Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun cnm.Uykusuzlukta sebeb olmustur

Ateside var pek iyi değiliz canım
gecmiş olsun canım. Şu ateş cok korkutuyor benı.
Yok canım annemler bendeydi hiç dikkat edemedim bide hep biyerlerdeydik tabagimidoldurup doldurup ye sen ye emziriyorum aaaa senin neyin varki diyet yapiyosun diyolar
su emzırıyon sen ye. Ikı kısılık ye lafları hıc bitmez canım.
Gecmıs olsun canım. Kendıne bıc dıkkat etmıyorsun canım. Ihnal etme bı doktora gorun bence canım.

Int tarıfem yenılenemedı daha. Gunduzlerı gıremıyorum. Eşimle abıs iş cıkısı babalarını hastaneye goturduler hastaneye yatırıp eve geldıgı 1.30 du. O saate kadar onu bekledım sımdıde uyku tutmuyor.
Bugun tartımı aldım emın bır yere kaldırdım inş mınnak yaramaz bulamaz

Yarın akşam gorusuruz kızlar. Kendınıze ıyı davranın tartıya son ıkı.

Opuldunuz

Canım inşallah her şey daha güzel olur ailen için dikkat et kendine
Günaydın canım nerelerdesin sen de kendini özletiyorsun
Cnm spor yaptığım günler şaşıyor saatlerim ondan böyle oldu

Günaydın herkese hava ısınmış biraz burada
Ay bi de burda ısınsa

Canım inşallah her şey daha güzel olur ailen için dikkat et kendine

Günaydın canım nerelerdesin sen de kendini özletiyorsun

Ay bi de burda ısınsa ☀
Ya valla saçma sapan bi şekilde doluyum hep
Gece yorgunluktan zor atıyorum kendimi yatağa
Bide aynı anda 2 topik,wp,sosyal medya
İlla ki birileri eksik kalıyo

Hem ikiz hem 3.ayda aman Allah immm Allah bağışlasın .
Amin canım, hepimizin evlatlarını inşaallah..
Öğretmenim ama şu anda okul müdürlüğü görevindeyim canım. Masaya koydum birini içtim bile Allahtan lavabo yakın
amin yeryüzündeki bütün yavrulara inşallah
İlk Öğrendiğinde tepkin ne oldu canım?
ben ikinciye ani karar verdim kızım 2 yaşına girdiğinde 4 aylık hamileydim şuan rahat geliyor bana herşey
İkizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrolleri vardı, benimde sezeryan kontrolüm vardı, birlikte hastaneye gittik, çocuk dr.undan sonra sıradan geçecek diye düşündüğüm kontrolüme geçtim. Dr.muayeneye başladı, usg ekranında bebek var kadına aynen böyle baktım ve "benden önceki hastanın görüntüsü ekranda mı kalmış" diye sordum dr. çığlığı bastı "inanamıyorum hamilesin"diye, şaka yapıyorsunuz dedim ama değilmiş tabii
İkizleri kucağıma alamadım. Kollarımın dermanı kesildi birden, o an çok zordu en çokta onların sütten kesilmesine üzülüp ağladım. Ama şükür 1 yaşına yakın bıraktılar anne sütünü, sıkıntı olmadı. Hamilelik dönemimde de zorlandım tabi ikizlerle ama kızım da iyi ki doğmuş diyoruz şimdi
Ayy benimde öyle oldu oglum daha 2 yaşına girmeden surpriz bir hamilelik oldu ağladım ben ilk duyunca.. aralarinda 2 yaş 4 ay var çok şükür iyi gidiyor ama yetişemiyorum çoğu şeye
Ben üçüde varken 1 hafta saçımı taramadığım günleri bilirim. Banyodan çık-topla-tepeye topuz...aylarım böyle geçti, şükür ki 5 dk. banyoya fırsat bulabiliyordum
Onunla geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifalar versin tez vakitte inşaallah..
Yaa ama abisi bebekleri çok seviyor ağladığında falan susmasi için oyuncaklar getiriyor. Büyüyünce de kavga etmeyecekler ki oynayacaklar güzel güzel yani inşallah beklenti bu yönde
Etmezler etmezler. Benimkiler üçü birlikte büyüdüğü için galiba kıskançlığı ve kavgayı bilmeden büyüdüler. Hep birlikte gayet güzel oynuyorlar. Herşeyi de üçe bölmeye alıştılar, geçinip gidiyorlar geçen gün bisküvi paylaşmışlar son 1 tane kalmış bana soruyorlar bunu nasıl yiyecez diye
Yaptırıyorum aslında bende, yemekten sonra tabaklarını bardaklarını falan arada makineye koyduruyorum. Misafir geldiğinde birşeyler getirip götürürler, kırılsın dökülsün çok önemsemem öyle öyle alışacaklar ama sıvı şeylerin dökülmesini istemem, temizliği zor oluyor işte galiba ondan
Tamam canım sınırsız dua bundan sonra
Geçmiş olsun tatlım, uyutmuyorlar arada ama ne yapalım, öyle öyle büyüyecekler. Ben yıllardır az uyurum. Eşim de öyle. Bünye alışmış demek ki yazları bazen çocuklar annemde falan kaldığında sabah erkenden kalkıyoruz
Hasta olmasınlar da dağıtsınlar, uyansınlar, ağlasınlar.. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…