- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.421
a.selam canım çok şükür her halimize. Sende böyle içini dökerek dahada iyi oldunmu daha iyi oluruzKızlar selamlar
Nasılsınız
Ben biraz daha iyi gibiyim, yani biraz daha günlük yaşama karışmaya, başka başka şeylerle ilgilenmeye başladım
Acım hep aynı yerde, fotoğrafına bakmak, annemi babamı öyle görmek çok üzüyor, mesela 23 Şubat doğumgünüydü onu düşünmek kahrediyor, yaşasa babam ısrar ederdi kızım sen büyüklük yap da ara diye ben de babamı Kıramaz arardım muhtemelen, ve muhtemelen o yine açmazdı telefonunu
Keşke diyorum yaşasaydı da ben yine böyle böyle uğraşsaydım ama Allah’ın takdiri başka da bişe diyemiyorum işte
Keşkelerim hiç bitmeyecek muhtemelen, vicdanımın bi yeri beni hep kemirecek sanırım
Ama bununla da yaşamayı öğrenmek zorundayım sanırım çünkü geri dönülmez bişe şu an yaşadığım ne yazık ki
Gel gitlerim var ve hep de olacak belli ki zamanla azalacak evet ama hep benimle kalacak gibi
Allahım anneme babama dayanma gücü versin, iyi olmalarına sebepler yaratsın, ve daha büyük bi acıyla sınamasın inşallah
Niye yazdım onu da bilmiyorum ama işte yazmak istedim
Severim banada getirrrrKızlar biz geldk baya gezdik yoruldk benm sipa uyudu bende uyuyorm hemen inşallah sancisiz bi gece olur guzel guzel uyurz. Yarin gecmis yapicam artik ha bu arada yarn komsuda gun yapiyorz bunada yeni karar verdk iyimi oldu kotu mu bilemedm ama baklm bende cheescake yapcm sabahtan
Sağol canımma.selam canım çok şükür her halimize. Sende böyle içini dökerek dahada iyi oldunmu daha iyi oluruzne yazmak istersen ne söylemek istersen içini buraya dökebilirsin hiç birşeyi içine atma
Severim banada getirrrriyi yaptınız canım değişiklik iyidir sizdemi aylık yapıcaksınız?
Canım bu mesajını okuyunca birşeyler anımsadım geçmiştenKızlar selamlar
Nasılsınız
Ben biraz daha iyi gibiyim, yani biraz daha günlük yaşama karışmaya, başka başka şeylerle ilgilenmeye başladım
Acım hep aynı yerde, fotoğrafına bakmak, annemi babamı öyle görmek çok üzüyor, mesela 23 Şubat doğumgünüydü onu düşünmek kahrediyor, yaşasa babam ısrar ederdi kızım sen büyüklük yap da ara diye ben de babamı Kıramaz arardım muhtemelen, ve muhtemelen o yine açmazdı telefonunu
Keşke diyorum yaşasaydı da ben yine böyle böyle uğraşsaydım ama Allah’ın takdiri başka da bişe diyemiyorum işte
Keşkelerim hiç bitmeyecek muhtemelen, vicdanımın bi yeri beni hep kemirecek sanırım
Ama bununla da yaşamayı öğrenmek zorundayım sanırım çünkü geri dönülmez bişe şu an yaşadığım ne yazık ki
Gel gitlerim var ve hep de olacak belli ki zamanla azalacak evet ama hep benimle kalacak gibi
Allahım anneme babama dayanma gücü versin, iyi olmalarına sebepler yaratsın, ve daha büyük bi acıyla sınamasın inşallah
Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim anne babana ve sizlere sabrı cemil versin.Kızlar selamlar
Nasılsınız
Gitmedim canımDoktora gittin mi peki bununla ilgili canım
Nirancım geçmiş olsun bu durum needen kaynaklanıyor olabilir ? Basit bir şey gibi gelmedi endişelendim açıkcasıAteşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.
Sağol canım, burdayım artık
Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsun
Hoşbulduk Selencim
Pınar tatlım minnoş bebeğine sıpa demeyi bırak artıkKızlar biz geldk baya gezdik yoruldk benm sipa uyudu bende uyuyorm hemen inşallah sancisiz bi gece olur guzel guzel uyurz. Yarin gecmis yapicam artik ha bu arada yarn komsuda gun yapiyorz bunada yeni karar verdk iyimi oldu kotu mu bilemedm ama baklm bende cheescake yapcm sabahtan
Benim de abimle aram son zamanlarda hiç iyi değildiCanım bu mesajını okuyunca birşeyler anımsadım geçmişten
Aslında her ölenin arkasından kalanlar biraz vicdan azabı, biraz keşkeler yaşıyorlar.
