- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.781
Tartı öncesi spor ödem yapabilir canım Perşembe günleri ara vermeni tavsiye edebilirimTunaydın kızlar hareketli bir sabah oldu bana
Sabah kızı okula gonderdim ogretmenine yazdım ki yazık kadını ılaclar zehirlemıs bugun okulda yokmus diyetisyene gidecektim oda yarına kaldı iptal oldu gıttım kızı aldım geldim spora gidip gitmemekte kararsız kaldım tartı desen cakılı kaldı
yazik nasil zehirlemis Ilac yanlismi almisTunaydın kızlar hareketli bir sabah oldu bana
Sabah kızı okula gonderdim ogretmenine yazdım ki yazık kadını ılaclar zehirlemıs bugun okulda yokmus diyetisyene gidecektim oda yarına kaldı iptal oldu gıttım kızı aldım geldim spora gidip gitmemekte kararsız kaldım tartı desen cakılı kaldı
belki kas yapmissindir kizlarin dedigi gibi.Cnm cuma 57.5 idim ve cidden bir şey yemedim
Tartı yeni aslında ama benimkiler saklasam da buldular en son amann deyip ortada bıraktım
Spmra farkettim ki bir çıkıyorsun farklı ölçüyor tekrar tekrar çıkınca doğrusu oluyor avm ye gitme şansım yok bugün olmadı kardeşimde vardı galiba onunkini alcam birde sporda tartışırım şimdi Bi
hic duymadigim hastaliklar varmis.hic bilmezdim boyle bisey oldugunu.omur boyu mu olacak bu durum.yoksa tedavisi varmi canim.İbs için gitmediğim doktor,kullanmadığım ilaç kalmadı.ya psikolojik dediler ya da b torba faydasız ilaç verdiler.ben karın şişmesini 1 yıl falan yaşadım.9 aylık hamile gibiydim otobüste falan yer veriyolardı
Çaremi kendim buldum.gaz sancısı olursa ki olduğunda kalp krizi geçiriyorum sanmışlığım bile var,kimyon çayı anında rahatlatıyor.
Diğeri ise kefir.düzenli her gün kefir içmeye başladım.10 gün sürmedi karnımın inmesi.bu arada gluteni de kestim bir süre.şimdilik düzenliyim çok şükür
tunaydin canim:)))Günaydın herkese
ben hayatimda 1 kere giydim o esofmandan oluyorum sandim eve gelene kadar...ustunu giyince nefes alamadim.kalp carpintisi oldu..eve zor dusmustumMerhaba bende sauna eşofman aldım dün geçti elime kıyafetlerimizin üstüne mi giyiyoruz.kaç saat giymemiz gerekiyor
yanlis ilac felanmi icmis..allah sifasini versin.Tunaydın kızlar hareketli bir sabah oldu bana
demekki kas felan yapmissindirKızlar sporda yım şimdi 58.2 çıktım
sağ ol mefkuşum allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi rengi azıcık düzelmiş video yollamış:)Handandandan niran ceza cokmus cnm yaa
Niye ordan gittinki
@Lusi gecmis olsun tatlim
Çiş kaka gününüz nasil gecti :)))
ekim2009 abine gecmis olsun cnm insallah cabucak atlatir
Oglaninda Allah hayirlsi versin, emeklerinin karsiligini alir insallah
Cocuklarin işi gerçekten cok zor
Bence devam et kuzu 60 I gör bi iki kilo aldığından en azından canın sıkılıp moralin bozulmaz büyük konuşmayayım ama aslında ilk hedefim 70 ti sonra 65e çektim 65i görürsem 60a zorlayacağım öyle planlıyorum yaniKızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
sağ ol bacım önemli bir mevzu sen olmasam kaçıracaktımAy biz o ara -25leri filan gördük neyse ki iki gün tatil verdiler o zaman
İkinizi deeekim2009 ablaya sevk ediyorum
gec oldu ama gunaydın canım.Herkese günaydinyarin büyük gün bugun daha fazla eksiler gelsin insallah
sadece aksamları gırmek yetmıyor kkya. Baglandım burayabaya bi spor yapiyorsun canim bu seni bayada inceltiyordur, belkide kas da yapiyordursundur. Kiyafetler bol oluyorsa memnunsan o halinden rakam olarak Önemli degil bence. Kabizliginda etkisi olabilir.
IBS hastaligi nedir?
hadi gözün ayni canlm
Cezalarını hak ettilersağ ol bacım önemli bir mevzu sen olmasam kaçıracaktım
hihhhhh o ne biçim laflar pınar mefkuşummmm insanın kendine çikiiin demesi sevmemesi kendini de yaradana da ihanettir bence, sizden daha mükemmel tasarlanıp akıl verilmiş kim var yürüyen mucizeler etrafınızda sizden çok olması mucize olduğunuz emsalsiz olduğunuz gerçeğini değiştirmezzzz kendize gelin hemen ,
kendinizden özür dileyin rabbimden de af ,
aynaya karşısına geçip mucize olduğumu biliyorum kendimi seviyorum diye tekrar edin bu da size ceza
@Pnrrr-20Mefkurem
hem de nasıl hak ettilerCezalarını hak ettiler
sen de diyet yapma sadece sağlıklı ve tek çeşit yiyip karnını doyur gülüm sabitleme yap diyecem ama öyle yaparsan da 1-2 kilo daha giderKızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Sen gerçekten 37 yaşında mısın? Taşsın taaaş
Ya hedefim aslında 67 idi benim sonra düşebildiğim kadar düşeyim dedim ama kaldım 64te. Çünkü ideal kilom 63. Herhalde ondan yavaşladı gitmiyo. Bilmiyom kararsızımBence devam et kuzu 60 I gör bi iki kilo aldığından en azından canın sıkılıp moralin bozulmaz büyük konuşmayayım ama aslında ilk hedefim 70 ti sonra 65e çektim 65i görürsem 60a zorlayacağım öyle planlıyorum yani
Tek çeşit beslenmeden kastın nedir abla anlamadımsen de diyet yapma sadece sağlıklı ve tek çeşit yiyip karnını doyur gülüm sabitleme yap diyecem ama öyle yaparsan da 1-2 kilo daha gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?