Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım.. Allah beterinden saklasin. Çocuklar da korkmuştur şimdi. Çok şükür desin eşin de siz iyisiniz ya önemli olan o.

karbon yememek cok inceltiyor cnm ayrica bide spor yapiyorsun sen

Soylediklerinin hepsi ödem yapabilir :))
kötü niyetli insanlar mutlaka bir gün kalplerinin karsiligini alirlar cnm
Sen babana yakin olmaya calis onlarin araniza girmesine izin vermemeye calis
herkes kurallara uysa sorun kalmaz da bizim milletimiz herşeye muhalefet işte :)
migren fekanmi var abla
yok cnm
Can sikintisi, acliktan oldu heralde
Nasıl oldun abla daha iyi misin? İnşallah erken biter bugün işin dinlenirsin
sagol cnm daha iyiyim
İş de baya zorlandim gozlerimi acamadim :)
kuzum ne sikintin var
iş yeri sorununda çözüldü
Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
diyet moduna girmezsen durduk yerde tarti dusemezki cnm
Hem listede oldugunu unutma
sağ ol mefkuşum allah razı olsun kardeşim bu gün daha iyi rengi azıcık düzelmiş video yollamış:)
bacım sizin işler ne oldu taşındı mı çocuklar
bu ay sonu tasinacaklar cnm

burdaki cogunluk herkesde yeme bozuklugu var cnm
Sen yinede masallah fazla almamışsın
Tedbiri elden birakmaman güzel
Bazilarimiz 10-20kilo birden aliyor :))
Aksam üzeri adet oldum bi isinamadim
Ogleden sonra baya serindi burasi

Atlatmış olmasina sevindim ya Allah bir daha yasatmasin

Benim kocamda bir şey öğretme konusunda kabus gibidir sağolsun
Benimdeee yaa.. araba hizliyken 1 m ileriyi gosteriyo dur diye duramayinca da sinirleniyo e bi dur be adam bi hızımı keseyim önce biraz erken söyle yani

Ayy ne kadar da kendime benzettim yaa 100 den 65 büyük başarı ya ne kadar zaman da yaptinbunu. Tam da benim vermem gereken miktar kadar vermissin..

Aslında herkes bence istediği kiloda olabilir de işte versen de korumak zor misal Bn 15 kilo aldım gebelikte çünkü 8 ay yattım psikolojim bozuktu her an düşecekler mi endişesi... Berbat bir gebelik geçirdim her ay i bir sorun vardı birinde oğlumun suyu arttı birimde ensesi kalın dediler down lu mu atıyorum doğurmak ister misin böyle... Sonra böbreğime yattılar atel takılacaktı böbrek şiş... Aslında kilolu da olsak xayıfta olsak şükür bu günümüze demeliyiz
O yüzden Bn kendiliğinden ikisini de emziirnce 58 e düştüm yine ama her pazartesi az yicem desem de emzirirken çok acıkıyorum oturun tüm paket hoşbeşi yiyordum
Burada emzirirken kilo vermeye çalışan anneleri kutluyorum cidden muhteşemsiniz

Ey istediği kiloda olan arkadaşlar desin bize kaçamak yapıyorlar mı
Yapınca nsl tolere ediyorlar

evet insanin ustunde sorumluluk oluyo..bu ara menumu yazmiyorum ama burda takiliyorum listede degilim ama sanki.listede givi dikkat ediyorum..cok faydasi var buranin:))
Ben de listede değilim ama girmek istiyorum ya listede olunca ekstra dikkkat oluyo herkesi etkiliyo diye

Masallahh fotoda çok iyi gorunuyorsun canım. Ya benim bebeğim de 2.5 aylık ama emzirmek bana hiç kilo verdirmedi. Ekstra dikkat ediyorum ama yokk yokk

