Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh ne guzel simdiden afiyet olsun

Cocuklarla sporu nasl yapcan kiz dururlarmi ki

Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırt
Yok canım wkk den aldım montu

Aynen lcw de guzel seyler oluyormus ben oraya bakmadm hic bi aziz bebe var altta yakin ordan bide ebebektwn bisler almistm cok sey de gerekmeyince ama bugzn bakabilrm :)

İkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de ben
Kıyafete servet ödediğimizi düşünüyorum bazen

Kızlar isiniz zor gercktn hersey okadar pahali ki bide kiz erkek olunca daha zor ben smdi kucukleri sakliyorm hep ama 2 ci kiz olursa naparz bilmem. Zaten artik disarda oturup 1 kahve icmek bile luks geliyor insana. Onunla cocuga bisi alirm vs diye dusunuyor insan aslind ne acı bir durum

Tamam cnm haftaxa bomba gbi geliyorm ozaman inşallahhhh

Sadece ihtiyaç dışında birde gereksizleri var ki sorma canım, mesela bu yıl üçününde 23 nisan gösterileri var ve gösteri için seçilen kıyafetler başka bir yerde ve zamanda giyilmesi mümkün olmayan kıyafetler oluyor bazen, alıyoruz 1 defa giyiyorlar sadece, ayrıca birde ikizlerin mezuniyet töreni var, kıyafeti, ayakkabısı, tutulacak salon derken bunları düşünüp kendi kahvemi kendim yapıp içiyorum

Bende içemiyordum. Artık yarim litrelik 3 bardak suyu doldurup masanin üstünde tutuyorum çok işe yaradi. Normalde 2 litreyi zor içerdim.

Kaşıkla saymayi unutuyorum ya sanirim alişmam biraz zaman alacak. Yani bilmiyorum ki kaç kaşık yemem ideal olur sizce..

Marketler daha pahalı pazar gibi tazede gelmiyor insana oyuzden 2 haftada da olsa pazara gitmek istiyorum
bende haftalık gidiyorum canisi marketle olmuyor
Balım sağlam bir kahvalti hafif bir akşam yemeği bence
kesinlikle canım su cuma gecsın
Canım bıldıgım kadarıyla once suda bekletiyorlar kanı cıksın dıye
gunaydın canım cocuklar uyumayınca insan cok kotu oluyor ya
Çok iyiymiş burdada varmiki araştırmam lazım
bi bak canım cogu yerde var
Ay Allah şifa versin canım

Onlara da değişiklik olur inşallah güzel vakit geçirirsiniz canım
inşallah canım oyle olur
Iyi etmişsin canım, dinlensin evde.
Birlikte spor da yaparsınız oh ne güzel
ıyı mı ettik kotu mu ettim bılmıyorum canım evde vakit gecıremıyor okula alısmıs evde cabuk sıkılıyor
bı dene istersen canım degısık lik olur
Cocuklarla sporu nasl yapcan kiz dururlarmi ki
dururlar diye tahmin ediyorum canım

Gunaydin herkeseee mutlu güzel bir gün olsun. Tatli sevip te yiyemeyenlerin, midesini tatliyla dolmuş gibi hissettiği bir gün olsun.. Çok canim istedi bugün.. yasaklaninca daha da bi yiyesi geliyor insanin.. Tabiki yemiycem 21 gün yememeye yemin ettim. Sadece günlük 1 tk bal ve 2 minik bitter hakkim var.

