- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.461
Kaptanım unuturmuyum Hic Çarşamba perşembe büyük temizlik var evde İyi efor harcayıp güzel bir eksi yapacağıma inanıyorumListede olduğunu unuttun mu canım
Rabbim feraha çıkarsın hayırlı sonuçlar almanizi nasip etsin cnmHandandandan @mefkurem @GastrikAsit @Dream00
Kaptanım ablam kantaniçler bu ara ailevi düzenlemeler ile uğaralıyorız bakalım rabbim hayra çıkarsın gelemiyorum en kısa zamanda geleceğim hepinizi öpüyorumseviliyorsunuz ❤
Geçmiş olsun cnm.Uykusuzlukta sebeb olmusturKızlar öğleden sonra seminerde baş ağrısı ile geçti bnm
Dün gece uyuyamadım oğlan da hasta galiba beni uyandırdı zor uyudum geri
İlaç içtim ama umarım geçer koca kişisi de fırsat bilip kaçtı kağıda
Kesme biçme yapıyoruz ortalık perişan
gecmiş olsun canım. Şu ateş cok korkutuyor benı.Ateside var pek iyi değiliz canım
su emzırıyon sen ye. Ikı kısılık ye lafları hıc bitmez canım.Yok canım annemler bendeydi hiç dikkat edemedim bide hep biyerlerdeydik tabagimidoldurup doldurup ye sen ye emziriyorum aaaa senin neyin varki diyet yapiyosun diyolar
Gecmıs olsun canım. Kendıne bıc dıkkat etmıyorsun canım. Ihnal etme bı doktora gorun bence canım.Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Kızlar bugün daha iyiyim ama Pazar günü gün boyu bulantı ve kusma ile geçti.
Gece de lavaboya kalktığımda başım döndü ve bayılmışım, kendime geldiğimde eşim ve kızlarım başındaydı, sanırım şekerim düşmesi kaynaklı tansiyon düşüklüğü ile bayıldım.
Sabahleyin tam olarak olmasa da kendime gelmiştim.
Tahmin ettiğiniz gibi okula gittim öğleden sonra, bu huyunu sevmiyorum ama yapacak birşey yok, bende buyum.
Şarj aleti orijinal bulamadım, bulduklarım telefonumu şarj etmedi, netten sipariş vereceğim mecburen.
Bugün ucu kırık eski şarj kablosunun tellerini telefona sokuşturarak illegal yollarla telefonumu şarj ettim bir miktar.
Şarj aleti alana kadar sık uğrayamam muhtemelen.
Tartı bildiriminlerinde birçok kişinin artı olduğunu görünce üzüldüm açıkçası.
Umarım Cumaya kadar itina gösterip eksi gelirsiniz.
Bende +900 derdim dün, bugün tartılmadım
Cnm spor yaptığım günler şaşıyor saatlerim ondan böyle olduÇok sık yemişsin canım ama öyle abartılı kalorili değil su ve spor harika olmuş
Ablam işte ne yapacağız karar vermeye çalışıyorum yarına randevu ayarlyabilirsem aile danışmanına gideceğim bakalımNe oldu gulbecim eşinle bi sonuca vardinizmi
Sorma dilek ilk gun o kadar yorulmadım ama dun cok fenaydı bakalım bugun ne olacakİnsanın bacaklari tatlı tatlı nasilda ağrıyor dimi
Gulbecım sorun ne bilmiyorum ama Rabbım feraha erdirsin Insallah canım benimAblam işte ne yapacağız karar vermeye çalışıyorum yarına randevu ayarlyabilirsem aile danışmanına gideceğim bakalım
Kolay gelsin canımCocuklar uyuyor iken evı toplayayım dun aksam koltuklarda baya oyun oynadılarsalonda en son hatırladığım savaş alanı gibiydı
Rabbim hayırlara,ferahlara çıkarsın gülbişimAblam işte ne yapacağız karar vermeye çalışıyorum yarına randevu ayarlyabilirsem aile danışmanına gideceğim bakalım
Canım inşallah her şey daha güzel olur ailen için dikkat et kendineHandandandan @mefkurem @GastrikAsit @Dream00
Kaptanım ablam kantaniçler bu ara ailevi düzenlemeler ile uğaralıyorız bakalım rabbim hayra çıkarsın gelemiyorum en kısa zamanda geleceğim hepinizi öpüyorumseviliyorsunuz
Günaydın canım nerelerdesin sen de kendini özletiyorsunGünaydın
Ay bi de burda ısınsaCnm spor yaptığım günler şaşıyor saatlerim ondan böyle oldu
Günaydın herkese hava ısınmış biraz burada
Sagol canımKolay gelsin canım
Ya valla saçma sapan bi şekilde doluyum hepCanım inşallah her şey daha güzel olur ailen için dikkat et kendine
Günaydın canım nerelerdesin sen de kendini özletiyorsun
Ay bi de burda ısınsa ☀
Amin canım, hepimizin evlatlarını inşaallah..Hem ikiz hem 3.ayda aman Allah immm Allah bağışlasın .
