Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydın kızlar hareketli bir sabah oldu bana
Sabah kızı okula gonderdim ogretmenine yazdım ki yazık kadını ılaclar zehirlemıs bugun okulda yokmus diyetisyene gidecektim oda yarına kaldı iptal oldu gıttım kızı aldım geldim spora gidip gitmemekte kararsız kaldım tartı desen cakılı kaldı

Tartı öncesi spor ödem yapabilir canım Perşembe günleri ara vermeni tavsiye edebilirim

yazik nasil zehirlemis Ilac yanlismi almis umarim iyidir simdi
Pes etme canim tarti sporla alakalidir güzel Sonuc göreceksin.

belki kas yapmissindir kizlarin dedigi gibi.
hic duymadigim hastaliklar varmis.hic bilmezdim boyle bisey oldugunu.omur boyu mu olacak bu durum.yoksa tedavisi varmi canim.
Günaydın herkese
tunaydin canim:)))
Merhaba bende sauna eşofman aldım dün geçti elime kıyafetlerimizin üstüne mi giyiyoruz.kaç saat giymemiz gerekiyor
ben hayatimda 1 kere giydim o esofmandan oluyorum sandim eve gelene kadar...ustunu giyince nefes alamadim.kalp carpintisi oldu..eve zor dusmustum
yanlis ilac felanmi icmis..allah sifasini versin.
Kızlar sporda yım şimdi 58.2 çıktım
demekki kas felan yapmissindir

sağ ol mefkuşum allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi rengi azıcık düzelmiş video yollamış:)
bacım sizin işler ne oldu taşındı mı çocuklar

Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Bence devam et kuzu 60 I gör bi iki kilo aldığından en azından canın sıkılıp moralin bozulmaz büyük konuşmayayım ama aslında ilk hedefim 70 ti sonra 65e çektim 65i görürsem 60a zorlayacağım öyle planlıyorum yani

Ay biz o ara -25leri filan gördük neyse ki iki gün tatil verdiler o zaman

İkinizi dee ekim2009 ablaya sevk ediyorum
sağ ol bacım önemli bir mevzu sen olmasam kaçıracaktım
hihhhhh o ne biçim laflar pınar mefkuşummmm insanın kendine çikiiin demesi sevmemesi kendini de yaradana da ihanettir bence, sizden daha mükemmel tasarlanıp akıl verilmiş kim var yürüyen mucizeler etrafınızda sizden çok olması mucize olduğunuz emsalsiz olduğunuz gerçeğini değiştirmezzzz kendize gelin hemen ,
kendinizden özür dileyin rabbimden de af ,
aynaya karşısına geçip mucize olduğumu biliyorum kendimi seviyorum diye tekrar edin bu da size ceza
@Pnrrr-20 Mefkurem

Herkese günaydin yarin büyük gün bugun daha fazla eksiler gelsin insallah
gec oldu ama gunaydın canım.
sadece aksamları gırmek yetmıyor kkya. Baglandım buraya

Cezalarını hak ettiler

Cezalarını hak ettiler
hem de nasıl hak ettiler
dün eşimle aramızda insanın kendini beğenmemesiyle ilgili muhabbet çıkmıştı ; kendimizi sürekli başkalarıyla kıyaslayıp boyu yüz ya da beden güzelliği ile tabi ki insanın morali bozulup kendini beğenmez ama şu açıdan bakınca; insan yaratılmış(biz insanların bildiği diğer alemler de kimler neler var bilmiyoruz) en büyük potansiyeli en yüksek güce ulaşma potansiyeli olan yaratılmış canlıyken kendini basit şeyler için beğenmiyorsa bu şuna benzer futbol topu büyüklüğün de bir elmasın üzerine toz geldi yada çamur sıçradı kirli artık değersiz demek gibidir bana :))
senin ya da benim tıpa tıp aynımdan istense yapılabilir mi , hadi diyelim tek yumurta ikizimiz var ama yine çok farklı ve özeliz kişiliğimiz aklımız farklı çünkü şu dünyada eşimiz benzerimiz yok ne kadar değerliyiz düşünmek lazım

Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
sen de diyet yapma sadece sağlıklı ve tek çeşit yiyip karnını doyur gülüm sabitleme yap diyecem ama öyle yaparsan da 1-2 kilo daha gider

Ya hedefim aslında 67 idi benim sonra düşebildiğim kadar düşeyim dedim ama kaldım 64te. Çünkü ideal kilom 63. Herhalde ondan yavaşladı gitmiyo. Bilmiyom kararsızım
sen de diyet yapma sadece sağlıklı ve tek çeşit yiyip karnını doyur gülüm sabitleme yap diyecem ama öyle yaparsan da 1-2 kilo daha gider
Tek çeşit beslenmeden kastın nedir abla anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…