- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.341
Günaydın yerine iyi geceler yazıyordumGözüm hala yatakta olunca demekki
Çocukları gönderdim banyo yapıcam kucugum uyuyor uyandığında keyfi yerinde olursa 1 saat kadar babaya bırakıp komşuya kahvaltıya cikicam kahvalti günümüz varda..
Gunaydın kızlar.
Bugun buyugum okula gitmedi ogretmeni hastalandı gondermedım bende zaten bu aralar Baska ogretmen olunca. Sıkıntı toptan sıkıntı yasamayalım diye gondermedım oglen de komsunun kızını alıcam hastaneye gidecekmiş cocuklarla beraber spora da gıdıcem
Yaa ooh çok iyiymişş. Biz hep aldık valla arada annem aldı onun dışında tırt
Yok canım wkk den aldım montu
Benim de kızların arada 1 yaş olunca büyükten küçüğe aktarıyorum iyi oluyor ama oğlana alıyoruz mecburen. Kalanları da veriyorum başkalarına, zaten çok dikkatli giyinir. Küçüklüğünden beri çok titiz kıyafet konusunda. Ayağı büyür yeni ayakkabı alırız ama önceki ayakkabıyı da vitrine koy satılır o derece temiz ve dikkatli giyer. Ama ikizi tam bir eskitme hastasıgiydiği ayakkabı süresi 1 ay sonra direk çöp, ikisine birlikte ayakkabı alıyoruz oğlum 1.yi giyerken kızım 2.yi eskitmiş oluyo yaa
peki bnm gibi bir kız bir erkek ve aynı yaşta olsalardı napardınız kıyafet konusunda:))))))
bn de özellikle lcw inin indirimleini takip ediyorum ara ara bir beden büyükte alıyorum seneye giyiyorlar
internetten ucuza almaya çalışıyorum,bana da almanya dan çok gelior eşimin amcası ve 8 kuzeni orada yaşıyor :) özellikle yengesi ayakkabı dahil alır bize yılda birkaç kez az az bile olsa yollar
ama bilmiyorum bu yıl bana her şey inanılmaz pahalı geliyor
İkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de ben
Kıyafete servet ödediğimizi düşünüyorum bazen
Kuzu tam tersi yaaa bize örnek oluyosun. Bundan önce 2 kere ciddi kilolar verdim ve koruyamadim bu sefer senin sayende inanıyorum koruyabilecegime. Çok güzel motive ediyosun takımı bu konuda. Devam et lütfen
Ne tür bı spor diyecektim sonraki mesajlarında gördüm canım b-fit yazmışsın. Bana yakın yok hiç ben de istiyorum salona gitmeyi. Tek bı yer var haftada 3 gün sabah 1 saat hoca gelip ders yaptiriyomus o kadar. Ona da gitsem mi bilemedim.
Her şey çok pahalı malesef. Pazar,market,avm'ler herşeye sürekli zam geliyor.
Tamam kuzum haftaya diyelim o zaman
Sadece ihtiyaç dışında birde gereksizleri var ki sorma canım, mesela bu yıl üçününde 23 nisan gösterileri var ve gösteri için seçilen kıyafetler başka bir yerde ve zamanda giyilmesi mümkün olmayan kıyafetler oluyor bazen, alıyoruz 1 defa giyiyorlar sadece, ayrıca birde ikizlerin mezuniyet töreni var, kıyafeti, ayakkabısı, tutulacak salon derken bunları düşünüp kendi kahvemi kendim yapıp içiyorumOh ne guzel simdiden afiyet olsun
Cocuklarla sporu nasl yapcan kiz dururlarmi ki
Aynen lcw de guzel seyler oluyormus ben oraya bakmadm hic bi aziz bebe var altta yakin ordan bide ebebektwn bisler almistm cok sey de gerekmeyince ama bugzn bakabilrm :)
Kızlar isiniz zor gercktn hersey okadar pahali ki bide kiz erkek olunca daha zor ben smdi kucukleri sakliyorm hep ama 2 ci kiz olursa naparz bilmem. Zaten artik disarda oturup 1 kahve icmek bile luks geliyor insana. Onunla cocuga bisi alirm vs diye dusunuyor insan aslind ne acı bir durum
Bende içemiyordum. Artık yarim litrelik 3 bardak suyu doldurup masanin üstünde tutuyorum çok işe yaradi. Normalde 2 litreyi zor içerdim.Menü güzel, 4 lt su içebiliyorsan o da ayrı bir güzel, kış mevsimi olunca ben içemiyorum o kadar
Gayet güzel canım, afiyet olsun..
Yemekler aynıymış bizdegünü güzel atlatmışsın..
Afiyet olsun, kilo olmasın şekerim
Menün güzel, çokokrem de azmış zaten.
