- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.481
Aaaa ne kadar enteresan bir şekilde öğrenmişsin hamileliğinikizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrolleri vardı, benimde sezeryan kontrolüm vardı, birlikte hastaneye gittik, çocuk dr.undan sonra sıradan geçecek diye düşündüğüm kontrolüme geçtim. Dr.muayeneye başladı, usg ekranında bebek varkadına aynen böyle baktım ve "benden önceki hastanın görüntüsü ekranda mı kalmış" diye sordum dr. çığlığı bastı "inanamıyorum hamilesin"diye, şaka yapıyorsunuz dedim ama değilmiş tabii
İkizleri kucağıma alamadım. Kollarımın dermanı kesildi birden, o an çok zordu en çokta onların sütten kesilmesine üzülüp ağladım. Ama şükür 1 yaşına yakın bıraktılar anne sütünü, sıkıntı olmadı. Hamilelik dönemimde de zorlandım tabi ikizlerle ama kızım da iyi ki doğmuş diyoruz şimdi
Sorma rakibem yaaGayet güzel kaptanım sağlığın da düzeldiyse daha iyisi olamazdı
Çok sık yemişsin canım ama öyle abartılı kalorili değil su ve spor harika olmuş
Canım afiyet olsun öncelikle sabahki tostundaki ekmek miktarı ve türünü de yazsan daha iyi olurmuş
Çok da fena değil şu bisküvileri çıkınca afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canım güzel bi gün olmuş
Her öğününde küçük porsiyon da olsa karbonhidratlı bir şey var canım neyse ki porsiyonları epey küçük spor yaptığımız zaman takımımızın spor bakanı Dream00 I etiketliyoruz
Afiyet olsun canım oldukça hafif bir gün
Canım akşam öğünün abartılı değil ama iki karbonhidratlı yemek bir arada fazla olmuş sanki kuru fasülye + salata veya yoğurt tercih etsen tadından yenmezmiş
Görmedimduymadım bilmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. Krediye de az kalmış, inşaallah ufaklığa da bir kardeş gelir istediğiniz zamandaAaaa ne kadar enteresan bir şekilde öğrenmişsin hamileliğinine güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar keşke bana da yardımcı olacak ilgilenecek yakınım olsaydı hemen ikinciyi düşünürdüm maalesef gurbet zor ve ev aldık 2 seneden az kaldı bitmesine kredimizin bu sebepten ücretsiz izin de alamayacağım için erteliyoruz inşallah seneye planlıyoruz bakalım artık
hayırlısı
Nikin çok ferah çok nefis tatlım yaa burnuma fresh banyo kokusu geliyor tüm ruhumu füicudumu temizlik hissi sarıyorSorma rakibem yaa
O 2 bisküviyi de tabaktakileri yemediğimi fark etmesinler diye minnak minnak ısıraraktan birşeyler yemiş olmak için yedim
Diyette olduğumu kimseye söylemiyorum yoksa bi ısrar kıyamet başlıyorlar bunu da ye yarın tekrar başlarsın demeye
Sık gezmeye gidiyoruz çokta misafirim gelir. Akşam olunca " yemekten sonra birşey yiyemiyorum, gece mideme dokunuyor" diyorum. Kimse ısrar etmiyor
Ama gündüz gezmesi zor işte şükür ki çalışınca o biraz zor
Ayyyy çok teşekkürler canım yaaNikin çok ferah çok nefis tatlım yaa burnuma fresh banyo kokusu geliyor tüm ruhumu füicudumu temizlik hissi sarıyor
Yok canımHakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. Krediye de az kalmış, inşaallah ufaklığa da bir kardeş gelir istediğiniz zamanda
Yurt dışında mı yaşıyorsun?
