- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.581
İyiyim canım, seni görmeyince merak ettimGeldim kaptancım. Nasıl oldun iyi misin ?
Yalnız değilsin canım biz de öyleyizEvet heryere dağıtıyorlarodada oynasalar ne olurki çok nadir odada oynadıkları bi bendemi böyle anlamıyorum
Bulaşmıyorum kimselere artık laftan anlamıyolarkiİyiyim canım, seni görmeyince merak ettim
Birazda korktum tabi, ban mı yedi bu kız diye
Havaya cemre düştü yaBulaşmıyorum kimselere artık laftan anlamıyolarki
.
Grupta da bi durgunluk var herkeste bende dahil. Depresyona mı girdik topluca nedir
Cemre düştü mü ya daha erken değil miHavaya cemre düştü ya
Herkes dışarı çıktı herhalde
Kursa yazılmanla ehliyet alman arasında 4 ay felan olur, tabi hiç kalmadan geçersen.Yaa kızlar bir şey sorayım. Aylardır izindeyim şimdi kafama dank etti. Ehliyetim yok almak istiyorum. Ne kadar zamanda alınıyo. Eşimle öğrenemiyorum sürüş dersini kimden almalıyım ? Kursta her gün ders oluyo mu ? Mayısta da işe başlicam çok geç kaldım hoff
Birçok bayan hoca var cnm ücretle ders veren Bi araştır vardır çevrendeYaa kızlar bir şey sorayım. Aylardır izindeyim şimdi kafama dank etti. Ehliyetim yok almak istiyorum. Ne kadar zamanda alınıyo. Eşimle öğrenemiyorum sürüş dersini kimden almalıyım ? Kursta her gün ders oluyo mu ? Mayısta da işe başlicam çok geç kaldım hoff
Havaya düştü canım, 2 tane daha var.Cemre düştü mü ya daha erken değil mi
Biz kendimizi bildikten sonraÇok sevdiğim ve kendime düstur edindiğim bir söz var, paylaşayım seninle
"Nadan ile sohbet güçtür bilene,
Çünkü nadan ne gelirse söyler diline"
Hadi ya 4 ay sürüyor mu tüh. Eşim çok sabırsız çünkü sinir ediyo beniKursa yazılmanla ehliyet alman arasında 4 ay felan olur, tabi hiç kalmadan geçersen.
Eşinle niye öğrenemiyorsun canım
Fiyatlar ne durumda acaba. Olmadı eşimle tekrar bi denerizBirçok bayan hoca var cnm ücretle ders veren Bi araştır vardır çevrende
Ama bana eşiö öğretmişti
benimkide arkamdan geri dagıtıuprBende genelde oğlum uyurken topluyorum yoksa izin vermiyor dokunmama.. kolay gelsin bu arada
Canım insallah feraha erersınKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
bılmıyorum dilekte bacaklar cok agrıyor dokununca sep sert olduOh ne güzel açılıyor kaslar işe yarıyor demekki spor
kotu olmus canımMerhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
yok canım ya kosusturmaca gectı bugun ev halkı uyudu anca geldimYine misafir mı var canım
Şu çocukların oyuncaklarından bıktım valla keller da dolu, killerde dolu, dolap üstü dolu odada var hepsini çöpe basacam.
bizimde oyle canım salondan Baska yerden oynamıyor lar kucugum oynadıktan sonra topluyor buyuk toplamıyor kutuları bu oda senin bu bu oda benim tasıyıp duruyorlarEvet heryere dağıtıyorlarodada oynasalar ne olurki çok nadir odada oynadıkları bi bendemi böyle anlamıyorum
Hiç bilmiyorum cnm sadece birini biliyorum ders veren oradan aklıma geldi, mesela o bayan da kurs öğretmeni idi herhalde akşam falan özel ders veeiriyorHadi ya 4 ay sürüyor mu tüh. Eşim çok sabırsız çünkü sinir ediyo beni
Fiyatlar ne durumda acaba. Olmadı eşimle tekrar bi deneriz
Fazla zorlama canım kosu bandı normal dısarda yurume gıbı olmaz biraz fazla yurdugumde benimde agrıyorKızlar yüeüyüş bandında yürüyen var mı aranızda
Bn 1 saat falan yürüyordum da bileğim ve dizim ağrıyor
Spor hocam da o zaman 30 dk en fazla 40 dk yürü dedi ağrı çeken var mı bnm gibi
Ayakkabı önemli canımKızlar yüeüyüş bandında yürüyen var mı aranızda
Bn 1 saat falan yürüyordum da bileğim ve dizim ağrıyor
Spor hocam da o zaman 30 dk en fazla 40 dk yürü dedi ağrı çeken var mı bnm gibi
Canım benim de ehliyetim var yaklaşık 10 Yıldır ama trafiğe çıkma korkumu yenemedim bi türlü eşimle papaz olmak istemediğimden bu yaz ehliyet kurslarının sadece direksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum kursa yazılmak sınavlar filan derken en az 3-4 ayını alır canımYaa kızlar bir şey sorayım. Aylardır izindeyim şimdi kafama dank etti. Ehliyetim yok almak istiyorum. Ne kadar zamanda alınıyo. Eşimle öğrenemiyorum sürüş dersini kimden almalıyım ? Kursta her gün ders oluyo mu ? Mayısta da işe başlicam çok geç kaldım hoff
Canım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olurSize son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğim
Canım benim de ehliyetim var yaklaşık 10 Yıldır ama trafiğe çıkma korkumu yenemedim bi türlü eşimle papaz olmak istemediğimden bu yaz ehliyet kurslarının sadece direksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum kursa yazılmak sınavlar filan derken en az 3-4 ayını alır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?