Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaaa ne kadar enteresan bir şekilde öğrenmişsin hamileliğini ne güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar keşke bana da yardımcı olacak ilgilenecek yakınım olsaydı hemen ikinciyi düşünürdüm maalesef gurbet zor ve ev aldık 2 seneden az kaldı bitmesine kredimizin bu sebepten ücretsiz izin de alamayacağım için erteliyoruz inşallah seneye planlıyoruz bakalım artık
hayırlısı

Sorma rakibem yaa
O 2 bisküviyi de tabaktakileri yemediğimi fark etmesinler diye minnak minnak ısıraraktan birşeyler yemiş olmak için yedim
Diyette olduğumu kimseye söylemiyorum yoksa bi ısrar kıyamet başlıyorlar bunu da ye yarın tekrar başlarsın demeye
Sık gezmeye gidiyoruz çokta misafirim gelir. Akşam olunca " yemekten sonra birşey yiyemiyorum, gece mideme dokunuyor" diyorum. Kimse ısrar etmiyor
Ama gündüz gezmesi zor işte şükür ki çalışınca o biraz zor

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. Krediye de az kalmış, inşaallah ufaklığa da bir kardeş gelir istediğiniz zamanda
Yurt dışında mı yaşıyorsun?

Nikin çok ferah çok nefis tatlım yaa burnuma fresh banyo kokusu geliyor tüm ruhumu füicudumu temizlik hissi sarıyor

Nikin çok ferah çok nefis tatlım yaa burnuma fresh banyo kokusu geliyor tüm ruhumu füicudumu temizlik hissi sarıyor
Ayyyy çok teşekkürler canım yaa
Bende bugün değiştirsem mi diye düşündüm birara, bak şimdi mesajından sonra vazgeçerim artık

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. Krediye de az kalmış, inşaallah ufaklığa da bir kardeş gelir istediğiniz zamanda
Yurt dışında mı yaşıyorsun?
Yok canım eşimin ailesi İzmir’de benimkiler de Iğdır’da biz de Erzurumdayız kayınvalidem geçen sene geldi sağolsun baktı yaşlı ve hasta kadın bu yıl gelemedi annem de babam haftada üç gün diyalize giriyordu onun da bakıma ihtiyacı var diye gelemedi şimdi de nakil oldu babam bebek hassasiyetinde bakılması gerek annemden de kayınvalidemden de umudu kestim gelemezler yani miniğim 2 yaşında kreşe gidiyor çok sık hastalanıyor çok zorluk yaşıyorum bu yüzden onun için ikincide Allah nasip ederse kullanacağım ücretsiz iznimi birazcık olsun büyürler belki o zaman

Cocuklar uyuyor iken evı toplayayım dun aksam koltuklarda baya oyun oynadılar salonda en son hatırladığım savaş alanı gibiydı
Bende genelde oğlum uyurken topluyorum yoksa izin vermiyor dokunmama.. kolay gelsin bu arada

İşin daha da kolay o zaman ikide bir dersten çıkman zor olurdu. Gün sonunda yaz bana merak ettim bakalim bardak farkı olacak mi. Ayyy ben galiba o sedye bayilir kalırdım Allah bağışlasın evlatlarimizi. Şuna inanıyorum Allah gerçekten ona göre güç te veriyor insana. Bende öyle ya taramaya bile firsatim olmuyor yaa.. 1 haftadir duzlestiricem diyorum ama yok olmuyo zaman olmuyo. Ya benim oğlumda sanki pek kıskanmadı ama normalde kizim doğmadan önce çocukları sevmeme izin vermezdi. Babasiyla el ele bile tutuşamazdık çok ağlardı. Çok şükür şu an iyi hatta kardeşini biri kucağına alsa verin o annemin bebeği diye kiziyor. Ben biraz bu süreci iyi yonettim ama surekli sevmesine dokunmasina izin verdim ve onu da ihmal etmedim oynadik güldük eglendik. Ha bide son biskuviyide bana verin deseydin

Gunaydinlar gününüz mutlu bereketli ve harika geçsin az kalorili bol sporlu boll boll şu içmeli ben +larımı -ye çevirdim şükür cumaya iyi bir ekşi olur inşallah büyük oğlumu yüzmeye goturcem aksamasa kv gelicek kanımla almanyadan geldi bakalım ne kadar dikkat edebilirsem edicem

çok teşekkür ederim canım benim ne güzel ne pozitif sözler

Oyy pek uzakmış herkes birbirine, Rabbim babana şifa versin canım, annenin de işi zor tabi bırakıp gelemez, sağlıkları yerinde olsun.

