- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.441
Yedek tel buldum cnm. Çözüldü şükürSağol canım
Telefon şarj meselesini çözdün mü
Bazı ağır hastalıkların da belirtisi olabilir, çok basit bir durumda olabilir canım.Nirancım geçmiş olsun bu durum needen kaynaklanıyor olabilir ? Basit bir şey gibi gelmedi endişelendim açıkcası
Ne biliyim kuzum işteCanım erkekler kadınlara göre daha esnek.
Birçok problemi görmezden gelebiliyorlar.
Biz kadınlar öyle değiliz.
Abinle arandaki meseleyi hatırlıyorum, kendi kardeşlerimle aramızda böyle bir durum olsa bizde birbirimize küseriz inan.
Kendini suçlamayı bırak ne olur
Onların bu davranışları sana kendini kötü hissettiyor.Ne biliyim kuzum işte
O mevzunun üstüne 2 ayrı mevzumuz daha oldu ve öfkem hiç geçemedi
Ama işte şimdi o kadar önemsiz geliyor ki
İşin daha kötüsü ne biliyor musun, halamlar bu olanlardan dolayı şu anda benimle konuşmuyor, mevlüdünde halam yüzüme bakmadı bi başın sağolsun demedi, bu beni daha da çok hırpalıyor
Mutlaka git canımBazı ağır hastalıkların da belirtisi olabilir, çok basit bir durumda olabilir canım.
Bu ara gideceğim doktora
Canım sevgin ne kadar çoksa bi o kadar darılıyor kırılıyorsun bu bir gerçek senin için önemsiz birisi yapmış olsaydı hiç umursamazdınBenim de abimle aram son zamanlarda hiç iyi değildi
Üst üste o kadar üzmüş o kadar kızdırmıştı ki beni bi türlü sinirim geçmiyordu ona karşı
Eşimle konuştuğumda bana hep ya evet yaptığı şeyler çok yanlış ama onun da bi düzeni yok bi de hastalıkla uğraşıyor ne yapsın çocuk kafasında kimbilir ne var derdi
Şimdi en büyük pişmanlığım tam da bu işte
Eşimin gösterdiği anlayışı ben gösteremedim onA
Artık çok geç keşke yapmasaydım demek için ama keşke yapmasaydım işte
Birbirimize kardeşlik yapamadık biz, en çok canımı yakan da bu
İnsanın bacaklari tatlı tatlı nasilda ağrıyor dimiAllahım su yarım saat spordan sonra kendime gelemiyorum
Lusi nereye taşınmayı düşünüyorsunuzMutlaka git canım
Haklısın canım nitekim zaman zaman kızlarıma tahammülsüzleştiğimin farkındayımOnların bu davranışları sana kendini kötü hissettiyor.
Görmezden gel canım.
.....
Senin bu yaşadıların çocuklarınla arandaki bağların bile kopmasına neden olabilir, bu nedenle kendini bir an evvel toparlaman lazım.
Aynen Dilekcim bi iki gün kaçamak yaptım bütün motivemi kaybetmiştim ama ikimizin de 28 Mart ve 29 martta 75 kilo olma hedefi var hatırlayalım sık sıkBen şimdi menümü yazacam ama olmamış diyeceksinizbugünü saymiyiruz yarın temiz bir sayfa açıyoruz yoldaslarim
Orası öyle, sevmesem önemsemezdim sanırım ama işte bu onu hiç bilemeyecekCanım sevgin ne kadar çoksa bi o kadar darılıyor kırılıyorsun bu bir gerçek senin için önemsiz birisi yapmış olsaydı hiç umursamazdın
Gayet güzel kaptanım sağlığın da düzeldiyse daha iyisi olamazdı18 Şubat Salı
11:30=== 3 adet haşlanmış yumurta
Tere
Maydanoz
16:30=== 5 yk kabak yemeği
1/4 tam buğday yufka ekmeği
1 kase yoğurt
2 adet minik kuru soğan
Su=== 2 lt
Spor yok
Çok sık yemişsin canım ama öyle abartılı kalorili değil su ve spor harika olmuş18 şubat
08.40
Peynir
1 yumurta
5 siyah zeytin
1yeşil zeytin
3ceviz
Bir çay kaşığı labne
1 muz
Saat 12.00
Danone proteinli yoğurt
(Spor öncesi)
Saat 14.20
1 içli köfte
1 kase yoğurt
Saat 18.00
5 kaşık etli nohut
1 mücver
1 kase yoğurt
Su 2 lt ama devm edicem
Spor 50 dk pilates =150 p
Dream00
Canım afiyet olsun öncelikle sabahki tostundaki ekmek miktarı ve türünü de yazsan daha iyi olurmuşSabah kahvaltısı
09.30
1adet tost
1tatli kaşığı ev yapımı içinde şeker olmayan fıstık ezmesi
13.00
Yeşil çay 3hurma
6 badem
18.30
Balkabağı çorbası 2kepce
Mor lahana salatası
2lt su spor yok
Çok da fena değil şu bisküvileri çıkınca afiyet olsun rakibem18 şubat menüsü;
Sabah 11:30
1 h.yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1 dlm ç.ekm.
Çay
Ara; çay, kahve (şekersiz)
Akşam; 18:30
10 adet etli çiğköfte (arkadaşlardaydık, çiğköfte partisi ayarlamışlar)
Bol yeşillik
Ayran
2 bisküvi
Çay
Su; 2,5 lt
Spor; leslie 3 mil 45 dk. =135 p.
Dream00
Hellöö takım dün pro yapmama rağmen artım artarak devam ediyor.
