Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aklıma geldi..laptopu da götüreyimde topiği açar okuturum teyzecağıza...malum hepinizi bahar çarpmış gibi..

süper olur yaa, bize iştah kapatma duası okusun bu arada nutella filan yapmayın yaa, evde kavanozuyla duruyor bak, gaza gelirsem akşam o kavanozu bile yerim ben ama tabiki sende çok olan bende de benim vucuduma göre çok olan yağlarımı elledikten sonra, artık hiçbişey cazip gelmemeye başladı çok şükürki.
bide o beyniniz şişman kitabını kesin bulup almam lazım, kitapyurdu.com a baktım yok, mecburen gidip alıcam d&R ın internet sitesinde var, bakalım mağzasında da varmı

offf kizlar dukan yapmiyorum ama bir dukan pogacasi yaptim muhtesem oldu acil denemeniz lazim

12 yk yulaf kepeği
2 yk mısır unu
1 çaybardağı ılık süt (biraz isittim sutu)
2 yk yoğurt
2 yumurta(sarılardan biri üstlerine sürmek için)
5 kaşık süt tozu (asil tarifte 8 ama ben 5 koydum 8 cok geldi gozume)
1 tk kuru maya(süt ile sulandırıldıktan sonra en son eklenecek)
Beyaz peynir
Maydonoz/dereotu

butun malzemeleri sirasi ile karistiriyoruz kizlar, sonra 180 derecedeki firina attim 10 dakika sonra cikarip kenara ayirdigim yumurta sarisini surup ustune hashas tohumu serptim (corekotum yok o yuzden), sonra firina geri atip 15 dk daha pisirdim. super olduuuuuuu parmaklarimi yiyorum su anda

selam kızlar dün giremedimm
evde değildim dışlardaydım
burada havalar çok güzel evdeçok bunalmıştım demiştim sizede
dün güzel geçti
dolaştım kahvaltı yaptım alışveriş yaptım biraz içim açıldı :)
fırsat buldukçada ders çaıştım malum sınavlarıma son 2 gün
siz napıyonuzzz

selam canim iyi yapmissin hava guzelse cik gez hava al hem sonrasinda derse daha iyi konsantre olursun, burasi yagmurlu malesef o yuzden evde tembellik yapiyorum :2:
kolay gelsin sana calismalarinda, umarim emeginin karsiligini alirsin

afiyet olsun sorulara geçiyorum ;
hamuru cıvıkmı oluyo,kaç adet çıktı,tadi güzelmi,

aynı beya bildiğin yerde,bildiğin kiloda geziniyoruz

Son düzenleme:
hoppiş geçmiş olsun balım
ayagına cam filan batmış olabilirmiii
bi bak bence sanki doktorlar her şeyi anlıyoları belki birşey yoktur iyiki röntgenler temiz çıktı ama ayagını altına yapışmış olabilirbi cam parçası filan minicikte olsa acıtır kontro et
benim içinde öp o tontiş yanaklarından

canim hamuru civik gibi oluyor evet, silikon muffin kaliplarina koydum. disi nar gibi kizardi ve ici yumusacikti anne pogacasi gibi gercekten guzel oldu tadi cok hos.. 12 tane cikiyor seyirde 2 tane yenebiliyor

tşk ederim cnmcım haftaya denerim bu hafta ekmeğim var yoğurtla yapılan tarife bayıldım
önümüzdeki pazar akşamı yaparım ki bütün hafta yanımda getireyim

Doğum günün kutlu olsun canmbenim
kp için geçmiş olsun da sana neden kalıyoki refakatçi ayarlamak oğlu karısı yokmu onloar varken refakatçiye gerekmi var
bizim anne babalarımız Allah uzun ömürler versin onlara .. sana demişlerya sen olmasan naparız diye benim babamda der bazen bana öyle..
yani biliyorumki benimle gurur duyuyolar. senin içinde öyle ..
onlar olmasa naparız onlar bizim canlarımız ya .. iyiki varlar..

valla haklısın cnm eşim izin alamıyo kv benim oğluma bakıyo 2 kızı var biri bir gece kaldı (bekar işi gücü yok ) uykusuz kalmışta çok yorulmuşta falan filan ötekini aradım akşama kadar sen dur oda evde dinlensin dedim akşama kadar evli olan kaldı ama bekar olanda eve falan gelmedi gezmelerden geri kalmaması lazım bide daha bunlar iyi günlerimiz şimdiden mırın kırın ediyolar ben ona kızıyorum bugün onlaraysa yarın bize sabahtan beride dr ayarla randevu al onla uğraştım herşey bitek eşimin omzunda işide yoğun yardım etmesem garibim eşim helak oluyo

eddacım hoşgeldin, nezamandır karşılaşmıyordum seninle özledim, ohhh gezip alışveriş filan yapmışsın güzel havada, valla benimde canım çekti, ah biraz şu göbeği indirebilsem alışverişinde bir tadı olacak
Fulyacım yaa o nekadar güzel br poğaça olmuş, ve aklınla bin yaşa, muffin kaplarında yapman çok süper olmuş, bende bunu aklımın bir kanerına yazıyorum

Sınav belgemi aldım alana kdr öldüm bende Eee sen neler yapıyosun cnm

ayy sınava girmek bi dert, belgeyi almak ayrı, baştan sona strese sokuyolar insanları, sonrada başarı bekliyorlar. Allah yardımcın olsun Büşracım.
Bende işlerdeki yoğunluğumu atlattım, internetten kıyafetlere filan bakıyorum, şu göbeğimi eritebilirsem neler alabilirim diye
bu arada bu akşam yemek yemiycem k-fleks yiycem, malum yarın cuma, güzel bir haberle dönmek istiyorum inşallah

Ben de geldim Aynı şeyi ben de hergün yapıyorum canım, kilo verirsem şunu alırım, bunu alırım diye sürekli mağazaların websitelerine bakıyorum, birazda gaza geliyorum tabii bakarken
Hep kalem etek giymek istemişimdir ama bu kalça ile 46 beden kalem etek bile olmaz bana olsa bile kalem gibi durmaz bi 65'lere ineyim hemen alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…