- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.381
Princle bulguru karıştırıp yapsan olmazmiYa bende yiyorum ama bu 21 günde yemiycem. Normalde de pirinç yerine genelde bulgur yeriz. Dolma bile yapamiyorum bulgurlada güzel olmuyo..
Handandandan hoşbuldum çok teşekkür ederim cnm. Takıma aldığın için ❤
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Ya bugün hiçHandandandan gelmedi hem hasta hem telefonu bozulmuştu hiç haber alan oldu mu ve Mefkurem Zuhal abla da çok görünmedi
Kizlar çok yorgunum kusura bakmayın katilamiycam muhabbete, bı uyuyup kendime geleyim.Alintilari yaptım sabah cevapliycam inş.Handandandan gelmemiş hâlâ çok merak ettim nasıl oldu
Herkese hayırlı geceler
Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Onu da eşim sevmiyo.. Ama şu 21 gün bitsin öyle yapicam..Princle bulguru karıştırıp yapsan olmazmi
Ben hasta olduğunu kaçırmışım cok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah..Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Kızlar bugün daha iyiyim ama Pazar günü gün boyu bulantı ve kusma ile geçti.
Gece de lavaboya kalktığımda başım döndü ve bayılmışım, kendime geldiğimde eşim ve kızlarım başındaydı, sanırım şekerim düşmesi kaynaklı tansiyon düşüklüğü ile bayıldım.
Sabahleyin tam olarak olmasa da kendime gelmiştim.
Tahmin ettiğiniz gibi okula gittim öğleden sonra, bu huyunu sevmiyorum ama yapacak birşey yok, bende buyum.
Şarj aleti orijinal bulamadım, bulduklarım telefonumu şarj etmedi, netten sipariş vereceğim mecburen.
Bugün ucu kırık eski şarj kablosunun tellerini telefona sokuşturarak illegal yollarla telefonumu şarj ettim bir miktar.
Şarj aleti alana kadar sık uğrayamam muhtemelen.
Tartı bildiriminlerinde birçok kişinin artı olduğunu görünce üzüldüm açıkçası.
Umarım Cumaya kadar itina gösterip eksi gelirsiniz.
Bende +900 derdim dün, bugün tartılmadım
daha küçüklermiş ama bebiş küçük olunca biraz daha kolay oluyor eğer huysuzluğu yoksa sonradan kavgalar başlıyorBenim oglum 2.5 yaşı bitirdi kızımda 2 ayı doldurdu
daha iyimiş canım öyleAylık gün balım ogleden sonra çocuklar evde diye kahvalti yapalım dedik Hem daha kolay olur ev sahibi içinde dedik
Çok geçmiş olsun canım dr a gittin mi?Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Gece de lavaboya kalktığımda başım döndü ve bayılmışım, kendime geldiğimde eşim ve kızlarım başındaydı, sanırım şekerim düşmesi kaynaklı tansiyon düşüklüğü ile bayıldım.
Tahmin ettiğiniz gibi okula gittim öğleden sonra, bu huyunu sevmiyorum ama yapacak birşey yok, bende buyum.
Şarj aleti orijinal bulamadım, bulduklarım telefonumu şarj etmedi, netten sipariş vereceğim mecburen.
Bugün ucu kırık eski şarj kablosunun tellerini telefona sokuşturarak illegal yollarla telefonumu şarj ettim bir miktar.
Yaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzeldaha küçüklermiş ama bebiş küçük olunca biraz daha kolay oluyor eğer huysuzluğu yoksa sonradan kavgalar başlıyor
daha iyimiş canım öyle
Çok geçmiş olsun canım dr a gittin mi?
hastayken işe gitmek yok
Dinlen azcık kendine eziyet etme düzelemezsin öyle tekrarlar hep.
şarj aleti çocuğu olanda hep sorun sanırım
Bugün arkadasa diyorum bir odadan girip bütün evi temizleyip arkasından banyo ve çay içmeyi özledimAyy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Evet yaa sıcak çay sıcak yemek şu an için uzak görünüyor.. öğle yemeğini bile yiyemedim bugün biri kucağımda biri ayağımda gün boyu birinin altini aç birini doyur sonra digerinin alti sütü bi bakiyorum yataktayim. Poşet poşet çöp çıkıyor ( ikisinin bezi) baba onlara çalışıyor bu araBugün arkadasa diyorum bir odadan girip bütün evi temizleyip arkasından banyo ve çay içmeyi özledim
kendini sev olduğun gibi kabullenmerhabalar güzel ve fit hanımlar
sonunda cesaretimi toplayıp tartıldım dostlar
ve kilom 64,5
maşallah kilo alma konusunda pek bir başarılıyım değil mi
9 haftada 4,4 kilo alaraktan kendi rekorumu kırdım ne diyeyim kendime
yeni yine yeniden bir yerden başlamam lazım ama enerjim yok
ekim2009 kuzum hele bir terapi yap bana kaybolmuş hissediyorum
eyvah eyvah bu burçların özelliklerine inanasım geliyor artık büyük ablam ve en küçüğümüz kız kardeşim de başak:))Niye yanlış anlayayım cnm Bn öyle yazmazdım anlatmazdım çekinsem
Anneme istediğin kadar de konuş yapacak bir şey yok
O bir Başak burcu
Bn kendimi çözecem Allahın izniyle
Sizden destek görmek çok güzel sağolun
Kızlar bnm bu hafta boyunca okul sonrası semineri var yazmazsam beni atmayınşimdi gidiyorum öptüm sizi
kuzum yaaa her yerden sınav sorunlar hepsi strese giriyor ne yapsınlarKuzucum dün hicbisey yiyememissin nasıl oldun çok merak ettim?
