- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.521
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifasını versinayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
küçük erkek kardeşimi 1 ay kadar önce demiştim safra kesinden ameliyat lması lazım ama kana enfeksiyon bulaşmış o geçince olacak diye geçen pazar annemin yanına malatyaya gitti orada olacaktı ameliyatı pazartesi doktorla görüşmüş , hafta içi ayarlarsam arıycam gel ameliyatını yapalım demişti o akşam yani pazartesi yarın sabah gel ameliyat edelim demiş dün öğlen ameliyat oldu 1 saat önce taburcu olup eve geçtiler çoook şükür , uzakta olup görmeyince insan kötü oluyor yavvfff göğsüme öküzler oturmuş gibiydim dün ne iş yaptım yemeği ne ara pişirdim onu bile hatırlamıyorumişin zoru ameliyattı nekahat dönemi çabuk olur , nasıl olsa annemin ellerine emanet içim rahatladı ohhhhh
işte o yüzden gelip stresimi bulaştırmadım kokulusabun:))
inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursun canım, Allah gönül ferahlığı versinKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
İyi ol da kuzum ama çok da ortalıktan kaybolmaKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
Toksinleri üstünden atınca yine olursun canım bozma moraliniKızı uyurken iki lafliyim sonra pek bı iş var
Aslında büyük temiZlige girisicektik ama yavru gece uyumadı uyudu uyandı ağladı bugün pertiz oyuzden pazartesiye kadar iycr toparlarsin ozaman basliycam.
İkinci havadis regl oldum bı dedim tartiliyim dünkü yemenin reglin artisi kaç 2 rahat bekliyorum tabi
Çıktım tartıya ne göreyim cumadan eksi 100 Gr hattaHem sevindim hem üzüldüm artı cikmamam müthiş
Lakin regl ve dünkü yeme olmasaydı eksi 1 olurmusum bugün
Çok geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
küçük erkek kardeşimi 1 ay kadar önce demiştim safra kesinden ameliyat lması lazım ama kana enfeksiyon bulaşmış o geçince olacak diye geçen pazar annemin yanına malatyaya gitti orada olacaktı ameliyatı pazartesi doktorla görüşmüş , hafta içi ayarlarsam arıycam gel ameliyatını yapalım demişti o akşam yani pazartesi yarın sabah gel ameliyat edelim demiş dün öğlen ameliyat oldu 1 saat önce taburcu olup eve geçtiler çoook şükür , uzakta olup görmeyince insan kötü oluyor yavvfff göğsüme öküzler oturmuş gibiydim dün ne iş yaptım yemeği ne ara pişirdim onu bile hatırlamıyorumişin zoru ameliyattı nekahat dönemi çabuk olur , nasıl olsa annemin ellerine emanet içim rahatladı ohhhhh
Haftaya telafi ederim inşallah canimİyi ol da kuzum ama çok da ortalıktan kaybolmainşallah her şey çok güzel olur
Toksinleri üstünden atınca yine olursun canım bozma moralini
Çok geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
Kolay gelsin ablam sendede baya iş varmışevi temizledim bir yatak odasıyla mutfak silinecek sonrada kafamı sarımsaklı serumla yağlamıştım gidip çimip manava gidip az meyve sebze alayım akşama olmadı gece görüşürüz canlar
Afiyet olsun cnm.09:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
13:00
1 avuç beyaz leblebi
14:30
Sade Türk kahvesi
16:30
15 kaşık pırasa kavurması
Su: şimdilik 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş 90 puan @Dream00
hayırdır ablacım ne oldu kiSlm kizlar
Bugun bi işimiz vardi o yüzden izin almistim
Yeni geldik eve
Bu meseleden dolayi baya başım agridi
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Biraz toparlayinca görüşürüz
Neden kız kücük sıpam ama o benimPınar tatlım minnoş bebeğine sıpa demeyi bırak artık
Slm kizlar
Yeni geldik eve
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Abla hiç bir şey anlamadım ne oldu Allah aşkına kim canını sıktı iyi misin ?
hayırdır ablacım ne oldu ki
Paylaşıma bakın kızlarNe oldu abla
Bununla gelmiş geçmiş olsun ablaayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
Sadece ihtiyaç dışında birde gereksizleri var ki sorma canım, mesela bu yıl üçününde 23 nisan gösterileri var ve gösteri için seçilen kıyafetler başka bir yerde ve zamanda giyilmesi mümkün olmayan kıyafetler oluyor bazen, alıyoruz 1 defa giyiyorlar sadece, ayrıca birde ikizlerin mezuniyet töreni var, kıyafeti, ayakkabısı, tutulacak salon derken bunları düşünüp kendi kahvemi kendim yapıp içiyorum
bende haftalık gidiyorum canisi marketle olmuyor
kesinlikle canım su cuma gecsın
Canım bıldıgım kadarıyla once suda bekletiyorlar kanı cıksın dıye
gunaydın canım cocuklar uyumayınca insan cok kotu oluyor ya
bi bak canım cogu yerde var
inşallah canım oyle olur
ıyı mı ettik kotu mu ettim bılmıyorum canım evde vakit gecıremıyor okula alısmıs evde cabuk sıkılıyor
bı dene istersen canım degısık lik olur
dururlar diye tahmin ediyorum canım
Selamlar hanımlar bugün çişle kakayla uğraşıyorum bakalım feraha çıkıcaz inşallah bir de ev değiştirme durumu hasıl oldu daha merkezi bir noktada ancak çok avantajı var lakin eski ve küçük
Zihnim çok yoğun her şeyin hayırlısı olsun
Yemicem Di mi bişi
Kısır ye kısır iyidir o
a.selam canım çok şükür her halimize. Sende böyle içini dökerek dahada iyi oldunmu daha iyi oluruzne yazmak istersen ne söylemek istersen içini buraya dökebilirsin hiç birşeyi içine atma
Severim banada getirrrriyi yaptınız canım değişiklik iyidir sizdemi aylık yapıcaksınız?
Pınar tatlım minnoş bebeğine sıpa demeyi bırak artık
Ayy hasta olmuşum dermanım yok kızlar ağız burun allahh allahh
Kizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
ayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
Haftasonu biraz kaçırdım tartıya da kaldı iki gün listedeyim bu durumu dengelemeye çalışıyorum diyelim canımAfiyet olsun cnm.
Bana az gibi geldi. Şahsen ben çok çabuk acıkıyorum belki de emzirdiğimdendir
Abla hiç bir şey anlamadım ne oldu Allah aşkına kim canını sıktı iyi misin ?Slm kizlar
Yeni geldik eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?