- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.861
ayy sınava girmek bi dert, belgeyi almak ayrı, baştan sona strese sokuyolar insanları, sonrada başarı bekliyorlar. Allah yardımcın olsun Büşracım.
Bende işlerdeki yoğunluğumu atlattım, internetten kıyafetlere filan bakıyorum, şu göbeğimi eritebilirsem neler alabilirim diye
bu arada bu akşam yemek yemiycem k-fleks yiycem, malum yarın cuma, güzel bir haberle dönmek istiyorum inşallah
bende alısverıs yapmıorum kı zayflayınca daha kucuk beden alırım dıyee
Ben de geldimAynı şeyi ben de hergün yapıyorum canım, kilo verirsem şunu alırım, bunu alırım diye sürekli mağazaların websitelerine bakıyorum, birazda gaza geliyorum tabii bakarken
Hep kalem etek giymek istemişimdir ama bu kalça ile 46 beden kalem etek bile olmaz banaolsa bile kalem gibi durmaz bi 65'lere ineyim hemen alacağım
çok şükür ki bugünde akşam oldu birazdan eve doğru yürüyüşe geçicem eve varır varmaz kıymalı pırasa kavuracağım yanında da yoğurt sonra paşamı sokağa çıkarıcam işim çok yanihavada mükemmel epey sıcak yani gelin sizede kahve ısmarlayayım
ah canım yaa sen yine regl oldun kısa bir zaman sonra atıcan üstünden o şişkinliği, ben birkaç ayda bir olduğum için 2-3 ay boyunca şişkinim
Oooofff içim şişti ama sıkıntıdan deıl cok yemekten bırı benı durdurmalıııı
yee yeeee yaz geliyo biz zayıflıcaz sen şişmanlaa.... emeklerin boşa gitsinde gör....
yeterince caydırıcı oldu mu?
sağol canım..şu an normale döndü gibi..normal bir şekilde yürüyor yani...tekrar ederse götürürüm, aklıma yazayımkıss korkutmak gibi olmasında bir nöroloğa götürsen acaba iyi olmaz mı.... bırak başkalarını kendin oku en iyi niyetle sen dua edersin bebeğine
hahaa...kızım size benim teyzecağızım bile bişey edemez..baksana nutella dedim geldin oltaya..seni gidi seniiiisüper olur yaa, bize iştah kapatma duası okusun bu arada nutella filan yapmayın yaa, evde kavanozuyla duruyor bak, gaza gelirsem akşam o kavanozu bile yerim ben ama tabiki sende çok olan bende de benim vucuduma göre çok olan yağlarımı elledikten sonra, artık hiçbişey cazip gelmemeye başladı çok şükürki.
bide o beyniniz şişman kitabını kesin bulup almam lazım, kitapyurdu.com a baktım yok, mecburen gidip alıcam d&R ın internet sitesinde var, bakalım mağzasında da varmı
dukanda mısır unu seebestmi fulya?????daha öncede soracaktım unuttum:44:offf kizlar dukan yapmiyorum ama bir dukan pogacasi yaptim muhtesem oldu acil denemeniz lazim
12 yk yulaf kepeği
2 yk mısır unu
1 çaybardağı ılık süt (biraz isittim sutu)
2 yk yoğurt
2 yumurta(sarılardan biri üstlerine sürmek için)
5 kaşık süt tozu (asil tarifte 8 ama ben 5 koydum 8 cok geldi gozume)
1 tk kuru maya(süt ile sulandırıldıktan sonra en son eklenecek)
Beyaz peynir
Maydonoz/dereotu
butun malzemeleri sirasi ile karistiriyoruz kizlar, sonra 180 derecedeki firina attim 10 dakika sonra cikarip kenara ayirdigim yumurta sarisini surup ustune hashas tohumu serptim (corekotum yok o yuzden), sonra firina geri atip 15 dk daha pisirdim. super olduuuuuuu parmaklarimi yiyorum su anda
Eki Görüntüle 383398
ohh gez bakalım kuşumm..hoppişde burada bağırsın dursun eddaaa diye..insan arada bir merhaba demeye uğrar canımselam kızlar dün giremedimm
evde değildim dışlardaydım
burada havalar çok güzel evdeçok bunalmıştım demiştim sizede
dün güzel geçti
dolaştım kahvaltı yaptım alışveriş yaptım biraz içim açıldı :)
fırsat buldukçada ders çaıştım malum sınavlarıma son 2 gün
siz napıyonuzzz
sağol canım..o tontiş ayakları öpe öpe ben mi nazar ettim bilmiyorum ki??ama çok tatlılar n'apimmhoppiş geçmiş olsun balım
ayagına cam filan batmış olabilirmiii
bi bak bence sanki doktorlar her şeyi anlıyoları belki birşey yoktur iyiki röntgenler temiz çıktı ama ayagını altına yapışmış olabilirbi cam parçası filan minicikte olsa acıtır kontro et
benim içinde öp o tontiş yanaklarından
ye yawrum yeeeeeeeeeeeOooofff içim şişti ama sıkıntıdan deıl cok yemekten bırı benı durdurmalıııı
bence öyle deme..ya vericem bu kiloları ya vericem de..başka seçeneğin yok yani..bide bu hazıranan kadar yaptım yaptım yapamadım dahada ugrasmam bu kılolarla bu yaz cok baska olacak dıodum ...İnsanın kendıne verdıgı sozu tutamaması ne kotu bısey
bence öyle deme..ya vericem bu kiloları ya vericem de..başka seçeneğin yok yani..
vur bana hopıss hakettım bunubide fadıme abla ozelden msj atmıs onada cok sınırım bozuldu
dr.erol der ki:...Aradığı zaman uyuyormuş gibi rol yaptıklarımız var; Bir de uyurken aradığında 'uyumuyordum konuşabiliriz' dediklerimiz.
zayıflatacağı kesin!!!Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri..
Malzeme: 2 kişi, 1 ilişki
Hazırlanışı: Mutlu günler geçirilir. Beraber olunmaktan alınan keyif , kaynayana kadar hayatın her aşamasıyla sık sık karıştırılarak yaşanır. Arkadaşlar ortak edilir ilişkiye. Sinemaya gidilir, çıkışta filmden hiç bir şey hatırlanmaz, geriye kalan sadece sevgilinin film boyunca tuttuğu elinizde kalan sıcaklıktır. Sözler verilir. Sözlerin altında ezildikçe, yalanlar söylenir. Mutluluk fokurdamaya başlayınca, ilişkinin altı kapatılıp dinlenmeye bırakılır. Oda sıcaklığına geldiğinde kıskançlık ve kavga gibi baharatlar göz kararı eklenir. Arzuya göre aldatma da konulabilir.
İlişki iyice soğuduktan sonra gözyaşı ile servis edilir..
Bu ne kadar güzel bi yemek tarifi tam benlik zayıflatır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?