- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.321
haber yok canım nirandanZuhal ablada yok gelir birazdan sanırsam
Oh gezin değişiklik herzaman iyidir canım
Balta tehlikeli olmasın canım
Kasaplarda makine oluyor tırtt tırrt kesiyor kemiği ne baltası canım ya kemik kırmak kolay değil ki hiç
pardon ama yuh okadarcık şeye 19
Anladım canım heryerde ayrım var sabit olsa ne olur sanki herkes kazanır herkes faydalanır
Balım iki bebede de tutan yontemim ucuncuyede boyle alistiririm büyük ihtimalle
Lazimlik aldim. çünkü wc de oturmak ilk asamada hem dusecem korkusu hemde rahat edemedigi için kakaya çise odaklanıp yapmıyor
Hatırladığım Birlikte girerdik o lazimliga oturur bende öbürüne otururdum elimize birer ayıcık alır ayicliklarda çiş yapicakmis gibi oyunla güle oynaya ıkına pirtlaya yapardık
Çiş kilotlarindan giydiriyordum alışana kadar arada kaçırınca koltaga halıya geçmiyordu en azından .
Ben bi 10 saniye etrafı izliyorum anlamsız bakışlarlao zaman ıradebe tebrıkler canım. Darısı başaramayanlara
bugun nasıldınız canım. Ay su dişler bı tamamlansaydı.
ne guzel canım tebrıkler
cumaya gıder canım. Sıslıkmı yedıklerınmı etkıledı acaba.
tebrıkler canım haftaya guzel başlamıssın
prenses nasıl sevınmıstır. Yedıgın içtiğin senın olsun, gunun nasıl geçti
fazl degılmıs halledersın canım
tebrıkler cumaya nasıl bı eksı beklıyor sebı bakalım
gecmiş olsun ablacım. Amınnnn
sende ıyıkı varsın canım
cumaya telafı edersın canım. Dınlenebıldınmı
gabızlık zor canım. Sabıt gelmen guzel
sebebını bılıyormussun canım. Cumaya halledersın
ay alrmsınız abla. Allah muhannetınızı arttırsın cok guzelsınız
Baya ıs yapmıssın abla. Olaylara bakıs acın super. Aa
ayy kotu olmus temızlık arkası. Bızde oyle kazalar cok atlattık. Oturup aglayası gelıyor ınsanın. Ama olan oldu dıyıp temızlıge gırısıyorsun mecburen
kız nıye yanlıs anlayalım. Bu senın bı seylerı dogru yaptıgını gosterıyor. Kacamak yapınca dengelıyorsun demekkı artı gelmıyor. Yoksa bı obur hoc kacamak yapmadan tabıkı gecmez. Sen yap bıldırımlerını ornek oluyorsun bence
bugun genelde artı olmus. Ama cumaya halledecegıne emınım canım
Zaten artın da cok defık canım cumaya halledersın.
@Lusi canım alıntıladım sanmıstım. Artının sebebı uykusuzum demıssın ondan olabilir. Menulerıne bakmadım ama yedıklerınde etkılı mı acaba. Cumaya gıder ama bence bu artın hemen kılo olamaz cunku.
