Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haber yok canım nirandan Zuhal ablada yok gelir birazdan sanırsam

Oh gezin değişiklik herzaman iyidir canım
Balta tehlikeli olmasın canım

Bilemiyormki basja bisi aklima gelmemisti ama lusinin dedigni bi sordurcam esime asagda kasap vardı

Nirani bende merak ediyorm Handandandan nasil oldun canim inşallah daha iyisindir

Kasaplarda makine oluyor tırtt tırrt kesiyor kemiği ne baltası canım ya kemik kırmak kolay değil ki hiç

Bakicam cnm umarm vardir ugrasmamis olurz

pardon ama yuh okadarcık şeye 19

Anladım canım heryerde ayrım var sabit olsa ne olur sanki herkes kazanır herkes faydalanır

Aynen ama milletde ona gire gidicek demekki. Iste pazarci mantigi onlar zengin onlara koymaz bu fiyat diyorlar turkiyede saticilar hep bi cikar pesinde oldgu icin

Guzel taktikmis cnm deniyebillirm genekde 2 yas diyorlar sen nezaman baslqmistn dilek

Ben bi 10 saniye etrafı izliyorum anlamsız bakışlarla ilk şoku atlattıktan sonra da temizliğe başlıyorum naapiim
Tamam canım saatleri eklerim, porsiyon da bildiğin 1 kepçeydi yemek, genelde öyle koyuyorum yemeklerimi..

Menü güzel, 4 lt su içebiliyorsan o da ayrı bir güzel, kış mevsimi olunca ben içemiyorum o kadar
Gayet güzel canım, afiyet olsun..
Yemekler aynıymış bizde günü güzel atlatmışsın..
Kahvaltı 12.30
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Bı t.k cokokrem,1 t.k tereyağı

20.00
1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt

1,5 lt su 2 tamamlarım spor yok
Afiyet olsun, kilo olmasın şekerim
Menün güzel, çokokrem de azmış zaten.

Yarın nasipse hayırlısı ise oğlana tuvalet eğitimine start vereceum her türlü deneyime öneriye açığım lütfen esirgemeyin
Oyy Allah yardımcın olsun ne diyim
Ben lazımlıkla halletmiştim. Çocuklara çok sevimli geliyor, yoksa tuvalete oturmak veya sifon sesi korkutuyor onları.
Yaz zamanıydı geniş ve kare bir koridorum vardı, ordaki halıyı toplayıp kirlenince makineye atabileyim diye ince bir kilim serdim, ve küçük minderlerle 1 hafta günümüzü orda geçirdik. Lazımlığı da bi kenara koyduk oyun şeklinde hallettik. Oğlumla kızım 3 günde, diğer kızım 5 günde tamamladı süreci. Süreç boyunca hiç bez takmadım, gece de dahil. Ben üçüne birden aynı anda öğretince biraz uğraştırdı ama sen tek çocukla kolaylıkla atlatabilirsin.
Öncelikle bir lazımlık, alıştırma kilotu ve seveceği resimlerden ya da yıldızlı olanlardan sticker al derim. Tuvaletini klozete yaptıkça yapıştırır belli sayıda sevdiği şeyleri yaparsınız.
Kararlı ol, bezi çıkardıktan sonra tekrar beze dönme zira kafaları karışıyor ve bez daha kolay geliyor.
Gece ikizleri kaldırmadım hiç, alt ıslatma da olmadı, yatmadan tuvalete gidip yatıyorlar sabahta erkenden kalkınca tekrar gidiyorlardı. Ama kızım birkaç defa altını ıslatınca (çünkü o bezdeyken de sabahları bezi ıslak kalkardı, diğerleri kuru kalkardı) gece 2 buçuğa saati kurup düzenli tuvalete kaldırdım, o da öyle alıştı..
Birde ilk zamanlar yatmadan önce fazla sıvı şeyler vermiyordum zorlanmasınlar diye.
Çocuk kendini hazır hissediyorsa geçişi de kolay oluyor canım, ikinize de kolay gelsin

