- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.881
valla onlar ne yaptıysa bizde onu yapmalıyız..ben normalde orayı takip eden biri değildim fadime söyledi durumu..yazdığından anladığım kadarıyla daha öncede bu bizi anlatıp duruyomuş da haberimiz yokmuş..
bende sen gibi düşünüyorum murçum...aslında söylenecek çook şey var da seviyemi düşürmek istemiyorum..bırakalım yalanlarıyla etrafındakileri kandırmaya devam etsin..olayı çok önemseseydim zaten gidip topiğinede yazardım ama artık öyle herşeyi önemsemiyorum..(yaşlanıyorum mu ne??) biraz düşünebilse aslında gelip bize teşekkür etmesi gerektiğini anlayacak ama neyseee...
dukanda mısır unu seebestmi fulya?????daha öncede soracaktım unuttum:44:
Kızlar kendinizi ûzmeyin .degmezki .ben tesadüfen buldum yazdıklarıni napsin işi gûcû yok atıyor yalanları.bari ufak atsa civcivler yese
zayıflatacağı kesin!!!..heleki o kaygana yemeğe ilave edildikten sonra o yemek yemeklikten çıkar, yağ yakıcı, eritici, inceltici bişey haline dönüşür..
aynen yaaa bu nasıl bı mantık ben anlamadım.Daha bugune kadar art nıyetlı hıc bı grupu kontrol etmedım.Eger dedıgın gıbı yetkılılerde bı cozum bulmadıysa bu ıse çok moral bozucu bı durum...Ben kımsenın kalıtesını sorgulayacak mercı deılım ama bunun adı kalıtesızlıktırBen kısısel olarak olnları cok yadırgıyorum.Kimsenınde kalıtesıne dusmeyı dusunmuyorum.Herkez ettıgını bulur.
bende aynı fıkırdeyım kısısel hıc bı sorunum yok ama takımı bu sekılde baskalarına karaladıgı ıcın ona cok kızgın ve kırgınım.Bende kendısını önemsemedıgım ve dikkate almadıgım için cvp vermedım vermeyıde dusunmuyorum...Allah inancı olan bırı dıe bılıyorum ama yaptıklarının pek alakasının olmadıgını dusunuyorum.Bu tabıkıde benım dusuncem !
boşveeeeerrrkizlar nolmus ya bana da anlatin mesaj falan atin bekliyorum
dimi dimifadimetos bana da at bi mesaj ben de bileyim ya :18: ben de nisantasi cocuguyum ben de entelim baaa da diyiverin
kız yok beee..senin kaygana iyi niyetli, öyle bir elentirik aldım ondan..ah bu kayganalarrbenimki de icine dert olmus gibi bana is ariyor surekli email atiyor is ilanlari vs, bi an once evlerinden cikalim diye mi yapiyor nedir (cok mu fesatim?)
çoook eski bir olay canım..bizim için çoktan kapanmıştı ama kendisi halen dertli anlaşılan..Kızlar konuyu yeni algıladım kim bu şahsiyetsiz? Daha önce 1ini yakalamıştık bizimle olmamıştı buda onun gibiyse yeri olmasın burda
canım seni dinledim bugün yarım saat koşu bandı, ardından mekik, ardından da ismini unuttuğum twit miydi neydi ondan yaptım, akşam yemeği olarakta yarım kase çorba 1 kase de k-fleks yedim, yeşil çayımı içtim, tuvaletimide yaptım, bakalım yarına kaç kilo çıkcamGöbeği eriten tek şey yürüyüş (!) ben hiç bi spor yapmadan sadece yürüyerek erittim göbeği...
Çok saol cnm. Bugün abur cubur götürdüm yemeğe gelmedi sıra... dahada bişey yemem gitti şişkinliğim azda olsa.
bende sen gibi düşünüyorum murçum...aslında söylenecek çook şey var da seviyemi düşürmek istemiyorum..bırakalım yalanlarıyla etrafındakileri kandırmaya devam etsin..olayı çok önemseseydim zaten gidip topiğinede yazardım ama artık öyle herşeyi önemsemiyorum..(yaşlanıyorum mu ne??) biraz düşünebilse aslında gelip bize teşekkür etmesi gerektiğini anlayacak ama neyseee...
gelin yawrularım gelin..uzaktan bakmayın....Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
hoppidicik, graphicdesigner
töbe töbeee..o ne kız öyle azıcık ucundan falan akşam akşam..herşeyide bilmeyiver bakiim sen..otur oturduğun yerde cısssss..twitterda sorun var zaten giremiyom..heyheylerim üstümdeehopiş ablam banada yaz özelden özet ya hiç olmazsa merak ettim konuyu, azıcık ucundan yazsan çözüveririm ben
töbe töbeee..o ne kız öyle azıcık ucundan falan akşam akşam..herşeyide bilmeyiver bakiim sen..otur oturduğun yerde cısssss..twitterda sorun var zaten giremiyom..heyheylerim üstümdee
kız sanatçı deme bana..sanatçı demeee...fazıl say la uğraşmaktayım şu an..cinlerim tepemdeeayy senin tweetini yesinler yaa, erol köse seni özlemiştir şekerim
bende insanım yaa beni niye dışlıyorsunuz sanatçı arkadaşlarım benim
kız sanatçı deme bana..sanatçı demeee...fazıl say la uğraşmaktayım şu an..cinlerim tepemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?