Tamam canım saatleri eklerim, porsiyon da bildiğin 1 kepçeydi yemek, genelde öyle koyuyorum yemeklerimi..iyi durdun canım 18.30 a kadarpetibörde olmasaydı iyidi
gayet güzel, 1 porsiyon kaç kaşık ediyor? Birde saatleride yazarmısın canım
güzel canım fasulye kaç kaşıktı? Genelde kaşık miktarıyla belirtiliyor
güzel canım
güzel olmuş, yemekleride kaç kaşık diye belirtirmisin canım
Coko kreme göz yumarımda tatlıda ihtiyaç çünküşu iki dilim ekmek bir olsa ya canım
Menü güzel, 4 lt su içebiliyorsan o da ayrı bir güzel, kış mevsimi olunca ben içemiyorum o kadarBemde yazayim benim yeme içme 7 de bitiyor genelde
Sabah 09:00
1 h.yumurta
2 kaşık menemen
1.5 tb ekmeği
Peynir zeytin
Ara
A kupa az sütlü kahve
Öğle 15:00
1 bardak süt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 muz
Ara kahve
Akşam 18:30
1 tabak y.fasulye
4 kaşık bulgur
1 kase salata
4 litre su olacak yatana kadar
Bugün spor yapamiycam galiba@Dream00
Gayet güzel canım, afiyet olsun..İyi akşamlar kızlar ♥
9.30
2 yaprak marul
3 hindi füme
2 kk peynir
12.00
Sade kahve + 3 gün k kays.+3 ceviz
16.00
Yarim elma
17.30
Hamsi tava 26 adet
1 domates
1 salatalık
2 kornişon turşu
Su 2 L
Spor 250 ip atlama 50 p @Dream00
Yemekler aynıymış bizde17 şubat
Sabah 09.00
1 yumurta
Peynir
5 siyah zeytin
2.yeşil zeytin
1 havuç
Öğle 14.00
1 tabak etli nohut
1kase yoğurt
Akşam 18.45
2 kaşık nohut
1 kase kereviz ve pancarlı yoğurt
1 lokma erik pestili
Su şu an 2200 ml ama devam ederim
Spor 1 saat yürüyüş =120 p
@Dream00
Afiyet olsun, kilo olmasın şekerimKahvaltı 12.30
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Bı t.k cokokrem,1 t.k tereyağı
20.00
1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
1,5 lt su 2 tamamlarım spor yok
Oyy Allah yardımcın olsun ne diyimYarın nasipse hayırlısı ise oğlana tuvalet eğitimine start vereceum her türlü deneyime öneriye açığım lütfen esirgemeyin
Ay Allah şifa versin canımAteside var pek iyi değiliz canım
Onlara da değişiklik olur inşallah güzel vakit geçirirsiniz canımGunaydın kızlar.
Bugun buyugum okula gitmedi ogretmeni hastalandı gondermedım bende zaten bu aralar Baska ogretmen olunca. Sıkıntı toptan sıkıntı yasamayalım diye gondermedım oglen de komsunun kızını alıcam hastaneye gidecekmiş cocuklarla beraber spora da gıdıcem
Bizde geçen gün gittik ve her şey çok indirimdeydi. 150 liralık bebek montu 80 liraya düşmüştü aldım bende. İnş seneye küçük olmazGunaydın kızlar
Bugunki planımız avm gitmek gezinmek oglana bikac eksik var onlara bakicam aksaminada gec olmazsa cocugu yikariz diye dusunuyorm
Bizde geçen gün gittik ve her şey çok indirimdeydi. 150 liralık bebek montu 80 liraya düşmüştü aldım bende. İnş seneye küçük olmaz
Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırtOo supermis e bebekmi cnm. Biz kiyafet konusunda cok sansliyiz ya toplamda 5 takım anca almisimdir dogumud dahil. Gorumcem birsuru verdi 2 oglu var baskada dusunmuyormzs. Annemler hep yeni aldi o ara almanya gitmistm hamileydim 1 valiz de cocuga aldiklari olmustu. Şimdi de yan komsunun oglu 1 ay buyuk bizden boyuda daha uzun o eskilerni getriyor.
Iyi etmişsin canım, dinlensin evde.Gunaydın kızlar.
Bugun buyugum okula gitmedi ogretmeni hastalandı gondermedım bende zaten bu aralar Baska ogretmen olunca. Sıkıntı toptan sıkıntı yasamayalım diye gondermedım oglen de komsunun kızını alıcam hastaneye gidecekmiş cocuklarla beraber spora da gıdıcem
Benim de kızların arada 1 yaş olunca büyükten küçüğe aktarıyorum iyi oluyor ama oğlana alıyoruz mecburen. Kalanları da veriyorum başkalarına, zaten çok dikkatli giyinir. Küçüklüğünden beri çok titiz kıyafet konusunda. Ayağı büyür yeni ayakkabı alırız ama önceki ayakkabıyı da vitrine koy satılır o derece temiz ve dikkatli giyer. Ama ikizi tam bir eskitme hastasıOo supermis e bebekmi cnm. Biz kiyafet konusunda cok sansliyiz ya toplamda 5 takım anca almisimdir dogumud dahil. Gorumcem birsuru verdi 2 oglu var baskada dusunmuyormzs. Annemler hep yeni aldi o ara almanya gitmistm hamileydim 1 valiz de cocuga aldiklari olmustu. Şimdi de yan komsunun oglu 1 ay buyuk bizden boyuda daha uzun o eskilerni getriyor.
