Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya şişe de ben de çok içemiyordum o yüzden bardağa geçtim bardakla daha çok içiyorum nedendir bende bilmiyorum
Şişe kısmında mı sorun var acep
Yarın bardakla denicem,
Bak şimdi merak ettim, bakalım ne kadar içebilirim?

O zaman bir kız daha doğuracaksın

cok iyimiş bunu denicem çok sağıl
21 günde bal ve çikolata yok ki
ela serbest diye yazdı bilmiuorumki ben bilgili değişimi konuda
Kepcede olur çocuklarla bilirim nasıl oludğunu

Günaydınlar güzel insanlar
Küçük yavrumun kayıdını yaptırdım çok şükür ablası sayesinde alındı kreşe
Ağustosta başlicak nasipse
Hadi hayırlı olsun.
Kreşi ona şans getirsin

Aynenn ya zaten tam sofraya otururum bebeğim ağlamaya başlar oğlum yemek istemez bizde de durum ayni.

cok iyimiş bunu denicem çok sağıl
ela serbest diye yazdı bilmiuorumki ben bilgili değişimi konuda

Kepcede olur çocuklarla bilirim nasıl oludğunu
Tamam, kepçede anlaştık o zaman

Şişe kısmında mı sorun var acep
Yarın bardakla denicem,
Bak şimdi merak ettim, bakalım ne kadar içebilirim?
Ayy bende merak ettim var mi yarim litrelik bardaklarin onlar daha iyi oluyo

Büyük konuşmak istemiyorum ama benden bu kadar kızlarım büyüyor daha cesaret edemiyorum yeterli iki tane allahım onlara ömür versin
Aman konuşma sakın ikizlerde ben bir kız bir oğlan yeter demiştim de onlar 3 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim sonra
Amin canım, Allah hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşaallah..

Pirincini az koydum ben yiyorum zaten her şeyi diyetimde yalnızca porsiyon küçültüyorum
Ya bende yiyorum ama bu 21 günde yemiycem. Normalde de pirinç yerine genelde bulgur yeriz. Dolma bile yapamiyorum bulgurlada güzel olmuyo..

Aman konuşma sakın ikizlerde ben bir kız bir oğlan yeter demiştim de onlar 3 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim sonra
Hem ikiz hem 3.ayda aman Allah immm Allah bağışlasın .

Evet var, ama evde yarın okula getireyim doldurur doldurur lavaboya koşarım artık
Biraz öyle olacak 3 tane getir üçünü de doldur dolabına koy ne kadar içtiğini de görmüş olursun. Ogretmensen eğer her ders 1 bardak yanina al sinifa götür her derste 1 bardak bitir evde de 2 3 tane bitirdin mi tamamdir. Oldu sana 3 4 litre

amin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallah
İlk Öğrendiğinde tepkin ne oldu canım?
ben ikinciye ani karar verdim kızım 2 yaşına girdiğinde 4 aylık hamileydim şuan rahat geliyor bana herşey

amin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallah
İlk Öğrendiğinde tepkin ne oldu canım?
ben ikinciye ani karar verdim kızım 2 yaşına girdiğinde 4 aylık hamileydim şuan rahat geliyor bana herşey
Ayy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye

Ayy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Bizdede tam 2,5 yaş ideal ara ama zor tabi, senin yavrular kaç yaşında

Aylık gün balım ogleden sonra çocuklar evde diye kahvalti yapalım dedik Hem daha kolay olur ev sahibi içinde dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…