Masallahh fotoda çok iyi gorunuyorsun canım. Ya benim bebeğim de 2.5 aylık ama emzirmek bana hiç kilo verdirmedi. Ekstra dikkat ediyorum ama yokk yokk
Ben belki ikiz emzirdiğimden öyle olmuştur bilmiyorum ama versen de tam 1 yıl sonra vücudun kendini bukuyır birde Bn 4 aylıkken günde 3 saatte olsa çalışmak zorunda kalmıştım belki dışarı çıkmak da bana iyi gelmiştir
Spora çocuklar 17 aylıkken başlamıştım

ikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)
Ben de listede değilim ama girmek istiyorum ya listede olunca ekstra dikkkat oluyo herkesi etkiliyo diye
3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)

ikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)

3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)
Allah herkese teker teker sağlıkla versin cnm çoook zor

Ne garip insanlar var kuzu ya. Adamı acisiyla bile baş başa bırakmayıp hâlâ kötülük düşünüyorlar.
Nasıl ilaçlar zehirlemis
Ne içmiş ki öyle mervecim
Kızlaar kızlaar izinden döndüm ama diyet moduna giremiyorum (kaptan duymasın) 64 te kaldım gram inemiyorum. Naapsam mezun mu olsam kilomdan da memnunum aslında
Bazı kilolar öyle oluyo tatlım ben 70 den aşağı dusucem diye neler çektim burada
İsrarla devam et farklı listeler uygula gidiyo ozaman. Ama psikolojik olarak çok güçlü olman lazim siniri bozuluyo insanin
Bu bnm son halim
Hocadan tartıyı aldım sabah birde bununla tartılıcam kıxlar şimdi orada 58.2 çıktım ya bana sabahtan. Beri 1600 ml su içtin o bişe olabilir dedi
Canım sen sabahı bekle aç karnina iç camasirlarinla en doğru öyle sonuç alirsin

Yeme bozuklugu farkli ama arada normal kiloda olan insanlarda abartip birsuru yiyebiliyor tatli krizine girip deli gbi yiyebiliyor ama onlardaki fark ertesi gun dengeliyor cani istemiyor veyatta yemiyor biz oldu olan diyip kendimize kizip daha cok yiyoruz benim gozlemledigm bu.

Allah herkese teker teker sağlıkla versin cnm çoook zor
amin canim..allah sanada kolaylik versin.
Kizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
ben kendi adima soyleyim super gecti hafta benim ucin:)))

Ayy ne kadar da kendime benzettim yaa 100 den 65 büyük başarı ya ne kadar zaman da yaptinbunu. Tam da benim vermem gereken miktar kadar vermissin..
6 ayda 30 kilo vermiştim canım sonra yavaş yavaş bi 5 kilo daha verdim sonra yine zirve şükür dank etti 82 kiloyum şimdi bakalım yarın kaç görecez
Kızlar tlc açsanıza müsaitseniz kilo vermekle ilgili bir program var
Ne yediğini biliyorum mu ben de izlemek isterdim netten yayını var mı acaba evde tek televizyon var kızlardeşim ve eşim başka bir program izliyorlar şu an
Kizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
Nein dostum korku müziği yok ( bu neyin özgüveniyse hafta sonu yaptığım kaçamaklardan sonra ) çok iyi bir eksi olmayabilir ama eksidir yani inşallah öyleyimdir

Koltukla pinekliyorum sen napiyorsun canim? Benim icinde iyi gecmedi bu hafta Birde adet oldum Aksam
Insallah yarina herkesdeb güzel Sonuc gelir.

Çok yoğundum bugün pek bakamadim buraya. Şekersiz diyetimin 4.günü bitti bile. Bakalim yarin tartiya nasıl yansiyacak. 21 bittikten sonra bi 21 daha düşünüyorum çok iyi hissediyorum. Şekerli hiç bir şey yemiyorum sadece günlük 1 tatli kaşığı bal onu da sütlü kahveme ekliyorum. 2 bitter hakkim var ama bugün hiç aklima bile gelmedi yemedim. Sadece tahin pekmezi özlüyorum. 21 gün sonra 2 kaşık onu yerim onun dışında kaçırmadan bir daha basliycam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…