Bizde geçen gün gittik ve her şey çok indirimdeydi. 150 liralık bebek montu 80 liraya düşmüştü aldım bende. İnş seneye küçük olmaz
Oo supermis e bebekmi cnm. Biz kiyafet konusunda cok sansliyiz ya toplamda 5 takım anca almisimdir dogumud dahil. Gorumcem birsuru verdi 2 oglu var baskada dusunmuyormzs. Annemler hep yeni aldi o ara almanya gitmistm hamileydim 1 valiz de cocuga aldiklari olmustu. Şimdi de yan komsunun oglu 1 ay buyuk bizden boyuda daha uzun o eskilerni getriyor.
peki bnm gibi bir kız bir erkek ve aynı yaşta olsalardı napardınız kıyafet konusunda:))))))Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırt
Yok canım wkk den aldım montu
İkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de benpeki bnm gibi bir kız bir erkek ve aynı yaşta olsalardı napardınız kıyafet konusunda:))))))
bn de özellikle lcw inin indirimleini takip ediyorum ara ara bir beden büyükte alıyorum seneye giyiyorlar
internetten ucuza almaya çalışıyorum,bana da almanya dan çok gelior eşimin amcası ve 8 kuzeni orada yaşıyor :) özellikle yengesi ayakkabı dahil alır bize yılda birkaç kez az az bile olsa yollar
ama bilmiyorum bu yıl bana her şey inanılmaz pahalı geliyor
Kuzu tam tersi yaaa bize örnek oluyosun. Bundan önce 2 kere ciddi kilolar verdim ve koruyamadim bu sefer senin sayende inanıyorum koruyabilecegime. Çok güzel motive ediyosun takımı bu konuda. Devam et lütfenDaha Zaten bildirim yapmicam yanlis anlasilmaktan acikcasi korkmaya basladim. Son bildirimdi
Ne tür bı spor diyecektim sonraki mesajlarında gördüm canım b-fit yazmışsın. Bana yakın yok hiç ben de istiyorum salona gitmeyi. Tek bı yer var haftada 3 gün sabah 1 saat hoca gelip ders yaptiriyomus o kadar. Ona da gitsem mi bilemedim.Sporumu yapıp geldım yarım saatti ders ama canımızı cıkarttı hoca ustune birde ilk gun diye yuklenmedı yarın nasıl olur bilmiyorum
Her şey çok pahalı malesef. Pazar,market,avm'ler herşeye sürekli zam geliyor.Pazara gittim geldim 5lira kıvırcıkHele yaz sebzelwrinin yanına yaklasilmiyor(Gerçi almıyorum ama domates salatalık canım istiyordu almaya unuttum son dk onlarında☹)
Akşama mantar sote yapiyorum salatada yapiinca bugünün menüsü tamam
Evdekilere pilavla corbada yaparım oh mis
Tamam kuzum haftaya diyelim o zaman. Ah ah kelin ilaci olsa kendi basina surer misali cnm bende bilemiyorm
Mantikli abla deniycem cok sagol
Insallah canim
Aa cok iyi olur banada motivasyon olur rakip olalim :) ama bu hafta ben kotu basladim acaba haftayami olsaydik
Pazar candır ya bende gidiyorm illaki burda carsamba cok yakn kendim gidebiliyorm ama o gun soguksa vs gidemediysem cuma veya pazartesi pazrmiz var esimle arabayla gidiyorz ama semtine gore bile fiyatlar cok degisiyor mesela cuma pazarmiz biraz sosyete tarzi patlican kabak 10 tl idi bugnki pazard ise 7.5 8 tl civari herseyde 1-2 tl oynayinca toplaminda cok farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?