- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.361
Şişe kısmında mı sorun var acepYa şişe de ben de çok içemiyordum o yüzden bardağa geçtim bardakla daha çok içiyorum nedendir bende bilmiyorum
O zaman bir kız daha doğuracaksınşimdi nasıl canım?
uykusuzluk zor canım, kahvaltı günü nasıl oluyor hergün başka bi yerdemi? Yoksa bildiğimiz haftalık yada aylık günlerin kahvaltı olanımı
bizimki artık alışkanlık yaptı canımKızım gelince heryerim ağrıyır büklüm büklüm yatıyorum mübarek öyle tuhaf yatıyorki heryerde
buna güldüm ya Allah’ta seni güldürsün inş
bu insanlar neden böyle bilmiyorum anlamıyordumda illa zorla tıkicaklar ağıza
ben Türkiye’den aldım o kilottan ama bulamıyorum nereye koyduysam burda yok o tarz
eksik hiç bitmez
allah kolaylık versin canım
Burda gördüğüm herkeste her gıdanın etkisi farklı oluyor canım nohuttanda olabilir
sanırım ben şanslıyım o yönde ikiside kızilk kızımda a dan z ye herşeyi almıştık ikincide var olan şeylere devam ettik aldıklarımızda oldu, kücükler hep doldu duruyor napıcam bilmiyorum etrafında kız cocukta yok yepenlerim hep erkek şuan bitanesi yolda dedim ona veririm oda erkek
bu defa başaracaksın canım bu topik hepimize iyi geliyor bence
Oda ayrı masrafmış canım Allah kolaylık versin
cok iyimiş bunu denicem çok sağılCnm evet sabah bakıcıları geliyor o soruyordu işte kim anneyle yatmadı tek yattı
Birde güzel çıkartmalarda aldım Bn sonradan gülen yüzler falan
10 adete istediklerini aldım ama tabi küçük şeyler birine araba kız yazar kasa istedi
Biz de işe yaradı sayıyı az da tutabilirsin küçükler 10 sayıyı çok bulabilir 5 tane de sevdiği bir şey
Ha birde kendileri seçip yapıştırdılar
ela serbest diye yazdı bilmiuorumki ben bilgili değişimi konuda21 günde bal ve çikolata yok ki
Kepcede olurKaşık hesabını bende yapamıyorum yaa
Koyarken saymak aklıma gelmiyor. Birde çocuklarla oturunca masaya, bir curcuna, kimi su ister, kimi yemek istemez, kimi bana az koy der, kimi hiç koyma....öyle olunca kaşıkla falan sayamam galiba unuturum.
Kepçe ölçüsü olmaz mı ki, 1 kepçe yemek koyuyorum tabağıma
Hadi hayırlı olsun.Günaydınlar güzel insanlar
Küçük yavrumun kayıdını yaptırdım çok şükür ablası sayesinde alındı kreşe
Ağustosta başlicak nasipse
Büyük konuşmak istemiyorum ama benden bu kadarO zaman bir kız daha doğuracaksın
Aynenn ya zaten tam sofraya otururum bebeğim ağlamaya başlar oğlum yemek istemez bizde de durum ayni.Kaşık hesabını bende yapamıyorum yaa
Koyarken saymak aklıma gelmiyor. Birde çocuklarla oturunca masaya, bir curcuna, kimi su ister, kimi yemek istemez, kimi bana az koy der, kimi hiç koyma....öyle olunca kaşıkla falan sayamam galiba unuturum.
Kepçe ölçüsü olmaz mı ki, 1 kepçe yemek koyuyorum tabağıma
Tamam, kepçede anlaştık o zamancok iyimiş bunu denicem çok sağıl
ela serbest diye yazdı bilmiuorumki ben bilgili değişimi konuda
Kepcede olurçocuklarla bilirim nasıl oludğunu
Pirincini az koydum ben yiyorum zaten her şeyi diyetimde yalnızca porsiyon küçültüyorumYaa onda da pirinç var pirinç yerine bulgurla mi yapsamayy yapmasam daha iyi
Ayy bende merak ettim var mi yarim litrelik bardaklarin onlar daha iyi oluyoŞişe kısmında mı sorun var acep
Yarın bardakla denicem,
Bak şimdi merak ettim, bakalım ne kadar içebilirim?
Aman konuşma sakınBüyük konuşmak istemiyorum ama benden bu kadarkızlarım büyüyor daha cesaret edemiyorum yeterli iki tane allahım onlara ömür versin
Ya bende yiyorum ama bu 21 günde yemiycem. Normalde de pirinç yerine genelde bulgur yeriz. Dolma bile yapamiyorum bulgurlada güzel olmuyo..Pirincini az koydum ben yiyorum zaten her şeyi diyetimde yalnızca porsiyon küçültüyorum
Evet var, ama evdeAyy bende merak ettim var mi yarim litrelik bardaklarin onlar daha iyi oluyo
Hem ikiz hem 3.ayda aman Allah immm Allah bağışlasın .Aman konuşma sakınikizlerde ben bir kız bir oğlan yeter demiştim de onlar 3 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim sonra
Amin canım, Allah hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşaallah..
Biraz öyle olacakEvet var, ama evdeyarın okula getireyim doldurur doldurur lavaboya koşarım artık
amin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallahAman konuşma sakınikizlerde ben bir kız bir oğlan yeter demiştim de onlar 3 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim sonra
Amin canım, Allah hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşaallah..
Ayy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeyeamin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallah
İlk Öğrendiğinde tepkin ne oldu canım?
ben ikinciye ani karar verdim kızım 2 yaşına girdiğinde 4 aylık hamileydim şuan rahat geliyor bana herşey
Bizdede tam 2,5 yaş ideal ara ama zor tabi, senin yavrular kaç yaşındaAyy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Benim oglum 2.5 yaşı bitirdi kızımda 2 ayı doldurduBizdede tam 2,5 yaş ideal ara ama zor tabi, senin yavrular kaç yaşında
Aylık gün balım ogleden sonra çocuklar evde diye kahvalti yapalım dedik Hem daha kolay olur ev sahibi içinde dedikşimdi nasıl canım?
uykusuzluk zor canım, kahvaltı günü nasıl oluyor hergün başka bi yerdemi? Yoksa bildiğimiz haftalık yada aylık günlerin kahvaltı olanımı ☺☺
bizimki artık alışkanlık yaptı canımKızım gelince heryerim ağrıyır büklüm büklüm yatıyorum mübarek öyle tuhaf yatıyorki heryerde
buna güldüm ya Allah’ta seni güldürsün inş
bu insanlar neden böyle bilmiyorum anlamıyordumda illa zorla tıkicaklar ağıza
ben Türkiye’den aldım o kilottan ama bulamıyorum nereye koyduysam burda yok o tarz
eksik hiç bitmez
allah kolaylık versin canım
Burda gördüğüm herkeste her gıdanın etkisi farklı oluyor canım nohuttanda olabilir
sanırım ben şanslıyım o yönde ikiside kızilk kızımda a dan z ye herşeyi almıştık ikincide var olan şeylere devam ettik aldıklarımızda oldu, kücükler hep doldu duruyor napıcam bilmiyorum etrafında kız cocukta yok yepenlerim hep erkek şuan bitanesi yolda dedim ona veririm oda erkek
bu defa başaracaksın canım bu topik hepimize iyi geliyor bence
Oda ayrı masrafmış canım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?