- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.501
Elimden geldiğince bunun için çabalıyorum canım onu ihmal etmemeye çalışıyorum dediğin gibi evde olup çocuğunu telefona tablete televizyona emanet eden anneler biliyorumÖyle düşünme, çalıştıktan sonra ona eve gittiğinde yeterli zamanı ayırabiliyorsan önemli olan o canım. Birlikte kaliteli zaman geçirip, gün içinde sana olan özlemini ve ihtiyacını giderebiliyorsan emin ol ona yeter.
Çalışan annelerin de ev hanımı annelerin de çocuklarına eğitim veriyoruz. Aileden sevgiyi, ilgiyi gören çocuk annesi ne yaparsa yapsın belli oluyor.
2 sene önce ev hanımı bir anne çocuğunu okulda unuttugülüyorum ama o gün gerçekten çok sinirlendim. Zaten sorumsuz bir aileydi ve çocukta problemliydi.
Sen ona yeterince ilgi ve sevgi gösterebiliyorsan ne mutlu sana, üzülme
Bi iki gündür bi durgunluk var grupta normalde yetişemezdim ben bi iki saat girmezsem sayfalarca mesaj birikmiş olurduBugün neden kimsecikler yok buralarda
Benimde eller durmuyo ne çok mesaj yazmışım, zaten su çay su çay içim bir hoş oldu, gidem de bi kahve içem değişiklik olsun
bi anda sok oluyor insan tabi, Cok sükür canim Zorluk geciyor iyikiler kaliyor Allahim saglik versin hepsineAmin canım, hepimizin evlatlarını inşaallah..
Öğretmenim ama şu anda okul müdürlüğü görevindeyim canım. Masaya koydum birini içtim bileAllahtan lavabo yakın
İkizlerim prematüre doğduğu için haftalık kontrolleri vardı, benimde sezeryan kontrolüm vardı, birlikte hastaneye gittik, çocuk dr.undan sonra sıradan geçecek diye düşündüğüm kontrolüme geçtim. Dr.muayeneye başladı, usg ekranında bebek varkadına aynen böyle baktım ve "benden önceki hastanın görüntüsü ekranda mı kalmış" diye sordum dr. çığlığı bastı "inanamıyorum hamilesin"diye, şaka yapıyorsunuz dedim ama değilmiş tabii
İkizleri kucağıma alamadım. Kollarımın dermanı kesildi birden, o an çok zordu en çokta onların sütten kesilmesine üzülüp ağladım. Ama şükür 1 yaşına yakın bıraktılar anne sütünü, sıkıntı olmadı. Hamilelik dönemimde de zorlandım tabi ikizlerle ama kızım da iyi ki doğmuş diyoruz şimdi
Ben üçüde varken 1 hafta saçımı taramadığım günleri bilirim. Banyodan çık-topla-tepeye topuz...aylarım böyle geçti, şükür ki 5 dk. banyoya fırsat bulabiliyordum
Onunla geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifalar versin tez vakitte inşaallah..
Etmezler etmezler. Benimkiler üçü birlikte büyüdüğü için galiba kıskançlığı ve kavgayı bilmeden büyüdüler. Hep birlikte gayet güzel oynuyorlar. Herşeyi de üçe bölmeye alıştılar, geçinip gidiyorlargeçen gün bisküvi paylaşmışlar son 1 tane kalmış bana soruyorlar bunu nasıl yiyecez diye
Yaptırıyorum aslında bende, yemekten sonra tabaklarını bardaklarını falan arada makineye koyduruyorum. Misafir geldiğinde birşeyler getirip götürürler, kırılsın dökülsün çok önemsemem öyle öyle alışacaklar ama sıvı şeylerin dökülmesini istemem, temizliği zor oluyor işte galiba ondan
Tamam canım sınırsız dua bundan sonra
Geçmiş olsun tatlım, uyutmuyorlar arada ama ne yapalım, öyle öyle büyüyecekler. Ben yıllardır az uyurum. Eşim de öyle. Bünye alışmış demek ki yazları bazen çocuklar annemde falan kaldığında sabah erkenden kalkıyoruz
Hasta olmasınlar da dağıtsınlar, uyansınlar, ağlasınlar.. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin
evet vücudum dökülüyor fazla saat uyuyamadığım için erkenden uyandımGünaydın canım
Pek erken uyanmışsın yaw, uykusuzlukta yorar ki insanı
evet dünde fazla aktiv değildi grupBugün neden kimsecikler yok buralarda
Benimde eller durmuyo ne çok mesaj yazmışım, zaten su çay su çay içim bir hoş oldu, gidem de bi kahve içem değişiklik olsun
günaydın canımGünaydın güzelliklerrrr
evet nazara geldi grupBi iki gündür bi durgunluk var grupta normalde yetişemezdim ben bi iki saat girmezsem sayfalarca mesaj birikmiş olurdu
Oy geçmiş olsun canım tez vakit iyileş inşallahAyy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
Geçmiş olsun tatlımAyy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
Bi iki gündür bi durgunluk var grupta normalde yetişemezdim ben bi iki saat girmezsem sayfalarca mesaj birikmiş olurdu
Ben geldim ya herkes kayboldubi anda sok oluyor insan tabi, Cok sükür canim Zorluk geciyor iyikiler kaliyor Allahim saglik versin hepsine
evet vücudum dökülüyor fazla saat uyuyamadığım için erkenden uyandım
evet dünde fazla aktiv değildi grup
günaydın canım
evet nazara geldi grup
Oy geçmiş olsun canım tez vakit iyileş inşallah
Geçmiş olsun kedicim inşallah tez zamanda toparlanırsınAyy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
Sağol canım oğlana çiş eğitimine başladık tetikteyim her anLusi geçmiş olsun canım, bol bol dinlen bugün
Allah kolaylık versin canım, inşallah kısa sürede halledersinizSağol canım oğlana çiş eğitimine başladık tetikteyim her an
Hayır olsun bu sıra evlerde hep bı sıkıntı var diye duyuyorum sebebi nedir bilemiyorumKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
Oh ne güzel açılıyor kaslar işe yarıyor demekki sporSorma dilek ilk gun o kadar yorulmadım ama dun cok fenaydı bakalım bugun ne olacak
inşallah çözüme kavuşur gülüm sıkıntınız kalmazKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
bebelerden sana mı geçti çok geçmiş olsun elinden geldiğince ılık sıvı al hiç olmadı limonlu sıcak su iç gülüm dermanı olmayınca insanın o suyu ısıtması bile gözünde büyürAyy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?