- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.821
Hala daha onunla kullanırken gerilir ve stresli olurumBenim kocamda bir şey öğretme konusunda kabus gibidir sağolsun
Koca değil korku-gerilim filmiHala daha onunla kullanırken gerilir ve stresli olurum
Ya çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür sana ve çocuklarına bir şey olmamış yaSelam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
Amin canım şükür bisey olmadıYa çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür sana ve çocuklarına bir şey olmamış ya
maşallah canım gayet fıt gorunuyorsun
allahtan cok bısey yokmus canım. Sıkma canınıSelam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
Gecmıs olsun kardesıne canım. Rabbım korumus.cana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim
Canimsin abla ya soyledgni yapicm :)sağ ol bacım önemli bir mevzu sen olmasam kaçıracaktım
hihhhhh o ne biçim laflar pınar mefkuşummmm insanın kendine çikiiin demesi sevmemesi kendini de yaradana da ihanettir bence, sizden daha mükemmel tasarlanıp akıl verilmiş kim var yürüyen mucizeler etrafınızda sizden çok olması mucize olduğunuz emsalsiz olduğunuz gerçeğini değiştirmezzzz kendize gelin hemen ,
kendinizden özür dileyin rabbimden de af ,
aynaya karşısına geçip mucize olduğumu biliyorum kendimi seviyorum diye tekrar edin bu da size ceza
Pnrrr-12 @mefkurem
gecmıs olsun ablacım. Uykusuzluk mahvedıyor.
gunaydın canım
gunaydın canım. Hersey bebıslerın ıstedıgıne gore ılerlıyor. Kolay gelsın canım
migren fekanmi var abla
en son kac kg daydin..arada cok fark varsa kesin bozuktur zaten.kiyafetlerinde bol geliyomus zaten.
kac aylik oldu canim oglun.6 ayi gecmedimi..hala devam ediyomu gaz sancilari..6 aya kadar oluyo diye biliyodum
Ay ne kotuymus Allah kolaylik versinİbs /irritabl bağırsak sendromu/ huzursuz bağırsak sendromu
Bazen günlerce ishal,bazen günlerce kabız,ani ve ağrılı gaz sancıları,hamile gibi karın şişmesi
Kafasına göre takılan bağırsak diyorum ben ona
Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Selam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
Geçmiş olsun cnmSelam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
2,5 yıllık reformer sonucu böyle görünüyorum ama zayıf değilim yanimaşallah canım gayet fıt gorunuyorsun
Ay Selen sen de zayıf değilsen biz ölelim yahu2,5 yıllık reformer sonucu böyle görünüyorum ama zayıf değilim yani
masallah cok fit duruyosun.dah zayifliycanmi iyisin boyle
gecmis olsun canim yaa..cana gelene kadar mala gelsin:)Selam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
allah korumus canim..allah beterinden korusun..Cok sükür araba hurda oldu Ama kendisi saglam
ayni nerdeyse 10 senelik ehliyetim var ama esimin yaninda araba kullanirken bendz hep tedirfin oluyorum...kerseye kulp bulup kiziyo..Hala daha onunla kullanırken gerilir ve stresli olurum
daha nolsun.masallah cok iyisin:))2,5 yıllık reformer sonucu böyle görünüyorum ama zayıf değilim yani
dimi!! aynen vallaAy Selen sen de zayıf değilsen biz ölelim yahu
Siizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum vardimi!! aynen valla
Yağmıçur var burada şu an hava ısındı didim nazarınız değdiAksam üzeri adet oldum bi isinamadim
evet insanin ustunde sorumluluk oluyo..bu ara menumu yazmiyorum ama burda takiliyorum listede degilim ama sanki.listede givi dikkat ediyorum..cok faydasi var buranin:))Siizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var
Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar
Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur
Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor
Yağmıçur var burada şu an hava ısındı didim nazarınız değdi
burda hava cok fuzeldi.bugun.bahar havasi gibiydi:)Aksam üzeri adet oldum bi isinamadim
Canım birçoğumuz öyleyiz başta ben 100 kilodan 65 kiloya düştüm sonra yine 90ı gördüm yeme bozukluğu tamamen psikolojik bence yani aç değilsin gözün doymuyor yani ben öyleyim sen en azından kendine dur diyebiliyorsun kilo almaktan gözün korkuyor spor yapıyorsun durmadan ben bi yemeğe başlayayım asla dur durak bilmem şahsım adına seni burda görmekten çok mutluyum ve senin kilonda olabilmeyi İnan çok isterdimSiizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var
Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar
Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur
Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?