- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.861
Masallah canim cok iyi gidiyorsun insan alisinca bence dahada Kolay gelirÇok yoğundum bugün pek bakamadim buraya. Şekersiz diyetimin 4.günü bitti bile. Bakalim yarin tartiya nasıl yansiyacak. 21 bittikten sonra bi 21 daha düşünüyorum çok iyi hissediyorum. Şekerli hiç bir şey yemiyorum sadece günlük 1 tatli kaşığı bal onu da sütlü kahveme ekliyorum. 2 bitter hakkim var ama bugün hiç aklima bile gelmedi yemedim. Sadece tahin pekmezi özlüyorum. 21 gün sonra 2 kaşık onu yerim onun dışında kaçırmadan bir daha basliycam insallah.
Senin biraz daha yogunmus bana göre. Gerçi benim de 2.5 yaşında ki oglum çok hareketli ama bakalim insallah hızlanır.Ben belki ikiz emzirdiğimden öyle olmuştur bilmiyorum ama versen de tam 1 yıl sonra vücudun kendini bukuyır birde Bn 4 aylıkken günde 3 saatte olsa çalışmak zorunda kalmıştım belki dışarı çıkmak da bana iyi gelmiştir
Spora çocuklar 17 aylıkken başlamıştım
65 ne güzel bir sayidir yaa ben de bi 65 e gelebilsem gerisini güle oynaya gonderirimikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)
3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)
Aynen öyle ne yazık kiNe garip insanlar var kuzu ya. Adamı acisiyla bile baş başa bırakmayıp hâlâ kötülük düşünüyorlar.
Nasıl ilaçlar zehirlemis
Ne içmiş ki öyle mervecim
Bazı kilolar öyle oluyo tatlım ben 70 den aşağı dusucem diye neler çektim burada
İsrarla devam et farklı listeler uygula gidiyo ozaman. Ama psikolojik olarak çok güçlü olman lazim siniri bozuluyo insanin
Canım sen sabahı bekle aç karnina iç camasirlarinla en doğru öyle sonuç alirsin
Salı 3 haftam bitti bnm de Bn çikolata bal yemedim öyle bir şey var mı kiÇok yoğundum bugün pek bakamadim buraya. Şekersiz diyetimin 4.günü bitti bile. Bakalim yarin tartiya nasıl yansiyacak. 21 bittikten sonra bi 21 daha düşünüyorum çok iyi hissediyorum. Şekerli hiç bir şey yemiyorum sadece günlük 1 tatli kaşığı bal onu da sütlü kahveme ekliyorum. 2 bitter hakkim var ama bugün hiç aklima bile gelmedi yemedim. Sadece tahin pekmezi özlüyorum. 21 gün sonra 2 kaşık onu yerim onun dışında kaçırmadan bir daha basliycam insallah.
Süper vermissin ya 6 ayda 30 harika neler yaptinyaa biraz anlattt ne olursunnn6 ayda 30 kilo vermiştim canım sonra yavaş yavaş bi 5 kilo daha verdim sonra yine zirve şükür dank etti 82 kiloyum şimdi bakalım yarın kaç görecez
Ne yediğini biliyorum mu ben de izlemek isterdim netten yayını var mı acaba evde tek televizyon var kızlardeşim ve eşim başka bir program izliyorlar şu an
Nein dostum korku müziği yok ( bu neyin özgüveniyse hafta sonu yaptığım kaçamaklardan sonra) çok iyi bir eksi olmayabilir ama eksidir yani inşallah öyleyimdir
Ayy teşekkür ederim. Ya ben bi odaklansam uygulamada sıkıntı yaşamıyorum başlamak biraz zaman aliyor başla boz başla boz neyseki bu sefer başladım.Masallah canim cok iyi gidiyorsun insan alisinca bence dahada Kolay gelir
Sen de mi 21 gün yaptin. Kaç kilo verdin 21 gündeSalı 3 haftam bitti bnm de Bn çikolata bal yemedim öyle bir şey var mı ki
Bn bal sevmem zati neyse
U UcanSupurge evet cnm o programdı
Bana tadi şekerli olan her şey güzel bal şeker cikolata pekmez hiç farketmez keşke bende sevmeseydimSalı 3 haftam bitti bnm de Bn çikolata bal yemedim öyle bir şey var mı ki
Bn bal sevmem zati neyse
U UcanSupurge evet cnm o programdı
Daha bozma gibi bi sansin olmicak insAyy teşekkür ederim. Ya ben bi odaklansam uygulamada sıkıntı yaşamıyorum başlamak biraz zaman aliyor başla boz başla boz neyseki bu sefer başladım.
