Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elimden geldiğince bunun için çabalıyorum canım onu ihmal etmemeye çalışıyorum dediğin gibi evde olup çocuğunu telefona tablete televizyona emanet eden anneler biliyorum

Bugün neden kimsecikler yok buralarda
Benimde eller durmuyo ne çok mesaj yazmışım, zaten su çay su çay içim bir hoş oldu, gidem de bi kahve içem değişiklik olsun
Bi iki gündür bi durgunluk var grupta normalde yetişemezdim ben bi iki saat girmezsem sayfalarca mesaj birikmiş olurdu

bi anda sok oluyor insan tabi, Cok sükür canim Zorluk geciyor iyikiler kaliyor Allahim saglik versin hepsine
Günaydın canım
Pek erken uyanmışsın yaw, uykusuzlukta yorar ki insanı
evet vücudum dökülüyor fazla saat uyuyamadığım için erkenden uyandım
Bugün neden kimsecikler yok buralarda
Benimde eller durmuyo ne çok mesaj yazmışım, zaten su çay su çay içim bir hoş oldu, gidem de bi kahve içem değişiklik olsun
evet dünde fazla aktiv değildi grup
Günaydın güzelliklerrrr
günaydın canım
Bi iki gündür bi durgunluk var grupta normalde yetişemezdim ben bi iki saat girmezsem sayfalarca mesaj birikmiş olurdu
evet nazara geldi grup
Ayy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
Oy geçmiş olsun canım tez vakit iyileş inşallah

Ben geldim ya herkes kayboldu

Kizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam

Kızı uyurken iki lafliyim sonra pek bı iş var
Aslında büyük temiZlige girisicektik ama yavru gece uyumadı uyudu uyandı ağladı bugün pertiz oyuzden pazartesiye kadar iycr toparlarsin ozaman basliycam.
İkinci havadis regl oldum bı dedim tartiliyim dünkü yemenin reglin artisi kaç 2 rahat bekliyorum tabi
Çıktım tartıya ne göreyim cumadan eksi 100 Gr hatta Hem sevindim hem üzüldüm artı cikmamam müthiş
Lakin regl ve dünkü yeme olmasaydı eksi 1 olurmusum bugün

Hayır olsun bu sıra evlerde hep bı sıkıntı var diye duyuyorum sebebi nedir bilemiyorum
Canım benim Rabbim feraha çıkarsın neyse sorun dökmeden kırmadan yıkımlar olmadan hayırla sonuclansin inşallah

ayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
küçük erkek kardeşimi 1 ay kadar önce demiştim safra kesinden ameliyat lması lazım ama kana enfeksiyon bulaşmış o geçince olacak diye geçen pazar annemin yanına malatyaya gitti orada olacaktı ameliyatı pazartesi doktorla görüşmüş , hafta içi ayarlarsam arıycam gel ameliyatını yapalım demişti o akşam yani pazartesi yarın sabah gel ameliyat edelim demiş dün öğlen ameliyat oldu 1 saat önce taburcu olup eve geçtiler çoook şükür , uzakta olup görmeyince insan kötü oluyor yavvfff göğsüme öküzler oturmuş gibiydim dün ne iş yaptım yemeği ne ara pişirdim onu bile hatırlamıyorum işin zoru ameliyattı nekahat dönemi çabuk olur , nasıl olsa annemin ellerine emanet içim rahatladı ohhhhh

işte o yüzden gelip stresimi bulaştırmadım kokulusabun:))

inşallah çözüme kavuşur gülüm sıkıntınız kalmaz
senin elinden gelen bir şey var mı bu sıkıntı için , varsa tarafsız adil olmaya çalışarak davran , yoksa da yaşamı akan suya benzetirim bazen tıkanıklar olmadık düğümler olur ama akan suda çözülmeyecek düğüm yoktur , inşallah çabuk çözülür sorun ve mazide kalıp hatırlamazsınız bile

Ayy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
bebelerden sana mı geçti çok geçmiş olsun elinden geldiğince ılık sıvı al hiç olmadı limonlu sıcak su iç gülüm dermanı olmayınca insanın o suyu ısıtması bile gözünde büyür

kız Handandandan ağzımı açmayayım dedim ama alıntıda gördüm açmazsam nasıl abla olurum kii
yavvf madem son ay bir kaç kez aynı şekil hastalandın bir de üstüne bayılmışsın bacım kendi canını umursamıyorsun bari çocuklarına acı git doktora ne diyorsa yap çektir tomografi v.s. yi allah korusun ya başını vursan ya bir yerin kırılsaydı vallaha sopalıksın yanım da olsan etini çimdirir bir güzel morartır sonra da taksi çağırır hastaneye götürürdüm azıcık kendini önemse . doktora gittttttt
inşallah ciddi bir sorun yoktur iç kulakla ilgili basit bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…