Kaşıkla saymayi unutuyorum ya sanirim alişmam biraz zaman alacak. Yani bilmiyorum ki kaç kaşık yemem ideal olur sizce..iyi durdun canım 18.30 a kadarpetibörde olmasaydı iyidi
gayet güzel, 1 porsiyon kaç kaşık ediyor? Birde saatleride yazarmısın canım
güzel canım fasulye kaç kaşıktı? Genelde kaşık miktarıyla belirtiliyor
güzel canım
güzel olmuş, yemekleride kaç kaşık diye belirtirmisin canım
Coko kreme göz yumarımda tatlıda ihtiyaç çünküşu iki dilim ekmek bir olsa ya canım
bende haftalık gidiyorum canisi marketle olmuyorMarketler daha pahalı pazar gibi tazede gelmiyor insana oyuzden 2 haftada da olsa pazara gitmek istiyorum
kesinlikle canım su cuma gecsınBalım sağlam bir kahvalti hafif bir akşam yemeği bence
Canım bıldıgım kadarıyla once suda bekletiyorlar kanı cıksın dıyeKızlar benmde bugun esim sabah isten geldi bi arkadasi araba alcakmis beraber gittiler geldi derken oglen oldu pazara gittik geldk o yatti bende evde yogurt mayaladm, lor yaptm oglana, pazardan aldiklarmzi yerlesdirdm firina balik attim cocukla oynadm uyuttum vs derken bakamadim buraya. Simdide gece uykumuza yaticaz yataktayiz bakalm. Bu arada esimden ilikli kemik istemistm oda arkadasina soylemis oda nerdeyse 10 kg yakn ilikli kemik getirmis sok oldm onlari halletmem gerkim yarin gerci balta istedm komsudan onu alana aksam olabilr carsambaya kalabillr. Buzdolabinda bisi olmaz onlara dmi kizlar
gunaydın canım cocuklar uyumayınca insan cok kotu oluyor yaGünaydın yerine iyi geceler yazıyordumGözüm hala yatakta olunca demekki
Çocukları gönderdim banyo yapıcam kucugum uyuyor uyandığında keyfi yerinde olursa 1 saat kadar babaya bırakıp komşuya kahvaltıya cikicam kahvalti günümüz varda..
bi bak canım cogu yerde varÇok iyiymiş burdada varmiki araştırmam lazım
inşallah canım oyle olurAy Allah şifa versin canım
Onlara da değişiklik olur inşallah güzel vakit geçirirsiniz canım
ıyı mı ettik kotu mu ettim bılmıyorum canım evde vakit gecıremıyor okula alısmıs evde cabuk sıkılıyorIyi etmişsin canım, dinlensin evde.
Birlikte spor da yaparsınız oh ne güzel
bı dene istersen canım degısık lik olurNe tür bı spor diyecektim sonraki mesajlarında gördüm canım b-fit yazmışsın. Bana yakın yok hiç ben de istiyorum salona gitmeyi. Tek bı yer var haftada 3 gün sabah 1 saat hoca gelip ders yaptiriyomus o kadar. Ona da gitsem mi bilemedim
dururlar diye tahmin ediyorum canımCocuklarla sporu nasl yapcan kiz dururlarmi ki
Yani grup değiliz aslında ama 2 kişiyizSiz kimsiniz canım kimler var ??
şimdi nasıl canım?Ateside var pek iyi değiliz canım
uykusuzluk zor canım, kahvaltı günü nasıl oluyor hergün başka bi yerdemi? Yoksa bildiğimiz haftalık yada aylık günlerin kahvaltı olanımıGünaydın yerine iyi geceler yazıyordumGözüm hala yatakta olunca demekki
bizimki artık alışkanlık yaptı canımBazen geliversin bence cnm.Demekki oan sana ihtiyacı var .On yaşındaki kızım hala ara ara yatmak ister benle bazende ben derim bu aksam birlikte yatalım diye
buna güldüm ya Allah’ta seni güldürsün inşKesinlikle katılıyorumMisal ben yersem 5bin 6binliklten aşağı yemem ..
Böyle yiyecekte almayacak doğaya ters
Yavrum bi parca borwk kek yiyince yedim sanıyor demekki
bu insanlar neden böyle bilmiyorum anlamıyordumda illa zorla tıkicaklar ağızaYok canım annemler bendeydi hiç dikkat edemedim bide hep biyerlerdeydik tabagimidoldurup doldurup ye sen ye emziriyorum aaaa senin neyin varki diyet yapiyosun diyolar
ben Türkiye’den aldım o kilottan ama bulamıyorum nereye koyduysam burda yok o tarzBalım iki bebede de tutan yontemim ucuncuyede boyle alistiririm büyük ihtimalle
Lazimlik aldim. çünkü wc de oturmak ilk asamada hem dusecem korkusu hemde rahat edemedigi için kakaya çise odaklanıp yapmıyor
Hatırladığım Birlikte girerdik o lazimliga oturur bende öbürüne otururdum elimize birer ayıcık alır ayicliklarda çiş yapicakmis gibi oyunla güle oynaya ıkına pirtlaya yapardık
Çiş kilotlarindan giydiriyordum alışana kadar arada kaçırınca koltaga halıya geçmiyordu en azından .