Teyzemin kayınvalidesi yaşarken ona çok eziyet etmişti, vefat ettikten sonra teyzemden "keşke ona daha verici olabilseydim" cümlesini duydum.
İlk kızımı doğumundan sonra 3 ay analık iznimin 2 ayını bi çalışma arkadaşımın amirimi doldurması ile kullanamamıştım.
Ben doğum izninde iken extra çıkan işler olmuştu, sırf işin bir miktarını bana yıkmak için, çözümü benim gidip onlara yardımcı olmamda bulmuştu bu kişi.
Bana yaptığı bu haksızlık nedeniyle bir daha konuşmamıştım onunla, çok değil bir kaç ay sonra bir Cumartesi sabahı selasını duyunca kendimi çok kötü hissettim, keşke küs ayrılmasaydık diye düşündüm, mezarına kadar gitmiştim, hala unutmam öldüğü günün tarihini...
Yani demem o ki bunlar yakın yada uzak her gidenin arkasından hissedilen duygular, senin de bunları yaşaman çok normal.
Yavaş yavaş günlük hayatına dönmene çok sevindim canım
Amin canım, sağolasınCnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim anne babana ve sizlere sabrı cemil versin.
Canım ben saatler ve sıvı alım kuralına bugünden itibaren dikkat etmeye başladım.Handandandan kuzum bu arada ben yarın seviyelere başlayacağım
Son birkaç haftadır çöplük gibi kullandım midemi yine
Muhtemelen o sebepten baş ağrılarım ve mide yanmalarım yine başladı
O yüzden becerebilirsem seviyeleri yapacağım
Bence gitmelisin canım, sen daha iyi bilirsin tabii amaGitmedim canım
Sevindim canımAteşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.
Sağol canım, burdayım artık
Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsun
Eski evin pisliği bitmez bence bulaşma hiç
Canım alacak mısınız kira mı ? Alacaksan hiç eski ev düşünme bence arabanız varsa hiç taşınmayla uğraşma derim ama taşınma mecburi bi durumsa durum değişir tabi ay yaza da ben alıştıracağım inşallah tuvalete 27-28 aylık olacak nasipse deneyimlerini bizimle paylaş lütfen
tabi annesi etmezler
tmm canım
a.selam abla sen bildirim yapmadın sankibenmi kaçırdım acaba
A.selam canım ne şekilde olursa olsun eski ev için değmezbende bi kaç haftaya tam anlamıyla başlatacam inşallah hemen alışır yavrun
Canım erkekler kadınlara göre daha esnek.Benim de abimle aram son zamanlarda hiç iyi değildi
Üst üste o kadar üzmüş o kadar kızdırmıştı ki beni bi türlü sinirim geçmiyordu ona karşı
Eşimle konuştuğumda bana hep ya evet yaptığı şeyler çok yanlış ama onun da bi düzeni yok bi de hastalıkla uğraşıyor ne yapsın çocuk kafasında kimbilir ne var derdi
Şimdi en büyük pişmanlığım tam da bu işte
Eşimin gösterdiği anlayışı ben gösteremedim onA
Artık çok geç keşke yapmasaydım demek için ama keşke yapmasaydım işte
Birbirimize kardeşlik yapamadık biz, en çok canımı yakan da bu
Karbonhidrat beni mahvediyor canım ne zaman azıcık kaçırsam şişkinlik mahvediyor en basitiCanım ben saatler ve sıvı alım kuralına bugünden itibaren dikkat edeceğim.
Haftaya da tam olarak seviye-1 e başlamayı düşünüyorum.
Yapamayacak birşey yok canım, geçen yıl takıma gelmeden önce ilk 5 kiloyu seviye-1 ile vermiştim
Sende yapabilirsin
İş ve ev yoğunluğundan fırsat bulursam gideceğim canımBence gitmelisin canım, sen daha iyi bilirsin tabii ama
Bir ayda birkaç kere yaşamış olman pek hoş değil ya
Sağol canımHandandandan çok geçniş olsun cnm Rabbim şafi ismiyle şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?