Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan hoşbuldum çok teşekkür ederim cnm. Takıma aldığın için ❤
Tünaydın kızlar

Handandandan geçmiş olsun canım, nasıl oldun
Handandandan geçmiş olsun canım
Üşüttün mü, neden rahatsızlandın ki?
Handandandan @Poni Bon nasıl oldunuz inşallah daha iyisinizdir
@Poni Bon Handandandan nasıl oldunuz kızlar
daha iyi misiniz
Handandandan nasil oldun canim? Umarim o halde okula gitmemissindir
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Ya bugün hiç Handandandan gelmedi hem hasta hem telefonu bozulmuştu hiç haber alan oldu mu ve Mefkurem Zuhal abla da çok görünmedi
Rakibim nerelerdesin Handandandan kötü bir durum yoktur umarım
Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz

Kızlar bugün daha iyiyim ama Pazar günü gün boyu bulantı ve kusma ile geçti.

Gece de lavaboya kalktığımda başım döndü ve bayılmışım, kendime geldiğimde eşim ve kızlarım başındaydı, sanırım şekerim düşmesi kaynaklı tansiyon düşüklüğü ile bayıldım.

Sabahleyin tam olarak olmasa da kendime gelmiştim.

Tahmin ettiğiniz gibi okula gittim öğleden sonra, bu huyunu sevmiyorum ama yapacak birşey yok, bende buyum.

Şarj aleti orijinal bulamadım, bulduklarım telefonumu şarj etmedi, netten sipariş vereceğim mecburen.

Bugün ucu kırık eski şarj kablosunun tellerini telefona sokuşturarak illegal yollarla telefonumu şarj ettim bir miktar.

Şarj aleti alana kadar sık uğrayamam muhtemelen.

Tartı bildiriminlerinde birçok kişinin artı olduğunu görünce üzüldüm açıkçası.
Umarım Cumaya kadar itina gösterip eksi gelirsiniz.

Bende +900 derdim dün, bugün tartılmadım

Ben hasta olduğunu kaçırmışım cok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah..

Benim oglum 2.5 yaşı bitirdi kızımda 2 ayı doldurdu
daha küçüklermiş ama bebiş küçük olunca biraz daha kolay oluyor eğer huysuzluğu yoksa sonradan kavgalar başlıyor
Aylık gün balım ogleden sonra çocuklar evde diye kahvalti yapalım dedik Hem daha kolay olur ev sahibi içinde dedik
daha iyimiş canım öyle
Çok geçmiş olsun canım dr a gittin mi?
hastayken işe gitmek yok
Dinlen azcık kendine eziyet etme düzelemezsin öyle tekrarlar hep.

şarj aleti çocuğu olanda hep sorun sanırım

Yaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzel yani inşallah beklenti bu yönde

Ayy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Bugün arkadasa diyorum bir odadan girip bütün evi temizleyip arkasından banyo ve çay içmeyi özledim

Bugün arkadasa diyorum bir odadan girip bütün evi temizleyip arkasından banyo ve çay içmeyi özledim
Evet yaa sıcak çay sıcak yemek şu an için uzak görünüyor.. öğle yemeğini bile yiyemedim bugün biri kucağımda biri ayağımda gün boyu birinin altini aç birini doyur sonra digerinin alti sütü bi bakiyorum yataktayim. Poşet poşet çöp çıkıyor ( ikisinin bezi) baba onlara çalışıyor bu ara yaz gelsin de oğlumu alistirayim artık.

kendini sev olduğun gibi kabullen
kendini ağır şekil de eleştirme , asla yargılama
hayatımız sadece zayıf olmaya çalışmakla geçirecek kadar basit ucuz değersiz değil , o yüzden sevgiyi ve şükrü kalbinden eksek etme gülüm o zaman tekrar yolun aydınlanacak kaybolmayacaksın :)

eyvah eyvah bu burçların özelliklerine inanasım geliyor artık büyük ablam ve en küçüğümüz kız kardeşim de başak:))

kuzum yaaa her yerden sınav sorunlar hepsi strese giriyor ne yapsınlar
sen iyimişsin dökerse temizletiyorsun bizde bana sesleniliyor döküldü temizle diye :)

amin abla. Birde senin gibi positiv olabilsem
istikrarli gidersen sporuda eksik etmezsen 8 leri kesinlikle görebilirsin canim

Artik toparlan canim 7 leri görmek istwmezsin dimi
ben pozitif miyim değil miyim bilmem ama bir şey olduğun da ilk iyi yanını görmeyi seçiyorum
bir kızıl derili atasözü vardır çok da kullanırım içimiz de biri siyah biri beyaz 2 köpek vardır hangisini beslersen o büyür diye ben beyaz tüpeğiii beslemeyi seçiyorum :))))

çocuklara sorumluluk verip kendine zarar vermeyeceği işleri yaptırmak lazım Japonya da ana sınıfı çocukları kendi öğle yemeklerini hazırlayıp masaya koyup yiyorlar sonra da temizliyorlar biz kıymıyor muyuz dökülür saçılır aman biz yapalım daha kolay mı diyoruz artık ..
dualarına sınır koyma 1 saat deme 1 gün de sen de

Ahhhh be canımm azıcık dikkat et kendine, keşke okula gitmeyip dinlenseydin
Ateşin falan da oldu mu yoksa kusma ve bulantı mı sadece
Yemek yiyemedin ya ondan şekerin düştü demek ki
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce daha da iyi olursun

Gecmis olsun canım dikkat et kendine umarım tez zamanda dönersin aramıza

İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine biraz ev, iş , çocuklar derken lütfen kendini ihmal etme bizi de merakta bırakma ara ara gelmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…