Bende genelde oğlum uyurken topluyorum yoksa izin vermiyor dokunmama.. kolay gelsin bu aradaCocuklar uyuyor iken evı toplayayım dun aksam koltuklarda baya oyun oynadılarsalonda en son hatırladığım savaş alanı gibiydı
İşin daha da kolay o zaman ikide bir dersten çıkman zor olurdu. Gün sonunda yaz bana merak ettim bakalim bardak farkı olacak mi. Ayyy ben galiba o sedye bayilir kalırdım Allah bağışlasın evlatlarimizi. Şuna inanıyorum Allah gerçekten ona göre güç te veriyor insana. Bende öyle ya taramaya bile firsatim olmuyor yaa.. 1 haftadir duzlestiricem diyorum ama yok olmuyo zaman olmuyo. Ya benim oğlumda sanki pek kıskanmadı ama normalde kizim doğmadan önce çocukları sevmeme izin vermezdi. Babasiyla el ele bile tutuşamazdık çok ağlardı. Çok şükür şu an iyi hatta kardeşini biri kucağına alsa verin o annemin bebeği diye kiziyor. Ben biraz bu süreci iyi yonettim ama surekli sevmesine dokunmasina izin verdim ve onu da ihmal etmedim oynadik güldük eglendik. Ha bide son biskuviyide bana verin deseydinAmin canım, hepimizin evlatlarını inşaallah..
Öğretmenim ama şu anda okul müdürlüğü görevindeyim canım. Masaya koydum birini içtim bileAllahtan lavabo yakın
İkizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrolleri vardı, benimde sezeryan kontrolüm vardı, birlikte hastaneye gittik, çocuk dr.undan sonra sıradan geçecek diye düşündüğüm kontrolüme geçtim. Dr.muayeneye başladı, usg ekranında bebek varkadına aynen böyle baktım ve "benden önceki hastanın görüntüsü ekranda mı kalmış" diye sordum dr. çığlığı bastı "inanamıyorum hamilesin"diye, şaka yapıyorsunuz dedim ama değilmiş tabii
İkizleri kucağıma alamadım. Kollarımın dermanı kesildi birden, o an çok zordu en çokta onların sütten kesilmesine üzülüp ağladım. Ama şükür 1 yaşına yakın bıraktılar anne sütünü, sıkıntı olmadı. Hamilelik dönemimde de zorlandım tabi ikizlerle ama kızım da iyi ki doğmuş diyoruz şimdi
Ben üçüde varken 1 hafta saçımı taramadığım günleri bilirim. Banyodan çık-topla-tepeye topuz...aylarım böyle geçti, şükür ki 5 dk. banyoya fırsat bulabiliyordum
Onunla geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifalar versin tez vakitte inşaallah..
Etmezler etmezler. Benimkiler üçü birlikte büyüdüğü için galiba kıskançlığı ve kavgayı bilmeden büyüdüler. Hep birlikte gayet güzel oynuyorlar. Herşeyi de üçe bölmeye alıştılar, geçinip gidiyorlargeçen gün bisküvi paylaşmışlar son 1 tane kalmış bana soruyorlar bunu nasıl yiyecez diye
Yaptırıyorum aslında bende, yemekten sonra tabaklarını bardaklarını falan arada makineye koyduruyorum. Misafir geldiğinde birşeyler getirip götürürler, kırılsın dökülsün çok önemsemem öyle öyle alışacaklar ama sıvı şeylerin dökülmesini istemem, temizliği zor oluyor işte galiba ondan
Tamam canım sınırsız dua bundan sonra
Geçmiş olsun tatlım, uyutmuyorlar arada ama ne yapalım, öyle öyle büyüyecekler. Ben yıllardır az uyurum. Eşim de öyle. Bünye alışmış demek ki yazları bazen çocuklar annemde falan kaldığında sabah erkenden kalkıyoruz
Hasta olmasınlar da dağıtsınlar, uyansınlar, ağlasınlar.. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin
çok teşekkür ederim canım benim ne güzel ne pozitif sözlerkendini sev olduğun gibi kabullen
kendini ağır şekil de eleştirme , asla yargılama
hayatımız sadece zayıf olmaya çalışmakla geçirecek kadar basit ucuz değersiz değil , o yüzden sevgiyi ve şükrü kalbinden eksek etme gülüm o zaman tekrar yolun aydınlanacak kaybolmayacaksın :)
