- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.541
Tüh ya durduk yere böyle bir masraf çıkması canını sıkıyor insanın canın sağolsun canımMerhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
Aman ablam diyet gruplarının ciğerini bilip herkesi çok iyi tanidigin halde hala yasananlara şaşırıp uzulmene gerek varmı senceSlm kizlar
Bugun bi işimiz vardi o yüzden izin almistim
Yeni geldik eve
Bu meseleden dolayi baya başım agridi
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Biraz toparlayinca görüşürüz
Sağol canım, sağlığım iyi şükürler olsunBunu cvpladm, niran bu arada cok gecmis olsun smdi nasilsn daha iyisindit
Aaa geçmiş olsun canım neden ceza yedinMerhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
Bende emziriyorum şuan ama genelde doğru besini dolu dolu yemeyi seviyorumAfiyet olsun cnm.
Bana az gibi geldi. Şahsen ben çok çabuk acıkıyorum belki de emzirdiğimdendir
Güvenlik şeridi ihlaliAaa geçmiş olsun canım neden ceza yedin
Ay bi ben mi anlamadım olayı acaba Dilek bari sen beni aydınlatAman ablam diyet gruplarının ciğerini bilip herkesi çok iyi tanidigin halde hala yasananlara şaşırıp uzulmene gerek varmı sence
Moralim bozuldu ama yapacak hiçbir şey yokTüh ya durduk yere böyle bir masraf çıkması canını sıkıyor insanın canın sağolsun canım
Daha iyi olasın inşallahSağol canım, sağlığım iyi şükürler olsun
Tüh kötü olmuş ne diyelim canin sağolsunGüvenlik şeridi ihlali
Çok sevdiğim ve kendime düstur edindiğim bir söz var, paylaşayım seninleSlm kizlar
Bugun bi işimiz vardi o yüzden izin almistim
Yeni geldik eve
Bu meseleden dolayi baya başım agridi
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Biraz toparlayinca görüşürüz
Kuzum bildirimi fotoğrafli paylaşılsın diye oylamaya sundu bı takımAy bi ben mi anlamadım olayı acaba Dilek bari sen beni aydınlat
Hız cezasına razıydım inan, bu fena olduOkudum ama ben de anlamadım geçmişi
Neyse
Bn seminerden geldim of kafam hiç çalışmıyor şu an
Koca kişisi de gelmedi daha
Çocuklar holdeki halıyı dertop etmiş birbirlerini sürüyorlarneyse olur o kadar
Siizn gününüz nasıldı
Handandandan çok geçmiş olsun Bn de en son hızdan yemiştim üzücü bir para gidişi
Teşekkür ederim canım hiç bir şey diyemiyorum hiç hoş değil hakikatenKuzum bildirimi fotoğrafli paylaşılsın diye oylamaya sundu bı takım
Biz kaptanımız ve 5.takım hayır oyu kullandi ...Herzaman ne olur bu ülkede senin gibi düşünmeyen farklı fikre sahip olanda tu kakadir ya ha işte o yaşandı bu süreçte de
Yani her zaman olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?