- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.841
Geçmiş olsun canım.. Allah beterinden saklasin. Çocuklar da korkmuştur şimdi. Çok şükür desin eşin de siz iyisiniz ya önemli olan o.Selam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
karbon yememek cok inceltiyor cnm ayrica bide spor yapiyorsun senGünaydın gençler
Kıxlar Bn uzun zamandır tartımın çocuklar tarafından bozulduğunu düşünüyorum sabah Bi çıktım 58.6 yım
Ya mümkün değil size bugün resim atarım spordan dün arkadaşım ile
Alışveriş yaptık hani buzlar vardır 1-2-3 beden
1 nosu u aldık altıma bir deri pantolon giydim 36 bol
Kilo vermiş miyim bilmiyorum ama de 3 haftadır hiç şeker yememek acayip inceltti beni
Bir diğer ihtimal bugğnler de kabızlık yaşıyorum. Önce yediklerime verdim ama yok yani IBS hastasıyım Bn yoruluyorum ve duygu değişikliklerine bağladım kendini artık
Ve dün avm de yemek yedik yediğimiz çorba o kadar tuzlu idi ki onun mu etkşsi
Ay kafayı yicem kızlar Bi yorum yapın gözünüzü sevim
kötü niyetli insanlar mutlaka bir gün kalplerinin karsiligini alirlar cnmAblacımmmm ❤❤❤
ne demek elimizden tek gelen dinlemek, bu bana o kadar iyi geliyor ki kelimelerle anlatamam bunu inan
Hele şu anda herkesin sırt çevirdiği, görmezden geldiği biri olarak bu bana en güzel hediye
Ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınız
Bundan sonra benim de kimseye eyvallahım yok, benim acım bana yetiyor zaten kimsenin afrasıyla tafrasıyla zaman kaybedemem ama tek korkum babamı da doldurmaları bana karşı, adamcağız zaten darma duman, şu ara onlar ne dese doğru addedip uygulamaya geçiyor, zamanında abime yaptıklarını şimdi babama yapacaklar diye çok endişeliyim
herkes kurallara uysa sorun kalmaz da bizim milletimiz herşeye muhalefet işte :)Ben 18 yaşından beri araba kullanıyorum abla, bekarken her yere girer çıkardım evet insanlar kötü kullanırdı ama alışmıştım
Evlendim eşimin arabası düz vites olduğu için kullanamadım 7 sene sonra ilk defa geçenlerde babamın arabasını kullandım yaaa insanlar delirmiş resmen ne kadar kötü araba kullanır olmuşlar asla korkmayan ben resmen tırstım trafikten
yok cnmmigren fekanmi var abla
sagol cnm daha iyiyimNasıl oldun abla daha iyi misin? İnşallah erken biter bugün işin dinlenirsin
kuzum ne sikintin varevet kaptanım insan suçlu olunca gelemiyor böyle işte
psikolojim henüz düzelemedi maalesef -üzerinde çalışıyorum- kendimi iyileştirmem ve bu arada salmamam lazım
dünkü menümü yazayım bari
sabah 10:30
2 yağda peynirli yumurta
1 dilim tbe
peynir zeytin
öğle 13:00
bir kepçe mercimek çorba
bir kase salata
5 kaşık kabak oturtma
akşam 19:30
2 dilim tbe den tost
peynir zeytin
işte bomba kısım (2 avuç tuzsuz ay çekirdeği 2 avuç dut kurusu yarım elma bir portakal yarım armut)
su 1,5 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş
diyet moduna girmezsen durduk yerde tarti dusemezki cnmKızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
bu ay sonu tasinacaklar cnmsağ ol mefkuşum allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi rengi azıcık düzelmiş video yollamış:)
bacım sizin işler ne oldu taşındı mı çocuklar
burdaki cogunluk herkesde yeme bozuklugu var cnmSiizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var
Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar
Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur❤
Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor
Ogleden sonra baya serindi burasiAksam üzeri adet oldum bi isinamadim
Atlatmış olmasina sevindim ya Allah bir daha yasatmasincana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim
Benimdeee yaa.. araba hizliyken 1 m ileriyi gosteriyo dur diye duramayinca da sinirleniyoBenim kocamda bir şey öğretme konusunda kabus gibidir sağolsun
Ayy ne kadar da kendime benzettim yaaCanım birçoğumuz öyleyiz başta ben 100 kilodan 65 kiloya düştüm sonra yine 90ı gördüm yeme bozukluğu tamamen psikolojik bence yani aç değilsin gözün doymuyor yani ben öyleyim sen en azından kendine dur diyebiliyorsun kilo almaktan gözün korkuyor spor yapıyorsun durmadan ben bi yemeğe başlayayım asla dur durak bilmem şahsım adına seni burda görmekten çok mutluyum ve senin kilonda olabilmeyi İnan çok isterdim
Canım birçoğumuz öyleyiz başta ben 100 kilodan 65 kiloya düştüm sonra yine 90ı gördüm yeme bozukluğu tamamen psikolojik bence yani aç değilsin gözün doymuyor yani ben öyleyim sen en azından kendine dur diyebiliyorsun kilo almaktan gözün korkuyor spor yapıyorsun durmadan ben bi yemeğe başlayayım asla dur durak bilmem şahsım adına seni burda görmekten çok mutluyum ve senin kilonda olabilmeyi İnan çok isterdim
Ben de listede değilim ama girmek istiyorum ya listede olunca ekstra dikkkat oluyo herkesi etkiliyo diyeevet insanin ustunde sorumluluk oluyo..bu ara menumu yazmiyorum ama burda takiliyorum listede degilim ama sanki.listede givi dikkat ediyorum..cok faydasi var buranin:))
Masallahh fotoda çok iyi gorunuyorsun canım. Ya benim bebeğim de 2.5 aylık ama emzirmek bana hiç kilo verdirmedi. Ekstra dikkat ediyorum ama yokk yokkAslında herkes bence istediği kiloda olabilir de işte versen de korumak zor misal Bn 15 kilo aldım gebelikte çünkü 8 ay yattım psikolojim bozuktu her an düşecekler mi endişesi... Berbat bir gebelik geçirdim her ay i bir sorun vardı birinde oğlumun suyu arttı birimde ensesi kalın dediler down lu mu atıyorum doğurmak ister misin böyle... Sonra böbreğime yattılar atel takılacaktı böbrek şiş... Aslında kilolu da olsak xayıfta olsak şükür bu günümüze demeliyiz
O yüzden Bn kendiliğinden ikisini de emziirnce 58 e düştüm yine ama her pazartesi az yicem desem de emzirirken çok acıkıyorum oturun tüm paket hoşbeşi yiyordum
Burada emzirirken kilo vermeye çalışan anneleri kutluyorum cidden muhteşemsiniz
Ey istediği kiloda olan arkadaşlar desin bize kaçamak yapıyorlar mı
Yapınca nsl tolere ediyorlar
Ben belki ikiz emzirdiğimden öyle olmuştur bilmiyorum ama versen de tam 1 yıl sonra vücudun kendini bukuyır birde Bn 4 aylıkken günde 3 saatte olsa çalışmak zorunda kalmıştım belki dışarı çıkmak da bana iyi gelmiştirMasallahh fotoda çok iyi gorunuyorsun canım. Ya benim bebeğim de 2.5 aylık ama emzirmek bana hiç kilo verdirmedi. Ekstra dikkat ediyorum ama yokk yokk
ikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)Aslında herkes bence istediği kiloda olabilir de işte versen de korumak zor misal Bn 15 kilo aldım gebelikte çünkü 8 ay yattım psikolojim bozuktu her an düşecekler mi endişesi... Berbat bir gebelik geçirdim her ay i bir sorun vardı birinde oğlumun suyu arttı birimde ensesi kalın dediler down lu mu atıyorum doğurmak ister misin böyle... Sonra böbreğime yattılar atel takılacaktı böbrek şiş... Aslında kilolu da olsak xayıfta olsak şükür bu günümüze demeliyiz