eksik hiç bitmezGunaydın kızlar
Bugunki planımız avm gitmek gezinmek oglana bikac eksik var onlara bakicam aksaminada gec olmazsa cocugu yikariz diye dusunuyorm
allah kolaylık versin canımgünlük planlarınız ne kızlar:)
bn okul sonrası pilatese,oradan eve duş alcam,oradan da seminer
yani çok eğlenceli bir gün bnm için
kızlar bn sanki tam tuvalete çıkamıyorum sabahları napsam
normalde böyle bir sorun yaşamam nohutun mu etkisi :)
sanırım ben şanslıyım o yönde ikiside kızİkizler ve onlardan 1 yaş küçük kızımla bir de ben
Kıyafete servet ödediğimizi düşünüyorum bazen
bu defa başaracaksın canım bu topik hepimize iyi geliyor benceKuzu tam tersi yaaa bize örnek oluyosun. Bundan önce 2 kere ciddi kilolar verdim ve koruyamadim bu sefer senin sayende inanıyorum koruyabilecegime. Çok güzel motive ediyosun takımı bu konuda. Devam et lütfen
Ne tür bı spor diyecektim sonraki mesajlarında gördüm canım b-fit yazmışsın. Bana yakın yok hiç ben de istiyorum salona gitmeyi. Tek bı yer var haftada 3 gün sabah 1 saat hoca gelip ders yaptiriyomus o kadar. Ona da gitsem mi bilemedim.
Her şey çok pahalı malesef. Pazar,market,avm'ler herşeye sürekli zam geliyor.
Tamam kuzum haftaya diyelim o zaman
Oda ayrı masrafmış canım Allah kolaylık versinSadece ihtiyaç dışında birde gereksizleri var ki sorma canım, mesela bu yıl üçününde 23 nisan gösterileri var ve gösteri için seçilen kıyafetler başka bir yerde ve zamanda giyilmesi mümkün olmayan kıyafetler oluyor bazen, alıyoruz 1 defa giyiyorlar sadece, ayrıca birde ikizlerin mezuniyet töreni var, kıyafeti, ayakkabısı, tutulacak salon derken bunları düşünüp kendi kahvemi kendim yapıp içiyorum
Bal ve bitter yeter bile canım başaracaksın 21 günüGunaydin herkeseee mutlu güzel bir gün olsun. Tatli sevip te yiyemeyenlerin, midesini tatliyla dolmuş gibi hissettiği bir gün olsun.. Çok canim istedi bugün.. yasaklaninca daha da bi yiyesi geliyor insanin.. Tabiki yemiycem 21 gün yememeye yemin ettim. Sadece günlük 1 tk bal ve 2 minik bitter hakkim var.
Dün sütlaç yaptım eşim istedi. Kendime şeker koymadan ayırdım. İçine biraz bal, incir ve hurma koydum süper olmuşGunaydin herkeseee mutlu güzel bir gün olsun. Tatli sevip te yiyemeyenlerin, midesini tatliyla dolmuş gibi hissettiği bir gün olsun.. Çok canim istedi bugün.. yasaklaninca daha da bi yiyesi geliyor insanin.. Tabiki yemiycem 21 gün yememeye yemin ettim. Sadece günlük 1 tk bal ve 2 minik bitter hakkim var.
Hayırlısı olsun üniversite mezuniyetini görürsün inşGünaydınlar güzel insanlar
Küçük yavrumun kayıdını yaptırdım çok şükür ablası sayesinde alındı kreşe
Ağustosta başlicak nasipse
Cnm evet sabah bakıcıları geliyor o soruyordu işte kim anneyle yatmadı tek yattıYıldız olayı ne güzelmiş benim büyük kızım bazen kalkıp gelir gece, yanına gelmediği zaman mı 1 yıldız asıyordu ?
21 günde bal ve çikolata yok kiBal ve bitter yeter bile canım başaracaksın 21 günü
Yaa onda da pirinç var pirinç yerine bulgurla mi yapsamDün sütlaç yaptım eşim istedi. Kendime şeker koymadan ayırdım. İçine biraz bal, incir ve hurma koydum süper olmuşöneririm canım sanada
Benim takip ettiğim listede var canim.21 günde bal ve çikolata yok ki
Çok iyi, benim de 700 ml olan bir şişem var, 3 defa içiyorum ama 4.zorluyor bazen, zorla içiyorum..Bende içemiyordum. Artık yarim litrelik 3 bardak suyu doldurup masanin üstünde tutuyorum çok işe yaradi. Normalde 2 litreyi zor içerdim.
Ya şişe de ben de çok içemiyordum o yüzden bardağa geçtim bardakla daha çok içiyorum nedendir bende bilmiyorumÇok iyi, benim de 700 ml olan bir şişem var, 3 defa içiyorum ama 4.zorluyor bazen, zorla içiyorum..
Kaşık hesabını bende yapamıyorum yaaKaşıkla saymayi unutuyorum ya sanirim alişmam biraz zaman alacak. Yani bilmiyorum ki kaç kaşık yemem ideal olur sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?