Ateside var pek iyi değiliz canım
Ay Allah şifa versin canım
Onlara da değişiklik olur inşallah güzel vakit geçirirsiniz canım

Gunaydın kızlar
Bugunki planımız avm gitmek gezinmek oglana bikac eksik var onlara bakicam aksaminada gec olmazsa cocugu yikariz diye dusunuyorm
Bizde geçen gün gittik ve her şey çok indirimdeydi. 150 liralık bebek montu 80 liraya düşmüştü aldım bende. İnş seneye küçük olmaz

Bizde geçen gün gittik ve her şey çok indirimdeydi. 150 liralık bebek montu 80 liraya düşmüştü aldım bende. İnş seneye küçük olmaz

Oo supermis e bebekmi cnm. Biz kiyafet konusunda cok sansliyiz ya toplamda 5 takım anca almisimdir dogumud dahil. Gorumcem birsuru verdi 2 oglu var baskada dusunmuyormzs. Annemler hep yeni aldi o ara almanya gitmistm hamileydim 1 valiz de cocuga aldiklari olmustu. Şimdi de yan komsunun oglu 1 ay buyuk bizden boyuda daha uzun o eskilerni getriyor.

Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırt
Yok canım wkk den aldım montu

Iyi etmişsin canım, dinlensin evde.
Birlikte spor da yaparsınız oh ne güzel

Benim de kızların arada 1 yaş olunca büyükten küçüğe aktarıyorum iyi oluyor ama oğlana alıyoruz mecburen. Kalanları da veriyorum başkalarına, zaten çok dikkatli giyinir. Küçüklüğünden beri çok titiz kıyafet konusunda. Ayağı büyür yeni ayakkabı alırız ama önceki ayakkabıyı da vitrine koy satılır o derece temiz ve dikkatli giyer. Ama ikizi tam bir eskitme hastası giydiği ayakkabı süresi 1 ay sonra direk çöp, ikisine birlikte ayakkabı alıyoruz oğlum 1.yi giyerken kızım 2.yi eskitmiş oluyo yaa

Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırt
Yok canım wkk den aldım montu
peki bnm gibi bir kız bir erkek ve aynı yaşta olsalardı napardınız kıyafet konusunda:))))))
bn de özellikle lcw inin indirimleini takip ediyorum ara ara bir beden büyükte alıyorum seneye giyiyorlar
internetten ucuza almaya çalışıyorum,bana da almanya dan çok gelior eşimin amcası ve 8 kuzeni orada yaşıyor :) özellikle yengesi ayakkabı dahil alır bize yılda birkaç kez az az bile olsa yollar
ama bilmiyorum bu yıl bana her şey inanılmaz pahalı geliyor

İkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de ben
Kıyafete servet ödediğimizi düşünüyorum bazen

Daha Zaten bildirim yapmicam yanlis anlasilmaktan acikcasi korkmaya basladim. Son bildirimdi
Kuzu tam tersi yaaa bize örnek oluyosun. Bundan önce 2 kere ciddi kilolar verdim ve koruyamadim bu sefer senin sayende inanıyorum koruyabilecegime. Çok güzel motive ediyosun takımı bu konuda. Devam et lütfen
Sporumu yapıp geldım yarım saatti ders ama canımızı cıkarttı hoca ustune birde ilk gun diye yuklenmedı yarın nasıl olur bilmiyorum
Ne tür bı spor diyecektim sonraki mesajlarında gördüm canım b-fit yazmışsın. Bana yakın yok hiç ben de istiyorum salona gitmeyi. Tek bı yer var haftada 3 gün sabah 1 saat hoca gelip ders yaptiriyomus o kadar. Ona da gitsem mi bilemedim.
Her şey çok pahalı malesef. Pazar,market,avm'ler herşeye sürekli zam geliyor.
Tamam kuzum haftaya diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…