Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

a.selam canım çok şükür her halimize. Sende böyle içini dökerek dahada iyi oldunmu daha iyi oluruz ne yazmak istersen ne söylemek istersen içini buraya dökebilirsin hiç birşeyi içine atma
Severim banada getirrrr iyi yaptınız canım değişiklik iyidir sizdemi aylık yapıcaksınız?

Sağol canımm

Canım bu mesajını okuyunca birşeyler anımsadım geçmişten

Aslında her ölenin arkasından kalanlar biraz vicdan azabı, biraz keşkeler yaşıyorlar.

Teyzemin kayınvalidesi yaşarken ona çok eziyet etmişti, vefat ettikten sonra teyzemden "keşke ona daha verici olabilseydim" cümlesini duydum.

İlk kızımı doğumundan sonra 3 ay analık iznimin 2 ayını bi çalışma arkadaşımın amirimi doldurması ile kullanamamıştım.
Ben doğum izninde iken extra çıkan işler olmuştu, sırf işin bir miktarını bana yıkmak için, çözümü benim gidip onlara yardımcı olmamda bulmuştu bu kişi.
Bana yaptığı bu haksızlık nedeniyle bir daha konuşmamıştım onunla, çok değil bir kaç ay sonra bir Cumartesi sabahı selasını duyunca kendimi çok kötü hissettim, keşke küs ayrılmasaydık diye düşündüm, mezarına kadar gitmiştim, hala unutmam öldüğü günün tarihini...

Yani demem o ki bunlar yakın yada uzak her gidenin arkasından hissedilen duygular, senin de bunları yaşaman çok normal.

Yavaş yavaş günlük hayatına dönmene çok sevindim canım

Cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim anne babana ve sizlere sabrı cemil versin.

Ateşim yoktu canım, 1 aydır birkaç defa yaşadım bu durumu.

Sağol canım, burdayım artık

Eşim işleri devraldı 3 gündür sağolsun
Nirancım geçmiş olsun bu durum needen kaynaklanıyor olabilir ? Basit bir şey gibi gelmedi endişelendim açıkcası

Pınar tatlım minnoş bebeğine sıpa demeyi bırak artık

Benim de abimle aram son zamanlarda hiç iyi değildi
Üst üste o kadar üzmüş o kadar kızdırmıştı ki beni bi türlü sinirim geçmiyordu ona karşı
Eşimle konuştuğumda bana hep ya evet yaptığı şeyler çok yanlış ama onun da bi düzeni yok bi de hastalıkla uğraşıyor ne yapsın çocuk kafasında kimbilir ne var derdi
Şimdi en büyük pişmanlığım tam da bu işte
Eşimin gösterdiği anlayışı ben gösteremedim onA
Artık çok geç keşke yapmasaydım demek için ama keşke yapmasaydım işte
Birbirimize kardeşlik yapamadık biz, en çok canımı yakan da bu

Canım ben saatler ve sıvı alım kuralına bugünden itibaren dikkat etmeye başladım.
Haftaya da tam olarak seviye-1 e başlamayı düşünüyorum.
Yapamayacak birşey yok canım, geçen yıl takıma gelmeden önce ilk 5 kiloyu seviye-1 ile vermiştim
Sende yapabilirsin

Son düzenleme:
Eski evin pisliği bitmez bence bulaşma hiç

Sağolun kızlar alışır inşallah kolayca oğluşum
Aslında cumartesi günü başlayacaktım ama astrolojik olarak bugün saat 15 ile yarın saat sabah 6.30 arası başlanması işimizi çok çok kolaylaştırırmış. Ben inanıyorum böyle mevzulara o yüzden bugün öğlen uykusundan sonra saat 16 gibi bezi çöpe atıp başladık

Ev içinde ; ev eski ama tembel kösele kocisim eve hemen bir usta götürmüş fiyat analizi için. Ondan haber bekliyoruz duruma göre değerlendireceğiz bakalım

Canım erkekler kadınlara göre daha esnek.
Birçok problemi görmezden gelebiliyorlar.
Biz kadınlar öyle değiliz.
Abinle arandaki meseleyi hatırlıyorum, kendi kardeşlerimle aramızda böyle bir durum olsa bizde birbirimize küseriz inan.
Kendini suçlamayı bırak ne olur

Karbonhidrat beni mahvediyor canım ne zaman azıcık kaçırsam şişkinlik mahvediyor en basiti
Ama son haftalarda dibine vurdum karbonun resmen o yüzden hiç iyi hissetmiyorum kendimi sırf bu yüzden başlamak istedim saat olarak zorlamaz beni çünkü çok uzun zamandır 2 öğün yiyorum artık zaten ama ekmek ve meyve işini merak ediyorum becerebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…