O yüzden Bn kendiliğinden ikisini de emziirnce 58 e düştüm yine ama her pazartesi az yicem desem de emzirirken çok acıkıyorum oturun tüm paket hoşbeşi yiyordum
Burada emzirirken kilo vermeye çalışan anneleri kutluyorum cidden muhteşemsiniz
Ey istediği kiloda olan arkadaşlar desin bize kaçamak yapıyorlar mı
Yapınca nsl tolere ediyorlar
3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)Ben de listede değilim ama girmek istiyorum ya listede olunca ekstra dikkkat oluyo herkesi etkiliyo diye
bende o kanal yok malesefKızlar tlc açsanıza müsaitseniz kilo vermekle ilgili bir program var
Allah herkese teker teker sağlıkla versin cnm çoook zorikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)
3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)
Ne garip insanlar var kuzu ya. Adamı acisiyla bile baş başa bırakmayıp hâlâ kötülük düşünüyorlar.kuzum babam kıymetlimdir benim, başka zaman ne bana ne abime laf söyletmez ama şimdi yaşadığı acı bambaşka, ruh hali de iyi değil ve herşeye açık ne yazık ki
bi de babaannem ve halam böyle dan dan yapmaz yapacaklarını yasemin de abisine küstü işte onu dışladı vs gibi dan dun konuşmazlar öyle ince inceee yaparlar ki yapacaklarını aslında benim iyiliğme gibi konuşup beni kötüleyip aklına iş sokarlar babamı da inandırırlar
Nasıl ilaçlar zehirlemisTunaydın kızlar hareketli bir sabah oldu bana
Sabah kızı okula gonderdim ogretmenine yazdım ki yazık kadını ılaclar zehirlemıs bugun okulda yokmus diyetisyene gidecektim oda yarına kaldı iptal oldu gıttım kızı aldım geldim spora gidip gitmemekte kararsız kaldım tartı desen cakılı kaldı
Bazı kilolar öyle oluyo tatlım ben 70 den aşağı dusucem diye neler çektim buradaKızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Canım sen sabahı bekle aç karnina iç camasirlarinla en doğru öyle sonuç alirsinBu bnm son halim
Hocadan tartıyı aldım sabah birde bununla tartılıcam kıxlar şimdi orada 58.2 çıktım ya bana sabahtan. Beri 1600 ml su içtin o bişe olabilir dedi
Siizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var
Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar
Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur❤
Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor
amin canim..allah sanada kolaylik versin.Allah herkese teker teker sağlıkla versin cnm çoook zor
ben kendi adima soyleyim super gecti hafta benim ucin:)))Kizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
6 ayda 30 kilo vermiştim canım sonra yavaş yavaş bi 5 kilo daha verdim sonra yine zirve şükür dank etti 82 kiloyum şimdi bakalım yarın kaç görecezAyy ne kadar da kendime benzettim yaa100 den 65 büyük başarı ya ne kadar zaman da yaptinbunu. Tam da benim vermem gereken miktar kadar vermissin..
Ne yediğini biliyorum mu ben de izlemek isterdim netten yayını var mı acaba evde tek televizyon var kızlardeşim ve eşim başka bir program izliyorlar şu anKızlar tlc açsanıza müsaitseniz kilo vermekle ilgili bir program var
Nein dostum korku müziği yok ( bu neyin özgüveniyse hafta sonu yaptığım kaçamaklardan sonraKizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
Koltukla pinekliyorum sen napiyorsun canim? Benim icinde iyi gecmedi bu hafta Birde adet oldum AksamKizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?