Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani bir tabak yerine kaç kaşık olduğunu mu yazcam cnn

Yarın nasipse hayırlısı ise oğlana tuvalet eğitimine start vereceum her türlü deneyime öneriye açığım lütfen esirgemeyin
Allah kurtarsın bacım
Kız 1 haftada oğlan 1 ayda çözmüştü bnm erkeklerin hepsi zor mu bilmiyorum çiş kolayda kaka zor

O neydi gııızz
ne güzel uydu işte
ne kusuru canım yorgunsan tabi dinleneceksin bende merak ettim inş iyidir hayırlı geceler canım
Yani bir tabak yerine kaç kaşık olduğunu mu yazcam cnn
Evet canım

Yarın nasipse hayırlısı ise oğlana tuvalet eğitimine start vereceum her türlü deneyime öneriye açığım lütfen esirgemeyin
bende küçüğe alıştırmam lazım başlamadım tam ama alıştırma yapıyorum bazen oturturuyorum. İki defada bez bağlamadım getirdim sürekli WC ye yapmadı hiç bi baktım sonra kaçırmış
Allah kurtarsın bacım
Kız 1 haftada oğlan 1 ayda çözmüştü bnm erkeklerin hepsi zor mu bilmiyorum çiş kolayda kaka zor
Bizde büyükte büyük tuvaletinde zorlandık klozete yapmaya korkuyordu, alkıştı sarılmalardı cözdüydük öyle

Kaka nasıl zorlandın canım ?
Oğlan bir türlü kakayı tuvalete bırakmak istemiyordu
Birde Allahtan yazdı ve yazlıktaydım ama hani alafranga tuvalet hafif kare, üstüne oturtulan aparat tam oturmadı düşer gibi oluyorlardı
Bn de gittim en ucuz basit lazımlık aldım
Balkona koydum elalem in önünde bile oyunu bırakıp oturuyorlardıbir süre sonra oğlan Başladıktan sonra söylemeye başladı çok kakalı külot yıkadım ve sonra oldu
P süreç ne kadar sürerse sürsün asla vazgeçmeyeceksin, asla kızmayacaksın, tuvalette onunla oturacaksın ama kitap falan okuma bu sefer adam saatlerce oturuyor
Kukuli in şarkısını dinletiyorum. Birde beraber atıyormuş gibi yap bezleri istersen
He Bn ilk günden açtım bezi gece asla başlamadım ve çiş yapmadılar hiç ve uyandırmadım da
Gece kalkmak hiç alışkanlık olmadı benimkilerde

Kızlar. Birde Bi arkaşımdan duymuştum o zaman aklıma gelmedi bnm
Çocuk kaçırırsa diye uykusu dağılmasın sen de yorulma diye 2 kat çarşaf iki kat alez koyuyormuştu
Yani Bi alez üste çarşaf onun üstüne 1 alez Bi çarşaf daha çek altından üstünü değiştir geri yatır çok konuşmak Lazım bence acaba ödül tablosu ile yarar mı Bi araştırın
Bn uyku düzenlerini de öyle yaptım en son gece yanıma geliyorlardı bir karton hazırladım resimlerini astım başlarına herkes kendi yıldızını asıyordu 10 taneye istedikleri oyuncakları aldım

Yıldız olayı ne güzelmiş benim büyük kızım bazen kalkıp gelir gece, yanına gelmediği zaman mı 1 yıldız asıyordu ?

Ateside var pek iyi değiliz canım

Günaydın yerine iyi geceler yazıyordumGözüm hala yatakta olunca demekki
Çocukları gönderdim banyo yapıcam kucugum uyuyor uyandığında keyfi yerinde olursa 1 saat kadar babaya bırakıp komşuya kahvaltıya cikicam kahvalti günümüz varda..

Yıldız olayı ne güzelmiş benim büyük kızım bazen kalkıp gelir gece, yanına gelmediği zaman mı 1 yıldız asıyordu ?
Bazen geliversin bence cnm.Demekki oan sana ihtiyacı var .On yaşındaki kızım hala ara ara yatmak ister benle bazende ben derim bu aksam birlikte yatalım diye

Ne yidin bakiiim yidim yidim diyon burdaki şişkolar sanıyoki 3 bin kalori alıyosun
Kilo almayacak kadar az vermeyecek kadar çok kalori alıyorsundur miden de küçülmüştür ohh nis kebap
Kesinlikle katılıyorum Misal ben yersem 5bin 6binliklten aşağı yemem ..
Böyle yiyecekte almayacak doğaya ters
Yavrum bi parca borwk kek yiyince yedim sanıyor demekki

Yok canım annemler bendeydi hiç dikkat edemedim bide hep biyerlerdeydik tabagimidoldurup doldurup ye sen ye emziriyorum aaaa senin neyin varki diyet yapiyosun diyolar

Balım iki bebede de tutan yontemim ucuncuyede boyle alistiririm büyük ihtimalle
Lazimlik aldim. çünkü wc de oturmak ilk asamada hem dusecem korkusu hemde rahat edemedigi için kakaya çise odaklanıp yapmıyor
Hatırladığım Birlikte girerdik o lazimliga oturur bende öbürüne otururdum elimize birer ayıcık alır ayicliklarda çiş yapicakmis gibi oyunla güle oynaya ıkına pirtlaya yapardık
Çiş kilotlarindan giydiriyordum alışana kadar arada kaçırınca koltaga halıya geçmiyordu en azından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…