- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.401
Abla dün nerdeyse hiç görünmedin merak ettik seni bugün de bir iki kayıp var ama gelirler inşallah iyi olsunlar daSelammm gönlü güzel 9.takimin hanimefendileri
Dün cok yorgun, uykusuzdum gelemedim
Bi sürü alinti yapmistim ama gecerliligini kaybetti :)))
Takimin çoğu artida
Umarim cuma günü patlamayiz
Cok dikkat edip elimizden geleni yapalim
Eski evin pisliği bitmez bence bulaşma hiçSelamlar hanımlar bugün çişle kakayla uğraşıyorum bakalım feraha çıkıcaz inşallah bir de ev değiştirme durumu hasıl oldu daha merkezi bir noktada ancak çok avantajı var lakin eski ve küçük
Zihnim çok yoğun her şeyin hayırlısı olsun
Canım alacak mısınız kira mı ? Alacaksan hiç eski ev düşünme bence arabanız varsa hiç taşınmayla uğraşma derim ama taşınma mecburi bi durumsa durum değişir tabi ay yaza da ben alıştıracağım inşallah tuvalete 27-28 aylık olacak nasipse deneyimlerini bizimle paylaş lütfenSelamlar hanımlar bugün çişle kakayla uğraşıyorum bakalım feraha çıkıcaz inşallah bir de ev değiştirme durumu hasıl oldu daha merkezi bir noktada ancak çok avantajı var lakin eski ve küçük
tabi annesi etmezlerYaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzelyani inşallah beklenti bu yönde
tmm canımŞarj aletimi eşim kendininki sanıpda götürmüş ☹evdeki şarj aletleri benim tele uymuyor.Gidip alabilirsem Alicam yoksa geceye kadar uğrayamiyabilurum çünkü şarj şuan 1
a.selam abla sen bildirim yapmadın sankiSelammm gönlü güzel 9.takimin hanimefendileri
Dün cok yorgun, uykusuzdum gelemedim
Bi sürü alinti yapmistim ama gecerliligini kaybetti :)))
Takimin çoğu artida
Umarim cuma günü patlamayiz
Cok dikkat edip elimizden geleni yapalim
A.selam canım ne şekilde olursa olsun eski ev için değmezSelamlar hanımlar bugün çişle kakayla uğraşıyorum bakalım feraha çıkıcaz inşallah bir de ev değiştirme durumu hasıl oldu daha merkezi bir noktada ancak çok avantajı var lakin eski ve küçük
Başın sağolsun canımKızlar selamlar
Nasılsınız
Ben biraz daha iyi gibiyim, yani biraz daha günlük yaşama karışmaya, başka başka şeylerle ilgilenmeye başladım
Acım hep aynı yerde, fotoğrafına bakmak, annemi babamı öyle görmek çok üzüyor, mesela 23 Şubat doğumgünüydü onu düşünmek kahrediyor, yaşasa babam ısrar ederdi kızım sen büyüklük yap da ara diye ben de babamı Kıramaz arardım muhtemelen, ve muhtemelen o yine açmazdı telefonunu
Keşke diyorum yaşasaydı da ben yine böyle böyle uğraşsaydım ama Allah’ın takdiri başka da bişe diyemiyorum işte
Keşkelerim hiç bitmeyecek muhtemelen, vicdanımın bi yeri beni hep kemirecek sanırım
Ama bununla da yaşamayı öğrenmek zorundayım sanırım çünkü geri dönülmez bişe şu an yaşadığım ne yazık ki
Gel gitlerim var ve hep de olacak belli ki zamanla azalacak evet ama hep benimle kalacak gibi
Allahım anneme babama dayanma gücü versin, iyi olmalarına sebepler yaratsın, ve daha büyük bi acıyla sınamasın inşallah
Niye yazdım onu da bilmiyorum ama işte yazmak istedim
Sağol canımBaşın sağolsun canım
Başınız sağolsunKızlar selamlar
Nasılsınız
Ben biraz daha iyi gibiyim, yani biraz daha günlük yaşama karışmaya, başka başka şeylerle ilgilenmeye başladım
Acım hep aynı yerde, fotoğrafına bakmak, annemi babamı öyle görmek çok üzüyor, mesela 23 Şubat doğumgünüydü onu düşünmek kahrediyor, yaşasa babam ısrar ederdi kızım sen büyüklük yap da ara diye ben de babamı Kıramaz arardım muhtemelen, ve muhtemelen o yine açmazdı telefonunu
Keşke diyorum yaşasaydı da ben yine böyle böyle uğraşsaydım ama Allah’ın takdiri başka da bişe diyemiyorum işte
Keşkelerim hiç bitmeyecek muhtemelen, vicdanımın bi yeri beni hep kemirecek sanırım
Ama bununla da yaşamayı öğrenmek zorundayım sanırım çünkü geri dönülmez bişe şu an yaşadığım ne yazık ki
Gel gitlerim var ve hep de olacak belli ki zamanla azalacak evet ama hep benimle kalacak gibi
Allahım anneme babama dayanma gücü versin, iyi olmalarına sebepler yaratsın, ve daha büyük bi acıyla sınamasın inşallah
Niye yazdım onu da bilmiyorum ama işte yazmak istedim
Sağol canımBaşınız sağolsun
Ay hepimizin öyle galiba şimdi bizimki de legolarıyla oynuyor adım atacak yer yokKızlar öğleden sonra seminerde baş ağrısı ile geçti bnm
Dün gece uyuyamadım oğlan da hasta galiba beni uyandırdı zor uyudum geri
İlaç içtim ama umarım geçer koca kişisi de fırsat bilip kaçtı kağıda
Kesme biçme yapıyoruz ortalık perişan
İyiyim de acıktım ben yahu bence gidim de yatayım bnAy hepimizin öyle galiba şimdi bizimki de legolarıyla oynuyor adım atacak yer yokinşallah ilaç fayda eder de geçer baş ağrın canım
Ateşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.Ahhhh be canımm azıcık dikkat et kendine, keşke okula gitmeyip dinlenseydin
Ateşin falan da oldu mu yoksa kusma ve bulantı mı sadece
Yemek yiyemedin ya ondan şekerin düştü demek ki
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce daha da iyi olursun
Sağol canım, burdayım artıkGecmis olsun canım dikkat et kendine umarım tez zamanda dönersin aramıza
Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsunİyi olmana sevindim canım dikkat et kendine biraz ev, iş , çocuklar derken lütfen kendini ihmal etme bizi de merakta bırakma ara ara gelmeye çalış
Yemicem Di mi bişiKızlar biz geldk baya gezdik yoruldk benm sipa uyudu bende uyuyorm hemen inşallah sancisiz bi gece olur guzel guzel uyurz. Yarin gecmis yapicam artik ha bu arada yarn komsuda gun yapiyorz bunada yeni karar verdk iyimi oldu kotu mu bilemedm ama baklm bende cheescake yapcm sabahtan
Doktora gittin mi peki bununla ilgili canımAteşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.
Sağol canım, burdayım artık
Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?