu ve Mefkurem Zuhal abla da çok görünmedi
Oh gezin değişiklik herzaman iyidir canımSorma ya 1 duduklum var 8lt civari bide tencerem.en buyuk boy oda 8-10lt civari ikisinde kaynatcm ama balta lazim yoksa bu sekilde sigmazlar hayatta.
Aynen baya yorucuydu yarinda esim izinli bi avm yapicaz nasipse :)
Kasaplarda makine oluyor tırtt tırrt kesiyor kemiği ne baltası canım ya kemik kırmak kolay değil ki hiçSorma ya 1 duduklum var 8lt civari bide tencerem.en buyuk boy oda 8-10lt civari ikisinde kaynatcm ama balta lazim yoksa bu sekilde sigmazlar hayatta.
Aynen baya yorucuydu yarinda esim izinli bi avm yapicaz nasipse :)
pardon ama yuh okadarcık şeye 19Geçen ben de hiç fiyatları sormadan bi küçük kıvırcık, bir maydanoz, bir dereotu bir de küçük bağ yeşil soğan aldım iki de limon vardı 19 lira verdim ki boyutları o kadar küçüktü ki bi kere kısıra kullandım bi kere de patates salatası yaptım bitti
İnşallah canım nerde dinlenmek Eve gel yemek hazırla çocukla uğraş öyle bitiyor bi gün ertesi gün yine aynı
Anladım canım heryerde ayrım var sabit olsa ne olur sanki herkes kazanır herkes faydalanırAynen o taraf güya daha zengin bölgeymis evler bile daha pahalı mesela o tarafda denize daha yakın pazartesi olanda biraz daha ic tarafda kaliyor mahalle arasi tarzinda. En orta hallisi bizim carsmba pazari ama oda kucuk oluyor biraz
Tırt tırtKasaplarda makine oluyor tırtt tırrt kesiyor kemiği ne baltası canım ya kemik kırmak kolay değil ki hiç
Ne yidin bakiiim yidim yidim diyon burdaki şişkolar sanıyoki 3 bin kalori alıyosunTırt tırt
Yok canım okadar kalori almıyorumNe yidin bakiiim yidim yidim diyon burdaki şişkolar sanıyoki 3 bin kalori alıyosun
Kilo almayacak kadar az vermeyecek kadar çok kalori alıyorsundur miden de küçülmüştür ohh nis kebap
Sağol canımo zaman ıradebe tebrıkler canım. Darısı başaramayanlara
bugun nasıldınız canım. Ay su dişler bı tamamlansaydı.
ne guzel canım tebrıkler
cumaya gıder canım. Sıslıkmı yedıklerınmı etkıledı acaba.
tebrıkler canım haftaya guzel başlamıssın
prenses nasıl sevınmıstır. Yedıgın içtiğin senın olsun, gunun nasıl geçti
fazl degılmıs halledersın canım
tebrıkler cumaya nasıl bı eksı beklıyor sebı bakalım
gecmiş olsun ablacım. Amınnnn
sende ıyıkı varsın canım
cumaya telafı edersın canım. Dınlenebıldınmı
gabızlık zor canım. Sabıt gelmen guzel
sebebını bılıyormussun canım. Cumaya halledersın
ay alrmsınız abla. Allah muhannetınızı arttırsın cok guzelsınız
Baya ıs yapmıssın abla. Olaylara bakıs acın super. Aa
ayy kotu olmus temızlık arkası. Bızde oyle kazalar cok atlattık. Oturup aglayası gelıyor ınsanın. Ama olan oldu dıyıp temızlıge gırısıyorsun mecburen
kız nıye yanlıs anlayalım. Bu senın bı seylerı dogru yaptıgını gosterıyor. Kacamak yapınca dengelıyorsun demekkı artı gelmıyor. Yoksa bı obur hoc kacamak yapmadan tabıkı gecmez. Sen yap bıldırımlerını ornek oluyorsun bence
bugun genelde artı olmus. Ama cumaya halledecegıne emınım canım
Zaten artın da cok defık canım cumaya halledersın.
Lusi canım alıntıladım sanmıstım. Artının sebebı uykusuzum demıssın ondan olabilir. Menulerıne bakmadım ama yedıklerınde etkılı mı acaba. Cumaya gıder ama bence bu artın hemen kılo olamaz cunku.
Yo yo yo hipi gooLaa havleee ver ar yusunuz evri badiler iki lafın belini kırak kırak kırak yoo yooo yoo
Gel de anlat şişkolara işte 1200 le kilo alındığı nerde görülmüş çok iyi yapıyosun canım aynen devamYok canım okadar kalori almıyorumolsun en fazla 1200-1400 oda dengeliyordur.
hedefim tam 55 i görmek hayırlısı görsem sanki ne olacaksa
O neydi gııızzYo yo yo hipi goo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?