Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah canim cok iyi gidiyorsun insan alisinca bence dahada Kolay gelir

Senin biraz daha yogunmus bana göre. Gerçi benim de 2.5 yaşında ki oglum çok hareketli ama bakalim insallah hızlanır.

ikizlerinmi var.. ne guzel..bende derdim hep ikizlerim olsa diyee:)

3.ayda benimde surem doluyo.ozamana kadar hedefim 65 e dusmek...geri kalan 6 7 kiloyuda listedeyken vermeyi planliyorum :)evdeki hesap carsiya uyacakmi bakalim:)
65 ne güzel bir sayidir yaa ben de bi 65 e gelebilsem gerisini güle oynaya gonderirim

Aynen öyle ne yazık ki
Hala türlü saçma şeylerle kafasını bulandırıyorlarmış adamcağızın, annem anlattı geçen gün

Salı 3 haftam bitti bnm de Bn çikolata bal yemedim öyle bir şey var mı ki
Bn bal sevmem zati neyse

U UcanSupurge evet cnm o programdı

Süper vermissin ya 6 ayda 30 harika neler yaptinyaa biraz anlattt ne olursunnn

Masallah canim cok iyi gidiyorsun insan alisinca bence dahada Kolay gelir
Ayy teşekkür ederim. Ya ben bi odaklansam uygulamada sıkıntı yaşamıyorum başlamak biraz zaman aliyor başla boz başla boz neyseki bu sefer başladım.

Salı 3 haftam bitti bnm de Bn çikolata bal yemedim öyle bir şey var mı ki
Bn bal sevmem zati neyse

U UcanSupurge evet cnm o programdı
Bana tadi şekerli olan her şey güzel bal şeker cikolata pekmez hiç farketmez keşke bende sevmeseydim

Anneme gidim ilk işim mercimek köftesi yaptırmak offff offfff
Bence menü güzel
Ekmek çok evet ama zamanla azalır bence

Selam takım nasılsınız ağzı nefis ruhu temiz yüreği ak paK olanınız üç kuluf bir elam okusun şu gariban kediye kulak burun boğaz çiş kaka aktı koktu koştu döktü saçtı bu gidişat ebemin mezarında çiçekler açtırdı
Handandandan başgan izin hakkım varsa beni izne ayır yarın.
Mezuniyet hakkımdan vazgeçiyorum.
Korumaya geçececeğim, zaten tartı da beni koruyor gibi duruyor

İlk hafta tartılmamıştım ama bildiğim tek şey 1 haftada yarım kilo vermiş olmam
Ama devam etcem Bn geçmişte 1,5 yıl yemedim
Yaaa bende çok korkuyorum verememiş olmaktannn

Süper vermissin ya 6 ayda 30 harika neler yaptinyaa biraz anlattt ne olursunnn
Ay canım hiç kaçamak yapmadım Patates, pirinç,şeker, ekmek, unlu mamüller, hazır paketli gıdaların hepsi hayatımdan çıkınca üstüne bol spor yapınca çorap söküğü gibi geldi tabi o Zaman bekardım annem çok destek oldu şimdi çok zorlanıyorum çocuk , ev , yemek, iş ... spor beni çok motive ediyor ama çok yoruluyorum ip atlamayı çok seviyorum minik hanım gelip elimden alıyor “tut,tut” diyerek

Anladım. Makarna yememekle iyi yapmissin tabi. Yat uyu ben yememek için bazen erken uyuyorum

Engel oluyorlar ama cokkk tatlilarrr yaaa bende leslie yi oğlumla birlikte yapiyorum oda walk walk diye yürüyo ya sanki yaş ilerledikçe zor oluyo bende aslinda 40 gunde 10 kilo vermistim ama hamilelik olunca 2 kat aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…