Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nirancım geçmiş olsun bu durum needen kaynaklanıyor olabilir ? Basit bir şey gibi gelmedi endişelendim açıkcası
Bazı ağır hastalıkların da belirtisi olabilir, çok basit bir durumda olabilir canım.
Bu ara gideceğim doktora

Ne biliyim kuzum işte
O mevzunun üstüne 2 ayrı mevzumuz daha oldu ve öfkem hiç geçemedi
Ama işte şimdi o kadar önemsiz geliyor ki
İşin daha kötüsü ne biliyor musun, halamlar bu olanlardan dolayı şu anda benimle konuşmuyor, mevlüdünde halam yüzüme bakmadı bi başın sağolsun demedi, bu beni daha da çok hırpalıyor

Onların bu davranışları sana kendini kötü hissettiyor.
Görmezden gel canım.
.....
Senin bu yaşadıların çocuklarınla arandaki bağların bile kopmasına neden olabilir, bu nedenle kendini bir an evvel toparlaman lazım.

Canım sevgin ne kadar çoksa bi o kadar darılıyor kırılıyorsun bu bir gerçek senin için önemsiz birisi yapmış olsaydı hiç umursamazdın

Haklısın canım nitekim zaman zaman kızlarıma tahammülsüzleştiğimin farkındayım o yüzden şu ara olabildiği kadar onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum hem kafamı dağıtıyorlar hem de onları mutlu görmek iyi geliyor

Ben şimdi menümü yazacam ama olmamış diyeceksiniz bugünü saymiyiruz yarın temiz bir sayfa açıyoruz yoldaslarim
Aynen Dilekcim bi iki gün kaçamak yaptım bütün motivemi kaybetmiştim ama ikimizin de 28 Mart ve 29 martta 75 kilo olma hedefi var hatırlayalım sık sık

18 Şubat Salı

11:30=== 3 adet haşlanmış yumurta
Tere
Maydanoz

16:30=== 5 yk kabak yemeği
1/4 tam buğday yufka ekmeği
1 kase yoğurt
2 adet minik kuru soğan

Su=== 2 lt

Spor yok
Gayet güzel kaptanım sağlığın da düzeldiyse daha iyisi olamazdı
Çok sık yemişsin canım ama öyle abartılı kalorili değil su ve spor harika olmuş
Canım afiyet olsun öncelikle sabahki tostundaki ekmek miktarı ve türünü de yazsan daha iyi olurmuş
Çok da fena değil şu bisküvileri çıkınca afiyet olsun rakibem

Afiyet olsun canım güzel bi gün olmuş

Her öğününde küçük porsiyon da olsa karbonhidratlı bir şey var canım neyse ki porsiyonları epey küçük spor yaptığımız zaman takımımızın spor bakanı Dream00 I etiketliyoruz
Afiyet olsun canım oldukça hafif bir gün
Sabah 9:00
2 h.yumurta
1 domates
Peynir zeytin
1.5 t.b ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Öğle 15:00
1 nar 1 muz

Akşam 18:45
8 kaşık y.fasulye
4 kaşık bulgur
Su 3 litre
Spor yok
Dream00
Canım akşam öğünün abartılı değil ama iki karbonhidratlı yemek bir arada fazla olmuş sanki kuru fasülye + salata veya yoğurt tercih etsen tadından yenmezmiş
Görmedim duymadım bilmiyorum

Evt cnm bu karbonhidrattan vazgecemiyorum.
Tmm cnm etiketlerim sagol

Listede olduğunu unuttun mu canım

Küçük ev de sıkış sıkış insani bunaltiyor :)

Aynen Dilekcim bi iki gün kaçamak yaptım bütün motivemi kaybetmiştim ama ikimizin de 28 Mart ve 29 martta 75 kilo olma hedefi var hatırlayalım sık sık
Allah'ın izniyle tokezleriz yavaslariz ama sonra tekrar nefes alıp yolumuza hedefimize odaklaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…