Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu bnm son halim
Hocadan tartıyı aldım sabah birde bununla tartılıcam kıxlar şimdi orada 58.2 çıktım ya bana sabahtan. Beri 1600 ml su içtin o bişe olabilir dedi
Tok karnına tartıldıysan normal canım öyle çıkman ama süper görünüyorsun

Ya hedefim aslında 67 idi benim sonra düşebildiğim kadar düşeyim dedim ama kaldım 64te. Çünkü ideal kilom 63. Herhalde ondan yavaşladı gitmiyo. Bilmiyom kararsızım
Boyun uzun o zaman canım ben 1,68im 55 gözüküyor benim idealim ama yok ben ve 55 çok uzağız 65 olsam göbek atacağım

Sen gerçekten 37 yaşında mısın? Taşsın taaaş
Tok karnına tartıldıysan normal canım öyle çıkman ama süper görünüyorsun
Teşekkür ederim bakalım yrn sabah nolcak kaptan beni sürecek mi başka takıma
Bn zaten delirmişim sabahtan beri
Sporda partnerim turunç reçeli yapmış getirmiş tabisi yemedim amma akıllı bir kadın olarak çocuklarımın hakkını aldım geldim eve

umarım canım ya
[
ben esimle ogrendım ama kabus gibiydi surucu kurslarından ekstra direksiyon dersi alabiliyorsun canim bir arkadasın park ıcın almıstı

iyi aksamlar canim sporu cok mi yapiyosun bu kadar agriyo bacaklarin. zorlama bence biraz duzelince basla tekrar.
yarım saat aslında canım ama nefes nefese bir yarım saat oluyor
Tartı öncesi spor ödem yapabilir canım Perşembe günleri ara vermeni tavsiye edebilirim
bu hafta gıttım bakalım haftaya odem yaparsa gıtmem
yazik nasil zehirlemis Ilac yanlismi almis umarim iyidir simdi
Pes etme canim tarti sporla alakalidir güzel Sonuc göreceksin.
bılmıyorum canım ilac sanırım yan etki gostermıs cok uzuldum inada
Pes etmeyip gittim bakalım sonuc ne olacak
yanlis ilac felanmi icmis..allah sifasini versin.
yok canım doktorun verdıgı ilac yan etki gostermıs
selam fıstıklar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hepinizden allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi video gönderdi teknolojinin gözünü seveyim :)))
abla gecmıs olsun benim gozumden kacmıs
Masallah fıstık gibisın

geçmiş olsun canım, üzülme yaa Allah büyük kazalardan korusun

cana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.

Bugun bu sarkı dolandı durdu dilime
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim

Allah beterinden korusun canım su ufacık sey bile beni tedirgin etti rabbim kardesını korumus
Bende bayılıyorum bu kıza baya ıyı cıkıslar yaptı

Benim kocamda bir şey öğretme konusunda kabus gibidir sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…