Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Göbeği eriten tek şey yürüyüş (!) ben hiç bi spor yapmadan sadece yürüyerek erittim göbeği...
Çok saol cnm. Bugün abur cubur götürdüm yemeğe gelmedi sıra... dahada bişey yemem gitti şişkinliğim azda olsa.

bende üzerime şöyle oturan güzel bişeyler giyinme hayalindeyim, bugün altımda siyah etek var, üzerimde de pembe bir kazak, alt ince üstte bide kazak olunca göbekle birlikte dam üstünde saksağan gibi oldum yaa , yarın bunu giymiycem

çok şükür ki bugünde akşam oldu birazdan eve doğru yürüyüşe geçicem eve varır varmaz kıymalı pırasa kavuracağım yanında da yoğurt sonra paşamı sokağa çıkarıcam işim çok yani havada mükemmel epey sıcak yani gelin sizede kahve ısmarlayayım

ayy süper olurdu havada güzel, minik orda oynarken bizde karşılıklı kahvelerimizi içip dedikodu ederdik azıcık gruptaki kızları

yee yeeee yaz geliyo biz zayıflıcaz sen şişmanlaa.... emeklerin boşa gitsinde gör....

yeterince caydırıcı oldu mu?

bide bu hazıranan kadar yaptım yaptım yapamadım dahada ugrasmam bu kılolarla bu yaz cok baska olacak dıodum ...İnsanın kendıne verdıgı sozu tutamaması ne kotu bısey

kıss korkutmak gibi olmasında bir nöroloğa götürsen acaba iyi olmaz mı.... bırak başkalarını kendin oku en iyi niyetle sen dua edersin bebeğine
sağol canım..şu an normale döndü gibi..normal bir şekilde yürüyor yani...tekrar ederse götürürüm, aklıma yazayım

hahaa...kızım size benim teyzecağızım bile bişey edemez..baksana nutella dedim geldin oltaya..seni gidi seniiii

dukanda mısır unu seebestmi fulya?????daha öncede soracaktım unuttum:44:

ohh gez bakalım kuşumm..hoppişde burada bağırsın dursun eddaaa diye..insan arada bir merhaba demeye uğrar canım

sağol canım..o tontiş ayakları öpe öpe ben mi nazar ettim bilmiyorum ki??ama çok tatlılar n'apimm

Oooofff içim şişti ama sıkıntıdan deıl cok yemekten bırı benı durdurmalıııı
ye yawrum yeeeeeeeeeee..o yediklerin yarın sana yağ olarak , tartıda artı olacak dönecek...istediğin kıyafetleri giyemeyeceksin..milletin giydiklerine imrenerek bakacaksın.......yazın denize giremeyeceksin..yeeeeeeeeeee

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri..

Malzeme: 2 kişi, 1 ilişki
Hazırlanışı: Mutlu günler geçirilir. Beraber olunmaktan alınan keyif , kaynayana kadar hayatın her aşamasıyla sık sık karıştırılarak yaşanır. Arkadaşlar ortak edilir ilişkiye. Sinemaya gidilir, çıkışta filmden hiç bir şey hatırlanmaz, geriye kalan sadece sevgilinin film boyunca tuttuğu elinizde kalan sıcaklıktır. Sözler verilir. Sözlerin altında ezildikçe, yalanlar söylenir. Mutluluk fokurdamaya başlayınca, ilişkinin altı kapatılıp dinlenmeye bırakılır. Oda sıcaklığına geldiğinde kıskançlık ve kavga gibi baharatlar göz kararı eklenir. Arzuya göre aldatma da konulabilir.
İlişki iyice soğuduktan sonra gözyaşı ile servis edilir..

Bu ne kadar güzel bi yemek tarifi tam benlik zayıflatır!

bide bu hazıranan kadar yaptım yaptım yapamadım dahada ugrasmam bu kılolarla bu yaz cok baska olacak dıodum ...İnsanın kendıne verdıgı sozu tutamaması ne kotu bısey
bence öyle deme..ya vericem bu kiloları ya vericem de..başka seçeneğin yok yani..

dr.erol der ki:...Aradığı zaman uyuyormuş gibi rol yaptıklarımız var; Bir de uyurken aradığında 'uyumuyordum konuşabiliriz' dediklerimiz.

zayıflatacağı kesin!!!..heleki o kaygana yemeğe ilave edildikten sonra o yemek yemeklikten çıkar, yağ yakıcı, eritici, inceltici bişey haline dönüşür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…