Ateside var pek iyi değiliz canım
şimdi nasıl canım?
uykusuzluk zor canım, kahvaltı günü nasıl oluyor hergün başka bi yerdemi? Yoksa bildiğimiz haftalık yada aylık günlerin kahvaltı olanımı
Bazen geliversin bence cnm.Demekki oan sana ihtiyacı var .On yaşındaki kızım hala ara ara yatmak ister benle bazende ben derim bu aksam birlikte yatalım diye
bizimki artık alışkanlık yaptı canım Kızım gelince heryerim ağrıyır büklüm büklüm yatıyorum mübarek öyle tuhaf yatıyorki heryerde
Kesinlikle katılıyorum Misal ben yersem 5bin 6binliklten aşağı yemem ..
Böyle yiyecekte almayacak doğaya ters
Yavrum bi parca borwk kek yiyince yedim sanıyor demekki
buna güldüm ya Allah’ta seni güldürsün inş
Yok canım annemler bendeydi hiç dikkat edemedim bide hep biyerlerdeydik tabagimidoldurup doldurup ye sen ye emziriyorum aaaa senin neyin varki diyet yapiyosun diyolar
bu insanlar neden böyle bilmiyorum anlamıyordumda illa zorla tıkicaklar ağıza
ben Türkiye’den aldım o kilottan ama bulamıyorum nereye koyduysam burda yok o tarz
Gunaydın kızlar
Bugunki planımız avm gitmek gezinmek oglana bikac eksik var onlara bakicam aksaminada gec olmazsa cocugu yikariz diye dusunuyorm
eksik hiç bitmez
allah kolaylık versin canım
Burda gördüğüm herkeste her gıdanın etkisi farklı oluyor canım nohuttanda olabilir
İkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de ben
Kıyafete servet ödediğimizi düşünüyorum bazen
sanırım ben şanslıyım o yönde ikiside kız ilk kızımda a dan z ye herşeyi almıştık ikincide var olan şeylere devam ettik aldıklarımızda oldu, kücükler hep doldu duruyor napıcam bilmiyorum etrafında kız cocukta yok yepenlerim hep erkek şuan bitanesi yolda dedim ona veririm oda erkek
bu defa başaracaksın canım bu topik hepimize iyi geliyor bence
Oda ayrı masrafmış canım Allah kolaylık versin

Bal ve bitter yeter bile canım başaracaksın 21 günü

Dün sütlaç yaptım eşim istedi. Kendime şeker koymadan ayırdım. İçine biraz bal, incir ve hurma koydum süper olmuş öneririm canım sanada

Yıldız olayı ne güzelmiş benim büyük kızım bazen kalkıp gelir gece, yanına gelmediği zaman mı 1 yıldız asıyordu ?
Cnm evet sabah bakıcıları geliyor o soruyordu işte kim anneyle yatmadı tek yattı
Birde güzel çıkartmalarda aldım Bn sonradan gülen yüzler falan
10 adete istediklerini aldım ama tabi küçük şeyler birine araba kız yazar kasa istedi
Biz de işe yaradı sayıyı az da tutabilirsin küçükler 10 sayıyı çok bulabilir 5 tane de sevdiği bir şey
Ha birde kendileri seçip yapıştırdılar

Dün sütlaç yaptım eşim istedi. Kendime şeker koymadan ayırdım. İçine biraz bal, incir ve hurma koydum süper olmuş öneririm canım sanada
Yaa onda da pirinç var pirinç yerine bulgurla mi yapsam ayy yapmasam daha iyi

Bende içemiyordum. Artık yarim litrelik 3 bardak suyu doldurup masanin üstünde tutuyorum çok işe yaradi. Normalde 2 litreyi zor içerdim.
Çok iyi, benim de 700 ml olan bir şişem var, 3 defa içiyorum ama 4.zorluyor bazen, zorla içiyorum..

Çok iyi, benim de 700 ml olan bir şişem var, 3 defa içiyorum ama 4.zorluyor bazen, zorla içiyorum..
Ya şişe de ben de çok içemiyordum o yüzden bardağa geçtim bardakla daha çok içiyorum nedendir bende bilmiyorum

Kaşıkla saymayi unutuyorum ya sanirim alişmam biraz zaman alacak. Yani bilmiyorum ki kaç kaşık yemem ideal olur sizce..
Kaşık hesabını bende yapamıyorum yaa
Koyarken saymak aklıma gelmiyor. Birde çocuklarla oturunca masaya, bir curcuna, kimi su ister, kimi yemek istemez, kimi bana az koy der, kimi hiç koyma.... öyle olunca kaşıkla falan sayamam galiba unuturum.
Kepçe ölçüsü olmaz mı ki, 1 kepçe yemek koyuyorum tabağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…