Saat 10
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Yeşillik
Çay
Saat 13
Bi kase yogurt
türk kahvesi
3 hurma
Saat 18
3 kaşık ıspanak yemeği
İki dilim tb arası kokoreç
Su 3 lt
Zipor 8bin adım
Her öğününde küçük porsiyon da olsa karbonhidratlı bir şey var canım neyse ki porsiyonları epey küçük spor yaptığımız zaman takımımızın spor bakanı Dream00 I etiketliyoruzHayırlı geceler
Sabah 11.30
2 h yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
Bir lokma ekmege çikolata
Ara 14
Bir portakal
Bir sigara böreği
Akşam
3 parca tavuk ızgara
Salata yeşillik
El kadar lavaş
Su 2 lt
Spor 100 ip atlama
4 hareket 20 ser defa bacak egzersizi
Afiyet olsun canım oldukça hafif bir günİyi geceler herkese
9.00
2 kk peynir
1 elma
11.30
Sade kahve + 2 gün kurusu+2 ceviz
13.00
1 kase şehriye çorbası
Domates
Salatalık
Soğan
19.00
Fırınlanmış kabak(3 orta boy kabak+2 kaşık Z.yag)
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su 3 L
300 ip atlama 60 pDream00
Canım akşam öğünün abartılı değil ama iki karbonhidratlı yemek bir arada fazla olmuş sanki kuru fasülye + salata veya yoğurt tercih etsen tadından yenmezmişSabah 9:00
2 h.yumurta
1 domates
Peynir zeytin
1.5 t.b ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Öğle 15:00
1 nar 1 muz
Akşam 18:45
8 kaşık y.fasulye
4 kaşık bulgur
Su 3 litre
Spor yok
Dream00
GörmedimKahvalti 11.00
1 dilim sarma 1 dilim üçgen börek
Bı kaç dilim peynir çeşitleri
5.6 zeytin
1t.k recel,bal
1 servis kaşığı mantar sote, yumurta salatası biber kavurma,patetes kızartma firindi ama
17.00
1 kase kuruyesmisli yulaf ezmesi sütlü
20.00
Salata
1 tane levrek
Soğanı domatesi 2 dilimde patates
2 dilim ekmek
1 bardak kola
2 lt su
Aciklama:)
Sabah kahvaltı komşuda olunca böyle oldu
Akşamda kaynima gittik bende balık pek sevmem ekmeksiz ve iceceksiz hayatta yiyemem akşamda oyuzden böyle
Evt cnm bu karbonhidrattan vazgecemiyorum.Gayet güzel kaptanım sağlığın da düzeldiyse daha iyisi olamazdı
Çok sık yemişsin canım ama öyle abartılı kalorili değil su ve spor harika olmuş
Canım afiyet olsun öncelikle sabahki tostundaki ekmek miktarı ve türünü de yazsan daha iyi olurmuş
Çok da fena değil şu bisküvileri çıkınca afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canım güzel bi gün olmuş
Her öğününde küçük porsiyon da olsa karbonhidratlı bir şey var canım neyse ki porsiyonları epey küçük spor yaptığımız zaman takımımızın spor bakanı Dream00 I etiketliyoruz
Afiyet olsun canım oldukça hafif bir gün
Canım akşam öğünün abartılı değil ama iki karbonhidratlı yemek bir arada fazla olmuş sanki kuru fasülye + salata veya yoğurt tercih etsen tadından yenmezmiş
Görmedimduymadım bilmiyorum
Listede olduğunu unuttun mu canımKahvalti 11.00
1 dilim sarma 1 dilim üçgen börek
Bı kaç dilim peynir çeşitleri
5.6 zeytin
1t.k recel,bal
1 servis kaşığı mantar sote, yumurta salatası biber kavurma,patetes kızartma firindi ama
17.00
1 kase kuruyesmisli yulaf ezmesi sütlü
20.00
Salata
1 tane levrek
Soğanı domatesi 2 dilimde patates
2 dilim ekmek
1 bardak kola
2 lt su
Aciklama:)
Sabah kahvaltı komşuda olunca böyle oldu
Akşamda kaynima gittik bende balık pek sevmem ekmeksiz ve iceceksiz hayatta yiyemem akşamda oyuzden böyle
Ne oldu gulbecim eşinle bi sonuca vardinizmiHandandandan Mefkurem GastrikAsit Dream00
Kaptanım ablam kantaniçler bu ara ailevi düzenlemeler ile uğaralıyorız bakalım rabbim hayra çıkarsın gelemiyorum en kısa zamanda geleceğim hepinizi öpüyorumseviliyorsunuz ❤
Niran safra taşı olabilir belki cnmBazı ağır hastalıkların da belirtisi olabilir, çok basit bir durumda olabilir canım.
Bu ara gideceğim doktora
Küçük ev de sıkış sıkış insani bunaltiyor :)Sağolun kızlar alışır inşallah kolayca oğluşum
Aslında cumartesi günü başlayacaktım ama astrolojik olarak bugün saat 15 ile yarın saat sabah 6.30 arası başlanması işimizi çok çok kolaylaştırırmış. Ben inanıyorum böyle mevzulara o yüzden bugün öğlen uykusundan sonra saat 16 gibi bezi çöpe atıp başladık
Ev içinde ; ev eski ama tembel kösele kocisim eve hemen bir usta götürmüş fiyat analizi için. Ondan haber bekliyoruz duruma göre değerlendireceğiz bakalım
Allah'ın izniyle tokezleriz yavaslariz ama sonra tekrar nefes alıp yolumuza hedefimize odaklanirizAynen Dilekcim bi iki gün kaçamak yaptım bütün motivemi kaybetmiştim ama ikimizin de 28 Mart ve 29 martta 75 kilo olma hedefi var hatırlayalım sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?