- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.561
Paylaşımı okuyordum9. Takımın Güzelleri
Nerdesiniz
Bi toplaşında sohbet edelim
Yine ben buralardayım demirbaş9. Takımın Güzelleri
Nerdesiniz
yok canımBen geldim ya herkes kayboldu
inşallah ciddi bir sorun değildir ve kısa zamanda sorunu cözersiniz canım.Kizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
belli olmaz Cuma’ya daha var canım bol bol su içKızı uyurken iki lafliyim sonra pek bı iş var
Aslında büyük temiZlige girisicektik ama yavru gece uyumadı uyudu uyandı ağladı bugün pertiz oyuzden pazartesiye kadar iycr toparlarsin ozaman basliycam.
İkinci havadis regl oldum bı dedim tartiliyim dünkü yemenin reglin artisi kaç 2 rahat bekliyorum tabi
Çıktım tartıya ne göreyim cumadan eksi 100 Gr hattaHem sevindim hem üzüldüm artı cikmamam müthiş
Lakin regl ve dünkü yeme olmasaydı eksi 1 olurmusum bugün☹
cok geçmiş olsun abla tez zamanda iyileşir inşallahayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
küçük erkek kardeşimi 1 ay kadar önce demiştim safra kesinden ameliyat lması lazım ama kana enfeksiyon bulaşmış o geçince olacak diye geçen pazar annemin yanına malatyaya gitti orada olacaktı ameliyatı pazartesi doktorla görüşmüş , hafta içi ayarlarsam arıycam gel ameliyatını yapalım demişti o akşam yani pazartesi yarın sabah gel ameliyat edelim demiş dün öğlen ameliyat oldu 1 saat önce taburcu olup eve geçtiler çoook şükür , uzakta olup görmeyince insan kötü oluyor yavvfff göğsüme öküzler oturmuş gibiydim dün ne iş yaptım yemeği ne ara pişirdim onu bile hatırlamıyorumişin zoru ameliyattı nekahat dönemi çabuk olur , nasıl olsa annemin ellerine emanet içim rahatladı ohhhhh
işte o yüzden gelip stresimi bulaştırmadım kokulusabun:))
a.selam canım sen niye hep kayboluyorsunselam kizlar.2 gundur gelemedim.yogundum..tartiya son 2 gunnn...sporumu yaptim geldim:))
a.selam abla boşver takma kendini bilen bilir zatenSlm kizlar
Bugun bi işimiz vardi o yüzden izin almistim
Yeni geldik eve
Bu meseleden dolayi baya başım agridi
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Biraz toparlayinca görüşürüz
cokmuşMerhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
Farklılıklar zenginliktir ama herkes bunu farkedemez maalesefPaylaşımı okuyordum
Fikir ayrılığı olunca niye insanlar bu kadar çirkinleşir hiç anlamıyorum
Oylamanın amacı ne, herkes fikrini beyan etsin
Madem beğenmeyeceksiniz aksi düşüneni, doğrudan uygulamaya sokun ben bu kuralı koydum diye bitsin gitsin
Ülke olarak gerçekten bundan kaybediyoruzFarklılıklar zenginliktir ama herkes bunu farkedemez maalesef
Aynı şeyi ben de hep düşünüyorum evin her milimetresi oyuncak doluŞu çocukların oyuncaklarından bıktım valla keller da dolu, killerde dolu, dolap üstü dolu odada var hepsini çöpe basacam.
Benim bulduğum çözüm, oyuncakları okul dönemi depoya kaldırmak, yazın çıkarmak.Şu çocukların oyuncaklarından bıktım valla keller da dolu, killerde dolu, dolap üstü dolu odada var hepsini çöpe basacam.
Bende öyle düşündüm oyuncak türü olarak kutulara ayırdım bakalım nasıl olcakBenim bulduğum çözüm, oyuncakları okul dönemi depoya kaldırmak, yazın çıkarmak.
Sen küçük olduğu için değişim yaparak kaldırabilirsin canım, hepsi ile birlikte oynamazlar zaten
Evet heryere dağıtıyorlarAynı şeyi ben de hep düşünüyorum evin her milimetresi oyuncak dolu
TemelinSafinazi rakibem tartıdan ne habe
Sabah tartılır yazarım canımTemelinSafinazi rakibem tartıdan ne haber?
Yok canım İnan sadece sende öyle değillerEvet heryere dağıtıyorlarodada oynasalar ne olurki çok nadir odada oynadıkları bi bendemi böyle anlamıyorum
Yazmana gerek yok canım, sürpriz olsun CumayaSabah tartılır yazarım canım
Ozaman sende bazen görmeden ayağınla basarak acı cekiyorsundurYok canım İnan sadece sende öyle değiller
Bizim evi görsen oyuncakçı gibi adım attığım her yerde büyük küçük bi oyuncak muhakkak var
O ne ki biz takılıp takılıp düşüyoruzOzaman sende bazen görmeden ayağınla basarak acı cekiyorsundur
Ben bidefa bastım kaydım zor kurtuldumO ne ki biz takılıp düşüyoruz
Geldim kaptancım. Nasıl oldun iyi misin ?9. Takımın Güzelleri
Nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?