- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.841
aklıma geldi..laptopu da götüreyimde topiği açar okuturum teyzecağıza...malum hepinizi bahar çarpmış gibi..
daktır erol köse twitlemiş..hoşuma gitti...Erkek severse dünya duyar,kadın severse en yakın arkadaşı.Erkek nefret ederse en yakın arkadaşı bilir,kadın nefret ederse tüm dünya.
selam kızlar dün giremedimm
evde değildim dışlardaydım
burada havalar çok güzel evdeçok bunalmıştım demiştim sizede
dün güzel geçti
dolaştım kahvaltı yaptım alışveriş yaptım biraz içim açıldı :)
fırsat buldukçada ders çaıştım malum sınavlarıma son 2 gün
siz napıyonuzzz
offf kizlar dukan yapmiyorum ama bir dukan pogacasi yaptim muhtesem oldu acil denemeniz lazim
12 yk yulaf kepeği
2 yk mısır unu
1 çaybardağı ılık süt (biraz isittim sutu)
2 yk yoğurt
2 yumurta(sarılardan biri üstlerine sürmek için)
5 kaşık süt tozu (asil tarifte 8 ama ben 5 koydum 8 cok geldi gozume)
1 tk kuru maya(süt ile sulandırıldıktan sonra en son eklenecek)
Beyaz peynir
Maydonoz/dereotu
butun malzemeleri sirasi ile karistiriyoruz kizlar, sonra 180 derecedeki firina attim 10 dakika sonra cikarip kenara ayirdigim yumurta sarisini surup ustune hashas tohumu serptim (corekotum yok o yuzden), sonra firina geri atip 15 dk daha pisirdim. super olduuuuuuu parmaklarimi yiyorum su anda
Eki Görüntüle 383398
selam kızlar dün giremedimm
evde değildim dışlardaydım
burada havalar çok güzel evdeçok bunalmıştım demiştim sizede
dün güzel geçti
dolaştım kahvaltı yaptım alışveriş yaptım biraz içim açıldı :)
fırsat buldukçada ders çaıştım malum sınavlarıma son 2 gün
siz napıyonuzzz
afiyet olsun sorulara geçiyorum ;
hamuru cıvıkmı oluyo,kaç adet çıktı,tadi güzelmi,
canim hamuru civik gibi oluyor evet, silikon muffin kaliplarina koydum. disi nar gibi kizardi ve ici yumusacikti anne pogacasi gibigercekten guzel oldu tadi cok hos.. 12 tane cikiyor seyirde 2 tane yenebiliyor
ben kaçar canlarım görev beni bekler kokulu bir arıtma tesisini denetime gidiyorumbelkim iştahımda kapanır zaten bugün gerginim bugün benim doğum günüm eşim hala aramadı cnm babam ve annem aradı bitanecik babam iyiki doğdun,iyiki varsın sen olmasan biz ne yapardık dedi
kp hastanede yaww çalıştığım yerden başında kalacak refakatçiye kadar ben ayarlıyorum yok başındaki sabaha kadar uyumamışta yok falan filan baban bu ya 1 gün uykusuz kalıver çok mu ama yok millet böyle böyle genç kalıyoçok sinirliyim çok Allah korusun benim anneme babama bişey olsa kimselere emanet edemem alırım ücretsiz izin gider dururum yanında daha olmadı alır gelirim ama benim ailem bıçak kemiğe dayanmadan yardım istemez sırf çocuklarımız rahatsız olmasın diye annem hep der bunlar iyi günlerimiz şimdiden limitimizi doldurmayalım çok muhtaç olursak yardım isteriz diye işte herkes bir değil demekki ayy özür dilerim çok doluyum çok
Doğum günün kutlu olsun canmbenim
kp için geçmiş olsun da sana neden kalıyoki refakatçi ayarlamak oğlu karısı yokmu onloar varken refakatçiye gerekmi var
bizim anne babalarımız Allah uzun ömürler versin onlara .. sana demişlerya sen olmasan naparız diye benim babamda der bazen bana öyle..
yani biliyorumki benimle gurur duyuyolar. senin içinde öyle ..
onlar olmasa naparız onlar bizim canlarımız ya .. iyiki varlar..
Kimsecikler yok nerelerde millet bakiiiiim
evet canım kimse yok, sabahtan güzeldi ama öğleden sonra döküldü herkes
Sınav belgemi aldım alana kdr öldüm bendeEee sen neler yapıyosun cnm
ayy sınava girmek bi dert, belgeyi almak ayrı, baştan sona strese sokuyolar insanları, sonrada başarı bekliyorlar. Allah yardımcın olsun Büşracım.
Bende işlerdeki yoğunluğumu atlattım, internetten kıyafetlere filan bakıyorum, şu göbeğimi eritebilirsem neler alabilirim diye
bu arada bu akşam yemek yemiycem k-fleks yiycem, malum yarın cuma, güzel bir haberle dönmek istiyorum inşallah
regl oldum, 68.1 kg geliyorum tartıda. göbeğim davul gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?