İlk hafta tartılmamıştım ama bildiğim tek şey 1 haftada yarım kilo vermiş olmamSen de mi 21 gün yaptin. Kaç kilo verdin 21 günde
Anneme gidim ilk işim mercimek köftesi yaptırmak offff offfff08:30
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
11:00(okulda kermes vardı)
2 kaşık kısır
2 mercimek köftesi
14:00
Sade Türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
Yarım muz
17:00
Kabak kavurması ( 2 orta boy kabak 1 soğan zeytinyağı ve çok az salça)
3 kaşık yoğurt
Su:3,30 litre
Spor:40 dakika yürüyüş 80 puanDream00
Ekmek çok evet ama zamanla azalır benceSabah 11.00
1 yumurtalı mantar
Bir dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara 15
Bir kase yogurt
16.00
2 yk. Kuru fasulye
3 yk h et
Bir dilimekmekle kalan mantarlı yumurya
Akşam 18
3 yk sebzeli kıyma
4 ykyogurt çprbası
1 d ekmek
Ekmek fazla oldu ama açlık krizleri geliyor
Gözüm dönüyor
Su 3lt
Spor 10 dk yürüyüş
5 dk hareketli dans
Dream00
Sabah 9:00
1 h.yumurta
2 kasik menemen
3 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim t.b ekmek
Ara 3 kaşık yulaf ezmesi
9 kaşık yogurt 1 muz
Öğle 15:30
1 buçuk parça kemikli haşlama et 1 dilim t.b ekmeği
Akşam 18:00
5 köfte çok az yağda( 2 kaşık falan oda tencerede kaliyo zaten kofteler cekmiyo yağı) kendi buharinda pisiriyorum yağsız oluyo
2 kepçe mercimek çorbası.
3 litre su
Sporu bu hafta bilinçli yapmadim. P.tesi başliycam. Sporlu ve sporsuz farkini merak ediyorum.
Kesinlikle böyle iddialı bir takım a niye geldim benn bozmamak içinDaha bozma gibi bi sansin olmicak ins
Yaaaİlk hafta tartılmamıştım ama bildiğim tek şey 1 haftada yarım kilo vermiş olmam
Ama devam etcem Bn geçmişte 1,5 yıl yemedim
Ay canım hiç kaçamak yapmadım Patates, pirinç,şeker, ekmek, unlu mamüller, hazır paketli gıdaların hepsi hayatımdan çıkınca üstüne bol spor yapınca çorap söküğü gibi geldi tabi o Zaman bekardım annem çok destek oldu şimdi çok zorlanıyorum çocuk , ev , yemek, iş ... spor beni çok motive ediyor ama çok yoruluyorum ip atlamayı çok seviyorum minik hanım gelip elimden alıyor “tut,tut” diyerekSüper vermissin ya 6 ayda 30 harika neler yaptinyaa biraz anlattt ne olursunnn
Anladım. Makarna yememekle iyi yapmissin tabi. Yat uyu ben yememek için bazen erken uyuyorum
Engel oluyorlar ama cokkk tatlilarrr yaaa bende leslie yi oğlumla birlikte yapiyorum oda walk walk diye yürüyoAy canım hiç kaçamak yapmadım Patates, pirinç,şeker, ekmek, unlu mamüller, hazır paketli gıdaların hepsi hayatımdan çıkınca üstüne bol spor yapınca çorap söküğü gibi geldi tabi o Zaman bekardım annem çok destek oldu şimdi çok zorlanıyorum çocuk , ev , yemek, iş ... spor beni çok motive ediyor ama çok yoruluyorum ip atlamayı çok seviyorum minik hanım gelip elimden alıyor “tut,tut” diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?