Öğretmenim ama şu anda okul müdürlüğü görevindeyim canım. Masaya koydum birini içtim bileBiraz öyle olacak3 tane getir üçünü de doldur dolabına koy ne kadar içtiğini de görmüş olursun. Ogretmensen eğer her ders 1 bardak yanina al sinifa götür her derste 1 bardak bitir evde de 2 3 tane bitirdin mi tamamdir. Oldu sana 3 4 litre
İkizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrolleri vardı, benimde sezeryan kontrolüm vardı, birlikte hastaneye gittik, çocuk dr.undan sonra sıradan geçecek diye düşündüğüm kontrolüme geçtim. Dr.muayeneye başladı, usg ekranında bebek varamin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallah
İlk Öğrendiğinde tepkin ne oldu canım?
ben ikinciye ani karar verdim kızım 2 yaşına girdiğinde 4 aylık hamileydim şuan rahat geliyor bana herşey
Ben üçüde varken 1 hafta saçımı taramadığım günleri bilirim. Banyodan çık-topla-tepeye topuz...aylarım böyle geçti, şükür ki 5 dk. banyoya fırsat bulabiliyordumAyy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Onunla geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifalar versin tez vakitte inşaallah..Hepinize teşekkür ediyorum, merak edip sormussunuz
Kızlar bugün daha iyiyim ama Pazar günü gün boyu bulantı ve kusma ile geçti.
Gece de lavaboya kalktığımda başım döndü ve bayılmışım, kendime geldiğimde eşim ve kızlarım başındaydı, sanırım şekerim düşmesi kaynaklı tansiyon düşüklüğü ile bayıldım.
Sabahleyin tam olarak olmasa da kendime gelmiştim.
Tahmin ettiğiniz gibi okula gittim öğleden sonra, bu huyunu sevmiyorum ama yapacak birşey yok, bende buyum.
Şarj aleti orijinal bulamadım, bulduklarım telefonumu şarj etmedi, netten sipariş vereceğim mecburen.
Bugün ucu kırık eski şarj kablosunun tellerini telefona sokuşturarak illegal yollarla telefonumu şarj ettim bir miktar.
Şarj aleti alana kadar sık uğrayamam muhtemelen.
Tartı bildiriminlerinde birçok kişinin artı olduğunu görünce üzüldüm açıkçası.
Umarım Cumaya kadar itina gösterip eksi gelirsiniz.
Bende +900 derdim dün, bugün tartılmadım
Etmezler etmezler. Benimkiler üçü birlikte büyüdüğü için galiba kıskançlığı ve kavgayı bilmeden büyüdüler. Hep birlikte gayet güzel oynuyorlar. Herşeyi de üçe bölmeye alıştılar, geçinip gidiyorlarYaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzelyani inşallah beklenti bu yönde
Yaptırıyorum aslında bende, yemekten sonra tabaklarını bardaklarını falan arada makineye koyduruyorum. Misafir geldiğinde birşeyler getirip götürürler, kırılsın dökülsün çok önemsemem öyle öyle alışacaklar ama sıvı şeylerin dökülmesini istemem, temizliği zor oluyor işte galiba ondançocuklara sorumluluk verip kendine zarar vermeyeceği işleri yaptırmak lazım Japonya da ana sınıfı çocukları kendi öğle yemeklerini hazırlayıp masaya koyup yiyorlar sonra da temizliyorlar biz kıymıyor muyuz dökülür saçılır aman biz yapalım daha kolay mı diyoruz artık ..
dualarına sınır koyma 1 saat deme 1 gün de sen de
Geçmiş olsun tatlım, uyutmuyorlar arada ama ne yapalım, öyle öyle büyüyecekler. Ben yıllardır az uyurum. Eşim de öyle. Bünye alışmış demek ki yazları bazen çocuklar annemde falan kaldığında sabah erkenden kalkıyoruzKızlar öğleden sonra seminerde baş ağrısı ile geçti bnm
Dün gece uyuyamadım oğlan da hasta galiba beni uyandırdı zor uyudum geri
İlaç içtim ama umarım geçer koca kişisi de fırsat bilip kaçtı kağıda
Kesme biçme yapıyoruz ortalık perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?