Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür sana ve çocuklarına bir şey olmamış ya

maşallah canım gayet fıt gorunuyorsun
allahtan cok bısey yokmus canım. Sıkma canını
Gecmıs olsun kardesıne canım. Rabbım korumus.

Canimsin abla ya soyledgni yapicm :)
Bana bazen ole geliyorlar bu ara bide cok ciss yedim onlada alakalı sanirm

gecmıs olsun ablacım. Uykusuzluk mahvedıyor.
gunaydın canım
gunaydın canım. Hersey bebıslerın ıstedıgıne gore ılerlıyor. Kolay gelsın canım

Aynen oyle cnm keyifleri nasil isterse oyle oluyor :)

migren fekanmi var abla
en son kac kg daydin..arada cok fark varsa kesin bozuktur zaten.kiyafetlerinde bol geliyomus zaten.

kac aylik oldu canim oglun.6 ayi gecmedimi..hala devam ediyomu gaz sancilari..6 aya kadar oluyo diye biliyodum

Yok cnm 7 aylik suanda ama herzaman olmuyor geceleri gaz sancimiz bazen oluyor hala malesef

Ay ne kotuymus Allah kolaylik versin

Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında

Bence 62 gor 2 kg oynama payi birak bende 66 da biraktm suan 68de takildm herseydende yiyorm ama. Memnun deglm tabi 65 gorucem insallah

Cok fitsin şuan

Gecmis olsun cnm kötu olmus, Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun cnm

masallah cok fit duruyosun.dah zayifliycanmi iyisin boyle
gecmis olsun canim yaa..cana gelene kadar mala gelsin:)
Cok sükür araba hurda oldu Ama kendisi saglam
allah korumus canim..allah beterinden korusun..
Hala daha onunla kullanırken gerilir ve stresli olurum
ayni nerdeyse 10 senelik ehliyetim var ama esimin yaninda araba kullanirken bendz hep tedirfin oluyorum...kerseye kulp bulup kiziyo..
2,5 yıllık reformer sonucu böyle görünüyorum ama zayıf değilim yani
daha nolsun.masallah cok iyisin:))

dimi!! aynen valla
Siizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var

Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar

Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur

Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor

evet insanin ustunde sorumluluk oluyo..bu ara menumu yazmiyorum ama burda takiliyorum listede degilim ama sanki.listede givi dikkat ediyorum..cok faydasi var buranin:))

Canım birçoğumuz öyleyiz başta ben 100 kilodan 65 kiloya düştüm sonra yine 90ı gördüm yeme bozukluğu tamamen psikolojik bence yani aç değilsin gözün doymuyor yani ben öyleyim sen en azından kendine dur diyebiliyorsun kilo almaktan gözün korkuyor spor yapıyorsun durmadan ben bi yemeğe başlayayım asla dur durak bilmem şahsım adına seni burda görmekten çok mutluyum ve senin kilonda olabilmeyi İnan çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…