- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.801
Tok karnına tartıldıysan normal canım öyle çıkman ama süper görünüyorsunBu bnm son halim
Hocadan tartıyı aldım sabah birde bununla tartılıcam kıxlar şimdi orada 58.2 çıktım ya bana sabahtan. Beri 1600 ml su içtin o bişe olabilir dedi
Boyun uzun o zaman canım ben 1,68im 55 gözüküyor benim idealim ama yok ben ve 55 çok uzağız 65 olsam göbek atacağımYa hedefim aslında 67 idi benim sonra düşebildiğim kadar düşeyim dedim ama kaldım 64te. Çünkü ideal kilom 63. Herhalde ondan yavaşladı gitmiyo. Bilmiyom kararsızım
Sen gerçekten 37 yaşında mısın? Taşsın taaaş
Teşekkür ederim bakalım yrn sabah nolcak kaptan beni sürecek mi başka takımaTok karnına tartıldıysan normal canım öyle çıkman ama süper görünüyorsun
bence devam et canim bi detoks yap istersenKızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Gayet fitsin canim masallah
Yok canım bend3 168 im ama ben 0 bedenliği sevmiyorumBoyun uzun o zaman canım ben 1,68im 55 gözüküyor benim idealim ama yok ben ve 55 çok uzağız 65 olsam göbek atacağım
Emziren ana detoksu var mıbence devam et canim bi detoks yap istersen
Gayet fitsin canim masallah
Ben de yeni nasıl bir duygu onu da bilmiyorumYok canım bend3 168 im ama ben 0 bedenliği sevmiyorum
Dogruya senin bebeyi emziriyordun geri aldim detoksuEmziren ana detoksu var mı
Ya yüzüm çöküyo benim şimdiden bile çökmeye başladı. Vücudum zayıf olmamı kabul edemiyoBen de yeni nasıl bir duygu onu da bilmiyorumen düşük kilom 65ti herhalde
AçımDogruya senin bebeyi emziriyordun geri aldim detoksusaglikli beslenmeye devam emzirmenin avantajini güzel kilo vererek kullan bence
umarım canım yaoyuncak dönemi bitince rahat ederiz herhalde
orda nasıl bilmiyorum ama fazla sürmez senin zamanına bağlı olarak 4-6 ay olsun toplamda. Birde bizim hoca ne babanızla be eşinizle öğrenmeye çalışmayın diyordu
spordan kaynaklı olabilir canım yeni başladığın için. Bi anda eksi olursun
benim küçükte topluyor büyük istemiyor zar zor topluyor
Tabi yemeği yiyince çıktın bunalımdan
Çok şükür iyi olda gerisi hal olur
ben esimle ogrendım ama kabus gibiydi surucu kurslarından ekstra direksiyon dersi alabiliyorsun canim bir arkadasın park ıcın almıstıBende eşimle öğrenebileceğimi sanmıyorum hiç. Bi arkadaşı var belki ondan rica ederim en son napayım
Evet işte korkum bu benimde ya. Anadolu yakası avrupadan bi tık daha iyi o yüzden şansımı denemek isterim
yarım saat aslında canım ama nefes nefese bir yarım saat oluyoriyi aksamlar canim sporu cok mi yapiyosun bu kadar agriyo bacaklarin. zorlama bence biraz duzelince basla tekrar.
bu hafta gıttım bakalım haftaya odem yaparsa gıtmemTartı öncesi spor ödem yapabilir canım Perşembe günleri ara vermeni tavsiye edebilirim
bılmıyorum canım ilac sanırım yan etki gostermıs cok uzuldum inadayazik nasil zehirlemis Ilac yanlismi almisumarim iyidir simdi
Pes etme canim tarti sporla alakalidir güzel Sonuc göreceksin.
yok canım doktorun verdıgı ilac yan etki gostermısyanlis ilac felanmi icmis..allah sifasini versin.
abla gecmıs olsun benim gozumden kacmısselam fıstıklar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hepinizden allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi video gönderdi teknolojinin gözünü seveyim :)))
Masallah fıstık gibisın
geçmiş olsun canım, üzülme yaa Allah büyük kazalardan korusunSelam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
Amin canım yageçmiş olsun canım, üzülme yaa Allah büyük kazalardan korusun
cana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.Selam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim
Bugun bu sarkı dolandı durdu dilime
Allah beterinden korusun canım su ufacık sey bile beni tedirgin etti rabbim kardesını korumuscana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim
Cok sükür araba hurda oldu Ama kendisi saglamAllah beterinden korusun canım su ufacık sey bile beni tedirgin etti rabbim kardesını korumus
Bende bayılıyorum bu kıza baya ıyı cıkıslar yaptı
Benim kocamda bir şey öğretme konusunda kabus gibidir sağolsunumarım canım ya
[
ben esimle ogrendım ama kabus gibiydi surucu kurslarından ekstra direksiyon dersi alabiliyorsun canim bir arkadasın park ıcın almıstı
yarım saat aslında canım ama nefes nefese bir yarım saat oluyor
bu hafta gıttım bakalım haftaya odem yaparsa gıtmem
bılmıyorum canım ilac sanırım yan etki gostermıs cok uzuldum inada
Pes etmeyip gittim bakalım sonuc ne olacak
yok canım doktorun verdıgı ilac yan etki gostermıs
abla gecmıs olsun benim gozumden kacmıs
Masallah fıstık gibisın
Çok şükür canım Rabbım beterinden korusunCok sükür araba hurda oldu Ama kendisi saglam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?