İnşallah bugün dinleniyosundur. Seni biraz tanidiysam ise gitmiş olabilirsin diye düşünüyorum
Kuzucum nasılsın diye sorcaktim ama okudum bugünkü mesajlarını çok şükür evdeymissin. Çok dikkat et kendine yorma bırak dursun biraz isler
Geçmiş oldu
Bu kürü daha önce de duymuştum etkiliymis. @Poni Bon bı denesen bunu canım belki iyi gelir ameliyattan önce.
Bu mesajı dün alinti yapmıştım üstüne eksi gelmişsin harikasın canım
Süpersin canım
Hiç canını sıkma 1 gün ekstra dikkat etsen gider hemen.
Hello darling
Pinarrr bu hafta rakip olmaya ne dersin kilolarimiz aynı şu an
Ne yedin ne içtin haftasonu
Azcikmis kuzum bişey olmaz.
Harikasın yaaa ikk hafta için süper eksi
Canım ben birkaç hafta önce farklı bir spor yapmıştım tartidan önce daha önce çalışmayan kaslar çalışmıştı ve +900 diye hatırlıyorum baya etkisi olmustu şişkinlik oluyo sporun ardından.
O günlerimi hatırladım ne stresli günler yaa keşke sınavdan başka bir çare olsa liseye ve üniversiteye giriş icin. Stresten mahvoluyo çocuklar. Geçen gün de kardeşim ağladı kendime güvenmiyorum yapmiycam diye
Canım kuzucum çok şükür daha iyisin. Senin sıcaklığın samimiyetin yeter ❤ Biz ne yaptık ki sadece iyi olmanı diledik...
Zehracım çok azmis artı bozma sakın moralini hemen gider bu ❤
Aklıma hiç verebilecek tavsiye gelmedi ama ben o öğretmenin yerinde olsam bilgilendirilmek isterdim öğrenciye ona göre davranır yardımcı olmaya çalışırdım.
Sen ye yavrum ne de olsa yesen de yemesen de sürekli eksidesin
Olabilir canım regl etkiliyo ama dikkat et ödem sularıyla halledebilirsin.
Tebrikler canım
Bu da güzel baslangic cumaya kesin eksi o zaman tebrikler
Bende bişey döken kimseye kızmam abla bu yüzden. Hep küçüklüğüm gelir aklıma. Kim isteyerek bişey döker kırar ki. Eşim ilk zamanlar bişey dokse kirsa hemen suçlu suçlu bakardı yüzüme ben de alistirdim onu her seferinde bişey olmaz hemen hallederiz diyerek. Sadece bişey dokerse ona temizletiyorum o kadar
ben pozitif miyim değil miyim bilmem ama bir şey olduğun da ilk iyi yanını görmeyi seçiyorumamin abla. Birde senin gibi positiv olabilsem
istikrarli gidersen sporuda eksik etmezsen 8 leri kesinlikle görebilirsin canim
Artik toparlan canim 7 leri görmek istwmezsin dimi
çocuklara sorumluluk verip kendine zarar vermeyeceği işleri yaptırmak lazım Japonya da ana sınıfı çocukları kendi öğle yemeklerini hazırlayıp masaya koyup yiyorlar sonra da temizliyorlar biz kıymıyor muyuz dökülür saçılır aman biz yapalım daha kolay mı diyoruz artık ..Teşekkürler canım
Evet kurtarıcı mendiller, bende de var 3 çocuk olunca ihtiyaç mecburen :))
Döktüklerine kızmam, zaten hiçbirşeye kızmam da, kızmadığım için herhalde benimkiler fazla duygusal. "Sana iş çıkardık"diye 2 saat üzülürler
Döküldüğünde dökene temizleteceksin canım ver kocaya mendili temizlesin döktüklerini :))
Amiiiin hadi inşaallah
Temiz yerin 1 gün değil 1 saat temiz kalmasına bile razıyım Allahım çok amin..
Hadi bakalım iradene kuvvet, başarılar diliyorum canım
Aldığımız gibi vermesini de biliriz biz canım, hemen bozma moralini, 65 olmadan dön kıyısından..
Teşekkürler tatlım
Bende bu konuda kızıyorum kendime aslında, kendimi biraz esnetsem iyi olur ama nedense konu değiştiremiyorum kendimi bu konuda
Ahhhh be canımm azıcık dikkat et kendine, keşke okula gitmeyip dinlenseydinHepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Gecmis olsun canım dikkat et kendine umarım tez zamanda dönersin aramızaHepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine biraz ev, iş , çocuklar derken lütfen kendini ihmal etme bizi de merakta bırakma ara ara gelmeye çalışHepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?