Oyy pek uzakmış herkes birbirine, Rabbim babana şifa versin canım, annenin de işi zor tabi bırakıp gelemez, sağlıkları yerinde olsun.Yok canımeşimin ailesi İzmir’de benimkiler de Iğdır’da biz de Erzurumdayız kayınvalidem geçen sene geldi sağolsun baktı yaşlı ve hasta kadın bu yıl gelemedi annem de babam haftada üç gün diyalize giriyordu onun da bakıma ihtiyacı var diye gelemedi şimdi de nakil oldu babam bebek hassasiyetinde bakılması gerek annemden de kayınvalidemden de umudu kestim gelemezler yani miniğim 2 yaşında kreşe gidiyor çok sık hastalanıyor çok zorluk yaşıyorum bu yüzden onun için ikincide Allah nasip ederse kullanacağım ücretsiz iznimi birazcık olsun büyürler belki o zaman
Aynen öyle canım, Rabbim dağına göre kar veriyor, amin hepimizin evlatlarını inşaallah.İşin daha da kolay o zaman ikide bir dersten çıkman zor olurdu. Gün sonunda yaz bana merak ettim bakalim bardak farkı olacak mi. Ayyy ben galiba o sedye bayilir kalırdım Allah bağışlasın evlatlarimizi. Şuna inanıyorum Allah gerçekten ona göre güç te veriyor insana. Bende öyle ya taramaya bile firsatim olmuyor yaa.. 1 haftadir duzlestiricem diyorum ama yok olmuyo zaman olmuyo. Ya benim oğlumda sanki pek kıskanmadı ama normalde kizim doğmadan önce çocukları sevmeme izin vermezdi. Babasiyla el ele bile tutuşamazdık çok ağlardı. Çok şükür şu an iyi hatta kardeşini biri kucağına alsa verin o annemin bebeği diye kiziyor. Ben biraz bu süreci iyi yonettim ama surekli sevmesine dokunmasina izin verdim ve onu da ihmal etmedim oynadik güldük eglendik. Ha bide son biskuviyide bana verin deseydin
Aaayyyy ne kadar güzel çiçekler ve renkler onlar öyleeegünaydınnnnnnnnnnnn 9. takım hatunlarıı
Günaydın canımHerkese günaydin canlar
Dün koltukta uyumus kalmisim esim kalk yataga Gec deyince gecmisim uyku sersermigece 3 te uyandim döndüm durdum daha uyuyamadim
Çok teşekkür ederim gelmiş geçmiş olsun elbet hasta olacaklar öyle öyle büyüyecekler ama çalıştığımız için onunla yeterince ilgilenemiyorum hissi daha çok üzüyor beniOyy pek uzakmış herkes birbirine, Rabbim babana şifa versin canım, annenin de işi zor tabi bırakıp gelemez, sağlıkları yerinde olsun.
Çocuklar kreş yaşlarında illa ki daha sık hastalanırlar, kalabalık ve farklı ortama girince vücut çeşit çeşit mikropla tanışıyor tabiki, ağır geçirmiyorsa endişelenme çünkü bağışıklık sistemini güçlendirir bu şekilde. 1.sınıfta sistem güçlendikçe hastalığı daha hafif geçirecek ve daha az hasta olacak yavaş yavaş da direnç sağlayacak. Meyvesini sebzesini yedir mutlaka, vitaminsiz kalmasın.Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çocuk olunca :)
Benimkiler bi su çiçeği çıkardı tam 1 buçuk ay sürdüşükür ki Rabbim sırayla verdi hastalığı, 2 hafta biriyle uğraştık, sonraki 2 hafta ikizi, en son 2 hafta da küçüğüm hastaydı. Ama öyle böyle değil, boğaz, saç dipleri, dil, damak..yüzlerinde parmak koyacak yer kalmamıştı :)) hepsi de 2şer gün sadece pipetle süt içebildi ağız ve boğaz yaralarından..
İyi beslenip vitaminlerini alsınlar o zaman hastalığı da daha hafif atlatıyorlar.
İkinci olduğunda da bebişin biraz daha büyür, sana yardım da eder annesibazen küçük elleriyle bile öyle yardımlar ediyorlar ki
Öyle düşünme, çalıştıktan sonra ona eve gittiğinde yeterli zamanı ayırabiliyorsan önemli olan o canım. Birlikte kaliteli zaman geçirip, gün içinde sana olan özlemini ve ihtiyacını giderebiliyorsan emin ol ona yeter.Çok teşekkür ederim gelmiş geçmiş olsun elbet hasta olacaklar öyle öyle büyüyecekler ama çalıştığımız için onunla yeterince ilgilenemiyorum hissi daha çok üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?