Çocuklar kreş yaşlarında illa ki daha sık hastalanırlar, kalabalık ve farklı ortama girince vücut çeşit çeşit mikropla tanışıyor tabiki, ağır geçirmiyorsa endişelenme çünkü bağışıklık sistemini güçlendirir bu şekilde. 1.sınıfta sistem güçlendikçe hastalığı daha hafif geçirecek ve daha az hasta olacak yavaş yavaş da direnç sağlayacak. Meyvesini sebzesini yedir mutlaka, vitaminsiz kalmasın.Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çocuk olunca :)
Benimkiler bi su çiçeği çıkardı tam 1 buçuk ay sürdü şükür ki Rabbim sırayla verdi hastalığı, 2 hafta biriyle uğraştık, sonraki 2 hafta ikizi, en son 2 hafta da küçüğüm hastaydı. Ama öyle böyle değil, boğaz, saç dipleri, dil, damak..yüzlerinde parmak koyacak yer kalmamıştı :)) hepsi de 2şer gün sadece pipetle süt içebildi ağız ve boğaz yaralarından..
İyi beslenip vitaminlerini alsınlar o zaman hastalığı da daha hafif atlatıyorlar.
İkinci olduğunda da bebişin biraz daha büyür, sana yardım da eder annesi bazen küçük elleriyle bile öyle yardımlar ediyorlar ki
Aynen öyle canım, Rabbim dağına göre kar veriyor, amin hepimizin evlatlarını inşaallah.
Oyy sesli güldüm oğluşunun "annemin bebeği" lafına maaşaallah ikinize de, arayı iyi tutmak, kardeş kavramını çocuğa vermekte önemli tabii, en iyisini etmişsin ilgilenerek.
O bisküvinin akibetini bilmiyorum, en son herkes birbirine ikram ediyordu sen seversin sen ye, yok abim yesin, yok öteki yesin diye, ne oldu kim yedi bilmiyorum

Herkese günaydin canlar
Dün koltukta uyumus kalmisim esim kalk yataga Gec deyince gecmisim uyku sersermi gece 3 te uyandim döndüm durdum daha uyuyamadim
Günaydın canım
Pek erken uyanmışsın yaw, uykusuzlukta yorar ki insanı

Çok teşekkür ederim gelmiş geçmiş olsun elbet hasta olacaklar öyle öyle büyüyecekler ama çalıştığımız için onunla yeterince ilgilenemiyorum hissi daha çok üzüyor beni

Çok teşekkür ederim gelmiş geçmiş olsun elbet hasta olacaklar öyle öyle büyüyecekler ama çalıştığımız için onunla yeterince ilgilenemiyorum hissi daha çok üzüyor beni
Öyle düşünme, çalıştıktan sonra ona eve gittiğinde yeterli zamanı ayırabiliyorsan önemli olan o canım. Birlikte kaliteli zaman geçirip, gün içinde sana olan özlemini ve ihtiyacını giderebiliyorsan emin ol ona yeter.
Çalışan annelerin de ev hanımı annelerin de çocuklarına eğitim veriyoruz. Aileden sevgiyi, ilgiyi gören çocuk annesi ne yaparsa yapsın belli oluyor.
2 sene önce ev hanımı bir anne çocuğunu okulda unuttu gülüyorum ama o gün gerçekten çok sinirlendim. Zaten sorumsuz bir aileydi ve çocukta problemliydi.
Sen ona yeterince ilgi ve sevgi gösterebiliyorsan ne mutlu sana, üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…