Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla dün nerdeyse hiç görünmedin merak ettik seni bugün de bir iki kayıp var ama gelirler inşallah iyi olsunlar da Poni Bon yok ortalıkta mesela

Eski evin pisliği bitmez bence bulaşma hiç

Canım alacak mısınız kira mı ? Alacaksan hiç eski ev düşünme bence arabanız varsa hiç taşınmayla uğraşma derim ama taşınma mecburi bi durumsa durum değişir tabi ay yaza da ben alıştıracağım inşallah tuvalete 27-28 aylık olacak nasipse deneyimlerini bizimle paylaş lütfen

Yaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzel yani inşallah beklenti bu yönde
tabi annesi etmezler
Şarj aletimi eşim kendininki sanıpda götürmüş ☹evdeki şarj aletleri benim tele uymuyor.Gidip alabilirsem Alicam yoksa geceye kadar uğrayamiyabilurum çünkü şarj şuan 1
tmm canım
a.selam abla sen bildirim yapmadın sanki benmi kaçırdım acaba
A.selam canım ne şekilde olursa olsun eski ev için değmez bende bi kaç haftaya tam anlamıyla başlatacam inşallah hemen alışır yavrun

Kızlar selamlar
Nasılsınız
Ben biraz daha iyi gibiyim, yani biraz daha günlük yaşama karışmaya, başka başka şeylerle ilgilenmeye başladım
Acım hep aynı yerde, fotoğrafına bakmak, annemi babamı öyle görmek çok üzüyor, mesela 23 Şubat doğumgünüydü onu düşünmek kahrediyor, yaşasa babam ısrar ederdi kızım sen büyüklük yap da ara diye ben de babamı Kıramaz arardım muhtemelen, ve muhtemelen o yine açmazdı telefonunu
Keşke diyorum yaşasaydı da ben yine böyle böyle uğraşsaydım ama Allah’ın takdiri başka da bişe diyemiyorum işte
Keşkelerim hiç bitmeyecek muhtemelen, vicdanımın bi yeri beni hep kemirecek sanırım
Ama bununla da yaşamayı öğrenmek zorundayım sanırım çünkü geri dönülmez bişe şu an yaşadığım ne yazık ki
Gel gitlerim var ve hep de olacak belli ki zamanla azalacak evet ama hep benimle kalacak gibi
Allahım anneme babama dayanma gücü versin, iyi olmalarına sebepler yaratsın, ve daha büyük bi acıyla sınamasın inşallah
Niye yazdım onu da bilmiyorum ama işte yazmak istedim

Başın sağolsun canım

Başınız sağolsun

Ay hepimizin öyle galiba şimdi bizimki de legolarıyla oynuyor adım atacak yer yok inşallah ilaç fayda eder de geçer baş ağrın canım

Kızlar biz geldk baya gezdik yoruldk benm sipa uyudu bende uyuyorm hemen inşallah sancisiz bi gece olur guzel guzel uyurz. Yarin gecmis yapicam artik ha bu arada yarn komsuda gun yapiyorz bunada yeni karar verdk iyimi oldu kotu mu bilemedm ama baklm bende cheescake yapcm sabahtan

Ay hepimizin öyle galiba şimdi bizimki de legolarıyla oynuyor adım atacak yer yok inşallah ilaç fayda eder de geçer baş ağrın canım
İyiyim de acıktım ben yahu bence gidim de yatayım bn
Size de oluyor mu dışarıda isem tüm gün ruhen açım Bn yorgunluktan herhalde ve seminerim tüm hafta var kızım isyanlarda

Ateşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.
Gecmis olsun canım dikkat et kendine umarım tez zamanda dönersin aramıza
Sağol canım, burdayım artık
İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine biraz ev, iş , çocuklar derken lütfen kendini ihmal etme bizi de merakta bırakma ara ara gelmeye çalış
Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsun

Yemicem Di mi bişi
Kısır ye kısır iyidir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…